- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.241
gnydn hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)
günaydıııınnnn... nerdesiniz yaw iki gündür? bu haftasonu herkes ense yaptı galiba. :)
işteyim ben de . üstelik patro tatilden döndü.
miden fazla asit salgılıyor ya cnm aç zannediyosun kendini. :) ama ye bişeyler yanmasın miden
günaydın arkadaşlar:) hafta sonu bebeğimi gördüm , doktorumuz bir iki dürttü uyandırdı eliyle yüzünü kapattı, biraz gördüm ama bu haftalarda biraz değişik mi görünüyor ? sizinkiler nasıl görünüyordu :) ben de sık sık acıkma hali yaşıyorum, midem kazınıyor, böyle giderse çok kilo alınız ne yapmak lazım acaba
ay maşallahhhhmeleğine annesi :)) bende demin geldim doktordan gördümm bebişimi maşallahh çok hareketliydi doktor da şaşırdı ay diyo bi dur bebiş diyo çünkü ense kalınlığını ölçücek ama bi ölçtürmedi baya ultrasonda kaldımm en sonunda kerata ölçtürttü Dya bide elini burnuna götürdü doktor burnada bakıcak çek elini diyo ordnnn nasıl hareketli bi görsenizzz yaaa
ay maşallahhhhmeleğine annesi :)) bende demin geldim doktordan gördümm bebişimi maşallahh çok hareketliydi doktor da şaşırdı ay diyo bi dur bebiş diyo çünkü ense kalınlığını ölçücek ama bi ölçtürmedi baya ultrasonda kaldımm en sonunda kerata ölçtürttü Dya bide elini burnuna götürdü doktor burnada bakıcak çek elini diyo ordnnn nasıl hareketli bi görsenizzz yaaa
oy oy maşallah, ikili testi biz haftaya bıraktık ama ense kalınlığını ölçebildi, 0,7 mm gayet iyiymiş. benimki uykucuydu, dürterek uyandırdı doktor teyzesi :)
gnydn hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)
günaydın güzel anneler ya ne güzel cinsiyetlerini öğrenenler var
ya gamzelihatun geçen sayfalarda yazmıştım ama bizim
tablo çok başıboş ve karışık kaldı cinsiyetleri öğrenenlerin
cinsiyetleri eklenmedi bide ocak annelerinin tablosu çok daha güzel
ve sade onun gibi yeni tablo yapabilir miyiz?
kızlar merhaba nasılsınız
1 aydır gıremıyordum sımdı yazarken bıle heyecanlıyım
kımbılır neler oldu kı en onemlısını farketmemek olmaz
kolaylıklar dılerım gamzelihatun hayırlı olsun
ben gecen hafta doktora gıtmıstım cınsıyetını soyledı doktorumuz
Allah nasıp kısmet ederse bır prensesımız olacak
herkese güzel sağlıklı hamilelikler dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?