- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.441
gece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
yarın ikili test için doktora gideceğim o yüzden şimdi gitmek istemiyorum...
sizler daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ???:18:[/
kahverengi akıntım hep oldu bunun yanında kanamam da oldu.korkma canım doktoruna mutlaka git progestan verecektir.benim çok şükür geçti,senin de geçer inşallah
şimdi ramazan diye işyerinde öğle yemeği çıkmıyo,,, çok gıcık bi durum dışardan yemek istemiyorum ewden de sandviç tarzı bişeyler yapıyorum ben de çok sıkıldım... hep aynı sey..
günaydın kızlaaarr
işyerinden yazmak ilginç geliyo ya, normalde başımı kaldırıcak zamanım olmadığı için
ama ramazandan dolayı çook sakiniz
ya çok acıkma we mide kazınması durumuna aynen katılıyor we yaşıyorum
acaba demirdenmi, hamileliktenmi (yada her ikisinden)
ama korkuyorum ya böyle olursa çok kilo almaktan çook korkuyorum:18:
Merhaba kızlar,
Ben 13 haftalık hamileyim ve gögüslerimde çok şiddetli kaşıntı oluyor.
Bu gibi bir durumu yaşayan var mı aranızda?
Kaşıntıyı engellemek için ne önerirsiniz , yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de çatlak oluşmasını engellemek için ne kullanıyorsunuz ?
tşk.
Bence iç hemen doktorada bugün git CNm ilacı içmende hiç sakınca yok protestan leke ve kanama halinde içilen bir ilaç CNm sen bitane iç doktora git
canım ben 7. yada 8. haftada lekelenme yaşamıştım 4 gün kadar sürmüştü ama sadece sabahları geliyodu, progestan kullandım günde 3 tane.. geçti çok sükürrahat ol stres yapma geçicektir.. çoğu gebelikte oluyomuş
gece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
sizler daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ???:18:[/
kahverengi akıntım hep oldu bunun yanında kanamam da oldu.korkma canım doktoruna mutlaka git progestan verecektir.benim çok şükür geçti,senin de geçer inşallah
teşekkür ederim canım inşallah benim de geçer
ben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?
Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
CNm o kremi kullanıp çatır çatır catlayan var zaten yaz terden yapisyapisiz göbekte çok yok bepantholu tavsiye ederim heryerine sür minnacik eline aliyon yetiyo
Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
kızlaar yarın kontrolumuz varr inşallah bebişimin durumu iyidir.. benım bebişi ultrasonda hiç kıpırdarken görmedim ne dersiniz bu kez oynar mı bebişim :))
ben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?
canım ya hamilelikte kestirilmez diye bişey hiç duymamıştım.neden kestirmemek gerekiyomuş merak ettim...
Benm dr bonal f yazdi. Tamamen bitkisel kokusu da hos. İyi gibi.canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:
sizler daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ???:18:
arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.
Gebeliğin erken dönemlerinde kilo alımı azdır ve bebek hızlı büyümeye başladığı andan itibaren siz de daha hızlı bir şekilde kilo almaya başlarsınız.
Tipik olarak birinci trimester sonunda (üç ay sonunda) anne adayı bir ya da iki kilo alır ve bu dönemden sonra da gebeliğin sonuna kadar her hafta 500 gram (ayda iki kilo) almaya devam eder.
diyor bir site...
arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?