2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay doğru diyorsun canım çok sağol yaaa... benim eski dr.um ziya beydi zaten ama artık çok bunalmıştım tedaviden 6 7 ay ara verdim, gitmedim, sonra acıbademde tüp yaptırdım şimdi tekrar ona gidicem. ona da kızmaz herlde kendisini bırakmama di mi :))))

kızzz sen bursadamısınn allahsenıı gelsene benım dr beee bedava vallaa:)

günaydın kızlar,, ara ara aşağıdan içime doğru bıçak saplanır gibi sancı-ağrı gibi bişey giriyo,,, bilemedim nedir ki... okuduğum kadarıyla bebk büyüdükçe kaslar gerilip diğer organlara baskı yapıyomuş. böyle bişey yaşayanınız var mı.... normal mi değil mi anlamadım. dün gece çok sık oldu bi de bu sabah işe geldim ağrı başladı öyle.. ara ara geliyo geçiyo.. 5 dk falan sürüyo..:44:

neresi senin dr. ????? medical dğil miydin sen, medicali sevmiyom yaaa, hangi arkadaş gittiyse tavsiye etmedi??? medical mi seninki hangi dr???

ewt medıcal ama benım ardslarım çok memnun kaldılar dr da çokguleryuzlu ılgılı gayet rahat herseyı konusabılıyorsun.özlem oruç.ahmetı tavsıye ettıler amaa ahmet bızım sıtede komsu ona sordum özlemı tavsıye ettı oda.wallaa bı dusun neden memnun kalmamıs kı mıllet

canım merhaba
benım de alttan sanki iğne mi desem bıçak mı desem batırıp batırıp çekiyorlar sanki bu ara
doktorum normal dedi
hatta bu ara kası ağrın da olur dedi

ya orda danışmada çalışan ve hemşire olarak çalışan karı koca arkadaşlarımız var, onlar dedi medicali tavsiye etmem diye yoksa bildiğimden değil. kız gelem mi acep oraya???? bilmiyorum ki nasıl dr. ??? ya ben tüple zar zor hamile kaldım ya, çok zor karar veriryorum, aslında bu kadar da düşünmemek lazım...

canım merhaba
benım de alttan sanki iğne mi desem bıçak mı desem batırıp batırıp çekiyorlar sanki bu ara
doktorum normal dedi
hatta bu ara kası ağrın da olur dedi

canım teşekkür ederim.. durum normalse çekmeye razıyım bebeğim iyi olsun da.. aynen öyle bıçağı sokup sokup çıkarıyolar gibi oluyo hareket ettikçe ağrıyo, bi süre hareketsiz yatınca geçiyo.. esim biz bi daha bebek yapmayalım ne zahmetliymiş korkuyorum ben ağrın falan olunca diyo :)

ayy ne bılım wallaa sımdı onun mesulıyetını ben nasıl alırım benımde teyzem sağlık görevlısı onun arkadası vardı orda mudr pozısyonunda benonunla falan görustum hemfıyatları hem dr bıde dediğin gıbı bı memur ards vardı oda tavsıye ettı.ben ılkbas basımındıkıne gıttım konura semıhserbest hatta tanırsın aynızamanda acıbadem dr bılıyn konur acıbadem artık aynı. ama yok adamda ne ılgı ne yuzume bkyordu sonraa arastırdım buldum.zıya ablamın dr ama gıtmedım onahastane dr olsun dedım ben zıyaya gıtcemgıtcem nerde ıstersem orda doğum yapcam ok ama mısafır gıbı hastaneye gıtmıs olcamdıye kıseyı tanımıcm falan vazgectım

tabi ki canım sağlıklı olsunlar da
ama işte insan bilmediği yani ben ilk kez hamile olduğum için farklı şeyler oluyor ve insan korkuyoır bazen
benim eşim bebek hiç istemiyordu ama şimdi diyor ki 1.5 - 2 yaşına gelsin nasipse hemen ikinciye çalışalım diyor

günaydın kızlar bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı ?[/QUOTEdoktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi bize]

pazartesi günü 12+5 tim gittim ikili testte belki söyler doktor diye ama hala öğrenemedim.. 13. hafta öğrenmek için henüz erken dedi...
benim 2. hamileliğim ama genede çok merak ediyorum cinsiyetini kızımda 13 haftalıkken kız olabilir demişti doktor kesin 15 haftalıkta öğrenmiştim şimdi 12 haftalık 16 haftalıkta gidecem doktora o zaman kesin öğrenirim artık

geçmiş olsun gümüş. çok üzüldüm. ne zor şeydir. 3 ay hayaller kurup sonra da böyle birşey yaşamak. ne olur üzme kendini. bundan sonraki denemende bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Son düzenleme:

canım bak bunu da doğru dedin şimdi, k,mseyi tanımadan misafir gibi gitcen dediğin gibi (( ya dr. un gerçekten ilgili mi benim için o önemli, baktım da ilgi alanları ıvf diyor zaten, tüp bebek yani,,,, sen niye mesuliyet alasın, tartışıyoruz sadece, ilgili güleryüzlüyse neden olmasın?????

aynen canım biz nişanlıyken en az iki sene cocuk istemiyorum diyordu ama evlenince işler değişti :) cocuk olmazssa olmaz demeye başladık
daha 10 aylık evliyiz :)[/QUOTE]

sizin baya erken olmuş ben 6yıllık evliyim 15 aylık kızım var ve hamileyim gerçi biz 2 yıl düşünmedik sonrada olmadığını öğrendik ama rabbim bize bi mucize gönderdi kızımı 8 haftalıkken öğrendim (cisiyeti belli olmadığı için mercimek diyoruz ) 10 haftalık öğrendim

walla benım ıcınde once o ılgı ben sormadan onun anlatması falan nebılıyım yanında hemsıresı felan olmasına rağmen hatta dun esımlede konustuk hıc hemsıresı hazırlamadıbenı hep kendı vardı yanımda hıc kasıntı değilfelan dedık gece hafta gıttığimde tam yırmı dk uğrastı cınsıyet ıcın ısrarettık dıye ama gostermedı dun yıne gıttıkk nebılıyım ben sankı arkadasımın yanına gıdıyormusum gıbı oluyorum ama konura gıderken hep sters oluyordumvallaa adamınağzından bı kelıme cıkcak dıye bekle dur odacıkmıyordu)ee bı dene ne kaybedersın herkezın beklentısı farklı belki uyar belkı uymaz

valla bacım bende anlamadım bana ne olsun istiyorsun dedi once bende saglıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmiyo dedim ilki neydi dedi kız dedim e buda erkek olsa guzel olur dedi sonra erkek gibi çıkıntısı fazla dedi insanın kafasını karıştırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…