- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.421
Gunaydınnnnn gece ruyamda bardak bardak su ıctım kana kana yıne de doyamadım sabah eşimi uyandırdım su ver dıye oda kesmedı
bende bendeee. ne yesem diye düşünüyorum karnım hiç bu kadar kazınmamıştı oruçken bile.hayret bişe ya. evim şahane başlıyorrr. bayılıyorum bu programa yaa.günaydın kızlaarr büyük bi iştahla güne başladım bakalım hayırlısı :)
günaydın annişler ve bebişleri nasılsınız dün uykusuzdum ama çok şükür bugün daha iyiyim
günaydın canım
hep söylicvem fırsat bulamadım, ne kadar pozitifsin
sabahları senin iyi dilek dolu mesajlarını okumak beni mutlu ediyor
kızlar benim bugün göğüslerim çok acımaya başladı varmı sizdede acaba birde lierac diye çatlak kremi duydum kullanmayı düşünüyormusunuz düşünüyorsanız ne zaman başlayacaksınız kullanmaya
canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:
gece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
yarın ikili test için doktora gideceğim o yüzden şimdi gitmek istemiyorum...
sizler daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ???:18:
kızlar benim bugün göğüslerim çok acımaya başladı varmı sizdede acaba birde lierac diye çatlak kremi duydum kullanmayı düşünüyormusunuz düşünüyorsanız ne zaman başlayacaksınız kullanmaya
Kullanmayı düşünmüyorum çünkü catliycaksak oda bise yaramayacak ben bise kullanmadım ilk gebeliğimde bepanthol diye losin kullanirdimnormalde ona devam ettim doktorda dedi ne sürersen sür catliycaksak catlar benim karnım kocamandi ve hiç çatlamadı cnm
Bendende birkere geldi doktora gittik hicbise yoktu protestan verdi 3gun ictim bidahakine olmadı allahin izniyle seninde bişeyin yoktur cnmgece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
canım benim endişe etme emi bende olmadı çok şükür doktoruna danışırsın bakalım ne diyecek ama sen yüreğini serin tut
Bendende birkere geldi doktora gittik hicbise yoktu protestan verdi 3gun ictim bidahakine olmadı allahin izniyle seninde bişeyin yoktur cnm
Bence iç hemen doktorada bugün git CNm ilacı içmende hiç sakınca yok protestan leke ve kanama halinde içilen bir ilaç CNm sen bitane iç doktora gitinşallah hep sorunsuz geçer canım sağ ol
canım az önce kusarken zorlandığım için biraz daha geldi...evde progestan var ama doktora sormadan kullanmayım dimi
eğer yapabilirsem randevumu bugüne alayım diyorum.
anammmm maş. canım bi alıp kullannayım diyorum bende bakalım büyük ablam hiç çatlamadı küçük ablam faciaydı annemde çatlamış bilemiyorum şimdi
gece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?