- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.221
Eğer 1 Ağustos günü bebeğimin kalbi durmasaydı şuan 13 haftalık hamile olup, şubatta bende sizler gibi anne olacaktım(
Rutin kontrolümden 3 gün sonra 11 haftalıkken çok şiddetli kanamayla acilen dr'a gittim. Kanama öncesi gittiğim kontrolde herşey çok iyiydi, bebeğin yeri, plesantası, kalp atışları, 2'li test için randevumuzu falan aldık. 3 gün sonra yaşadığım şiddetli kanama sonrası bebeğim hala yaşıyor, kalbi iyi atıyordu, allahtan kanama kesenin altında ama enaz kese kadar büyük bir alanda meydana gelmişti. Hemen hastaneye yatırdılar, 4 gün boyunca serumlar, iğneler, hiç hareketsiz hastane sonrası kontrolde kanama alanı çok küçülmüş ve artık eskisi kadar olmasakta tehlikeyi atlatıyorduk. Aynı şekilde 1 haftada evde istirahat dendi. Bir kere korkmuştum artık, hiç kıpırdaman yattım, sadece tuvalete gitmeme izin vardı. 1 Ağustos günü tekrar kontrolüm vardı, içimdeki kötü sese rağmen umutluydum. Dr'um seni üzmek istemiyorum ama ters giden birşeyler var, jinekolojik olarakta bi bakalım dediğinde güldüm, demiştim dedim. Sonrası karanlık tabi, tekrar hastaneye yatış, operasyona hazırlık, saatlerce ağlama krizi, almasınlar diye yalvarmalar, çok sevdiğim dr'uma ve eşime küsmeler, bir daha asla demeler, nasıl dayanıcam diye ağlamalar... Derken operasyon saati... O günden beri, sürekli ağlıorum, aynaya hiç bakmadım, kendimle yüzleşmeye gücüm yok.
Korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kalmış ve inanamamıştım, şimdi Dr'um 2 ay korunma sonrası tekrar başlamamı öneriyor, ama bu korku yerleşti bir kere, cesaretim yok, aynı şeyleri bir daha yaşamaya hiç gücüm yok.
Sanırım kalbim bir daha hiç öyle atmayacak...
Sadece sizlerle paylaşmak istedim
slm arkadaslar topik yine super ilerlemis. ben de dunden beri rahim agrisi cekiyorum idrar tahlili yaptirdim enfeksiyon olabilir diye cok sukur cikmadi. ya kizlar sizleri okuyunca ben mi cok otum diyorum ama ben de pek bisi hissetmiyorum. sadece bi skinti olmasin diye yedigime ictigime dikkat ediyorum ama oyle duygu muygu yok bende de. hani bi arkadasimiz demis ya odun oldum galiba diye al benden de o kadar. dogacaksa dogar modundayim...
sağ kasıkta hafiften batma ve ağrı bendede var doktora sordum rahim büyüdükçe oluyormuş.normalmiş sıkma canını ama çok fazlalaşırsa da ihmal etme yine
selam kızlar. hiç iştahım yok bugün. eşimlede bazı meselelerden tartıştık.uzatmadık anlaştık ama yinede beni üzdü birazcık.karnım gurulduyoo ama canım hiç bişey istemiyo. ne yesem zorlasam mı?geçmişe bakacak enerjim bile yok. karnımda hamile değil gibi normla göbüşüm gibi sert değil yani. geçen hafta gitmemiş olsam bu hafta doktora giderdim mutlaka.
Cnm hamileyken daha kotu yoruluyo insan ya. Ben de ayni sebepten muzdaripim.slm kızlaar, iyi pazarlar, nasılsınıız
benim dün we bugün ew işlerinden canım çıtı yaa,
aslında çok ağır şeyler yapmıyorum ama çok yoruluyorum
dün ilk hamile pantolonumu aldımbikaçta bluz
yaa aslında geniş olduğu için giymediğim pantolonlarım wardı onlarla bi süre idare ederim ama artık işyerinde oturunca falan çok rahatsız olmaya başladım
şimdilik taytlarımı giyiyorum ama onlarda rahatsız etmeye başladı
HAMİLE TAYTI arıyorum kızlar tawsiye ediceniz bi marka yada yer warmı
yapma kusum ye biraz da olsa bos birakma mideni cok yanmasin. Salatalik yogurt fln ye hic olmazsa. Hepimizin morali bozuldu ust uste kotu hbrler alinca ama kendimize ve bebislerimize dikkat etmek zorundayiz.
Cnm hamileyken daha kotu yoruluyo insan ya. Ben de ayni sebepten muzdaripim.
Aldiklarini gule gule giy. cicisler topigine fotolasana :) ben de paca boyu yaptirmistim onu alcam gosteririm aksam
alatalık benım de ravorimm
her gün 4 tane kesin yiyorum ve midemi çok rahatlatıyor
bu arada ben çaok çabuk yoruluyorum sanki kanım canım çekiliyor
Evet ya napicaz biz böyle İnan su bile icemedim sabahtan beri yatıyorum.yoksa bayılacak gibi oluyor sıcak basiyo fenalık geçiriyorum sanki.Allah yardım etsin bizim gibi zorlananlara.insallah artık gecer.
İyi geceler
bulantı zamanında bastırmak için birşeyler yiyorum sürekli birde gebeliğin ilk ayları zayıflayanlar imrenmiyor değilim ben daha 11 haftada 4 kg aldımşimdiden pilav makarna vs kestim yedikerimide sürekli yazıyorum aşırı kilo almaktanda korkuyorum bebeğe hiç bi faydasıda yok
bencede canım çok dikkat etmelisin...gebelikte 30 kg alanlar var.sen çok zayıftın galiba dimi bugün ne giysemde görmüştüm:)sonuçta en fazla 10 gr lık bir bebek için kilo almak ne kadar doğru?çok şükür ben hiç almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?