- Konu Sahibi papatya3459
-
Kizlar yarin sabah ilk dr randevusuna gidecegim çok heyecanli ve meraktayim inşallah her sey yolundadir ve kalp sesini duyabiliriz....
inşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve iyi haberlerle dönersin
Yas: 24
İl: istanbul
İlk bebek
Sat: 13 mayıs
Hafta: 4. Hafta
Tahmini dogum tarihi : 17 şubAT
kızlar hayırlı olsun
kızlar birazdan ilk kez doktora gideceğim 13 mayıs son adetim, tesadüfen ilaç kullanmamak için gebelik testi yaptırdım adetime 1 gün vardı sonuç 2 çizgi çıktı şoktayım:) kan testimde hcg 462 çıktı sanırım 4 haftalık bebeğim
Ben adetim 1gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 1755.15 çıktı ikiz falan değildir umarım anlayan varsa söyleyin. Arkadaş korkuttu beni ikiz olabilir diye henüz doktora gitmedim.
hayırlı olsun tatlım, kesenizi görürsünüz inşlh, görmezsen dert etme ben de 4 hafta da görememiştim.
cok tesekkur ederım evet 4 hafta bıraz erken gbıdayanacagız ne yapalım:) ztn benım bebeğim şok bebek :) 2 çizgiyi gördüğümüzde şok etti bizi:)
ya ne alması ya.bu doktorlara bazen sınır oluyorum.zaten sattan hesaplandıgı ıcın bebek 2 hafta fazla hesaplanır,onlardan o fazlaya gore bakıyorlar,bırazcık sabr et allaha dua et,sakın negatıf dusunup uzulme.1 hafta sonra cok ıyı olucak.merhaba kızlar bu gün kesemizi tekrar gördük lakin büyüme hızı normal değilmiş
sağlıklı bir gebelik değil dedi doktor pazartesiye göre artış var ama istenilen düzeyde değilmiş
Sizce artar mı büyümesi yoksa...
Bir hafta verdi bu devam ederse alalım diyor
MERHABA CANIM.gunde 5 tane sigaranin bebege cokta zarari olmaz ama bebegin dogdugunda sigara alkol ve.s icinde zararli maddeler bulunana seylere karsi duskunluyu olucak ve kendine engle olamiyicak.alkol kullanan annelerin bebeginde alkola duskun olur.doktor soyledi.hepinize merhaba arkadaslar keyifler yerindedir umarım sormak istediğim birsey var aranızda sigara kullanan var mı normalde sadece keyfe keder sigara kullanan paket bile almayan biriydimama son bir haftadır sabah kalkar kalkmaz aklıma gelen ilk sey sigara istiyor ve çok üzülerek hatta utanarak söylüyorum ama maalesef günde 5 6 tane sigara içmeye basladım engel olamıyorum kendime doktor 5 taneye kadar içebilecegimi syledi
SLADI
ellerine emeğine sağlık canım
ya kızlar bişey söylicem liste alt üst olucak,
bu interneteki beklenen doğum tarihi hesaplayıcıların çoğu yanlışmış,
doğru ölçme yöntemi şuymuş, kadın doğum hocasıda bugün böyle hesapladı
Bebeğinizin doğum tarihinizi hesaplamak için aşağıdaki yöntemi kullanabilirsiniz:
1) Son adet kanamanızın ilk gününü saptayın. Örneğin 12 Eylül. Gelecek yılın takviminde işaretleyin.
2) Bu tarihten 3 ay geriye gidin (bu durumda 12 Haziran)
3) Bu tarihe 7 gün eklerseniz 'beklenen' doğum tarihinizi bulursunuz. Verdiğimiz örnekte bu tarih 19 Haziran olacaktır. :44::44::44:
valla canm ben ılk ultrasona grdgmde 4 hafta 3 gunlukken drek doktr tarh olarak muhtemek dogum tarıhı 1 subat ben hesapladgmda ocak falan cıkıodu en dgrusu ultrason heralde tabıı tam tarhnde gelırse bebek:)
seni yazmistim hatirliyorum,kusura bakma galiba guncelleriken silinmis.yaziyorum simdi.:18::18::18:Bugun yazmıştım ben ama neyse yas 27 izmitteyim 1 oglum var bu 2. Bebesim. Sat 1 mayis ve 6 subat bebisimin beklenen dogum tarihi.. takvime gore 6 haftalik hamileyim.
allah yardımcımız olsun canım, hergün iğne olmak çok zor, sende de morarmalar oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?