- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.341
güzel anneler ve kuzularına iyi haftalar. kızlar birşey sorucam. iştahsızlk ve mide bulantısı yanında 2 gündür bacaklarımda içi sert koca sivilceler çıkmay başladı. sinek ısrığı gibi amaevde sineklik var 1 tane sinek bile yok:) 2-3 derken artıyor sivilceler ve çok kaşınıyor. ara ara kollarım da kaşınıyor, kızarıyor ama geçiyor. bacaklarımdakiler neden olur acaba???
canım bende yaşadım aynısınıbir anda kızarıklık oluşup bir kaşınıyordu sivrisinek ısırığı gibi sonradan da kocaman kızarıklık ve kaşıntı hatır hatır kaşınmaya başlamıştım omuzlarımda popomda sırtımda ve baldırlarımda çıktı öyle korkmuştum ki doktoruma ulaştım kesin sıcaklardan sabah akşam bol bol duş al vucudunu terletme dedi birde 1 kereye mahsus durulanma suyuna tuz at boynundan aşağısını yıka dedi kızarıklıklar 3 gun içinde çıktı bitti ama izleri yeni yeni geçiyor seninde öyle sanırım benim gibi yap sende valla evde don atlet dolaşıyorum o hale geldim
şu an karnımda isilik oluştu bide bu çıktı napayım bunada şükür diorum
anammmm bu saatlerde nasıl uykum geliyor nasıl uykum geliyor anlatamam size evde olsamda uyusam bi güzellllll
kızlar ben kuzumun karnımda hareket ettiğini hissediyorummmm sizdede oluyormu ama böyle tuhaf birşey yaaa nasıl olduğunu ifade bile edemiyorum :)
aynı belirtileri yaşamak da iyi birşey napalım:) gece duşa girmeyen uyuyamıyorm ki zaten.ördek oldum resmen:) gündüz giyinme olayına gelince ben de yarı çıplak geziyorum bizim ev sauna gibi maalesefkarnımın heryeri kıl doldu. valla isilik çatlak birşey görünmüyo:))
ya o kılları sormayın, eşim yakında benimkiyle yarışacak duruma gelir diyor :) ya midem kazındı yine, canım bişey de istemiyor, çok iştahsızım...
ya o kılları sormayın, eşim yakında benimkiyle yarışacak duruma gelir diyor :) ya midem kazındı yine, canım bişey de istemiyor, çok iştahsızım...
ben yine patates kaynatıyorum, bu ne yaaa, ben de hamile kalınınca homini gırtlak yeniyor zannediyordum nerdeee, midem kazınmasa hiçbirşey yemicem, o derece, bulanıyor, iştahsızım, dr. 15 gün demişti vuslata, kaldı 8 gün... hadi bakalım.... patates de geç kaynıyor ya, dilimleyip atıyrm ama yine de nedense geç pişiyor...
ben yine patates kaynatıyorum, bu ne yaaa, ben de hamile kalınınca homini gırtlak yeniyor zannediyordum nerdeee, midem kazınmasa hiçbirşey yemicem, o derece, bulanıyor, iştahsızım, dr. 15 gün demişti vuslata, kaldı 8 gün... hadi bakalım.... patates de geç kaynıyor ya, dilimleyip atıyrm ama yine de nedense geç pişiyor...
evet bende bu yüzden artık kimseyle konuşmuyorum topikte...
slm kızlar nasılseınız...
ben 1hafta raporluyum bugunden ıtıbaren..6gundur hastaydım faranjıt bademcık hepsı şirket dr una gorundum ılac veremedı dogal olarak..bugun kendı druma geııtıım dun bıtmıştı sirket raporum ve ben vardıyada cok kotu oldum...sesım cıkmıo...kanımda mıkrop cıktı tahlıllerde dr 1hafta rapor yazdı...ve ilaç verdı aslında kullanmak ıstemıorum ama kullanmadan gecmez kandada mıkrop var bı an once başla bebege zarar vermez ılaclar dedı ama 2 tane antıbıyotık yazmışş ya içim istemıo ama mecburum korkuom bişi olcak bebğe dıe...
selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı
bozma moralını cnm kaldır ayakları dınlen sureklı cok ayakyta kalma.hiç ihtimal vermedımı kız yada erkek dıye
yok cnm hiç bişi demedi öyle diyince bende soramadım doğru düzgün cnm sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?