2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar baya gelen olmuş 1 aydır gıremıyordum ben de hoşgeldınız sizde :) ya sizin de göbeğiniz şişti mi yoksa benım mi erken cıktı

slm arkadaslar buyuk bır sorunu da atlattıktan bebegıme annasıne tutundu ve tekrar aranızdayım ıkılı testımızı yaptırdık ense kalınlıgı 1,6 çıktı ama kan tahlılımızı çarsamba alacaz nş o da sorunsuz çıkar...

evet bende bu yüzden artık kimseyle konuşmuyorum topikte...

benım de cıktı 54 kg ıle hamıle kaldım suan 58 kg oldum ben alıyorum valla ne olacak bılmıyorum ya

slm kızlar nasılseınız...
ben 1hafta raporluyum bugunden ıtıbaren..6gundur hastaydım faranjıt bademcık hepsı şirket dr una gorundum ılac veremedı dogal olarak..bugun kendı druma geııtıım dun bıtmıştı sirket raporum ve ben vardıyada cok kotu oldum...sesım cıkmıo...kanımda mıkrop cıktı tahlıllerde dr 1hafta rapor yazdı...ve ilaç verdı aslında kullanmak ıstemıorum ama kullanmadan gecmez kandada mıkrop var bı an once başla bebege zarar vermez ılaclar dedı ama 2 tane antıbıyotık yazmışş ya içim istemıo ama mecburum korkuom bişi olcak bebğe dıe...

mrb kızlar baya gelen olmuş 1 aydır gıremıyordum ben de hoşgeldınız sizde :) ya sizin de göbeğiniz şişti mi yoksa benım mi erken cıktı

bende gobek falan yok daha canım ya ama kımının iç akrnı dar oluo ve hemen gobiş cıkıo bırak cıksın tadının cıkar sende...

Süper ..! Çok güzel bir haber cnm...Aman dikkat et kendine yorulma...Sonucunda iyi çıkmış kanda iyi çıkar içini ferah tutu..Büyüük geçmiş olsun !!!

slm canım peki cinsiyet için bi tahmınde bulundumu dr banada sağdan bakıyor bebek sağımda...merak ettım..

Gittiğimde 12.haftadaydım Çok erken dedi..Tek bildiğim erkek bebişler ultrasında daha belirgin olurmuş yani şekli şemali Kız bebişler daha şeklisiz yani geç gelişirmişmiş...ama ne kadar doğru bilmiyorum...Kısmetse 17 sinde haftaya cuma öğrenirim diye tahmin ediyorum..Tabi gösterirse muzur...

cnm benim bebişin eşi aşağıdaymış o yüzden şiddetli bel ağrıları yaşıyorum. dktor bir ara yat dinlen dedi yatınca da ağrıyodu ama asıl eğilip yerden birşey alırsam artıryor.yere eğiliceksen de belin hep dik dursun dizlerini kıvırıp eğilmeye çalış. mümkün olduğunca da eğilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…