- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.201
ben hep baktım neredeyse paralel olup erkek olanda cok yani anlayacagın allahımızın takdiri ama bi oyle bi boyle demelerinede gıcık oldum artık bekleyip gorucez
canım normal ben bizzat dr. a sordum, çünkü benimde arada kayboluyor sıkıyorum ucunu falan yok, normal olabilir dedi, korkma yani herşey yolunda....kızlar merhaba. benim 2 3 gündür göğüs ağrılarım ve hassasiyeti geçti. bu hamilelik boyunca sürer mi yoksa bu şekilde ara sıra yok olması normal midir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
kızlar merhaba. benim 2 3 gündür göğüs ağrılarım ve hassasiyeti geçti. bu hamilelik boyunca sürer mi yoksa bu şekilde ara sıra yok olması normal midir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
kızlar, minik böyle çerçeve içinde hamurlar var, onlara bebeğin el ve ayak izini çıkarıyormuşsun, daha neler göreceğim bu cahil halimle, bileydim arkadaşların çocuklarına böyle hediyeler götürürdüm ... çok şirin .....
ay kız aynı şeyi yaşıyormuşuz... :) demek ki normal, peki bir de sende de şöyle oluyor mu idrar az az ama uzun çıkıyor :) nasıl bir anlatımsa :))))))))))))))günzydın kuşlar
her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum ama
wc ye gidince geçiyo sanırım mesanem şişince
rahme baskı yapıyo, ay valla kendi kendimin doktoru
oldum artık :) bu arada herkes kız hissediyorum
erkek hissediyorum flan diyo ben hiç bişey hissetmiyorum
öyle her şeye duygulanmıyorum hele de hiç aşermiyorum
valla bu hamilelik beni odun mu yaptı anlamadım :)
ay kız aynı şeyi yaşıyormuşuz... :) demek ki normal, peki bir de sende de şöyle oluyor mu idrar az az ama uzun çıkıyor :) nasıl bir anlatımsa :))))))))))))))günzydın kuşlar
ay kız aynı şeyi yaşıyormuşuz... :) demek ki normal, peki bir de sende de şöyle oluyor mu idrar az az ama uzun çıkıyor :) nasıl bir anlatımsa :))))))))))))))
kızlar merhaba. benim 2 3 gündür göğüs ağrılarım ve hassasiyeti geçti. bu hamilelik boyunca sürer mi yoksa bu şekilde ara sıra yok olması normal midir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?