2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm çok üzüldüm allah sabır versin ama şuan böyle hissetmen normal daha çok yeni yaşadıkların umarım biran önce kendini toparlar ve içini yeni umutlarla doldurursun

kızlar ben kaçtım herkese allah rahatlık versin hayırlı geceler

Sevgi Yaa ben uyuya kalmışım CNm kusura bakma yatakta cepten yazıyordum beklerken kut gitmisim Baktın mı resimlere ben senin yolladığın yere baktım ama anlamıyor Yaa en erkek yazdıkları bana Kiz gibi geliyo anlayamıyorum kısacası sen bak bakalım anlayan mi

Çok gecmis olsun Allah sabır versin CNm zor yaşadıkların bende olsam çok üzülürdüm.ama Allahtan gelenede birşey yapamıyoruz hepsi gecicek zamanla İnan.Allaha dua et

canım çok üzüldüm Allah sabır versin. aynı acıyı yaşamış biri olarak seni gerçekten çok iyi anlıyorum bende ilk zamanlar senin gibiydim bidaha aynı acıyı yaşamaktan korktum hep şimdi her dr kontrolümde bebeğimin hareketlerini görsem bile kalp atışlarını da mutlaka duymak istiyorum. bir kere öyle oldu diye hep öyle olmayacak Allah'ın izniyle sende buna inan lütfen ve bol bol dua et.

Son düzenleme:

ndn burda paylaşıp hamile insanların aklına düşürüyosun düşük yapanlar için bir sürü topik var oraya yazsaydın

cok geçmiş olsun canım. sen elinden geleni yapmışsın. çok çabalamışsın. lütfen üzülme. güzel günler seni bekliyor. bebeğinle mutlu günler senin olacak. sabret.

Kavga etmeye niyetim yok, burda paylaşmak istedim...Biraz anlamaya çalışsaydın iyi olurdu bence bir kadın olarak...

Sorun yapma gümüş oda senin gibi acılı bu bir gercek buraya yazmamasa İnan herkez zaten araştırıp okuyor takma kafana burda olucakti olamayınca acısını hafifletmeye çalışmıştır bizi huzursuz yapmak Icin yazmamıştir

Kavga etmeye niyetim yok, burda paylaşmak istedim...Biraz anlamaya çalışsaydın iyi olurdu bence bir kadın olarak...

canım çok geçmiş olsun.insan hayatında kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar.seni senden başka anlayamaz kimse.allah sabrını versin.
ama GÜMÜŞ arkadaşımız da bebeğini kaybetti.burda güzel sohbetler yaptık ve hepimiz çok üzüldük.o da acılı bir anne.ve seni en iyi o anlar.sadece bizi düşünmüş.sen de yanlış anlama

günaydınlar.... ya herkes tatilde herhalde bizim eşimin tatili de ayın 13ünde başlayacak, görürsünüz siz :) gerçi bir yere gidemem. eşim kumlaya denize gidelim falan diyor, yok mikrop kapar, sahilde yürüyelim, yok belim, kasıklarım ağrıyor yürüyünce :) bu sene izin kullanmasam mı diyor :)))))) yine bugün 3 4 çeşit rüya gördüm. salı günü dr.a gideceğiz, ikiliyi göstereceğiz, aslında birkaç gün önce çıkıyordu sonuçlar ama dr.a gideceğim gün alalım ki başımı patlatma dedi, aynı gün alıp götüreceğiz... eşim bir hamarat oldu gelir gelmez bulaşık çamaşır ne varsa girişiyr, ama söylene söylene... :) iştahsızlık hala devam, ne zaman iştahla yiyeceksem artık.... kızlar şeyi soracaktım, bugün 12+6 oldum. dünden beri kasık ağrılarım arttı, dr.uma söyledim, rahim büyüyor dedi, böyle olan var mı????

ndn burda paylaşıp hamile insanların aklına düşürüyosun düşük yapanlar için bir sürü topik var oraya yazsaydın
kuzum dün bebeğin cicileri topiğinde ben de koyacağım resimlerini aldıklarımın, bazanın altında yazmışsın, oturdum ağladım hepimizin başına gelebiliyor şu üç günlük dünyada eşini de en önemlisi kendi canını da üzme... benim başıma da çok şeyler geldi.... ben hep en kötüsünü düşünürüm, ya derim şimdi allah korusun kanser olsam ya da felçli yatağa düşsem, kalkamasam, bu acı hiç gözüme görünür mü acaba??? düşünemem bile herhalde derim, hep kendimi öyle teselli etmişimdir. allah dermansız dert vermesin, sen çok güçlü bir kadınsın, inşallah, tekrar olacak ve bu sefer mutlu sonla bitecek...

