2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar canım sıkkın
ense kalınlığı iyi çıktı demiştim
ikili sonucunda risk 1230da 1 çıkmış onda da bişi yok sayılır
ama papp-a mom diye bişi var 0,3 çıkmış
düşük olduğu için doktor beğenmedi 16. hafta üçlü de yaparız normalde yapmayacaktık dedi
yarın tatile gidiyoruz sabah beri ağlıyorum ufacık bir şey bile korkunç can sıkıyor biliyorsunuz

nette iyi şeyler yazmıyor her zamanki gibi
şükür genel risk düşük çıkmadı ama papp-a da normal çıkmalıydı neden öyle bilmiyorum.
bilgisi olan varsa yazabilir mi(

üzülme sıkıntı yapma üçlü yapılsın bakalım o nasıl çıkacak inş. iyi çıkar

benimde dün testi aldım dr ye gösteremedim bir bilgim yok yalnız benim kağıtta PAPP-A bilinmiyor yazıyordu 1: oranları yuksek çıkmıştı o kadar..

ah sıkıntı yapmamayı başarabilsem keşkeee
şu netten okuma olayı da nefret bişi felaket tellalı gibi valla
umarın senin sonuçlar çok iyidir canım

canımcım, hay ben o ikili testin, kusura bakma sinirleniyorum halini düşünüp, boş yere canımızı sıkıyorlar yaaa, benim dr. da ense burun normal dedi kan ver ikili yaptır dedi salı alıcamsonuçları bakalım, sanki çok güvenilir bir şey, arkadaşım önermemişti keşke dinleseydim daha sonuçlar çıkmadı ama halini anlayabiliyorum... hiçbir güvenirliliği de yokmuş, neden yaptırıyolar anlaamadm... hiiiiççç kafana bile takma ... offf, başlıcam testine, sinirleniyorum artık, zaten stresiz, iyice strese sokuylar insanı...

ezel inşallah herşey cok guzel cıkar ama şu i,kili testi valla cogusu yaptırmıyor benm ablam hiçbir cocugunda yaptırmadı daha dogrusu sulalede boyle tahlilleri tek yaptıran bendirim herkes karşı bendede ense olcumunu yaptı doktor kan istemedi gerek yok ben gorecegimi gordum der gibi ya cok gerekli olsa isterdi diye düşünüyorum bide ben ensenin ölçümünü cok dikkate alıyorum kanı pek degil ki benm doktorum doçent hemde cok iyi bir doçent allahın izniyle sorun yoktur inşallah
besyo
senden naber bacım ?

:)yorgun savascı tv ızlıyor.kayınvalıdemlerdeydık.mısafır vardı.donduk koltuga gomuldum.
sevgı bugun naptım bılıyomusun:)doktora gıttım:):):)yakındakıne gecen gıttıgımde hep gıttıgım kadın tatıldeydı.bugun kadın ordaydı gecenkınde dıgerı sankı erkek gıbı bı cıkıntı var ama emın degılım dedıya.bugun hepgıttıgım kadına gıttımsız yoktunuz gelemedım geldıgınızı ogrenınce sızede gorunmek ıstıyorum dedım.ıyı yapmıssın dedı.bakalım belkı cınsoyetıde goruruz dedı.dedım dıger doktor erkek gıbı sankı ama ben kız hossedıyorum dedım.ıstemekle olmaz dedı.bebısın pozısyon kotuydu bı bacagını kıvırmıs seyının ustune bı dedı aaa bu erkek zaten aaa yok yıne bacagını koydu dedı salla salla ugras kaldırmıyo bıse var ama dıyo.bacagını kaldırsa pıpıyı gorcem dedı.sonra yok tam goremıyom emın olamıyorum dedı.10 gun sonra kesın goruruz dedı.allak bullagım sevgı.bıse uydursamda kendı doktorumamı gıtsem artık netlessın ıstıyorum.napıyım sevgı.

hay zıkkım biz ne talihsiziz kafamızı iyice karıştırdılar :18::18::18::18: insan çatlıyo demi kendi, kendine şimdi acaba pazartesi bi doktoramı gitsem gibi şeytan dürtüyo demi eminim oyle cunku banada aynını yapıyo ya besyo sen şu fotoyu hele bi atsana

merhabalar
Allah nasip ederse şubat ayında bende bebeğimi kucağıma alacağım inş bugün kontrolüm vardı daha önce iki kez düşük yaşadığımdan her doktor kontrolü tedirginlikle geçior şükürki bebeğim sağlıklı ve hareket halinde

