- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.141
Eki Görüntüle 479922 bu da benim göbiş, daha çok az çıktı yaaa12+5im sabahları görseniz hele dümdüz, anlamıyorum neden, korkuyorum bazen.... bu arada ben hala çok iştahsızım ne yapıcam yaaa geçer mi??? midem almıyor bulanıyor hala dr. 15 güne geçer dedi ama bebek beslenemiyr diye korkuyrm
Bende cook sasırdım masallah dıyım nazarım degmesınvalla bende dar gıymedıgım surece bellı degıl,sabırsızlanıyorumm ama guya zayıf ınsanların hemen cıkarmıs varmı benden zayıfı 44 kıloyum ama gobısım fındık kadar oldu anca
Selam kızlar uzun zamandırki giremiyorum bebeğimin düşme tehlikesi vardı açılmam olmuş kanamam oldu geçen hafta 1 gece hastanede yattım iğne vuruluyorum şimdide açılmam kapanmış dedi doktor bebeğim dün kontroldeyken uyuyordu doktor bebek çok iyi duruyor dedi uyandırmaya çalıştı ama uyanmadı uyansaydı cinsiyetini söyleyecekti doktor ama 10 dk uğraştı yok uyanmadı ya oysa kanamam olduğunda doktor çok hareketli demişti acaba erken gittiğim için mi uyuyordu bebeğim anlamadım doktora eşim bebeğin kalp atışlarını dinliyor dedik o ses kalp atışımıdır dedik o yok şimdilerde duyamazsınız dedi orda damardan gelen sestir dedi bide ben elimi kasığıma koyunca bazaen sağda bazaen ortada sertlik oluyor yer değiştiriyor bebekmidir dedim doktora oda o eline gelen sertlik rahimdir dedi rahim sağa sola hareketmi ediyor :44::44::44:anlamadım
ben zaten hemen çıksın istemiyorum ne kadar geç
çıkarsa o kadar iyi çünkü benim arkadaşlarımın oldu
son aylarda kocamandı neredeyse büyüklüğünden yürüyemiyolardı
öyle olmasını da istemiyorum, bebeğimin gelişimi iyi olsun
ama göbeğim kocaman olmasın istiyorum, bide ben uzun boyluyum
1.73, kocaman göbek kötü durur :)
Gwlmıs gecmıs olsun cnm,sen takılma doktra esını hıssettıgı kalp atıdıdırbebısının uyumasıda gayet normal sakın takılp canını skma
cnm biz daha hareketlerini hissetmezken
vücudunun içindeki kalbini duymak zor değil mi
yani hamile olmayan birinin karnına da koysak kulağımızı
o ses gelir çünkü koca koca damarlardan kan akışı geçiyo
ben geçen gün yatarken karnıma baktım sanki
kalp atıyo gibi düzenli ritmik bi şekilde pıt pıt die oynuyo.
hmmm guzel soru,cnm ben bıraz kendını dınleyen ve vucudunu cok ıyı tanıyan bırıyım, vucudmdakı enufak degısıklıkler dıkkatımı ceker ve arastırırım.hem ıyı hem kotu bırsey... ben gebe kaldıgımı adet gunum gecmeden yıne vucudumu dınleyerek 5gun oncesınden ogrendım ve ıdrarda da pozıtıfı gordum.suan ıse sırt ustu dumduz yattıgımda gazla,bebeıgımı rahatlıkla ayırabılıyorm cunku gercektende cok farklı gelıyo ıkısı.karınca yurumesı ve kelebegın deyıp kacması gıbı anlık bı hıs yasadıgım.onun dısında gergın olunca ve ses tonum yukselerek konusursam kasıgım cok gerılıyo ve ıdrarımı yaptıgım bolgeye batar gırıyo cok sıddetlı kasılmam oluyo.ama bu herkeste olmayabılır ben dedıgım gıbı vucudumu cok dınlerım ve hıssedeıgımede ınanıyorum.
Cnm bende bir kaç gece önce içimde bi kıpırtı hissettim bide dün gece bişey böyle pıt pıt ediyordu ama barsak hareketlerimi bebişimmi konduramadım eğer dedığin gibiyse erkek olmalı icimede öyle doğuyordu ilk zamanlar ama yaptığım testler filan hep kızı gösteriyor bende ona alıstırıyom kendimi :))
tabiki tatlım senin kaçıncı gebeliğin bilmiyorum
çünkü 2. gebeliklerde daha önce hissediliyomuş
bu normal benim daha ilk ve henüz hiç bi kıpırtı yok
ama ben hareketlerini anlamak zor demedim ki yanlış anlama
kalp sesini duymak zor hatta benim fikrime göre imkansız
tabi bu benim düşüncem doktora da sormak lazım.
kızlaaaarrr, kimse yok yahu, sohbete doyum olmuyor maşallah :) bir konu açayım bakalım, bebeişlerinizi göbişinizde nasıl seviyorsunuz, neler diyorsunuz bakalım, merak ettüm :))))))
arkadaşlar merhaba. geçmişe söyle bir göz attım da göğüs hassasiyet, geçenler olmuş. bende de bugünlerde pek bişey kalmadı. nedendir acaba? bir de benim karnımın içi kıpır kıpır sabahtan beri sürekli bir hareketlilik söz konusu. daha erken gerçi hissetmek için ama benim gibi olan var mı?
Selam Kizlar
Benim bulantilar geri dondu. Ne guzel gecti diyodum 2 gundur cok kotulestim yine. 12+4um nezaman gecicek bu bulantilar yahuu? Hic bisey yiyemiyorum. Bebisim beslenemicek diye cok korkuyorum. :18: Artik 3 aylik olduk beslenmek lazim dimi? Cok endiseliyim cok. Sizin ne guzel gobusleriniz cikmis.Bende hicbisi yok verdigim kilomu bile alamadim dahaAllahim Yuce Rabbim bebeklerimizi korusun hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
tatlm bende senin gbi telaşlıyım cünkü asırı bulantm oluor 4 kilo verdm şimdiye kadar artık yemem gerek diyorum ama olmuyo bebek beslenemicek diye korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?