2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bendede bi bel ağrısı kasık ağrısı baş dönmesi ama şikayetçi değilim doğrusu gebeliğin çoğu belirtisi oluşmadığı için bunları yaşamak hoşuma gitti inş bebişi hissedeceğimiz aylara çabucak ulaşırız.
ben alışveriş yapmak istiyorum yaa eşim de 1-2 haftalığına mı alıcaksın şimdi alsan onlarda olmaz ilerde diyo. şöle bol bol olanından alıcam yinede tunik ve tişört

ben hep baktım neredeyse paralel olup erkek olanda cok yani anlayacagın allahımızın takdiri ama bi oyle bi boyle demelerinede gıcık oldum artık bekleyip gorucez

Sevgi sen nerdesin 3434 istanbulmu yoksa ben hep tanıdık bana yakın biri varmi diye baktım sordum ama yok izmitten gelin geldim ordan yok İstanbul goztepe dedim yine yok:)

kızlar merhaba. benim 2 3 gündür göğüs ağrılarım ve hassasiyeti geçti. bu hamilelik boyunca sürer mi yoksa bu şekilde ara sıra yok olması normal midir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

kızlar merhaba. benim 2 3 gündür göğüs ağrılarım ve hassasiyeti geçti. bu hamilelik boyunca sürer mi yoksa bu şekilde ara sıra yok olması normal midir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
canım normal ben bizzat dr. a sordum, çünkü benimde arada kayboluyor sıkıyorum ucunu falan yok, normal olabilir dedi, korkma yani herşey yolunda....

Benim coktan gecti CNm bise olmaz sadece uçlarına ellisine hassasiyet var şimdi kontrol ettimde :)bundan sonra olursa kasık ağrısı bel ağrısı falan olur olursa oda yani

kızlar, minik böyle çerçeve içinde hamurlar var, onlara bebeğin el ve ayak izini çıkarıyormuşsun, daha neler göreceğim bu cahil halimle, bileydim arkadaşların çocuklarına böyle hediyeler götürürdüm ... çok şirin .....

teşekkürler kızlar. ya nasıl bir dönemdir normalde olsa kendime hastalık hastası oldum falan dicem ama konu bebeğim olunca iş çok değişiyor sağolun :)

CNm bebek mağazalarında toyz shoplarda falan satılıyor büyük çerçevelerde var bir tarafı resmi bir tarafı ayak izini koyuyon güzel seyler tabi

günzydın kuşlar
her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum ama
wc ye gidince geçiyo sanırım mesanem şişince
rahme baskı yapıyo, ay valla kendi kendimin doktoru
oldum artık :) bu arada herkes kız hissediyorum
erkek hissediyorum flan diyo ben hiç bişey hissetmiyorum
öyle her şeye duygulanmıyorum hele de hiç aşermiyorum
valla bu hamilelik beni odun mu yaptı anlamadım :)

ay kız aynı şeyi yaşıyormuşuz... :) demek ki normal, peki bir de sende de şöyle oluyor mu idrar az az ama uzun çıkıyor :) nasıl bir anlatımsa :))))))))))))))

ay kız aynı şeyi yaşıyormuşuz... :) demek ki normal, peki bir de sende de şöyle oluyor mu idrar az az ama uzun çıkıyor :) nasıl bir anlatımsa :))))))))))))))

Biz bebisimle karnimizi doyurduk cok sukur. kocis hala uyuyo benim de. Bugun evdeyiz sonunda dinlencez. Aksam gezmesi yapariz ama yuruyus cay fln. Aski memnuya bakiim azcik.:)

evet cnm aslında hiç tuvaletim yok gibi gidiyorum
ama biraz uzun sürüyo :)
hani hortumun ucunun bir kısımını parmağınla tutup sulama
yaparsın ya onun gibi :) nasıl anlattım :)

Anaaa!!! Hamilelik takvimi bana isim onermis! hemi de ali galip le safiye sultan! Bi de gulmus. Dalga mi geciyo benimle?!

slm kızlar nasılsnz bugun kendımı her zamankınden ıyı hıssedyrum nazar degmesın...ben sızlere bır sey sorucam ben 4.ayımdayım en basta 59 kıloydum 59.8 gram bazen 60 bu arada gdp gelıorum yememe ıcmeme dıkkat edyrum gercı bebek daha cok kucuk ama kılo almalımıydım dıe de dusunyrum sız kac kılo aldnz buarada kılo almadm ama gobegmn masallahı var bu gobektekı sıslık nıe agrlık yapmıo onuda anlamadm

selam kızlar. hiç iştahım yok bugün. eşimlede bazı meselelerden tartıştık.uzatmadık anlaştık ama yinede beni üzdü birazcık.karnım gurulduyoo ama canım hiç bişey istemiyo. ne yesem zorlasam mı?geçmişe bakacak enerjim bile yok. karnımda hamile değil gibi normla göbüşüm gibi sert değil yani. geçen hafta gitmemiş olsam bu hafta doktora giderdim mutlaka.

slm kızlaar, iyi pazarlar, nasılsınıız
benim dün we bugün ew işlerinden canım çıtı yaa,
aslında çok ağır şeyler yapmıyorum ama çok yoruluyorum
dün ilk hamile pantolonumu aldım bikaçta bluz
yaa aslında geniş olduğu için giymediğim pantolonlarım wardı onlarla bi süre idare ederim ama artık işyerinde oturunca falan çok rahatsız olmaya başladım
şimdilik taytlarımı giyiyorum ama onlarda rahatsız etmeye başladı
HAMİLE TAYTI arıyorum kızlar tawsiye ediceniz bi marka yada yer warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…