2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

masallah masallah normal gobısın cnm.benımde ıstahsızlıgım hatsafhada, ama cok sukur dun dayanamayıp anasaglıgna gıttm normal bebıs.su saate kadar bı gevrek yıyebıldım su bıle zor ıcıyorum cunku 2 gundur bulantım tavan yaptı,bayagı cıkarttım bugunde.ıcını de ferah tut bebıslerımız beslenıyor

ben zaten hemen çıksın istemiyorum ne kadar geç
çıkarsa o kadar iyi çünkü benim arkadaşlarımın oldu
son aylarda kocamandı neredeyse büyüklüğünden yürüyemiyolardı
öyle olmasını da istemiyorum, bebeğimin gelişimi iyi olsun
ama göbeğim kocaman olmasın istiyorum, bide ben uzun boyluyum
1.73, kocaman göbek kötü durur :)

Gwlmıs gecmıs olsun cnm,sen takılma doktra esını hıssettıgı kalp atıdıdır bebısının uyumasıda gayet normal sakın takılp canını skma

:) tamam cok buyuk olmasın ama azcıkta bellı olsun demı :) ben cok sabırsızım goruldugu gıbı... dedıgın gıbı canm saglıkları keyıflerı yerınde olsunda mınıklerımızın gerısı ayrıntı

Gwlmıs gecmıs olsun cnm,sen takılma doktra esını hıssettıgı kalp atıdıdır bebısının uyumasıda gayet normal sakın takılp canını skma

cnm biz daha hareketlerini hissetmezken
vücudunun içindeki kalbini duymak zor değil mi
yani hamile olmayan birinin karnına da koysak kulağımızı
o ses gelir çünkü koca koca damarlardan kan akışı geçiyo
ben geçen gün yatarken karnıma baktım sanki
kalp atıyo gibi düzenli ritmik bi şekilde pıt pıt die oynuyo.

hmmm guzel soru,cnm ben bıraz kendını dınleyen ve vucudunu cok ıyı tanıyan bırıyım, vucudmdakı enufak degısıklıkler dıkkatımı ceker ve arastırırım.hem ıyı hem kotu bırsey... ben gebe kaldıgımı adet gunum gecmeden yıne vucudumu dınleyerek 5gun oncesınden ogrendım ve ıdrarda da pozıtıfı gordum.suan ıse sırt ustu dumduz yattıgımda gazla,bebeıgımı rahatlıkla ayırabılıyorm cunku gercektende cok farklı gelıyo ıkısı.karınca yurumesı ve kelebegın deyıp kacması gıbı anlık bı hıs yasadıgım.onun dısında gergın olunca ve ses tonum yukselerek konusursam kasıgım cok gerılıyo ve ıdrarımı yaptıgım bolgeye batar gırıyo cok sıddetlı kasılmam oluyo.ama bu herkeste olmayabılır ben dedıgım gıbı vucudumu cok dınlerım ve hıssedeıgımede ınanıyorum.

tabiki tatlım senin kaçıncı gebeliğin bilmiyorum
çünkü 2. gebeliklerde daha önce hissediliyomuş
bu normal benim daha ilk ve henüz hiç bi kıpırtı yok
ama ben hareketlerini anlamak zor demedim ki yanlış anlama
kalp sesini duymak zor hatta benim fikrime göre imkansız
tabi bu benim düşüncem doktora da sormak lazım.

benim de alyans testi ve çin takvimi kız diyor ama benim ilk günden beri içime erkek doğuyor kız istememe rağmen, kısmet tabi daha ilk çocuk hiç farketmez cinsiyeti.. Az kaldı bikaç haftaya öğrenicez inşallh :)

ben de 12+3 üm bugün
bulantılarım berbat durumda
14 haftalık olunca ilk 3 ay geçmiş olacak
ondan sonra anne beslenmesi önemli duruma gelecek
umarım 1-2 haftaya geçer bulantılarımız

kalp atışları bence de mümkün değil duyulamaz
son aylarda bile öyle bir şey duyulamaz ama ben de doktor değilim tabüsü:)
benim ikinci gebeliğim daha hareket falan hissetmiyorum
kızımda 16. haftalarda hissetmiştim damar hareketleri oluyor seğirmeler oluyor ama bebiş hareketleri bambaşka çok güzel şeyler
hareket olsa da yaşasak o duyguları yine yaa:)

