2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı

Sıkma canını cnm yaaa..Bol bol dinlen az şımart kendini..Stres yapma emi bebişini de üzem bak hisseder senii...
Aklına da kötü şeyler getirme iyi olacak herşey !!!
Bacacıklarını uzat keyif yap annesi !

ay MAŞALLAH !...

eşim batırma kocaman düdüklüyü ben yıkıyorum diyor :)))))) küçücük tencerede yapıyorum :))) ay bilmiyordum ama kııızzzz bidahakine öyle yapayım, başka yediğim bişey yok zaten :)))

kocan çok bilio benim düdüklü 2 tencere 1 kapaktencerenin biri buyuk boy diğeride küçüktek kapaklı yani çok yemek yapacağım zaman buyugu kullanıyoumama bu sıcakta tencere başında patates kaynasın pişsin die beklersen çok işin varsen kocanı dinleme pişir rahat edersin canım

maaşallah size

kızlar, ben artık şöyle bir bağlantı kurmaya başladım. midem bir bulanıyor 3 gün bylanmıyor. bak yine bugün kötü. acaba bu bulandığı zmaanlar çocuğun bir yeri mi gelişiyor???? var mı böyle bişey, yoksa saçma mı :)))))))

hormonlara bağlı die biliorum mide bulantılarını

Kız aynısını ben düşündüm çünkü bulanti cok olunca karnimdaki kıpırtılarda artiyo icim birden boşalıyor . Bence kesinlikle ilgisi var.ben ole olduguna inanıyorum.

Merhaba arkadaşlar kısmetse ben de şubatta doğum yapıcam.Bugün sağlık ocağına gittim kayıt için tansiyonum sürekli düşük çıkıyo,bugün 10/5 ti,ama ben hiç hissetmiyorum bu düşüklüğü,tansiyonlarınızı kontrol ediyor musunuz? nedir durumlar?

Slm hamişler benim oğlum da şubat 2009 da doğdu şimdi kısmetse 2. Bebeğim de şubat 2013 de doğucak. Ne güzel bazılarınız cinsiyetleri öğrenmiş ben de öğrenemedim bu hafta tekrar gidicem inş.

Slm hamişler benim oğlum da şubat 2009 da doğdu şimdi kısmetse 2. Bebeğim de şubat 2013 de doğucak. Ne güzel bazılarınız cinsiyetleri öğrenmiş ben de öğrenemedim bu hafta tekrar gidicem inş.

yeni annelerimiz vaaarr:)
hoşgeldiniz, rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza
almamızı nasip etsin
yok cnm ben hiç kontrol etmiyorum hatta bugün
sağlık ocağına kayda gittim orada ölçtüler ama
ben kaç çıktı die sormadım bile.

Selam bacilar.. Bugun ne sicakti oyle yaa. Usb masaustu vantilatorum var isyerinde. 10 cm dibine girdim ama bana msn demedi yaw.
Ne bicim Midem bulandi nasi kustum kac defa. Oglene dogru foruma girip cvp atayim dedim ama bilg yavasti bekleyemedim ciktim eve geldim zor attim kendimi. evde de oyleyim. Yeni yeni eh iste..
Ay yolda tam ogle sicagi ztn ogurdum tutamadim kendimi afedersnz peceteye seediyim dedim ama tasimadi ben de biraktim elimden mecbur. Adamin teki de bak orda cop kutulari var oraya at dedi bana! ay bi sinirlendim! tam o sirada fenaliktan dusmeden duzgunce yere oturmaya calisiyodum zaten, dedim kusuyorum rahatsizim gormuyo musunuz diye bi bagirdim!!! Fark etmedim gormedim diyo. Töbe töbe yaa.. E hastane sonucta bi de orasi, hasta gormek cok mu garip..

kızlar ben kuzumun karnımda hareket ettiğini hissediyorummmm sizdede oluyormu ama böyle tuhaf birşey yaaa nasıl olduğunu ifade bile edemiyorum :)

Yaa ben de arada bi seyirme gibi bisey hissediyorum. Emin olamiyorum tabii ama bgn siz diyince karnima baktim benim de gozle gorulur bi kalp atisi var gobisimde. Ama bi elimi de kalbime koydum ayni anda ayni hizla atiyolar..bebis diil galiba kendi damarimiz. esime gosterdim aa bebegin kalbi mi atiyo oyle dedi ben de bozuntuya vermedim.

