2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
şimdi ramazan diye işyerinde öğle yemeği çıkmıyo,,, çok gıcık bi durum dışardan yemek istemiyorum ewden de sandviç tarzı bişeyler yapıyorum ben de çok sıkıldım... hep aynı sey..

günaydın kızlaaarr
işyerinden yazmak ilginç geliyo ya, normalde başımı kaldırıcak zamanım olmadığı için
ama ramazandan dolayı çook sakiniz
ya çok acıkma we mide kazınması durumuna aynen katılıyor we yaşıyorum
acaba demirdenmi, hamileliktenmi (yada her ikisinden)
ama korkuyorum ya böyle olursa çok kilo almaktan çook korkuyorum:18:

kızlar benim bugün göğüslerim çok acımaya başladı varmı sizdede acaba birde lierac diye çatlak kremi duydum kullanmayı düşünüyormusunuz düşünüyorsanız ne zaman başlayacaksınız kullanmaya

günaydın canım
hep söylicvem fırsat bulamadım, ne kadar pozitifsin
sabahları senin iyi dilek dolu mesajlarını okumak beni mutlu ediyor

çok çok teşekkür ederimmmmm bebişimi ve kendimi motive aynı zamanda sizleri ve bebişlerinizide motive etmem lazım ki doğduklarında onlarda pozitif olsunlar dimiiii kuzularım benimmmm sizin burada olduğunuzu görmekte beni çok mutlu ediyor öpüyorum hepinizi

canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:

canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:

ben başlamadım kullanmaya yawww
internetten araştırdım şuan için en iyisi lierac gibi gözüküyor olsun kuzum
çatlamamak için katlanmak zorundayız :) kokusuna

gece tuvalete kalktığımda koyu sarı- kahverengi akıntım olduğunu fark ettim. gece gece içim içimi yedi devamı gelecek mi diye neyse zar zor uyudum sabah kalktım çok şükür devamı gelmedi henüz bir şey yok....
yarın ikili test için doktora gideceğim o yüzden şimdi gitmek istemiyorum...

sizler daha önce böyle bir şey yaşadınız mı ???:18:

canım benim endişe etme emi bende olmadı çok şükür doktoruna danışırsın bakalım ne diyecek ama sen yüreğini serin tut

Kullanmayı düşünmüyorum çünkü catliycaksak oda bise yaramayacak ben bise kullanmadım ilk gebeliğimde bepanthol diye losin kullanirdimnormalde ona devam ettim doktorda dedi ne sürersen sür catliycaksak catlar benim karnım kocamandi ve hiç çatlamadı cnm

anammmm maş. canım bi alıp kullannayım diyorum bende bakalım büyük ablam hiç çatlamadı küçük ablam faciaydı annemde çatlamış bilemiyorum şimdi

Bendende birkere geldi doktora gittik hicbise yoktu protestan verdi 3gun ictim bidahakine olmadı allahin izniyle seninde bişeyin yoktur cnm

canım benim endişe etme emi bende olmadı çok şükür doktoruna danışırsın bakalım ne diyecek ama sen yüreğini serin tut

inşallah hep sorunsuz geçer canım sağ ol

Bendende birkere geldi doktora gittik hicbise yoktu protestan verdi 3gun ictim bidahakine olmadı allahin izniyle seninde bişeyin yoktur cnm

canım az önce kusarken zorlandığım için biraz daha geldi...evde progestan var ama doktora sormadan kullanmayım dimi

eğer yapabilirsem randevumu bugüne alayım diyorum.

Bence iç hemen doktorada bugün git CNm ilacı içmende hiç sakınca yok protestan leke ve kanama halinde içilen bir ilaç CNm sen bitane iç doktora git

anammmm maş. canım bi alıp kullannayım diyorum bende bakalım büyük ablam hiç çatlamadı küçük ablam faciaydı annemde çatlamış bilemiyorum şimdi

CNm o kremi kullanıp çatır çatır catlayan var zaten yaz terden yapisyapisiz göbekte çok yok bepantholu tavsiye ederim heryerine sür minnacik eline aliyon yetiyo

canım ben 7. yada 8. haftada lekelenme yaşamıştım 4 gün kadar sürmüştü ama sadece sabahları geliyodu, progestan kullandım günde 3 tane.. geçti çok sükür rahat ol stres yapma geçicektir.. çoğu gebelikte oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…