2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydıııınnnn... nerdesiniz yaw iki gündür? bu haftasonu herkes ense yaptı galiba. :)
işteyim ben de . üstelik patro tatilden döndü.

gnydn hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)

miden fazla asit salgılıyor ya cnm aç zannediyosun kendini. :) ama ye bişeyler yanmasın miden

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar:) hafta sonu bebeğimi gördüm , doktorumuz bir iki dürttü uyandırdı eliyle yüzünü kapattı, biraz gördüm ama bu haftalarda biraz değişik mi görünüyor ? sizinkiler nasıl görünüyordu :) ben de sık sık acıkma hali yaşıyorum, midem kazınıyor, böyle giderse çok kilo alınız ne yapmak lazım acaba

bacım ense yapıyoruz ama hiç dinlenemiyorum sanki bi araba dayak yemiş gibiyim yaaa

ay maşallahhhh meleğine annesi :)) bende demin geldim doktordan gördümm bebişimi maşallahh çok hareketliydi doktor da şaşırdı ay diyo bi dur bebiş diyo çünkü ense kalınlığını ölçücek ama bi ölçtürmedi baya ultrasonda kaldımm en sonunda kerata ölçtürttü Dya bide elini burnuna götürdü doktor burnada bakıcak çek elini diyo ordnnn nasıl hareketli bi görsenizzz yaaa

cinsiyetinide söledi baya kesinn söledi hemde D yavrumm yaaaaaaaa

oy oy maşallah, ikili testi biz haftaya bıraktık ama ense kalınlığını ölçebildi, 0,7 mm gayet iyiymiş. benimki uykucuydu, dürterek uyandırdı doktor teyzesi :)

oy oy maşallah, ikili testi biz haftaya bıraktık ama ense kalınlığını ölçebildi, 0,7 mm gayet iyiymiş. benimki uykucuydu, dürterek uyandırdı doktor teyzesi :)

herkese günaydın 13. haftanın başındayım bulantılarım azalıyor galiba gerçi bunda günde 3 kez içtiğim bulantı hapınında etkisi olabilir artık geçsede şu bulantılar tadını alsak hamileliğin

hmmmm size demeyi unuttum doktorumuza cinsiyetini dedim şuan kız gözüküyor ama 2 hafta sonra kesin netleşir dedi :) bende hemen pempiş bi takım aldım kızçeme birde hırka başladım örmeye

maşallahhhhhhhhhhhh bitanemmmmmmeleğineee çok sevindimmmm değeri gayet iyi maşallahhhh ikiliden de geçeriz inşallahh aminnnnnnnnnnnnnnn benimkide uyanmış kaydırakta kayıyodu D bi an dedim doktor uyuttta gel dicekk herhalde

gnydn hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)

bende hep oluyo canım ya.sabah kalktığımda açlıktan bayılacak gibi oluyorum ve açlıktan midem bulanıyo.susamış uyandığım için hemen su içiyorum.o daha kötü ediyo:((

günaydın güzel anneler ya ne güzel cinsiyetlerini öğrenenler var
ya gamzelihatun geçen sayfalarda yazmıştım ama bizim
tablo çok başıboş ve karışık kaldı cinsiyetleri öğrenenlerin
cinsiyetleri eklenmedi bide ocak annelerinin tablosu çok daha güzel
ve sade onun gibi yeni tablo yapabilir miyiz?

olur bacım cinsiyetini öğrenenler bana özel mesaj atsın eklim tek tek :)

Günaydın hepinizeee...Çok güzel bir hafta diliyorum...
2 gün içinde kaçırmış olduğum kesinleşen tüm bebiş cinsiyeleri için Hayırlı olsun Allah hepimize gönlümüzdekini versin efeniim...Sağlık sıhatle....

Ayrıca üzülerek okudum yeni düşük haberini...
Düşük yapan arkadaşıma çok geçmişler olsun allah sabır versin.
Rabbimin elbet bir bildiğ vardır ((...İnş. en kısa zamanda kucağınıza bebiş almak nasip olsun !!!

kızlar merhaba nasılsınız
1 aydır gıremıyordum sımdı yazarken bıle heyecanlıyım
kımbılır neler oldu kı en onemlısını farketmemek olmaz
kolaylıklar dılerım gamzelihatun hayırlı olsun
ben gecen hafta doktora gıtmıstım cınsıyetını soyledı doktorumuz
Allah nasıp kısmet ederse bır prensesımız olacak
herkese güzel sağlıklı hamilelikler dılıyorum

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın maş. kuzucuğumuza rabbim kucağımıza aldığımız günlerimizide göstersin inş.banda kız gibi gözüküyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi ben kız hissediyordum zaten hep hayırlısı ne ise o olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…