- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.061
ay doğru diyorsun canım çok sağol yaaa... benim eski dr.um ziya beydi zaten ama artık çok bunalmıştım tedaviden 6 7 ay ara verdim, gitmedim, sonra acıbademde tüp yaptırdım şimdi tekrar ona gidicem. ona da kızmaz herlde kendisini bırakmama di mi :))))canım baya pahalıymış hakikaten.sen hangi şehirdeki acıbadem e gidiyosun bilmiyorum ama istanbul maslak takini de ben 16.000 diye duymuştum.doktorlar sonradan gelen hastayı pek sevmezler.bence de sen bir an önce başka hastane bul da zaman kaybetme.diğer doktoruna alış.
2 li temiz çıkınca 3 lü yapmıyorlar. zaten 3lüyü yapmak isterse tek derdi paradır hastanenin. umarım gönlüne göre doktor bulursun tatlım
testleri zaten başka yerde yaptırıyorum baharda 50 tl ye yaptrdım ikiliyi, orda 220 idi düşün :) testler sorun değil başka yerde yaptırıyorum da sonuçta orda doğum yapamayacağım, ikiliyi gösterdikten sonra bırakayım diyorum ziya çetinle konuştum ona gideceğim. dorukta 1800 e yapıyrmş doğumu kendisi... ona gitsem o da takip eder 3 lü falan gerekirse yaptırır de mi sanki o da dr. o daaa di miiii ???:)))
neresi senin dr. ????? medical dğil miydin sen, medicali sevmiyom yaaa, hangi arkadaş gittiyse tavsiye etmedi??? medical mi seninki hangi dr???kızzz sen bursadamısınn allahsenıı gelsene benım dr beee bedava vallaa:)
neresi senin dr. ????? medical dğil miydin sen, medicali sevmiyom yaaa, hangi arkadaş gittiyse tavsiye etmedi??? medical mi seninki hangi dr???
günaydın kızlar,, ara ara aşağıdan içime doğru bıçak saplanır gibi sancı-ağrı gibi bişey giriyo,,, bilemedim nedir ki... okuduğum kadarıyla bebk büyüdükçe kaslar gerilip diğer organlara baskı yapıyomuş. böyle bişey yaşayanınız var mı.... normal mi değil mi anlamadım. dün gece çok sık oldu bi de bu sabah işe geldim ağrı başladı öyle.. ara ara geliyo geçiyo.. 5 dk falan sürüyo..:44:
ya orda danışmada çalışan ve hemşire olarak çalışan karı koca arkadaşlarımız var, onlar dedi medicali tavsiye etmem diye yoksa bildiğimden değil. kız gelem mi acep oraya???? bilmiyorum ki nasıl dr. ??? ya ben tüple zar zor hamile kaldım ya, çok zor karar veriryorum, aslında bu kadar da düşünmemek lazım...ewt medıcal ama benım ardslarım çok memnun kaldılar dr da çokguleryuzlu ılgılı gayet rahat herseyı konusabılıyorsun.özlem oruç.ahmetı tavsıye ettıler amaa ahmet bızım sıtede komsu ona sordum özlemı tavsıye ettı oda.wallaa bı dusun neden memnun kalmamıs kı mıllet
canım merhaba
benım de alttan sanki iğne mi desem bıçak mı desem batırıp batırıp çekiyorlar sanki bu ara
doktorum normal dedi
hatta bu ara kası ağrın da olur dedi
günaydın kızlar bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı ?
ya orda danışmada çalışan ve hemşire olarak çalışan karı koca arkadaşlarımız var, onlar dedi medicali tavsiye etmem diye yoksa bildiğimden değil. kız gelem mi acep oraya???? bilmiyorum ki nasıl dr. ??? ya ben tüple zar zor hamile kaldım ya, çok zor karar veriryorum, aslında bu kadar da düşünmemek lazım...
