- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.121
canım öyle deme yaaa, alır zahar,, ararım pazartesi bakalım tam 13 oluyorum pazartesi..... o bursa tüp bebekte çalışıyor canım oranın doğum ücretlerini bilmiyorum ki...benımde bıldığim zıya ama geç hastaları o almıyo işte bıldiğim kadarıyla bıarasana onu konus.olmadı bak kafan ıkarıstırayım bıraz daha tup bebekte özer kutlu ustune yok neden onu hıc dusunmedın
evet kızlar benım bebıste kesın olmakla bırlıkte KIZ:)
kızlarrr bebişini hisseden varmıı ya merak ediyorum geçenlerde hastanede bi kadın gördüm ben 3 aylıkken içimde kıbırdıyodu dedi. bende kendimi tuhaf hissettim ya bende kıbırdamıyoo dedim muayene sırası bana gelmemişti tabi korktum bebiş iyimi diye :))
bebişi kıbırdayan varmı acaba merak ediyorum :26::26::26:
kızlarrr bebişini hisseden varmıı ya merak ediyorum geçenlerde hastanede bi kadın gördüm ben 3 aylıkken içimde kıbırdıyodu dedi. bende kendimi tuhaf hissettim ya bende kıbırdamıyoo dedim muayene sırası bana gelmemişti tabi korktum bebiş iyimi diye :))
bebişi kıbırdayan varmı acaba merak ediyorum :26::26::26:
benn bursadayım canım, ne bileyim bazı doktorlar sonradan gelen hastalara sıcak bakmıyorlar falan dediler de ondan şeyettim... tamam o zaman yaaa artık karar değiştirmicem bursa ziya çetin ve doruk hastanesi... adam zaten çok iyi bir doktor 2006 ve 2010 da bursanın en iyi doktoru ödüllerini almış... her konuda güvenebileceğim bir doktor...
Selam kızlar benimde dünden beri moralim bozuk aslında hiçbirşey yok ama dün akşam durup dururken ağladım :/ eşim de diyor noldu birşey mi oldu diye ama yok bişey öyle ortaya ağlıyorum:/ içim çok daralıyo kızlar sanki bebişe birşey olmuş gibi hissediyorum inşallah yoktur bişeyçok kötüyüm
cnm uzulme dua et.cokkotuysenyakınındakı bı hastaneye gıtgorn ucuzolanbı yere. benımykında medıpol hatanesı var kadın doum45 tl kendı doktorum 95 sureklı gıdemıyom.bı gıdıyom.ıkı hafta sonra kontrole cagırıyo beles.sonra bır aysonra gel dıyo bende o arada bu yaındakı hastanyegıdıyom ucuzda sonrada kontrole:) sonra zaten doktorumun muaynesı gelıyo.benım kadar zırt pırt gıtmesende suandakorkuyosan gıt gor moralın duzelır.
aynen canım biz nişanlıyken en az iki sene cocuk istemiyorum diyordu ama evlenince işler değişti :) cocuk olmazssa olmaz demeye başladık
daha 10 aylık evliyiz:)
Allahım esirgesin ne güzel kızmı erkekmi demekten kurtuldun darısı bizim başımıza
kızlar dün akşam iftara annemdeydim
komşulardan da sonra misafirliğe gelenler oldu
anneme artık annanne olursan ne yaparsın şimdiden bişeyler
ör dediler, annem de ben altın alırım en iyisi o dedi, zaten kaynanası
herşeyi yapıo dedi, yaaa anneme bak insan bi yelek bile örmez mi:)
bari öremiyosan ördür senden hatıra, tabi ben gülümsedim bişey demedim
sizin anneleriniz örüyo mu neler yapıyolar?[/
benim annem şimdidin mendil çevirmeler yelekler başladı zaten etek elbise işlenmiş hazır
benimde kaynanam yapmaz elindende gelmez ama ilk cocuk yani senin ilk cocuğunsa herseyi annene düşer a'dan z'ye
Canım ben 4-5 gündür hissediyorum seğirme gibi bir şey, dün doktora sordum erken ama olabilir dedi, annem de erkek bebekler çabuk gelişir çabuk hissedilirmiş diyo bakalım :))
slmlarr ben geldım hanmlarr :) az once 2013 mart annelerınn gobıslerıne baktım da masallah.. ne kadar cabuk cıkmıs gobıslerı sasırdım dogrusu
ne çabuk ki daha bizimkiler bile çıkmadı hatta sabahları benim
göbişim yok gibi biraz yemek yiyince flan ayva göbeği gibi çıkıyo
daha beni görenler farkedemedi bile ben diyorum artık
anne göbeğim çıkmış mı bi baksana die o da gülüyo yok daha
bişey diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?