2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

şimdi ramazan diye işyerinde öğle yemeği çıkmıyo,,, çok gıcık bi durum dışardan yemek istemiyorum ewden de sandviç tarzı bişeyler yapıyorum ben de çok sıkıldım... hep aynı sey..

aynı sorunu bende yaşıyorum.sabah kalkınca canım hiç bişey istemiyor,istesemde yiyemiyorum mecbur işe gidince poğça vb ile geçiştiriyorum.içim rahat etmiyo hiç ama napıyım.gün içinde manavdan salatalık ve meyve alıyorum acıktıkça onu yiyorum.öğle yemeğini ise dediğin gibi dışarda yemekten bıktım.napıcaz böyle bilmem.

ben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?

Cnm buyudugu icin gerilmekten kasiniyor. Bolca nemlendir. Bebe yagi kullanablrsn

ben çatlaklar için dalinin jel şeklindeki bebe yağını kullanıyorum.kızımda da onu kullanmıştım hiç çatlağım olmamıştı.oldukça yoğun bi yağ.

Bence iç hemen doktorada bugün git CNm ilacı içmende hiç sakınca yok protestan leke ve kanama halinde içilen bir ilaç CNm sen bitane iç doktora git

ilacı içtim canım, şimdi bir duş alıp doktora gideceğim , inşallah iyi haberlerle dönerim

maşallah canım inşallah bir daha yaşamazsın. darısı bana inşallah

Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.

CNm o kremi kullanıp çatır çatır catlayan var zaten yaz terden yapisyapisiz göbekte çok yok bepantholu tavsiye ederim heryerine sür minnacik eline aliyon yetiyo

yaa cidden yaz olmasaydı keşke diyorum
gecede yağ karışımı sürüyorum ben we sabaha kadar wıcık wıcık yatıyorum

Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.

tavuk yedin mi yakınlarda. bende tavuktan olmuştu bi kere öyle. geçmişler olsun bacım.. bulantı bitmeyedebilir ya daha ben diş fırçalaymıyorum mesela herkes aynı olmaz. bebeğine zararı olmasında sen güçlü kızsın atlatırsın.az kaldı inşallah rahatlamamıza.

ben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?

bende aldım halbuki ne kadar da zayıftımm çok ihtiyacım vardı kilo almayaa sinir oluyorum ama napalım bebeğim için feda olsun.. karnım kaşınıyooo kendimi tv karşısında göbeğini kaşıyan recep ivedik gibi hissediyorum.

canım ya hamilelikte kestirilmez diye bişey hiç duymamıştım.neden kestirmemek gerekiyomuş merak ettim...

arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.

Gebeliğin erken dönemlerinde kilo alımı azdır ve bebek hızlı büyümeye başladığı andan itibaren siz de daha hızlı bir şekilde kilo almaya başlarsınız.
Tipik olarak birinci trimester sonunda (üç ay sonunda) anne adayı bir ya da iki kilo alır ve bu dönemden sonra da gebeliğin sonuna kadar her hafta 500 gram (ayda iki kilo) almaya devam eder.

diyor bir site...

canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:
Benm dr bonal f yazdi. Tamamen bitkisel kokusu da hos. İyi gibi.

Cnm idrarla akinti uzun sure bir arada kalinca o renk gorunuyor merak etme

arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.

ben de aklı kısa olur diye duymuşsum.. ayy Allah korusun... ben de kestirmicem.. belime kadar geliyo nerdeyse.. zor oluyo diye kestiresim vardı halbuki..

Ben klasiğe çok uymuşum ayneeen 98 kg ile hamiş kaldım şu an 99,1 kg yim almadım...Almaya çok büyük adayım halbuki

Ben açıkçası saçımı kestirdim kısacık öğrendiğim kadarı ile bebek için gerekl vitaminleri uzun saç sözüm ona çekermiş Çok da dökülmeye başlamıştı nerdeyse tomar tomar şimdi durdu..birde ensemde çok fazla sıcak basması yüzünden terlemekten sivilcecikler oluşuyodu isilik gibi o yüzden ben kıydım saçlarıma...ilaç falan kullanmayı göze alamadım çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…