2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla canm ben ılk ultrasona grdgmde 4 hafta 3 gunlukken drek doktr tarh olarak muhtemek dogum tarıhı 1 subat ben hesapladgmda ocak falan cıkıodu en dgrusu ultrason heralde tabıı tam tarhnde gelırse bebek:)

canım yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bak zaten tiryakide değilmişsin yapma nolur yol yakınken bırak
ben 12 yıl eşim 15 yıl sigara içtik, hatta içmedik yedik yani günd 1.5 paket
5 ay önce sırf çocuk için bıraktık. 11 yıldır ewliyiz we hep eşime sigarayı bırakmadan ASLAA çocuk yapmam dedim we çok şükür bıraktık
benim çalıştığım hastanede karı koca doktor iki asistan arkadaş gebeliğinde bayan sigara içti,
sonra çocukta problemler oldu, erken doğdu falan, kör olma tehlikesi bile yaşadı
o arkadaş hala wijdan azabından ağlıyo bak, kendimi affedemiyorum diyor
canım biz bıraktıysak eşimle herkes bırakır Kİ SENİNKİ BIRAKMAK BİLE DEĞİL, zaten tiryaki değilsin

valla canm ben ılk ultrasona grdgmde 4 hafta 3 gunlukken drek doktr tarh olarak muhtemek dogum tarıhı 1 subat ben hesapladgmda ocak falan cıkıodu en dgrusu ultrason heralde tabıı tam tarhnde gelırse bebek:)

canım doktorun usg den sonra hesaplamıştır ama usg ye göre hesaplamamıştır
ne olursa olsun sat baz alınıyormuş, senin satın kaç bu hesaba göre bakalım

LÜTFEN BENİDE EKLEYİN.ben iznirdeyim.yaşım 25.ikinci bebişim.sat 10 mayıs.5. haftanın içindeyim.beklenen doğum tarihi 15 şubat.meleğim abla oluyorrrrr...
şimdiden teşekkürler...herkezin bebeği sağlıkla doğar inşşlh...ben sık sık giremiyorum nete ama kalbim sizlerle bayanlar.ben 2 ay önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum.umarım şimdi ööle olmaz.doktoruma gidip geldikten sonra sizi bilgilendiririm...

hayırlı olsun kötü seyler düşünme umarım saglıkla kucagına alırsın

bilgilerimi arda yazdım.lütfen benide kaydedermisin:128::128:

aynen dediğin gibi içmek degil resmen yemek istiyorum dediğim gibi sadece keyif olsun diye içerdim sigara ya aşerdim galiba :) ama söz veriyorum içmiycem :)

kızlar bi şey sorucam ben hiç anlamıyorum bu değer olaylarından falan cumartesi günü öğrendim hamile olduğumu o gün kan tahlili yaptırdım sonuç 15188 çıktı, hemen hemen aynı sat'ta olan arkadaşların yazdıklarına bakıyorum çok farklı sayılar. hastaneden hastaneye fark ediyor herhalde, neden bu kadar çok acaba

ikiz olabilir muhtemelen

merhaba zahmet olmazsa benim bilgilerimide ekler misiniz ismim özlem 26 yasındayım eskişehirde yaşıyorum ilkbebegim doğacagı tarih 13.02.2013

sanırım ikiz :)

kızlar umarım keyifler yerindedir
İSTANBUL DA OLANLAR NERDE HASTANEYE GİTTİKLERİNİ YA DA GİDECEKLERİNİ YAZARSA BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ BELKİ.
ben gayrettepe florence nightingale lemi ibrahimoğluna gitmeyi düşünüyorum şimdilik.çok duydym methini.ve sanırım ssk geçiyormuş.cuma arayıp sorucam haftaya salı gitmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…