2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar yarin sabah ilk dr randevusuna gidecegim çok heyecanli ve meraktayim inşallah her sey yolundadir ve kalp sesini duyabiliriz....

Ben adetim 1gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 1755.15 çıktı ikiz falan değildir umarım anlayan varsa söyleyin. Arkadaş korkuttu beni ikiz olabilir diye henüz doktora gitmedim.

kızlar birazdan ilk kez doktora gideceğim 13 mayıs son adetim, tesadüfen ilaç kullanmamak için gebelik testi yaptırdım adetime 1 gün vardı sonuç 2 çizgi çıktı şoktayım:) kan testimde hcg 462 çıktı sanırım 4 haftalık bebeğim

merhaba arkadaşlar herkeste bir panik bir panik bakıyorumda, nede olsa hamişliğin ilk dönemi ve doktora henüz gitmemiş olan arkadaşlar var.
biz 5.haftamızda doktora gittiğimizde kesemizi gördük, ayın 19 una tekrar randevum var ve bu defa küçük kalbinin attığını duyarız inşlh,iple çekiyorum ayın 19 unu.
hepimize Allah kolaylık versin.

bu arada bilgilerimde eksikler varmış,
sat 29 nisan,
bebeğim şuan 7 haftalık.:))

hayırlı olsun tatlım, kesenizi görürsünüz inşlh, görmezsen dert etme ben de 4 hafta da görememiştim.

Ben adetim 1gün geçince beta hcg yaptırdım sonuç 1755.15 çıktı ikiz falan değildir umarım anlayan varsa söyleyin. Arkadaş korkuttu beni ikiz olabilir diye henüz doktora gitmedim.

canım değerin çok yüksek ikiz olabilir, bir site var beta hcg yorumlayan ona bak istersen ama biran önce doktora gitsen iyi olur.
üstelik korkmana grek yok ikiz olması herkese nasip olan bişi değil kalbini ferah tut Allah yardım eder.:))

GUNAYDIN TUM HAMISLERE .NASILSINIZ.BEN DUN GECE UYUYUP KALMISIM BURDA NE GUZEL SOHBET GTMIS.SIMDI 1 BUYUK KAB YOGURT ASIRIP GELDIME GOBISLER NASIL,BEBEGINI ULTRASONDA GORENLER OLDUMU?BENIM DAHA 4-5 GUNUM VAR.

ya ne alması ya.bu doktorlara bazen sınır oluyorum.zaten sattan hesaplandıgı ıcın bebek 2 hafta fazla hesaplanır,onlardan o fazlaya gore bakıyorlar,bırazcık sabr et allaha dua et,sakın negatıf dusunup uzulme.1 hafta sonra cok ıyı olucak.

MERHABA CANIM.gunde 5 tane sigaranin bebege cokta zarari olmaz ama bebegin dogdugunda sigara alkol ve.s icinde zararli maddeler bulunana seylere karsi duskunluyu olucak ve kendine engle olamiyicak.alkol kullanan annelerin bebeginde alkola duskun olur.doktor soyledi.

günaydın hamişler nasılsınız.bugün hiç yataktan kalkmak istemedim.sanırım benim ki başladı miğdem bulanmaya başladı.yataktan kalkmak gelmedi.ama çok sık acıkıyorum ..şimdi güzel bir kahvaltı hazırlamış eşim ona hucüm edeceğim

Göğüs ucu cok dışarıda olmayan var mı? Bebisi emzirememekten korkuyorum yani ucu dışarıda olmadıgı icin ya emmekte zorlanırsa? Gerçi bu hafta hep dışarı çıkıyor uçlar, esim bile "sen sürekli hamile mı kalsan acaba" diyor )

canim burdakai kizlar internet takvimine goremi hesapliyorlar,sanirim bircok kiza doktor soyluyordur.,mesala ben son adet tarihimden yola ciktim ve 40 hafta saydim,40. hafta hangi gune deng geldiyse iiste ogun beklenen dogum tarihi.
ama 1 seyide kizlar bilsin.40.haftada sadece bebeklerin 5% dogarlar.bebekler zaten 38.haftada dogmaya hazir olurlar.38den sonra hangi bebek keyfi ne zaman isterse o zamanda gelir.
sezeryanla alinan bebekleri 38 de aliyorlar,cunki,bebek zaten hazirdir.sadece 100 de 5% bebek 40a kadar bekler.
oyuzden herkes 38 bittimi doguma hazir olsun.

valla canm ben ılk ultrasona grdgmde 4 hafta 3 gunlukken drek doktr tarh olarak muhtemek dogum tarıhı 1 subat ben hesapladgmda ocak falan cıkıodu en dgrusu ultrason heralde tabıı tam tarhnde gelırse bebek:)

sevgili hamis sana ve tum kizlara yaziyim,zaten tablodaki 11-12 subata kadar olan kizlarin hepsi ocakta dogum yapicaklar.(tabi tenbel ve gecgelen bebekleri saymiyorum).zaten yazdigimiz tarihler 40 hafta.40 tan 2 hafta oncesinden dogumlar baslayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…