2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bel agrısı bendede var hemde bazen cok zor geciyo doktora sordum normalmiş gebelikte bel agrıları yasanıyormuş genelde yanlış hareketlerden oluyormuş internettende arastırmıştım belimizi iyi kontrol edememekten

valla cnm ben usutmeden bel ve karın agrısındanacıle gıtmıstık onceden 2.3 haftaonce.olalır ama bebekbuyuykende bel agrısıda yapıyo cnmkaslargerılıy yaa

perşembeye benmde randevum var doktor cinsiyet için cagırmıştı randevumu aldım allah izin verirse perşembe kesin olarak ogrenirim

benim baldırımda var küçük içi sert şekilde ama sanırım o ağdadan oldu. tüy çıkacak çıkamıyor ondan.hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. benimde üzüldüğüm başka bişey var. çatlaklarım bacaklarıma inmiş. etek giyince belli olmaz inşallah. ve bugünde canım hiç bişey istemiyo ama zorla yiycem

haaa bide sütyeim küçük gelemye başlamıştı o çok fazla bel ağrısı yapıyordu. 95 beden aldım inanamıyorum hala ve çook rahatım. ayakkabı ölçümde değişti 40 giydim çok rahat oldu.olsun rahat olsun yeter

perşembeye benmde randevum var doktor cinsiyet için cagırmıştı randevumu aldım allah izin verirse perşembe kesin olarak ogrenirim

aynı anda yazdık.hayırlısı olsun cnm.Allah gonlune gore verır ınsallah cnm.
gamzelhatun benımde kız cınsıyetımız degısırse sende tablodan degıstırırsın c:)

sen ne tahmin ediyosun? genel olarak nub, çin, göbüşün rüyaların vs ne diyor yaz da sonucu öğrenince hangisi doğruymuş bakalım.

vallaha canım hiç bilemiyorum ama şunları soyleyim ilk gebeligimde 2 aylıkken elime kız bebek verdiler kapkara saclı esmer sonra ogrendik kızım oluyormuş dogdu komur gibi saclar kapkara bi böcük :) kızımda çin takvimi erkek diyordu ama kızım oldu buna gelince bunda gebeligimin başından bu yana 4 yada 5 kez erkek bebek gordum birinde dogurmuşum ameliyattan cıktım alın oglunuzu deyip kapkara saclı bir erkek bebek verdiler yanıma nub sorusuna gelince orkdm erkek cıkıntısı bu dedi ama kimiside kız cıkıntısı dedi son doktor erkege benzetti bu gebelikte cin takvimi kız dedi ben ona zatn inanmıyom kızımda tutmamıştı bakalım perşembe gorucez bide sag yumurtalık sol yumurtalık olayı derler sol kız sag erkek dogrumu bilemiyorum bizlerdede ole derler hep benm kızımın solumda olduguna eminim bu bebiş sagımda zaten bu erken oynadı bunda dahada eminim kızımda gec anladım hareketini aşerme konusunuda ben curuttum illkinde yedigim tatlının haddi hesabı yoktu erkek demişlerdi kızım olmuştu bide şu karın sivriligi meselesi var onuda curuttum kızımda son aylarımda bile goren kimse inanmadı bole kız karnı olmaz cok sivri dediler ama kızım oldu eger tatlım bebek erkekse sadece su sag sol olayına inanabilirim belki bir yerde okumuştum bi doktor sol yumurtalıgını aldıran bir kadına senn artık kızın olmaz demiş ne kadar dogru yanlış bilemem bakalım perşembe ogrenirim inşallah bir kızım var bir oglum da olursa cok sevinirim benm ilk gebeligim tup bebekti bu mucize bebek artık cocugum olurmu olmazmı onuda rabbim bilir

bende yaptırmadım bir an önce yaptırsam iyi olcak

kızlar benimde bugün randevum var 3,15te bakalım cinsiyet söylicek mi daha şimdiye kadar tahmin bile etmediler ikili testi yaptırmadım daha yaptırmicamda gerçi bu arada birçok yönteme göre kız olur diyolardı bana ama dün ablama gittik ablamın 2,5 yaşında bi kızı var bütün gün boyunca bebek erkek diyip göbeğimi öptü sıpa:) bende erkek istiyom hayırlı sağlıklı olsun da yeter diyorum aslında ama gönlümden geçen hep erkek bakalım kutumdan ne çıkçak:)

canım çok sevindim ne güzel allah gönlüne göre vermiş

Sağlık ocağına ben kayıt olmadan onlar beni aramıştı....Kan tahlillleri bedav demişlerdi..Bebek içinde sonradan geliyosunuz isterseniz dediler aşıları falan için..birde bana 3 ayın sonunda tatanoz ve difteri aşısı için de gelebilirsiniz yapıyoruz ama önce doktorunuza sorun demişlerdi.

Son düzenleme:
kızlar yaa benim karnımın yani göbek deliğinin alt kısmında sağ tarafım şiş duruyo ve orası sertleşti.bebek oradamıdır acaba ondanmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…