- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.401
Merhaba kızlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ve gögüslerimde çok şiddetli kaşıntı oluyor.
Bu gibi bir durumu yaşayan var mı aranızda?
Kaşıntıyı engellemek için ne önerirsiniz , yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanıyorsunuz ?
tşk.
Merhaba kızlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ve gögüslerimde çok şiddetli kaşıntı oluyor.
Bu gibi bir durumu yaşayan var mı aranızda?
Kaşıntıyı engellemek için ne önerirsiniz , yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanıyorsunuz ?
tşk.
zaten en çokta buna kızıyorum bizim önemsediğimiz şeyleri doktorumuz önemsemiyo bakmakta istemiyolar çok saçma yaa insan kendini kötü hissediyo(
Aynen canım bende hep öğrenirim umuduyla gittim ölçüm yaptı dedim cinsiyetine bakmıyacakmısınız? daha belli olmaz dedi kestirip attı... bişey de denmiyor bu doktorlara zaten, anlamadım gitti :)
aman benimki de birşey demiyor sorunca geçiştiriyor. boyunu ense kalınlığını bile gidip başka doktordan öğrendim. ya bugünkü sıcaktan biri sanki göğsüme oturmuş gibiydi nefes alamadım. kuzum bazen karnımı gıdıklardı onu da hiç hissetmedim bugünbacaklarımdaki sivilceler kaşınıp duruyor. ayyy fenalık geliyo valla:) size şu saç kestirme olayını sorucam. saçlarım feci dökülüyo kel kalıcam o derece. arkadan saç derim gözüküyor . ablam kestirme iyi değildir diyor. bi yandan batıl bu diyorum, bi yanım eskilerin bildği vardır diyo. napsam ki , saçını kestiren ya da kestirmeyi düşünen var mı?
aman benimki de birşey demiyor sorunca geçiştiriyor. boyunu ense kalınlığını bile gidip başka doktordan öğrendim. ya bugünkü sıcaktan biri sanki göğsüme oturmuş gibiydi nefes alamadım. kuzum bazen karnımı gıdıklardı onu da hiç hissetmedim bugünbacaklarımdaki sivilceler kaşınıp duruyor. ayyy fenalık geliyo valla:) size şu saç kestirme olayını sorucam. saçlarım feci dökülüyo kel kalıcam o derece. arkadan saç derim gözüküyor . ablam kestirme iyi değildir diyor. bi yandan batıl bu diyorum, bi yanım eskilerin bildği vardır diyo. napsam ki , saçını kestiren ya da kestirmeyi düşünen var mı?
doktorlardan çok çekeceğimiz var anlaşılan:)) o sıkıntıların da çoğu sıcaktan canım...saç konusunda da kesme derim ben evet batıl şey bunlar ama Allah korusun kestirince de birşey olursa insan vicdan azabı çeker..bu benim fikrim yinede sen bilirsin..
ben de seninle aynı fikirdeyim cnm.pek kestirme taraftarı olamıyorum aslında. zaten karamsar takıntılı bi tipim. saçım çalı süpürgesi gibi olsun napiyim:)))
Kızlar merhaba,
Benim bir sorum olucak.. Bugün itibari ile tam 6 gündür ishalim. Önce demir hapından oluo sandm hapı kestim ama geçmedi, artarak ve ağrılı bi şekilde devam etti. Dün acil e gittm, testler yapıldı, yemekten ya da sudan geçen bi bağırsak enfeksiyonu kaptığımı söylediler ve serumuma antibiyotik karıştıracaklarını söylediler. Ben kendi doktoruma sormadan antibiyotik almıcağımı söyleyince acil doktoru sinirlenip beni bırakıp gitti. Bugün doktoruma sordum, antibiyotik içme 2 gün daha bekle geçmezse gel hastaneye yatırarak serumla fln tedavi edicez dediBu beni çok korkuttu. Hamile kaldığımdan beri bi gün ishal bi gün kabızdım zaten ama ilk defa bu kadar uzun ishal oluyorum ve bir türlü geçmiyor
Bu şekilde ishal yaşayan var mı aranızda? İlaç almadan böyle devam etmem bebeğe zarar verir mi ki?
kızlaar yarın kontrolumuz varr inşallah bebişimin durumu iyidir.. benım bebişi ultrasonda hiç kıpırdarken görmedim ne dersiniz bu kez oynar mı bebişim :))
ooo oynar benmki takla bile attı o haftalarda merak etme ben su içmekte hareketlendiriyo heralde ben o zamn cok su içmiştim
kızlar nabersiniz nasıl gidiyor besyo sormuştum gormemişsin sanırım sen ne zamn gidicen kontrole
1. trimestırm sona ermiş. kendimi ve ebbeğimi kutluyorumm. darısı 2.ye vee 3.ye inşalllah.
1. trimestırm sona ermiş. kendimi ve ebbeğimi kutluyorumm. darısı 2.ye vee 3.ye inşalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?