- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.081
nub şeysine göre kızzzzzz gibiii...
belirsizlikten kurtuldun canım. darısı başımıza. kız evlat hep daha iyidir. daha vefalı olur derlerevet kızlar benım bebıste kesın olmakla bırlıkte KIZ:)
belirsizlikten kurtuldun canım. darısı başımıza. kız evlat hep daha iyidir. daha vefalı olur derler
evet kızlar benım bebıste kesın olmakla bırlıkte KIZ:)
ayy ne güzel artık rahatsın.biz hala çatlıyoruz meraktan.darısı başımıza...
evet kızlar benım bebıste kesın olmakla bırlıkte KIZ:)
valla bacım bende anlamadım bana ne olsun istiyorsun dedi once bende saglıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmiyo dedim ilki neydi dedi kız dedim e buda erkek olsa guzel olur dedi sonra erkek gibi çıkıntısı fazla dedi insanın kafasını karıştırıyolar
offf neyse ya, eşim kızıyor artık ziya tamamdır diyor, en iyisi ziyaya gitmek, ben de ona çoookkk güveniyorum, güvenle gidebileceğim tek doktor şuan için... hayırlısı... ay şu cinsiyeti de bir öğrenseydik... bizimki akşam oğluşum diye seviyor, :)))))
canımcım bir de son bir soru, 13. haftama giricem 12+5 im beni kabyul eder di mi çok geç değil yani?????hayırlısı olsun bakalım zıya baskatabii keske bı hastanede olsa:)ıkıseneönce zubeydedeydı ne guzel.bende oyle hıssedıordum erkek erkek geldı kız:)şimdi daha cok sevıyom
canımcım bir de son bir soru, 13. haftama giricem 12+5 im beni kabyul eder di mi çok geç değil yani?????
ay doğru diyorsun canım çok sağol yaaa... benim eski dr.um ziya beydi zaten ama artık çok bunalmıştım tedaviden 6 7 ay ara verdim, gitmedim, sonra acıbademde tüp yaptırdım şimdi tekrar ona gidicem. ona da kızmaz herlde kendisini bırakmama di mi :))))
kuşlar arada bahsediyosunuz da ben anlayamıyorum kusura bakmayın
kabul eder mi etmez mi die konuşuyosunuz ya ne demek tabiki kabul edecekler
o kim ki yani doktor sonuçta onun görevi gelen her hastaya hamileye en iyi şekilde
görevini yapmak, yanlış anlamayın eğer böle yapan doktorlar varsa onlara kızıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?