2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm varya sımdı ne merak ettım sevgı heyecandan Allhımsen onlmuzvgre verınsalh olefı.deglsede oluntab Allahtan glene rzıyız.bende kendı doktoruma gıtsem kesın ogrenırım sımdı ama daha cok var gıtmee bakalım pazrtsı gıdınc bu doktor ne dıycek.kızım olcak ama benımkafamı kaeıstırmakta pek ıstemıym

günaydın kızlar herkes burda yine
ya ben iki gündür hafif bi kasık ağrısıyla uyanıyorum
acaba bebişim mi hareket ediyo ki
ben öyle düşünmek istiyorum:)
bi de hastane muhabbeti yapmışsınız iki ayrı doktora
gitmekte fayda görüyorum ben bir devlette bir özelde
farklı 2 doktora gidiyorum, şimdilik normal doğum istiyorum
ve devlette yapmayı düşünüyorum çünkü babam devlet hastanesinde yönetimde.
bide özeller para kazanmak için bazen normal olabilecek doğumu sezeryan
yapıyolar, bakalım şimdilik bu düşüncem değişebilir tabi daha 6 ayımız var :)

offf neyse ya, eşim kızıyor artık ziya tamamdır diyor, en iyisi ziyaya gitmek, ben de ona çoookkk güveniyorum, güvenle gidebileceğim tek doktor şuan için... hayırlısı... ay şu cinsiyeti de bir öğrenseydik... bizimki akşam oğluşum diye seviyor, :)))))

hayırlısı olsun bakalım zıya baskatabii keske bı hastanede olsa:)ıkıseneönce zubeydedeydı ne guzel.bende oyle hıssedıordum erkek erkek geldı kız:)şimdi daha cok sevıyom

slm kızlar giremedim dünden beri çok kötüyüm ishal ve bulantıyla uğraşıyorum hiç kesilcek gibi değil çok fenayım...dün acile gittim serum verdiler ama ben hala aynıyım..annem karanfil iyi gelir dedi onu yaptım dün gece ama hala devam...haşlanmış patates, muz yiyebiliyorum sadece o da çıkıyor hemen...varmı ishalde etkili bildiğiniz bişi...lütfeni bişi söyleyin..

bu arada gümüşe özelden msj atmıştım...malesef bebeğini kaybetmiş buraya geldimi bilmiyorum geçmişe bakamadım...

hayırlısı olsun bakalım zıya baskatabii keske bı hastanede olsa:)ıkıseneönce zubeydedeydı ne guzel.bende oyle hıssedıordum erkek erkek geldı kız:)şimdi daha cok sevıyom
canımcım bir de son bir soru, 13. haftama giricem 12+5 im beni kabyul eder di mi çok geç değil yani?????

bulantılar yavaş yavaş azalmaya başladığı haftalarmış bunlar.. benim de çok fazla oluyo sabah bulantılarım.. bugün sadece tiksintim var..:26: az kaldı hepsi geçicek :) dünyalar güzeli bebişine kavusucaksın onu düşün :)

canımcım bir de son bir soru, 13. haftama giricem 12+5 im beni kabyul eder di mi çok geç değil yani?????

yok cnm oncekı tahlıllerını ıstıyo bılgılerını gırıyo yapılması gereken bısı varsa ona göre eksık kalmıs bişi onları yaptırıyo okdr kii oyle bıseye karar verırsen gelırım yanında derım böyle böyle ben tavsıye ettım felan bakarsın durumuna göre

kuşlar arada bahsediyosunuz da ben anlayamıyorum kusura bakmayın
kabul eder mi etmez mi die konuşuyosunuz ya ne demek tabiki kabul edecekler
o kim ki yani doktor sonuçta onun görevi gelen her hastaya hamileye en iyi şekilde
görevini yapmak, yanlış anlamayın eğer böle yapan doktorlar varsa onlara kızıyorum.

canım niye kızsın.onlarda biliyor bazı şeyleri.sen hangi şehirdesin canım

ne yazıkkı var ben ablamda yasadım boyle bısıyı sevttapta burdan olduğu ıcınsanırım oda yasamıs kı soruyo hastane dr yapmıyo özel muayeneye gıdınce yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…