- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.321
kızlar yaa benim karnımın yani göbek deliğinin alt kısmında sağ tarafım şiş duruyo ve orası sertleşti.bebek oradamıdır acaba ondanmıdır
Ultrasonla bakarken ne tarafa bakyor cnm...benim solumdan bakıyor solumda mesela...
canım cinsiyet belli oldumu senin ne dedi doktorun
mrb kızlar baya gelen olmuş 1 aydır gıremıyordum ben de hoşgeldınız sizde :) ya sizin de göbeğiniz şişti mi yoksa benım mi erken cıktı
mrb kızlar baya gelen olmuş 1 aydır gıremıyordum ben de hoşgeldınız sizde :) ya sizin de göbeğiniz şişti mi yoksa benım mi erken cıktı
Ultrasonla bakarken ne tarafa bakyor cnm...benim solumdan bakıyor solumda mesela...
uzun zmandr bıseyler yazıorum soruorum hıckımse cevap vermıyor ama bırkere daha sansımı denıcem bugun asırı derecede belım agrıyor dun vantilatörden baya soguk aldım usutmeden olablrmı yoksa bebekle ılgılıde boyle sddetlı agrı olurmu
canım cinsiyet belli oldumu senin ne dedi doktorun
slm arkadaslar buyuk bır sorunu da atlattıktan bebegıme annasıne tutundu ve tekrar aranızdayım ıkılı testımızı yaptırdık ense kalınlıgı 1,6 çıktı ama kan tahlılımızı çarsamba alacaz nş o da sorunsuz çıkar...
slm canım peki cinsiyet için bi tahmınde bulundumu dr banada sağdan bakıyor bebek sağımda...merak ettım..
uzun zmandr bıseyler yazıorum soruorum hıckımse cevap vermıyor ama bırkere daha sansımı denıcem bugun asırı derecede belım agrıyor dun vantilatörden baya soguk aldım usutmeden olablrmı yoksa bebekle ılgılıde boyle sddetlı agrı olurmu
evet bende bu yüzden artık kimseyle konuşmuyorum topikte...
ultrasonda ortaya bakıyor gibi ama birazda sağa bakıyo sanki tam emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?