- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.261
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın maş. kuzucuğumuza rabbim kucağımıza aldığımız günlerimizide göstersin inş.banda kız gibi gözüküyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi ben kız hissediyordum zaten hep hayırlısı ne ise o olsun inş.
kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip
aile hekimime kayıt yaptırcam henüz
hamilelik kaydımı yaptırmadım, aşılar kontroller
için ara ara çağırıyolarmış hatta bazen eve geliyolarmış.
siz yaptırdınız mı kaydınızı?
var azaltanOhooo kimseler yok bugun bir iki kisi ne oyle ya?? Hadi biraz canlanalim kizlar!!!
Ben yarin isbasi yapanlardanim. Aksam annem gelcek yardima. Yuppiiii!!!temizlige devam etcez birlikte sagolsun.
Yardim edenim yoktu hic. Gorumcem gelir hep bize biliyosnz da elini surmuyo masallah..
Bu aksam kocisle dugun fotolarimizi secmeye basladik sonunda.:123: 6,5 aylik evliyiz daha yeni firsat bulduk isten gucten yorgunluktan.topikte en yeni evli benim galiba? Var mi azaltan?
günaydın kızlaarr. daha yeni uyanıyorum benn çok uyumuşum yahu. sizde ne var ne yok?
hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)
bende hep oluyo canım ya.sabah kalktığımda açlıktan bayılacak gibi oluyorum ve açlıktan midem bulanıyo.susamış uyandığım için hemen su içiyorum.o daha kötü ediyo:((
var azaltanben de 3 ay 1 haftalığım. bebiş de 13 + 4. 4 gün sonra hamile kaldım
maşallah bütün arkadaşlar burda ama nedense kimseden ses çıkmıyoo:))))
ben de 1 hafta önce sine kadar öyleydim ama 1 hafta önce dr. kontrolünde sakınca var mı dedim. artık yatma dedi. 12+1 dim bugün 13 üm...kizlar ben yuzukoyun yatmadan uyuyamiyorum. siz yatiyomusunuz bebek icin iyi degilmis sanirim ama benim daha gobek cikmadi oyuzden rahat yatiyorum. siz nasil uyuyosunuz?
kizlar ben yuzukoyun yatmadan uyuyamiyorum. siz yatiyomusunuz bebek icin iyi degilmis sanirim ama benim daha gobek cikmadi oyuzden rahat yatiyorum. siz nasil uyuyosunuz?
ben yaptırdım tatlımm kaydımı eylül gibi aşımız olucak sanırımmm sende ihmal etmem aşı takibi özlelikle tetenoz önemli
evet canım tatilin tadını çıkardım valla. 1 eylülde bizim de başlar maraton. bide arabayla 45 dk lık yolu gidecem hemde kendim sürerek koca göbekle nasıl gideceksem şimdiden telaşı sardı. düşündükçe hele o trafikte sıkıştıranları filan bebeğimi stresten erken doğurmam inşallah. ayyy daha 6 ay var benim şimdiden düşündüklerime bak.ama benim için gerçekten bi kaygı.maş. maş. hanımefendi ne güzel uyumuşsunuz sabah 6 da uyandımmmmm masada uyukluyorum şimdi
bana doktr bu haftadan sonra yuzustu bellı bı hafta dedı amahatırlamıyorum. 17 hafta olabılır sırtustuyatmak yok dedı
canım sırt üstü yatmanın ne zararı olacak. benim dr. hiç öyle sırt üstü falan demedi. bana da mantıksız geliyor zaten..bana doktr bu haftadan sonra yuzustu bellı bı hafta dedı amahatırlamıyorum. 17 hafta olabılır sırtustuyatmak yok dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?