Yaa benim kilcal varisler aldi basini gidiyo. Sadece ayakkabi numaramin buyumesiyle kalmadi bi de ustelik sislikler, sol bacagim resmen sag bacagimdan daha kalin! aynada fark ediyodum bi de çevrelerini olctum tescillendi.:44: o niyeyse..

her doktor kontrolunde ölçülüyor tansiyonum .. çoğunlukla 9/6 yada 10/7 çıkıyor benım tansiyon da hep düşük..

kızlar şu ana kadar canınızın çektiği en tuhaf şey ne ? :))

geçen günlerde canım haşlanmış lahana çekti

Aklima geldi siz diyince fark ettim. Su seyime bicak sokuyolar sancisi bende de var yaw. disarda olunca hele fena oluyor. Tecavuz edilmis gibi yuruyo insan.:18:

Yavrum kibris patatesi 10-15 dk da haslaniyo ve tadi daha da lezzetli. Bulursan ondan al derim. Bi de en basindan tencerenin kapagini kapat, tuzunu da kaynadiktan sonra at.

selam kızlar geldim ben doktor bebek iyi dedi ama aşağıda dikkat etmen lazım dedi moralim bozuldu cinsiyette öğrenemedim gene kaldı
Bebisin iyiymis iste yavrucum yaa benimki de cok asagida plesantali. Drlar insani korkutuyor. Ne demek dikkat et. Ne yapabilirsin ki, sanki zipliyoruz tobe tobee.. Elinle yukari kaldirip orda tutacak da degilsin ya bosver sen takma kafana boyle.

He yaa benim de oyle

ya tam ben çıkcam hepiniz geldiniz ama :)
neyse ben iftar için hazırlığa başlalayım kocamın kızmadığı
bi boşluk bulursam gelcem hemen, çünkü çok internete girdiğim
için kızmaya başladı, çok radyasyon alıyosun dio :)

bugun belımde agrım oldgnu solemstm agrı belımde deglms sırta dıkılgen gırdı derler ya ama cok fena sıddetlendı acıle gıdıcem ama hamılelıkten oturu ılac falanda vermzler dıolar napayım bılgısı olan varsa yardm etsn agrıdan aglyrum ayaga kalkamyrum

cnm sıcak su torbası uygulaması karın ve bel ıcın dıre ıyı degıldır.ayak altına omuza dırek koyulur.helekı hamıleyken sıcak uygulaması hıc ıyı bır fıkırdegıldır.mınost ve parol ıcebılırsın gunde 3 defa acıle gıdersen mınoset agrı kesıcı serum takıyolar rahatlıyosun.

Kızlar bazen sayfalar çok hızlı akıyor atlanabiliyor...Ama inanın herkez bildiği kadarını paylaşıp birbirine illa ki yardımcı oluyor..
.Gönül koymayın...:93:

ben girdiğim zaman sayfanın ne durumda olduğunu biliyorum bir çok insan bulunuyordu burada...ben lütfen cvp verin diye sonuna da ekledim ve çok kötü çaresizdim o an haftasonu dr.yok acil hiçbişi yapmadan postaladı...ve ben kıvrana kıvrana girdim kızlar yardımcı olur bi fikir verir diye ve başında bekledim tık yok...daha öncede oldu arada kaynadı dedim normal bişi alınganlık yapacak bişi yok ama o gün cidden durumum farklıydı...neyse kızlar geçti bitti şuan iyiyim...ama hiç bilgim yoksa bile ben bi geçmiş olsun bile esirgemedim kimseden...neyse kızlar bu yazıma da cevap vermeyn böyle tatsız bi konuda uzamasın...söylediğimede pişman oldum açıkçası...hepinize iyi akşamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…