Son düzenleme:
bugunden bıse yok elumde dıgerlerını yolluyum.

sevgı cepten gırıyorum yuklenmıyo.pc evde degıl bugenıtal nub teorısı muhabbetı olanyerde hepsıvar bı esklede12 haftaık onhaftalık hallerı var yakunlarda 13 haftalık var. yaknlardaoan arkadasımın bunada bakarmısın yazmıstım.

kesinlikle yaptırmayacağım boşuna moral bozukluğu ilkinde riskli çıkıp ikinci testte normal çıkanlar var yada riskli çıkıp sağlıklı bebekleri olanlar var ben doktorumla konuştum ikili yada üçlü test istemiyorum kuzenimin bebeğinin burun keğimi gözükmüyo dediker kadın 6 ay ağlaya ağlaya geçirdi hamileliği sapasağlam bebeği doğdu

İyi geceler gece kuslari. iki gundur gunduz giremiyom. Bugun de alisveris ve temizlikle gecti. Resmen kicim agriyo afedersiniz. Bayaa bi okudum bugunun muhabbetlerini uzun surdu.:)
Seyime bicak sokuyolar sancisi bende de basladi.
Sevgicim benim belli degil. Acilde bakan dr kiz olablr dediydi emin olmayarak. Nub teorisi fln cat diye kiz dedi. Bakalim hayirlisi..
Ay cok yorulmusm yaa. Saganak yagdi bugun evin ici camur oldu. Kova kova kara sular vay benim basim. Anam gelecek pzt yardima. Sonunda biri beni hatirladi!
Ben de ablama diyom cikmaya basladi karnim diye. O 3 aylikken belli oluyodu hatirliyrm. Dur daha 4. ayda belli olur diyo bana. Dedim ben de 3,5 um ztn, 4. Ayin basladigi gun sabah bi kalkcam zirt diye karnim mi cikmis olcak dedim!
Aygecen gun de ilk defa otobuste biri fatk etti ve yer verdi!! cok sasirdim. Tabii ki kadindi..

cok gecmiş olsun bacım hamile hamilede zor ya insan kıcını yerden kaldırmak istemiyo anacın gelsin rahatlarsın bayagı.ya ben o attıgım linkte yabancı ulkede erkek nublarına baktım paralel olanda var anlamadım gitti bi ogrensekte kesin olarak rahatlasak ben catlıycam yoksa

Eğer 1 Ağustos günü bebeğimin kalbi durmasaydı şuan 13 haftalık hamile olup, şubatta bende sizler gibi anne olacaktım(
Rutin kontrolümden 3 gün sonra 11 haftalıkken çok şiddetli kanamayla acilen dr'a gittim. Kanama öncesi gittiğim kontrolde herşey çok iyiydi, bebeğin yeri, plesantası, kalp atışları, 2'li test için randevumuzu falan aldık. 3 gün sonra yaşadığım şiddetli kanama sonrası bebeğim hala yaşıyor, kalbi iyi atıyordu, allahtan kanama kesenin altında ama enaz kese kadar büyük bir alanda meydana gelmişti. Hemen hastaneye yatırdılar, 4 gün boyunca serumlar, iğneler, hiç hareketsiz hastane sonrası kontrolde kanama alanı çok küçülmüş ve artık eskisi kadar olmasakta tehlikeyi atlatıyorduk. Aynı şekilde 1 haftada evde istirahat dendi. Bir kere korkmuştum artık, hiç kıpırdaman yattım, sadece tuvalete gitmeme izin vardı. 1 Ağustos günü tekrar kontrolüm vardı, içimdeki kötü sese rağmen umutluydum. Dr'um seni üzmek istemiyorum ama ters giden birşeyler var, jinekolojik olarakta bi bakalım dediğinde güldüm, demiştim dedim. Sonrası karanlık tabi, tekrar hastaneye yatış, operasyona hazırlık, saatlerce ağlama krizi, almasınlar diye yalvarmalar, çok sevdiğim dr'uma ve eşime küsmeler, bir daha asla demeler, nasıl dayanıcam diye ağlamalar... Derken operasyon saati... O günden beri, sürekli ağlıorum, aynaya hiç bakmadım, kendimle yüzleşmeye gücüm yok.
Korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kalmış ve inanamamıştım, şimdi Dr'um 2 ay korunma sonrası tekrar başlamamı öneriyor, ama bu korku yerleşti bir kere, cesaretim yok, aynı şeyleri bir daha yaşamaya hiç gücüm yok.
Sanırım kalbim bir daha hiç öyle atmayacak...
Sadece sizlerle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…