Yok cnm yanlıs anlamadım yanlıs anlattım sadece ılk gebelıgım benım.bana gore kıpırtısını hıssedıyorım ya da hıssetmek ıstıyorum karısık... arkadasımızada guzellık olsun dıye hıssedıyorsunuz dedım yoksa kalp atımını dısardan duymak cokta mantıklı gelmıyo.

ya kuşlar bu arada gamzelihatun nerde bizim tablo çok karışık
yani hiç düzenleme yok
ben baktım ocak ayının annelerinin tablosuna
çok sade muntazam ve anlaşılır
hem bazı annişlerimizin cinsiyetleri de belli olmaya başladı
onları da eklese daha güzel olmaz mı?

selam kızlar. eşler evde< hava serin gezmelere çıkılmıştır şimdi. bebişler geziyor göbüşlerde.iftara ne yapacağımı bilemediğim hiç bir gün olammaıştı bu kadar. eşim herşeyi yemiyor ya üff. inşallah çocuğumda yemek sıkıntısı çekemm

kızlaaaarrr, kimse yok yahu, sohbete doyum olmuyor maşallah :) bir konu açayım bakalım, bebeişlerinizi göbişinizde nasıl seviyorsunuz, neler diyorsunuz bakalım, merak ettüm :))))))

Selam Kizlar
Benim bulantilar geri dondu. Ne guzel gecti diyodum 2 gundur cok kotulestim yine. 12+4um nezaman gecicek bu bulantilar yahuu? Hic bisey yiyemiyorum. Bebisim beslenemicek diye cok korkuyorum. :18: Artik 3 aylik olduk beslenmek lazim dimi? Cok endiseliyim cok. Sizin ne guzel gobusleriniz cikmis.Bende hicbisi yok verdigim kilomu bile alamadim daha Allahim Yuce Rabbim bebeklerimizi korusun hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

canm o karında haraketlenme bendede oluyo artık psikolojikmi gercek mi bilemicem.biara seyirme oluodu biara karıncalanma gerilme gibi oluyo acaba benmi yanlıs hissediorum diyorum anlayamadm gitti

tatlm bende senin gbi telaşlıyım cünkü asırı bulantm oluor 4 kilo verdm şimdiye kadar artık yemem gerek diyorum ama olmuyo bebek beslenemicek diye korkuorum

evet canım.sabahtan beri yine öyle benim. sanırsa artık bebişten. kızlaaaarr ben bu arada bugün gittim ve daha fazla dayanamayıp kendime hamile cicileri aldım :)))) pantolonlarım flan hiç olmuyodu. birkaç bişey aldım bende ... varmı benim gibi olan :))))

herkese merhaba...uzuz zamandır giremiyordum...ama aklım hep sizde...aramıza yeni katılanlar olmuş,,hoşgelmişler...doktora gidenler olmuş..gözleri aydın..bu arada okuyabildiğim kadarıyla gümüş bebeğini kaybetmiş çok ama çok üzüldüm...8.gebeliği olan biri olarak benim için bebekten çok gümüşün sağlığı önemli...inşallah iyidir...hepinize iyi akşamlar diliyorum...

tatlm bende senin gbi telaşlıyım cünkü asırı bulantm oluor 4 kilo verdm şimdiye kadar artık yemem gerek diyorum ama olmuyo bebek beslenemicek diye korkuorum

Evet ya napicaz biz böyle İnan su bile icemedim sabahtan beri yatıyorum.yoksa bayılacak gibi oluyor sıcak basiyo fenalık geçiriyorum sanki.Allah yardım etsin bizim gibi zorlananlara.insallah artık gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…