2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım öyle deme yaaa, alır zahar,, ararım pazartesi bakalım tam 13 oluyorum pazartesi..... o bursa tüp bebekte çalışıyor canım oranın doğum ücretlerini bilmiyorum ki...

kızlar ben hep bebek malzemelerine odalarına falan bakıyorum ya, aslında doğru değil belki, ne olacağı bellli değil, daha doğmadı ama hep iyi düşünmek istiyorum artık... o kadar kötü şeyler yaşadım ki, hep kötüyü gördüm, kötü düüşündüm, elime birşey geçmedi. ne olursa olsun iyi düşüneceğim... kötünün olma olasılığını biliyorum ama bunu düşünmek bana bişey kazandırmadı... herşey allahtan... karar verdim, iyi düşüneceğim... kötü olursa da kader..

Canım ben 4-5 gündür hissediyorum seğirme gibi bir şey, dün doktora sordum erken ama olabilir dedi, annem de erkek bebekler çabuk gelişir çabuk hissedilirmiş diyo bakalım :))

bu aylarda daha hissedilemez ki ilk defa duyuyorum mutlaka kıpırdıyodur ama daha hissedemeyiz bence... bebiş çok iyidir sen hiç merak etme

Selam kızlar benimde dünden beri moralim bozuk aslında hiçbirşey yok ama dün akşam durup dururken ağladım :/ eşim de diyor noldu birşey mi oldu diye ama yok bişey öyle ortaya ağlıyorum:/ içim çok daralıyo kızlar sanki bebişe birşey olmuş gibi hissediyorum inşallah yoktur bişey çok kötüyüm

canım en fazla ilk gittiğin an söyler belki bir kaç bir şey.sonra devamlı geldiğini görünce normale döner
doruk ta teyzemin kızı hemşire o çalışmıştı daha önce.4 yıldır falan devlette.bütün akrabalarım bursa da.bursa lı sayılırım

cnm uzulme dua et.cokkotuysenyakınındakı bı hastaneye gıtgorn ucuzolanbı yere. benımykında medıpol hatanesı var kadın doum45 tl kendı doktorum 95 sureklı gıdemıyom.bı gıdıyom.ıkı hafta sonra kontrole cagırıyo beles.sonra bır aysonra gel dıyo bende o arada bu yaındakı hastanyegıdıyom ucuzda sonrada kontrole:) sonra zaten doktorumun muaynesı gelıyo.benım kadar zırt pırt gıtmesende suandakorkuyosan gıt gor moralın duzelır.

Canım pazartesi gideceğim doktora az kaldı, ben kendi kendime kuruntu yapıyorum işte birşey olsa illa bir belirti olurdu sanırım,Allah korusun artık ne diyeyim .....

aynen canım biz nişanlıyken en az iki sene cocuk istemiyorum diyordu ama evlenince işler değişti :) cocuk olmazssa olmaz demeye başladık
daha 10 aylık evliyiz :)

sizin baya erken olmuş ben 6yıllık evliyim 15 aylık kızım var ve hamileyim gerçi biz 2 yıl düşünmedik sonrada olmadığını öğrendik ama rabbim bize bi mucize gönderdi kızımı 8 haftalıkken öğrendim (cisiyeti belli olmadığı için mercimek diyoruz ) 10 haftalık öğrendim[/QUOTE]

evet canım benim birde düşüğüm var:)
Allahın bir mucizesi işte insşallh mercimeğin büyür kucağına alır sağlıklı bir şekilde büyütürsün canım benimm

Canım ben 4-5 gündür hissediyorum seğirme gibi bir şey, dün doktora sordum erken ama olabilir dedi, annem de erkek bebekler çabuk gelişir çabuk hissedilirmiş diyo bakalım :))

Cnm bende bir kaç gece önce içimde bi kıpırtı hissettim bide dün gece bişey böyle pıt pıt ediyordu ama barsak hareketlerimi bebişimmi konduramadım eğer dedığin gibiyse erkek olmalı icimede öyle doğuyordu ilk zamanlar ama yaptığım testler filan hep kızı gösteriyor bende ona alıstırıyom kendimi :))

selam kızlarrr
geçmişe bakamadım haber vereyim diye geldim

çok şükür ense kalınlığımız diğer ölçümlerimiz normal
her şey yolundaaaa
ikili test haftasonu araya girdiği için pazartesi belli olacak ama rahatladık tabiii

ve ve veeee
yüzde doksan kızım oluyooorrrrrrrrr
kızıma kızkardeş umuduyla çıktığımız bu yolda haberler güzel gibi şimdilik:)
tabi erkek olursa da başımızın üstünde yeri var yine de en önemlisi sağlık sonuçtaa

slmlarr ben geldım hanmlarr :) az once 2013 mart annelerınn gobıslerıne baktım da masallah.. ne kadar cabuk cıkmıs gobıslerı sasırdım dogrusu

slmlarr ben geldım hanmlarr :) az once 2013 mart annelerınn gobıslerıne baktım da masallah.. ne kadar cabuk cıkmıs gobıslerı sasırdım dogrusu

ne çabuk ki daha bizimkiler bile çıkmadı hatta sabahları benim
göbişim yok gibi biraz yemek yiyince flan ayva göbeği gibi çıkıyo
daha beni görenler farkedemedi bile ben diyorum artık
anne göbeğim çıkmış mı bi baksana die o da gülüyo yok daha
bişey diyo :)

Selam kızlar uzun zamandırki giremiyorum bebeğimin düşme tehlikesi vardı açılmam olmuş kanamam oldu geçen hafta 1 gece hastanede yattım iğne vuruluyorum şimdide açılmam kapanmış dedi doktor bebeğim dün kontroldeyken uyuyordu doktor bebek çok iyi duruyor dedi uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı uyansaydı cinsiyetini söyleyecekti doktor ama 10 dk uğraştı yok uyanmadı ya oysa kanamam olduğunda doktor çok hareketli demişti acaba erken gittiğim için mi uyuyordu bebeğim anlamadım doktora eşim bebeğin kalp atışlarını dinliyor dedik o ses kalp atışımıdır dedik o yok şimdilerde duyamazsınız dedi orda damardan gelen sestir dedi bide ben elimi kasığıma koyunca bazaen sağda bazaen ortada sertlik oluyor yer değiştiriyor bebekmidir dedim doktora oda o eline gelen sertlik rahimdir dedi rahim sağa sola hareketmi ediyor :44::44::44:anlamadım

bu da benim göbiş, daha çok az çıktı yaaa 12+5im sabahları görseniz hele dümdüz, anlamıyorum neden, korkuyorum bazen.... bu arada ben hala çok iştahsızım ne yapıcam yaaa geçer mi??? midem almıyor bulanıyor hala dr. 15 güne geçer dedi ama bebek beslenemiyr diye korkuyrm

Bende cook sasırdım masallah dıyım nazarım degmesın valla bende dar gıymedıgım surece bellı degıl,sabırsızlanıyorumm ama guya zayıf ınsanların hemen cıkarmıs varmı benden zayıfı 44 kıloyum ama gobısım fındık kadar oldu anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…