- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.041
dur tatım bulup vereyim ama yöntemini söylemiyodu
doğum tarihi son adet tarihi flan bişeyler hesaplıyodu
ama nasıl hesapladığını hiç söylemedi, güya ultrason doktoruydu
ben de göğüs ağrısı hiç olmadı yaaa acaba normal mi ki???
yok yavru bendede gogus hassasiyeti yoktu taki iki gune kadar iki gundur sanki sut doluyo gibi bi sızı var benm ikinci bebek oldugu için eminim sut sızısına benziyo ama ilk gebeligimde hiç olmadı herkeste hormon degişikligi farklı oluyo bu sorun degl yani kafana takma sakın bu arada munirenin tahmininde bi kaç kişide sanırım tutmadı ya sanmam oyle sata mata gore tovbe ya sade allah bilir ultrasonda gozukmeden bi resme bile bakmadan yok sata gore bilmemne o zamn cin takvimide tutmalı bende o ilk gebeligimde tutmadı
evet cnm haklısın herkesinki farklı ama
belirtileri kaybolup kalbi duranlar var ya o yüzden korkuyorum
bide benim ilk gebeliğim, günümüzde ilk gebelikleri düşükle sonuçlanan
bi çok kişi var, aslında kötü düşünmemek lazım ama offfffff
bu arada senin ultrason resimlerine baktım hani nub teoremi diyolar
ya seninkinin nub çıkıntısı çok belli tabi ben ona göre nasıl anlaşıldığını
anlamış değilim ama bi topik vardı orada paylaş resmi bi tahminde bulunurlar.
canım 13 haftaya gelen bebekler cok buyuk ihtimalle saglam ceninler oluyormuş.yani bu haftalardan sonra allahın izniyle birşey olmaz merak etmen olacagı varsada biz ne yapsak tutamayız rabbim ne dilerse o olur dua et
14-16 haftalarda kalbi duranlar da vardı cnm
9 ay böyle geçmez biliyorum, rabbim inşallah hepimize
bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
sonuçta yoktan var eden o, allaha sığınıp beklicez.
iyi geceler kızlar bugun muayeneye gittim çok şukur düşük tehlikem bitmiş ultrasonda tam 13 haftalık gözüküyordu gelişimimizde çok iyi maşallah rabbim herkesin evladını korusun bu arada gecen hafta 12 haftalıkken bebegin kız gibi ama emin degilim demişti doktor bacak arası tam acık degildi bugun gittik kafa aşagı inmiş bacak bacak ustune atmıştı doktor biraz zorladı kesin olmamakla erkek gibi dedi kafam allak bullak oldu bi cıkıntı var banada gosterdi ama yuzde yuz degil dedi bir hafta kız bir hafta erkek cinsiyetinden şuphe etmeye başladım :) resimleri koyayım bide siz fikir verin benm neyim olacak :)Eki Görüntüle 479632
Eki Görüntüle 479633
Eki Görüntüle 479634
iyi geceler kızlar bugun muayeneye gittim çok şukur düşük tehlikem bitmiş ultrasonda tam 13 haftalık gözüküyordu gelişimimizde çok iyi maşallah rabbim herkesin evladını korusun bu arada gecen hafta 12 haftalıkken bebegin kız gibi ama emin degilim demişti doktor bacak arası tam acık degildi bugun gittik kafa aşagı inmiş bacak bacak ustune atmıştı doktor biraz zorladı kesin olmamakla erkek gibi dedi kafam allak bullak oldu bi cıkıntı var banada gosterdi ama yuzde yuz degil dedi bir hafta kız bir hafta erkek cinsiyetinden şuphe etmeye başladım :) resimleri koyayım bide siz fikir verin benm neyim olacak :)Eki Görüntüle 479632
Eki Görüntüle 479633
Eki Görüntüle 479634
cnm cok isterdim ama ben corumdayım tedaviye ankarada devam etcez doktor buldum 2 tane ama şimdi değil bu kez mahvettiler beni dinlenicem bi süre kanama flnda cok oldu toparlanmam lazım yinede tşk..
tşk ederim aslında burda düşük yaptım yazanlara hep kızdım hamile insanların aklına düşürüyolar diye yazdığım belirtilerin kesilmesi kimseyi korkutmasın bunlar herkeste değişiyo evet o iğne cok önemli doktoru değiştirdim bile ben sadece merak ettiğiniz için yazdım yoksa sizide üzmek istemezdim sizi takip etcem arada bol bol ultrason resmi koyun öpüyorum herkese teşekkürler
Moralim cok bozuldu. Cok uzuldum..
Allah sabir versin arkadasimiza. Biri gidiyor biri geliyor iste. Gelen hosgelsin saglikla gelsin. Allah hayirlisiyla hepimize saglikli evlatlar nasip etsin, onlari korusun melekleri...
Bugun olmamamin sebebi gorumcemin bizde olmasiydi. İftardan once uyumusum, sahura kdr sabahladik. Biraz once girebildim ancak.
Papapa da yok kac gundur. Tatilde miydi?
ya kızlarrr acıbademi bırakmam lazım ama bırakamaıyorum her ay bişey çıkıyor. şimdi de 2 li test yaptık, salı onu götürcez. 3 lü ister mi acaba sonra istemezse artık 1 ay sonra gel derse başka dr.a başlasam mı yaaa çok pahalı, orda devam edip doğum yapmam imkansız çünkü 11.000 tl imiş.... :para olsa bırakılacak dr. değil ama parasızlığın gözü kör olsun :)))) ne zaman bıraksam sizceeee???????
testleri zaten başka yerde yaptırıyorum baharda 50 tl ye yaptrdım ikiliyi, orda 220 idi düşün :) testler sorun değil başka yerde yaptırıyorum da sonuçta orda doğum yapamayacağım, ikiliyi gösterdikten sonra bırakayım diyorum ziya çetinle konuştum ona gideceğim. dorukta 1800 e yapıyrmş doğumu kendisi... ona gitsem o da takip eder 3 lü falan gerekirse yaptırır de mi sanki o da dr. o daaa di miiii ???:)))one oyle yaaa o kdr para verılırmı param olsada vermemvallaa adı var okdr para alınca tabıkı ılgılenırler neymıss cok ılgıleler:)testleredemı para oduyon.ben ıkılıyı yaptırdım uclu değilde dortlu yapcaz dedı dr ayın 23 de.yol yakınken bırak dusunuyorsan
yok canım ikiz dğilm ben, tüple hamile kaldım o kadar, tek bebek...cnm sen ıkız degılmısın.neden ıkılı yaptırdı.ıkızlere ıkılıyapılmaz dıye bılıyorum.gorumcemd ıkız dogurdu 3ay once
ya kızlarrr acıbademi bırakmam lazım ama bırakamaıyorum her ay bişey çıkıyor. şimdi de 2 li test yaptık, salı onu götürcez. 3 lü ister mi acaba sonra istemezse artık 1 ay sonra gel derse başka dr.a başlasam mı yaaa çok pahalı, orda devam edip doğum yapmam imkansız çünkü 11.000 tl imiş.... :para olsa bırakılacak dr. değil ama parasızlığın gözü kör olsun :)))) ne zaman bıraksam sizceeee???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?