- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.161
kızlar canım sıkkın
ense kalınlığı iyi çıktı demiştim
ikili sonucunda risk 1230da 1 çıkmış onda da bişi yok sayılır
ama papp-a mom diye bişi var 0,3 çıkmış
düşük olduğu için doktor beğenmedi 16. hafta üçlü de yaparız normalde yapmayacaktık dedi
yarın tatile gidiyoruz sabah beri ağlıyorum ufacık bir şey bile korkunç can sıkıyor biliyorsunuz
nette iyi şeyler yazmıyor her zamanki gibi
şükür genel risk düşük çıkmadı ama papp-a da normal çıkmalıydı neden öyle bilmiyorum.
bilgisi olan varsa yazabilir mi(
ezel inşallah herşey cok guzel cıkar ama şu i,kili testi valla cogusu yaptırmıyor benm ablam hiçbir cocugunda yaptırmadı daha dogrusu sulalede boyle tahlilleri tek yaptıran bendirim herkes karşı bendede ense olcumunu yaptı doktor kan istemedi gerek yok ben gorecegimi gordum der gibi ya cok gerekli olsa isterdi diye düşünüyorum bide ben ensenin ölçümünü cok dikkate alıyorum kanı pek degil ki benm doktorum doçent hemde cok iyi bir doçent allahın izniyle sorun yoktur inşallah
besyo
senden naber bacım ?
:)yorgun savascı tv ızlıyor.kayınvalıdemlerdeydık.mısafır vardı.donduk koltuga gomuldum.
sevgı bugun naptım bılıyomusun:)doktora gıttım:):):)yakındakıne gecen gıttıgımde hep gıttıgım kadın tatıldeydı.bugun kadın ordaydı gecenkınde dıgerı sankı erkek gıbı bı cıkıntı var ama emın degılım dedıya.bugun hepgıttıgım kadına gıttımsız yoktunuz gelemedım geldıgınızı ogrenınce sızede gorunmek ıstıyorum dedım.ıyı yapmıssın dedı.bakalım belkı cınsoyetıde goruruz dedı.dedım dıger doktor erkek gıbı sankı ama ben kız hossedıyorum dedım.ıstemekle olmaz dedı.bebısın pozısyon kotuydu bı bacagını kıvırmıs seyının ustune bı dedı aaa bu erkek zaten aaa yok yıne bacagını koydu dedı salla salla ugras kaldırmıyo bıse var ama dıyo.bacagını kaldırsa pıpıyı gorcem dedı.sonra yok tam goremıyom emın olamıyorum dedı.10 gun sonra kesın goruruz dedı.allak bullagım sevgı.bıse uydursamda kendı doktorumamı gıtsem artık netlessın ıstıyorum.napıyım sevgı.
yani bacak arası en acık olanı
bugunden bıse yok elumde dıgerlerını yolluyum.
bugunden bıse yok elumde dıgerlerını yolluyum.
sevgı cepten gırıyorum yuklenmıyo.pc evde degıl bugenıtal nub teorısı muhabbetı olanyerde hepsıvar bı esklede12 haftaık onhaftalık hallerı var yakunlarda 13 haftalık var. yaknlardaoan arkadasımın bunada bakarmısın yazmıstım.
canımcım, hay ben o ikili testin, kusura bakma sinirleniyorum halini düşünüp, boş yere canımızı sıkıyorlar yaaa, benim dr. da ense burun normal dedi kan ver ikili yaptır dedi salı alıcamsonuçları bakalım, sanki çok güvenilir bir şey, arkadaşım önermemişti keşke dinleseydim daha sonuçlar çıkmadı ama halini anlayabiliyorum... hiçbir güvenirliliği de yokmuş, neden yaptırıyolar anlaamadm... hiiiiççç kafana bile takma ... offf, başlıcam testine, sinirleniyorum artık, zaten stresiz, iyice strese sokuylar insanı...
merhabalar
Allah nasip ederse şubat ayında bende bebeğimi kucağıma alacağım inş bugün kontrolüm vardı daha önce iki kez düşük yaşadığımdan her doktor kontrolü tedirginlikle geçior şükürki bebeğim sağlıklı ve hareket halinde
Ben de ablama diyom cikmaya basladi karnim diye. O 3 aylikken belli oluyodu hatirliyrm. Dur daha 4. ayda belli olur diyo bana. Dedim ben de 3,5 um ztn, 4. Ayin basladigi gun sabah bi kalkcam zirt diye karnim mi cikmis olcak dedim!ne çabuk ki daha bizimkiler bile çıkmadı hatta sabahları benim
göbişim yok gibi biraz yemek yiyince flan ayva göbeği gibi çıkıyo
daha beni görenler farkedemedi bile ben diyorum artık
anne göbeğim çıkmış mı bi baksana die o da gülüyo yok daha
bişey diyo :)
İyi geceler gece kuslari.iki gundur gunduz giremiyom. Bugun de alisveris ve temizlikle gecti. Resmen kicim agriyo afedersiniz. Bayaa bi okudum bugunun muhabbetlerini uzun surdu.:)
Seyime bicak sokuyolar sancisi bende de basladi.
Sevgicim benim belli degil. Acilde bakan dr kiz olablr dediydi emin olmayarak. Nub teorisi fln cat diye kiz dedi. Bakalim hayirlisi..
Ay cok yorulmusm yaa. Saganak yagdi bugun evin ici camur oldu. Kova kova kara sular vay benim basim. Anam gelecek pzt yardima. Sonunda biri beni hatirladi!
Ben de ablama diyom cikmaya basladi karnim diye. O 3 aylikken belli oluyodu hatirliyrm. Dur daha 4. ayda belli olur diyo bana. Dedim ben de 3,5 um ztn, 4. Ayin basladigi gun sabah bi kalkcam zirt diye karnim mi cikmis olcak dedim!
Aygecen gun de ilk defa otobuste biri fatk etti ve yer verdi!!cok sasirdim. Tabii ki kadindi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?