2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Allahım bir daha yaşatmasın
ne sana ne başkalarına
Güçlü olmak zor olsa gerek
Kolay atlatın inşallah
ne denir ki

slm arkadaslar topik yine super ilerlemis. ben de dunden beri rahim agrisi cekiyorum idrar tahlili yaptirdim enfeksiyon olabilir diye cok sukur cikmadi. ya kizlar sizleri okuyunca ben mi cok otum diyorum ama ben de pek bisi hissetmiyorum. sadece bi skinti olmasin diye yedigime ictigime dikkat ediyorum ama oyle duygu muygu yok bende de. hani bi arkadasimiz demis ya odun oldum galiba diye al benden de o kadar. dogacaksa dogar modundayim...

bende de biraz aynı durum var
deli gibi kendimi kaptırıp bebeğim diye gezmiyorum
sağlıklı olsun diye dua ediyorum
ama öyle nasıl anlatayım sanırım karınlar büyüyünce olacak ohayaller bizde
normalsın yanı canım

uzun bir sureden sonra merhaba, 2 hafta once kanamam oldu sukur kalp atislarini aldik, kanamada uzun surmedi. bu sure zarfinda moralim bozukken sizlerinde canini sıkmak istemedim. bu cuma tekrar randevu aldik kontrole gidicez ins, ancak aklima takilan kasiklarimda ozellikle sag tarafimda batma oluyor sizde de oluyor mu? cumaya kadar sabretmek zor geliyor.

sağ kasıkta hafiften batma ve ağrı bendede var doktora sordum rahim büyüdükçe oluyormuş.normalmiş sıkma canını ama çok fazlalaşırsa da ihmal etme yine

slm kızlar topik ne kadar da ılerlemış:)bugun yıne kanamam ıcın gıttığım doktora gıttım bebek ıyı dedı. ikili test ıstedı .ama ben kan vermedim haftaya pazartesi kendi doktoruma randevum var ense kalınlığını olcucem dedi hem orada yaptırcam testide

yapma kusum ye biraz da olsa bos birakma mideni cok yanmasin. Salatalik yogurt fln ye hic olmazsa. Hepimizin morali bozuldu ust uste kotu hbrler alinca ama kendimize ve bebislerimize dikkat etmek zorundayiz.

Cnm hamileyken daha kotu yoruluyo insan ya. Ben de ayni sebepten muzdaripim.
Aldiklarini gule gule giy. cicisler topigine fotolasana :) ben de paca boyu yaptirmistim onu alcam gosteririm aksam

alatalık benım de ravorimm
her gün 4 tane kesin yiyorum ve midemi çok rahatlatıyor
bu arada ben çaok çabuk yoruluyorum sanki kanım canım çekiliyor

alatalık benım de ravorimm
her gün 4 tane kesin yiyorum ve midemi çok rahatlatıyor
bu arada ben çaok çabuk yoruluyorum sanki kanım canım çekiliyor

bana da salatalık iyi geliyor.

bugünlerde herzamankınden fazla bulantım var.. özellikle sabahları öğleden sonraya kadar sankı ne yesem midemi dolduramıyorum ..

doktorum biraz daha sık dişini 10 15 günün kaldı mide bulantıların geçiçek demişti.. inşalllaaahhh

Evet ya napicaz biz böyle İnan su bile icemedim sabahtan beri yatıyorum.yoksa bayılacak gibi oluyor sıcak basiyo fenalık geçiriyorum sanki.Allah yardım etsin bizim gibi zorlananlara.insallah artık gecer.

bayılcak gibi olma bendede oluo ayakta duramıorum pek galiba beslenememekten artık hep böylemi olucam diye düsünüorum acıkcası pskolojmide bozdu bu bulantılar allah hepimizin yardımcısı olsn en kısa zamanda umarım tüm sıkıntılarmz biter

İyi geceler
bulantı zamanında bastırmak için birşeyler yiyorum sürekli birde gebeliğin ilk ayları zayıflayanlar imrenmiyor değilim ben daha 11 haftada 4 kg aldım şimdiden pilav makarna vs kestim yedikerimide sürekli yazıyorum aşırı kilo almaktanda korkuyorum bebeğe hiç bi faydasıda yok

bencede canım çok dikkat etmelisin...gebelikte 30 kg alanlar var.sen çok zayıftın galiba dimi bugün ne giysemde görmüştüm:)sonuçta en fazla 10 gr lık bir bebek için kilo almak ne kadar doğru?çok şükür ben hiç almadım

bugün ne giysemdeki benim kız kardeşim gerçi oda hamile ve 8. ayında kızı olacak çok sağlıklı bir gebeliği oldu çok şükür 10 kg aldı almadı :) hala zayıf göbeği var sadece benim bir kızım var 4 yaşında şiştikçe şişmekten korkuyorum bu gebeliğime 68 kg ile başladım
kilo almaman çok güzel maaşallah bene düşük riski olduğundan yatarak geçirdim üstüne vitamin progestan vs şimdi çok şükür birşeyim yok inş bundan sonra yürüyüşlerle toparlarım
birde bebişimizin doğum zamanı aynı tarih :)

Son düzenleme:
anladım canım sen yinede dikkat et.bebişlerimiz saplıklı olsunda gerisi okadarda onemli değil tabi

Ohooo kimseler yok bugun bir iki kisi ne oyle ya?? Hadi biraz canlanalim kizlar!!!
Ben yarin isbasi yapanlardanim. Aksam annem gelcek yardima. Yuppiiii!!! temizlige devam etcez birlikte sagolsun.
Yardim edenim yoktu hic. Gorumcem gelir hep bize biliyosnz da elini surmuyo masallah..
Bu aksam kocisle dugun fotolarimizi secmeye basladik sonunda.:123: 6,5 aylik evliyiz daha yeni firsat bulduk isten gucten yorgunluktan. topikte en yeni evli benim galiba? Var mi azaltan?

gnydn hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…