2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım kaşıntı arada beni de tutuyor önce ılık suyla yıka sabun sürme ama... sonrada bebe yağın varsa ondan sür iyi geliyor ben öyle yapıyorum,
Çatlak için daha birşey kullanmaya başlamadım ama kakao yağı ve badem yağı nın iyi geldiğini duydum sadece yinede daha iyi bilen varsa yardımcı olur sana...

bende kaşıntı yokta canım ben çatlak oluşmaması için bebe yağı kullanıyorum

zaten en çokta buna kızıyorum bizim önemsediğimiz şeyleri doktorumuz önemsemiyo bakmakta istemiyolar çok saçma yaa insan kendini kötü hissediyo(

Aynen canım bende hep öğrenirim umuduyla gittim ölçüm yaptı dedim cinsiyetine bakmıyacakmısınız? daha belli olmaz dedi kestirip attı... bişey de denmiyor bu doktorlara zaten, anlamadım gitti :)

Aynen canım bende hep öğrenirim umuduyla gittim ölçüm yaptı dedim cinsiyetine bakmıyacakmısınız? daha belli olmaz dedi kestirip attı... bişey de denmiyor bu doktorlara zaten, anlamadım gitti :)

aman benimki de birşey demiyor sorunca geçiştiriyor. boyunu ense kalınlığını bile gidip başka doktordan öğrendim. ya bugünkü sıcaktan biri sanki göğsüme oturmuş gibiydi nefes alamadım. kuzum bazen karnımı gıdıklardı onu da hiç hissetmedim bugün bacaklarımdaki sivilceler kaşınıp duruyor. ayyy fenalık geliyo valla:) size şu saç kestirme olayını sorucam. saçlarım feci dökülüyo kel kalıcam o derece. arkadan saç derim gözüküyor . ablam kestirme iyi değildir diyor. bi yandan batıl bu diyorum, bi yanım eskilerin bildği vardır diyo. napsam ki , saçını kestiren ya da kestirmeyi düşünen var mı?

doktorlardan çok çekeceğimiz var anlaşılan:)) o sıkıntıların da çoğu sıcaktan canım...saç konusunda da kesme derim ben evet batıl şey bunlar ama Allah korusun kestirince de birşey olursa insan vicdan azabı çeker..bu benim fikrim yinede sen bilirsin..

canım bana da sıcaklardan fenalık geliyodu.geçen hafta dayanamayıp kestirdim ben...

ben de seninle aynı fikirdeyim cnm.pek kestirme taraftarı olamıyorum aslında. zaten karamsar takıntılı bi tipim. saçım çalı süpürgesi gibi olsun napiyim:)))

ben de seninle aynı fikirdeyim cnm.pek kestirme taraftarı olamıyorum aslında. zaten karamsar takıntılı bi tipim. saçım çalı süpürgesi gibi olsun napiyim:)))

canım ya hamilelikte kestirilmez diye bişey hiç duymamıştım.neden kestirmemek gerekiyomuş merak ettim...

cnm ılk gebelıgımde fena ıshal oldum doktr gıttım bı serum taktı sonra bı tarıf verdı patates pırınc havuc hasla pure yap ustune bıraz yogurt koy hep onu ye bana ıı gelmıstı.gecmıs olsun.

kızlaar yarın kontrolumuz varr inşallah bebişimin durumu iyidir.. benım bebişi ultrasonda hiç kıpırdarken görmedim ne dersiniz bu kez oynar mı bebişim :))

kızlaar yarın kontrolumuz varr inşallah bebişimin durumu iyidir.. benım bebişi ultrasonda hiç kıpırdarken görmedim ne dersiniz bu kez oynar mı bebişim :))

ooo oynar benmki takla bile attı o haftalarda merak etme ben su içmekte hareketlendiriyo heralde ben o zamn cok su içmiştim

ooo oynar benmki takla bile attı o haftalarda merak etme ben su içmekte hareketlendiriyo heralde ben o zamn cok su içmiştim

kontrol sabah erken saatte olduğu için su içsem bile kusuyorum , su içme gibi ihtimalim yok sabah erken saatte malesef. ama inşallah bu kez ben de görürüm kıpırdadığını :))

kızlar nabersiniz nasıl gidiyor besyo sormuştum gormemişsin sanırım sen ne zamn gidicen kontrole

cnm kusura bakkma gormemısım arada kaynamıs.nzaman oldugubell degıl cnm cumartesı belkı gıderım.ne zaman ıstersem kendıdoktoruma normalde 24u amaonda one cekcez tatıle cıkcam bayramda gıtmeden bırhafta once de kendı doktoruma gıtcem.bakalım cnm hayırlısı heyecanm gıttı sevgı kızlarımla planlar ypmaya basladık babalarıyla.:)

günün ilk günaydını benden olsun.

günaydııınnnn

sahurdan sonra uyku tutmadı endense bende bir derdim var topiğinde,ev dekorasyon topiğinde gezindim durdum. midem de açlıktan kazınıyor yediğim halde. eyvah iştah yok derken artmaya mı başladı yoksa:18::18::18:

Gunaydınnnnn gece ruyamda bardak bardak su ıctım kana kana yıne de doyamadım sabah eşimi uyandırdım su ver dıye oda kesmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…