- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.361
selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı
Selam kızlar hafta sonu bayaa yoğundu bugünde doktora gittim ense ve burun ölçümü yaptı allaha şükür ikiside iyi çıktı boyuda çok iyi dedi... nasıl kıpır kıpır maşallah takla atıyor resmen içeride :))) onu öyle görünce nasıl mutlu oldum anlatamam...cinsiyetini de 1 ay sonra öğrenecekmişim daha çookkk bekliyeceğim anlaşılan((
eşim batırma kocaman düdüklüyü ben yıkıyorum diyor :)))))) küçücük tencerede yapıyorum :))) ay bilmiyordum ama kııızzzz bidahakine öyle yapayım, başka yediğim bişey yok zaten :)))
Selam kızlar hafta sonu bayaa yoğundu bugünde doktora gittim ense ve burun ölçümü yaptı allaha şükür ikiside iyi çıktı boyuda çok iyi dedi... nasıl kıpır kıpır maşallah takla atıyor resmen içeride :))) onu öyle görünce nasıl mutlu oldum anlatamam...cinsiyetini de 1 ay sonra öğrenecekmişim daha çookkk bekliyeceğim anlaşılan((
kızlar, ben artık şöyle bir bağlantı kurmaya başladım. midem bir bulanıyor 3 gün bylanmıyor. bak yine bugün kötü. acaba bu bulandığı zmaanlar çocuğun bir yeri mi gelişiyor???? var mı böyle bişey, yoksa saçma mı :)))))))
kızlar, ben artık şöyle bir bağlantı kurmaya başladım. midem bir bulanıyor 3 gün bylanmıyor. bak yine bugün kötü. acaba bu bulandığı zmaanlar çocuğun bir yeri mi gelişiyor???? var mı böyle bişey, yoksa saçma mı :)))))))
Slm hamişler benim oğlum da şubat 2009 da doğdu şimdi kısmetse 2. Bebeğim de şubat 2013 de doğucak. Ne güzel bazılarınız cinsiyetleri öğrenmiş ben de öğrenemedim bu hafta tekrar gidicem inş.
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de şubatta doğum yapıcam.Bugün sağlık ocağına gittim kayıt için tansiyonum sürekli düşük çıkıyo,bugün 10/5 ti,ama ben hiç hissetmiyorum bu düşüklüğü,tansiyonlarınızı kontrol ediyor musunuz? nedir durumlar?
kızlar ben kuzumun karnımda hareket ettiğini hissediyorummmm sizdede oluyormu ama böyle tuhaf birşey yaaa nasıl olduğunu ifade bile edemiyorum :)
Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de şubatta doğum yapıcam.Bugün sağlık ocağına gittim kayıt için tansiyonum sürekli düşük çıkıyo,bugün 10/5 ti,ama ben hiç hissetmiyorum bu düşüklüğü,tansiyonlarınızı kontrol ediyor musunuz? nedir durumlar?
Yavrum kibris patatesi 10-15 dk da haslaniyo ve tadi daha da lezzetli. Bulursan ondan al derim. Bi de en basindan tencerenin kapagini kapat, tuzunu da kaynadiktan sonra at.ben yine patates kaynatıyorum, bu ne yaaa, ben de hamile kalınınca homini gırtlak yeniyor zannediyordum nerdeee, midem kazınmasa hiçbirşey yemicem, o derece, bulanıyor, iştahsızım, dr. 15 gün demişti vuslata, kaldı 8 gün... hadi bakalım.... patates de geç kaynıyor ya, dilimleyip atıyrm ama yine de nedense geç pişiyor...
Bebisin iyiymis iste yavrucum yaa benimki de cok asagida plesantali. Drlar insani korkutuyor. Ne demek dikkat et. Ne yapabilirsin ki, sanki zipliyoruz tobe tobee.. Elinle yukari kaldirip orda tutacak da degilsin ya bosver sen takma kafana boyle.selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı
bugun belımde agrım oldgnu solemstm agrı belımde deglms sırta dıkılgen gırdı derler ya ama cok fena sıddetlendı acıle gıdıcem ama hamılelıkten oturu ılac falanda vermzler dıolar napayım bılgısı olan varsa yardm etsn agrıdan aglyrum ayaga kalkamyrum
Kızlar bazen sayfalar çok hızlı akıyor atlanabiliyor...Ama inanın herkez bildiği kadarını paylaşıp birbirine illa ki yardımcı oluyor..
.Gönül koymayın...:93:
arkadaşlar hepimiz kaçırıyoruz bazen yazılanları , bana da oluyor, kırılmasın kimse. bazen bana verilen cevapları kaçırıyorum, teşekkür bile edemiyorum mesela. kasıt yok dert etmeyin sohbete devam :) beli ağrıyan arkadaşım hiç merak etme açık camlardan , vantilatörden oluyor, bir de vücudumuzun ağırlık dengesi değişiyor, rahmimiz büyüyor vs... ama ben de sabah kalkınca açık camdan tutulmuş olarak uyanıyorum ama başka türlü de uyunmuyor ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?