2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım güncellenen listede vardım ben ama şimdi kontrol ettim ilk sayfadaki
listede ismim yok ben bilgilerimi vereyim.birde bi arkdaşta belirtmiş ocak
annelerinin ki sanki daha anlaşılır ve sade sen de bi göz atar mısın.

cedi85 yaş :27 kilo :58 ilk bebek ankaradayım
cinsiyet belli değil amakız gibi geliyor bana:)))
tahmini doğum 24 şubat

özelden atma yetkim yokmuş henüz:(

Son düzenleme:
kızlar ben bugün sağlık ocağına gidip
aile hekimime kayıt yaptırcam henüz
hamilelik kaydımı yaptırmadım, aşılar kontroller
için ara ara çağırıyolarmış hatta bazen eve geliyolarmış.
siz yaptırdınız mı kaydınızı?

hoşbulduk canım sen de ıyısın ınş
benım doktorum kesın dedı nasıl bu kadar emın konustu ben de sastım kaldım
hayırlısı artık kız erkek farketmez saglıklı olsunlar da

ben yaptırdım tatlımm kaydımı eylül gibi aşımız olucak sanırımmm sende ihmal etmem aşı takibi özlelikle tetenoz önemli

var azaltan ben de 3 ay 1 haftalığım. bebiş de 13 + 4. 4 gün sonra hamile kaldım

hanımlar ya bi kaç gecedir açlıktan ölmüş vaziyette kalkıyorum midem kazınıyor sizede oluyor mu acaba:)

bende hep oluyo canım ya.sabah kalktığımda açlıktan bayılacak gibi oluyorum ve açlıktan midem bulanıyo.susamış uyandığım için hemen su içiyorum.o daha kötü ediyo:((

ayni seyler bende de oluyo sabah kalkmalarim tam bi kabus. midem kaziniyo agriyo, agzim kurumus oluyo susuzluktan. su icsem direk cikartiyorum. zorla bikac lokma yiyince iyi oluyorum. ama gun icinde surekli devam ediyo bu durum.Allahim gecsin artik diye dua ediyorum. ben yurtdisindayim tekbasima cok zorlaniyorum. dun mide agrisindan yemek yemeden yattim.sonrada bebegimi besleyemiyorum diye agladim. psikolojim bozuldu resmen.insallah kisa zamanda iyilesiriz.Allahtan hayirlisi.

ben yaptırdım tatlımm kaydımı eylül gibi aşımız olucak sanırımmm sende ihmal etmem aşı takibi özlelikle tetenoz önemli

bende kaydımı yaptırdım ama daha 1 aylıktı. aşıdan filan bahsetmediler. :18::18::18::18:
maş. maş. hanımefendi ne güzel uyumuşsunuz sabah 6 da uyandımmmmm masada uyukluyorum şimdi
evet canım tatilin tadını çıkardım valla. 1 eylülde bizim de başlar maraton. bide arabayla 45 dk lık yolu gidecem hemde kendim sürerek koca göbekle nasıl gideceksem şimdiden telaşı sardı. düşündükçe hele o trafikte sıkıştıranları filan bebeğimi stresten erken doğurmam inşallah. ayyy daha 6 ay var benim şimdiden düşündüklerime bak.ama benim için gerçekten bi kaygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…