bende 12+5 im kasık ağrılarım var ama çok fazla değil o nedenle bende rahim büyümesindendir diye telaş yapmıyorum.
çarşamba günü 2 li taramamız oldu dr um ölçümlerin gayet normal olduğunu söyledi kan sonucunuda birdahaki randevuda değerlendiririz demişti dün akşamüzeri hastaneden aradılar kan sonucunuz çıktı dr bey değerlendirdi herhangi bir risk yokmuş dediler çok şükür Allah'ım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş.
2 li tarama da bir cinsiiyet tahmininde bulundu ama birdaha ki randevum 15 ağustos o zaman daha net olur söylerim dedi bakalım
Rabbim verdiği vereceği herşeyin hayırlısını nasip etsin inş.

Gunaydin arkadaslar. 1 haftadir ilk defa normal ve mis gibi bir uyku uyudum. Ohh bee!
Dunku temizlik girisimimden snr agriyan kicim hala tam gecmemis ama uyku iyigeldi.

2 gundur de topigin nesesi kacti gibi ya da benim mi kacti? insan bi baskasi bebegini kaybetmisken hicbisey olmamis gibi devam edemiyor hemen dogal olarak. Demek bebeklerimize ve birbirimize cok alismisiz. Ayni saglik durumlarini paylasmanin yani sira cinsiyet ogrenenlerle ayni sevincleri, ya da ayni acilari da paylasiyoruz.
Ben gumusun mesajini gordugumde agladim, esim anlayip destek oldu guzelguzel konustu benle, gorumcemse basta guldu agladigima sasirdi falan mesela. Biz bizeyiz yani burda. Tabii ki bizden en iyi biz anlariz yine.

Sznrndz sana da cok gecmis olsun. Allah en kisa zamanda hayirlisiyla yeni saglikli birbebek nasip etsin insallah.

Birbirimiz ve bebeklerimize dualarimizi eksik etmeyelim dostlar.

ben ikili test yaptırmadım. direk üçlüyaptıracağım. insallah sizler gibi iyi haberlerle gelirim.

Hayırlısı olsun Allah gonlundekini versin sana

ben hep baktım neredeyse paralel olup erkek olanda cok yani anlayacagın allahımızın takdiri ama bi oyle bi boyle demelerinede gıcık oldum artık bekleyip gorucez

meraba arkadaşşşşşşşlarr.bebğini düşüren arkadaşa geçmiş olsun.onun adına çok üzüldüm.okurken ağladım riskli bi gebeliğim var benimde.ama bişey rica edeceğim.normalde çok duygusal biri olmadığım halde hamilelik dolayısıyla duygusallaşıyorum.böyle kötü hikayeleri duyuncada moralim bozuluyor,korkuyorum ,karnıma sancılar giriyor,bir anda bütün hayallerim yıkılıyor.özellikle böyle ayrıntılı anlatılınca yaşamış gibi hissediyorum.o yüzden gerek böyle haberleri,gerekse dogum olaylarında yaşanan kötü hikayeleri paylaşmamaya gayret edelimieminim benim gibi diğer arkadaşları da etkiliyordur....

ben hep baktım neredeyse paralel olup erkek olanda cok yani anlayacagın allahımızın takdiri ama bi oyle bi boyle demelerinede gıcık oldum artık bekleyip gorucez

Öle CNm bekleyip görcez ben zaten etrafımdaki hiç kimseye söylemedim başka iki doktor erkek gibi dedi sanki demedim herkeze Kiz diyorum soranlara değişirse ki büyük sürpriz olacak onlarada sürpriz olsun millete duyup benim gibi onlarında kafasını karıştırmak istemem kocama bile demedim doktorlar böle böle diyo diye hakkımızda hayırlısı bende şimdi kızımsa kahvaltı yapıtım uyandı ciGifilm izliyo kocacigim uyuyo daha sahura sahurdan sonra yattı bı tatili var bı gun dinlensin:) bende kızımsa karnımı doyururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…