- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.461
Doktora giderken çikolata ye cnm kıpırpıkır olur ufaklık...
Ben klasiğe çok uymuşum ayneeen 98 kg ile hamiş kaldım şu an 99,1 kg yim almadım...Almaya çok büyük adayım halbuki
Ben açıkçası saçımı kestirdim kısacık öğrendiğim kadarı ile bebek için gerekl vitaminleri uzun saç sözüm ona çekermiş Çok da dökülmeye başlamıştı nerdeyse tomar tomar şimdi durdu..birde ensemde çok fazla sıcak basması yüzünden terlemekten sivilcecikler oluşuyodu isilik gibi o yüzden ben kıydım saçlarıma...ilaç falan kullanmayı göze alamadım çünkü...
annem şiddetle karşı çıktı bana ... sakııın hayyııırrr kestirmeeeeeeediyo. ben de kestirmiyorum hurafe bunlar aslında öyle bişi yok da napalım işte
Ben klasiğe çok uymuşum ayneeen 98 kg ile hamiş kaldım şu an 99,1 kg yim almadım...Almaya çok büyük adayım halbuki
Ben açıkçası saçımı kestirdim kısacık öğrendiğim kadarı ile bebek için gerekl vitaminleri uzun saç sözüm ona çekermiş Çok da dökülmeye başlamıştı nerdeyse tomar tomar şimdi durdu..birde ensemde çok fazla sıcak basması yüzünden terlemekten sivilcecikler oluşuyodu isilik gibi o yüzden ben kıydım saçlarıma...ilaç falan kullanmayı göze alamadım çünkü...
Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
Doktora giderken çikolata ye cnm kıpırpıkır olur ufaklık...
arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.
CNm o kremi kullanıp çatır çatır catlayan var zaten yaz terden yapisyapisiz göbekte çok yok bepantholu tavsiye ederim heryerine sür minnacik eline aliyon yetiyo
alıntı ıle cvaplıyamoyor yaaauyuyz oldum tel kafayo yedı bırsycok gcmıs olsun dıkkat et.
ben hıc kılo almadım daha
morcıvert cınsıyet tahmın etmedımı
ben daha hiç kilo almadım.. nerdeyse 15. haftaya giricem.. hatta zayıflamışsın diyenler bile oldu.. o kadar yiyorum nereye gidiyo bilmem :26:
...
89 kilo ile hamile kaldım şuan 85 kiloyum 4 kilo verdim bakalım bundan sonra ne alacağımmmmm
günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı
bende aynen senn gibi kilo verdm canm önceleri zayıflamak hosuma gitsede şimd bebek için almak istiorm
günaydın kuşlarr
sağlık sorunu yaşan annelerimize geçmiş olsun,
ben hamilelikte kanaması olanların genelde erkek bebekleri
olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
bu arada çatlak için johnsons aloeveralı bebe yeğı kullanıyorum
başka da ilaç kullanmayı düşünmüyorum, geceleri yatarken göbişime sürüyorum
henüz çatlak ya da kaşınmam olmadı çok şükür.
bide benim hamilelik takviminde 10 şubat görünüyo ama bi doktor 5
diğeri 7 şubat dedi yani hamilelik takviminden önce gelebilir bebişim:)
inşallah bayramdan önce cinsiyetini öğrenir kayınvalidemlere gidince
süpriz yaparım :) ayın 17sinde artık öğrenilecek seviyeye gelmiş olur inşallah.
cnm benım leke geldı kızım olucak Allahın ıznıyle.
günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı
cnm benım leke geldı kızım olucak Allahın ıznıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?