2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bende yaşadım aynısını bir anda kızarıklık oluşup bir kaşınıyordu sivrisinek ısırığı gibi sonradan da kocaman kızarıklık ve kaşıntıhatır hatır kaşınmaya başlamıştım omuzlarımda popomda sırtımda ve baldırlarımda çıktıöyle korkmuştum ki doktoruma ulaştım kesin sıcaklardan sabah akşam bol bol duş al vucudunu terletme dedibirde 1 kereye mahsus durulanma suyuna tuz at boynundan aşağısını yıka dedikızarıklıklar 3 gun içinde çıktı bittiama izleri yeni yeni geçiyorseninde öyle sanırım benim gibi yap sendevalla evde don atlet dolaşıyorum o hale geldim
şu an karnımda isilik oluştu bide bu çıktı napayım bunada şükür diorum

aynı belirtileri yaşamak da iyi birşey napalım:) gece duşa girmeyen uyuyamıyorm ki zaten.ördek oldum resmen:) gündüz giyinme olayına gelince ben de yarı çıplak geziyorum bizim ev sauna gibi maalesef karnımın heryeri kıl doldu. valla isilik çatlak birşey görünmüyo:))

anammmm bu saatlerde nasıl uykum geliyor nasıl uykum geliyor anlatamam size evde olsamda uyusam bi güzellllll

kızlar ben kuzumun karnımda hareket ettiğini hissediyorummmm sizdede oluyormu ama böyle tuhaf birşey yaaa nasıl olduğunu ifade bile edemiyorum :)

Biri uyku dedi zannımca..bende bendeee..ama işteyim ancak patron erken çıkarsa hemen ufak koltuğa yığılıyorum ..hahah..
Azıcık eliyle sanki bişiyler çekiyomuş gibi yapıyo gibime geliyor arada o sayılıyo sa iveeet hissediyom sanırım...Gerçi bu haftalarda takla atıp köprü kurarmış kuzularımız

bizde klima açık açmayınca pelte gibi oluyorumbende de var kıl

ya o kılları sormayın, eşim yakında benimkiyle yarışacak duruma gelir diyor :) ya midem kazındı yine, canım bişey de istemiyor, çok iştahsızım...

ya o kılları sormayın, eşim yakında benimkiyle yarışacak duruma gelir diyor :) ya midem kazındı yine, canım bişey de istemiyor, çok iştahsızım...

Benim eşim deli çıkıyo kız diyo ne bunlar beni geçiyon nerdeysee...Göbüşümde bilem varlar artıkın ayyy...Ben sabah kustum ( ilk kez )..Salata ile geçiştiriyorum birde bol sıvıyla yoksa benimde hiç ama hiç yiyesim olmuyor...

Son düzenleme:
ben yine patates kaynatıyorum, bu ne yaaa, ben de hamile kalınınca homini gırtlak yeniyor zannediyordum nerdeee, midem kazınmasa hiçbirşey yemicem, o derece, bulanıyor, iştahsızım, dr. 15 gün demişti vuslata, kaldı 8 gün... hadi bakalım.... patates de geç kaynıyor ya, dilimleyip atıyrm ama yine de nedense geç pişiyor...

Patatesi birkaç yerinde del cnm o zaman daha çabuk haşlanır.

ayy canım patates istedineyse akşama balık patates var Allahtan dayanayım

bu arada patetesi boydan 2 ye bölüp düdüklüye atsana 5 dk kadar hazırdır haşlama

Son düzenleme:
evet bende bu yüzden artık kimseyle konuşmuyorum topikte...

arkadaşlar hepimiz kaçırıyoruz bazen yazılanları , bana da oluyor, kırılmasın kimse. bazen bana verilen cevapları kaçırıyorum, teşekkür bile edemiyorum mesela. kasıt yok dert etmeyin sohbete devam :) beli ağrıyan arkadaşım hiç merak etme açık camlardan , vantilatörden oluyor, bir de vücudumuzun ağırlık dengesi değişiyor, rahmimiz büyüyor vs... ama ben de sabah kalkınca açık camdan tutulmuş olarak uyanıyorum ama başka türlü de uyunmuyor ne yapalım

geçmiş olsun canım. tuzlu karbonatlı su ile gargara yap sık sık. zararsız doğal temizleyici. bol suyu da ihmal etme .

eşim batırma kocaman düdüklüyü ben yıkıyorum diyor :)))))) küçücük tencerede yapıyorum :))) ay bilmiyordum ama kııızzzz bidahakine öyle yapayım, başka yediğim bişey yok zaten :)))

selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı

Selam kızlar hafta sonu bayaa yoğundu bugünde doktora gittim ense ve burun ölçümü yaptı allaha şükür ikiside iyi çıktı boyuda çok iyi dedi... nasıl kıpır kıpır maşallah takla atıyor resmen içeride :))) onu öyle görünce nasıl mutlu oldum anlatamam...cinsiyetini de 1 ay sonra öğrenecekmişim daha çookkk bekliyeceğim anlaşılan ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…