2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok yavru bendede gogus hassasiyeti yoktu taki iki gune kadar iki gundur sanki sut doluyo gibi bi sızı var benm ikinci bebek oldugu için eminim sut sızısına benziyo ama ilk gebeligimde hiç olmadı herkeste hormon degişikligi farklı oluyo bu sorun degl yani kafana takma sakın bu arada munirenin tahmininde bi kaç kişide sanırım tutmadı ya sanmam oyle sata mata gore tovbe ya sade allah bilir ultrasonda gozukmeden bi resme bile bakmadan yok sata gore bilmemne o zamn cin takvimide tutmalı bende o ilk gebeligimde tutmadı

arkadaşlar merhaba. geçmişe söyle bir göz attım da göğüs hassasiyet, geçenler olmuş. bende de bugünlerde pek bişey kalmadı. nedendir acaba? bir de benim karnımın içi kıpır kıpır sabahtan beri sürekli bir hareketlilik söz konusu. daha erken gerçi hissetmek için ama benim gibi olan var mı?

evet cnm haklısın herkesinki farklı ama
belirtileri kaybolup kalbi duranlar var ya o yüzden korkuyorum
bide benim ilk gebeliğim, günümüzde ilk gebelikleri düşükle sonuçlanan
bi çok kişi var, aslında kötü düşünmemek lazım ama offfffff

bu arada senin ultrason resimlerine baktım hani nub teoremi diyolar
ya seninkinin nub çıkıntısı çok belli tabi ben ona göre nasıl anlaşıldığını
anlamış değilim ama bi topik vardı orada paylaş resmi bi tahminde bulunurlar.

canım 13 haftaya gelen bebekler cok buyuk ihtimalle saglam ceninler oluyormuş.yani bu haftalardan sonra allahın izniyle birşey olmaz merak etmen olacagı varsada biz ne yapsak tutamayız rabbim ne dilerse o olur dua et

canım 13 haftaya gelen bebekler cok buyuk ihtimalle saglam ceninler oluyormuş.yani bu haftalardan sonra allahın izniyle birşey olmaz merak etmen olacagı varsada biz ne yapsak tutamayız rabbim ne dilerse o olur dua et

14-16 haftalarda kalbi duranlar da vardı cnm
9 ay böyle geçmez biliyorum, rabbim inşallah hepimize
bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
sonuçta yoktan var eden o, allaha sığınıp beklicez.

Allh bebişlerimizi bizlere bağışlasınn...

salı günü 2li test yaptırcam inşallah sonuç iyi olurr..

nub şeysine göre kızzzzzz gibiii...

cnmbenım yaaaa sende bendensınnn doktorlar kafa karıstırdı bende yıne pazartesı gıtcem yakındaı hastaney kontolhem blescınsıyette kesınlesır ınsallah.
bu arada bu zamanda nub falan kalır mı ya kızın ole bı cıkıntısı kalır mı artık.kacıncı haftada klıtorıs flan oluyo.cıkıntı kalıyomu kı sen 14uncu haftadasın.hayırlısı olsun.Degısırse ama guzel olur:)

Moralim cok bozuldu. Cok uzuldum..
Allah sabir versin arkadasimiza. Biri gidiyor biri geliyor iste. Gelen hosgelsin saglikla gelsin. Allah hayirlisiyla hepimize saglikli evlatlar nasip etsin, onlari korusun melekleri...

Bugun olmamamin sebebi gorumcemin bizde olmasiydi. İftardan once uyumusum, sahura kdr sabahladik. Biraz once girebildim ancak.

Papapa da yok kac gundur. Tatilde miydi?

Cnm Yüce rabbim kolaylık versin sağlıklı sıhatli yeni meleklerini kucağına almayı nasip etsin
Kusuruma bakma sayfaları kaldığım yerden okumaya başlıyorum son sayfaya gelmeden arada cvplıyorum yazdiğım cvplar cok alakasız olmuş bu durumun üstüne kusuruma bakma(

günaydın arkadaşlar dün ikili testimi yaptırdım
ense:1.9mm
boy:5.5 cm olmuş herşey yolunda dedi doktor
allahım insallh kucağımızdada görmeyi nasip etsin :n:

gunaydın cnm .bende bakındım sımdıvgecmıse bayadır yok.bırı tatıldeydı ama hatırlamıyorum sımdı gogsundenbeyaz bıse gelmıstı papapamıydı acaba.

gunaydın kızlar gümüşecok uzuldum offfff nedıcemı bılmıyorum.papapa tatılde pzt cıktı anca doner bu hafta sonu.

ya kızlarrr acıbademi bırakmam lazım ama bırakamaıyorum her ay bişey çıkıyor. şimdi de 2 li test yaptık, salı onu götürcez. 3 lü ister mi acaba sonra istemezse artık 1 ay sonra gel derse başka dr.a başlasam mı yaaa çok pahalı, orda devam edip doğum yapmam imkansız çünkü 11.000 tl imiş.... : para olsa bırakılacak dr. değil ama parasızlığın gözü kör olsun :)))) ne zaman bıraksam sizceeee???????

one oyle yaaa o kdr para verılırmı param olsada vermemvallaa adı var okdr para alınca tabıkı ılgılenırler neymıss cok ılgıleler:)testleredemı para oduyon.ben ıkılıyı yaptırdım uclu değilde dortlu yapcaz dedı dr ayın 23 de.yol yakınken bırak dusunuyorsan

cnm sen ıkız degılmısın.neden ıkılı yaptırdı.ıkızlere ıkılıyapılmaz dıye bılıyorum.gorumcemd ıkız dogurdu 3ay once

testleri zaten başka yerde yaptırıyorum baharda 50 tl ye yaptrdım ikiliyi, orda 220 idi düşün :) testler sorun değil başka yerde yaptırıyorum da sonuçta orda doğum yapamayacağım, ikiliyi gösterdikten sonra bırakayım diyorum ziya çetinle konuştum ona gideceğim. dorukta 1800 e yapıyrmş doğumu kendisi... ona gitsem o da takip eder 3 lü falan gerekirse yaptırır de mi sanki o da dr. o daaa di miiii ???:)))

canım baya pahalıymış hakikaten.sen hangi şehirdeki acıbadem e gidiyosun bilmiyorum ama istanbul maslak takini de ben 16.000 diye duymuştum.doktorlar sonradan gelen hastayı pek sevmezler.bence de sen bir an önce başka hastane bul da zaman kaybetme.diğer doktoruna alış.
2 li temiz çıkınca 3 lü yapmıyorlar. zaten 3lüyü yapmak isterse tek derdi paradır hastanenin. umarım gönlüne göre doktor bulursun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…