- Konu Sahibi papatya3459
-
merhaba kızlar
sanırım bende şubat annesi olucam 1 yaşında kızım var hiç beklemiyordum adetim geçince test yaptım ve çift çizgi daha doktora gitmedim hala şoktayım
günaydın hamişler nasılsınız.bugün hiç yataktan kalkmak istemedim.sanırım benim ki başladı miğdem bulanmaya başladı.yataktan kalkmak gelmedi.ama çok sık acıkıyorum ..şimdi güzel bir kahvaltı hazırlamış eşim ona hucüm edeceğim
Göğüs ucu cok dışarıda olmayan var mı? Bebisi emzirememekten korkuyorum yani ucu dışarıda olmadıgı icin ya emmekte zorlanırsa? Gerçi bu hafta hep dışarı çıkıyor uçlar, esim bile "sen sürekli hamile mı kalsan acaba" diyor)
sevgili hamis sana ve tum kizlara yaziyim,zaten tablodaki 11-12 subata kadar olan kizlarin hepsi ocakta dogum yapicaklar.(tabi tenbel ve gecgelen bebekleri saymiyorum).zaten yazdigimiz tarihler 40 hafta.40 tan 2 hafta oncesinden dogumlar baslayacak.
Sladi verdiğin bilgiler süper, çok yardımcı oluyorsun :) emeğine sağlık canım :)
merhaba kızlar
sanırım bende şubat annesi olucam 1 yaşında kızım var hiç beklemiyordum adetim geçince test yaptım ve çift çizgi daha doktora gitmedim hala şoktayım
:)) hayırlı olsun canım. ben de kısa aralarla 2 çocuk düşünüyorum. biraz zor olacak ama sonrası daha rahat :)
günaydıınnn
kan verdim öğleden sonra sonucu alacağım dua edin benim için, bizim için....
göğüs ucuna gelince benim de düzdür ilk kızımda önce slikon uçla emzirdim sonra çıktı zaten normal emzirdim hem de 25 ay emdi maşallah..
göğüs ucuyla alakası yok da sütün bol olup olmaması yapısal bir şey sanırım..
ama bunlara gerçekten çooook var daha..
ben bugün kan sonucumu bi alayım da şöyle hamileyim diyebileyim istiyorum çevreme
kese ve kalp atışı görmeden dediniz mi siz kızlar?
şimdi napıcam nasıl davranıcam çok panik oldumm arkadaşlar yapmam gereken birşey var mı? bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benide alın aranıza :)
Doktordan geldim simdi. Bebegim biraz geç döllenmiş. 5+5 misim. 9 subat doğum tarihimiz. Kesemizi gorduk hatta hafifcecik atan kalbini duyduk. 15 gun sonra tekrar çağırdı ve tahlillerim yapilacak. Esimle baya heyecanlandik...artik soylemeye başladık çevremize.
hayırlı ugurlu olsun canım.allah tamamına erdırsın
zübeyde naber bacım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?