tabi ki canım sağlıklı olsunlar dacanım teşekkür ederim.. durum normalse çekmeye razıyım bebeğim iyi olsun da.. aynen öyle bıçağı sokup sokup çıkarıyolar gibi oluyo hareket ettikçe ağrıyo, bi süre hareketsiz yatınca geçiyo.. esim biz bi daha bebek yapmayalım ne zahmetliymiş korkuyorum ben ağrın falan olunca diyo :)
günaydın kızlar bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı ?[/QUOTEdoktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi bize]
benim 2. hamileliğim ama genede çok merak ediyorum cinsiyetini kızımda 13 haftalıkken kız olabilir demişti doktor kesin 15 haftalıkta öğrenmiştim şimdi 12 haftalık 16 haftalıkta gidecem doktora o zaman kesin öğrenirim artıkpazartesi günü 12+5 tim gittim ikili testte belki söyler doktor diye ama hala öğrenemedim.. 13. hafta öğrenmek için henüz erken dedi...
tabi ki canım sağlıklı olsunlar da
ama işte insan bilmediği yani ben ilk kez hamile olduğum için farklı şeyler oluyor ve insan korkuyoır bazen
benim eşim bebek hiç istemiyordu ama şimdi diyor ki 1.5 - 2 yaşına gelsin nasipse hemen ikinciye çalışalım diyor
benim eşimde hep öyle diyordu ve kızım şuan 15 aylık ve ben 12 haftalık hamileyim yani allahım nasip ederse aralarında 22 ay olacak
tabi ki canım sağlıklı olsunlar da
ama işte insan bilmediği yani ben ilk kez hamile olduğum için farklı şeyler oluyor ve insan korkuyoır bazen
benim eşim bebek hiç istemiyordu ama şimdi diyor ki 1.5 - 2 yaşına gelsin nasipse hemen ikinciye çalışalım diyor
günaydın kızlar bebişlerin cinsiyetini öğrenen varmı ?[/QUOTEdoktorum kesin olmamakla birlikte erkek dedi bize]
aynen canım biz nişanlıyken en az iki sene cocuk istemiyorum diyordu ama evlenince işler değişti :) cocuk olmazssa olmaz demeye başladık
daha 10 aylık evliyiz:)
canım bak bunu da doğru dedin şimdi, k,mseyi tanımadan misafir gibi gitcen dediğin gibiayy ne bılım wallaa sımdı onun mesulıyetını ben nasıl alırım benımde teyzem sağlık görevlısı onun arkadası vardı orda mudr pozısyonunda benonunla falan görustum hemfıyatları hem dr bıde dediğin gıbı bı memur ards vardı oda tavsıye ettı.ben ılkbas basımındıkıne gıttım konura semıhserbest hatta tanırsın aynızamanda acıbadem dr bılıyn konur acıbadem artık aynı. ama yok adamda ne ılgı ne yuzume bkyordu sonraa arastırdım buldum.zıya ablamın dr ama gıtmedım onahastane dr olsun dedım ben zıyaya gıtcemgıtcem nerde ıstersem orda doğum yapcam ok ama mısafır gıbı hastaneye gıtmıs olcamdıye kıseyı tanımıcm falan vazgectım
canım bak bunu da doğru dedin şimdi, k,mseyi tanımadan misafir gibi gitcen dediğin gibi(( ya dr. un gerçekten ilgili mi benim için o önemli, baktım da ilgi alanları ıvf diyor zaten, tüp bebek yani,,,, sen niye mesuliyet alasın, tartışıyoruz sadece, ilgili güleryüzlüyse neden olmasın?????
cnmbenım yaaaa sende bendensınnn doktorlar kafa karıstırdı bende yıne pazartesı gıtcem yakındaı hastaney kontolhem blescınsıyette kesınlesır ınsallah.
bu arada bu zamanda nub falan kalır mı ya kızın ole bı cıkıntısı kalır mı artık.kacıncı haftada klıtorıs flan oluyo.cıkıntı kalıyomu kı sen 14uncu haftadasın.hayırlısı olsun.Degısırse ama guzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?