2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar kontrolden geliyorum haberler iyi çok şükür ense kalınlığı burun kemiği filan tamamen normal cıktı. 2li test yaptırcakmısın dedi, bende siz ne diyosunuz dedim. eğer downlu olursa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen yapalım düşünmezsen hiç yaptırma dedi. bende yaptırmıyorum. kendi de gebeliğinde yaptırmamış. bu arada bebişim çok hareketliydi ya ilkkez böle gördüm. kıpır kıpır öle işte teyzeleri bugünki pozlarımızı sizlerle paylaşayım

annem şiddetle karşı çıktı bana ... sakııın hayyııırrr kestirmeeeeeee diyo. ben de kestirmiyorum hurafe bunlar aslında öyle bişi yok da napalım işte

benden başka da kestiren olmasına çok sevindim yoksa kendimi çook yalnız hissedecektimbu arada herkese günaydıınnn....

alıntı ıle cvaplıyamoyor yaaauyuyz oldum tel kafayo yedı bırsycok gcmıs olsun dıkkat et.

ben hıc kılo almadım daha

morcıvert cınsıyet tahmın etmedımı

Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.

geçmiş olsun cnm. bu ara özellikle çocuklarda olmak üzere bi ishal salgın durumunda. damacana ve çeşme sularıyla ilgili pisliklerde bu ara gündemde dikkat et kaynamış su iç bence

Doktora giderken çikolata ye cnm kıpırpıkır olur ufaklık...

ben eşime dedim çikolata al diye burda sizlerden öğrenmiştim. ama eşim almayı geciktirince yemekten vazgectim. yine de çok hareketliydi maşallah

arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.

ben o işi gebelikten önce yaza girerken halletmiştim çok şükür. saçlarım suan küt kesim. ama o bile fazla geliyo bana. Allah yardım etsin

CNm o kremi kullanıp çatır çatır catlayan var zaten yaz terden yapisyapisiz göbekte çok yok bepantholu tavsiye ederim heryerine sür minnacik eline aliyon yetiyo

şuan yeni bi çatlak yok. kilo alıp vermemden miras kalmış eski çatlaklarım var. bende johnsons baby aldım ama bu sıcakta hiç de kullanasım yok

alıntı ıle cvaplıyamoyor yaaauyuyz oldum tel kafayo yedı bırsycok gcmıs olsun dıkkat et.

ben hıc kılo almadım daha

morcıvert cınsıyet tahmın etmedımı

yok cnm daha erken dedi. eşimde ilkkez benle geldi bu arada kızlar. kalp seslerini duyunca yüzünü görmeliydiniz. bence şimdi bi bebeği olacağını hissetmiştir

günaydın kuşlarr
sağlık sorunu yaşan annelerimize geçmiş olsun,
ben hamilelikte kanaması olanların genelde erkek bebekleri
olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi

bu arada çatlak için johnsons aloeveralı bebe yeğı kullanıyorum
başka da ilaç kullanmayı düşünmüyorum, geceleri yatarken göbişime sürüyorum
henüz çatlak ya da kaşınmam olmadı çok şükür.

bide benim hamilelik takviminde 10 şubat görünüyo ama bi doktor 5
diğeri 7 şubat dedi yani hamilelik takviminden önce gelebilir bebişim:)
inşallah bayramdan önce cinsiyetini öğrenir kayınvalidemlere gidince
süpriz yaparım :) ayın 17sinde artık öğrenilecek seviyeye gelmiş olur inşallah.

bende aynen senn gibi kilo verdm canm önceleri zayıflamak hosuma gitsede şimd bebek için almak istiorm

sen kilo aldığın zaman bebişte alacak diye birşey yokki kuzum sen bebişi besleyecek şeyler yemen lazım zaten ilk üç ayda aldığın kilolar sana kalıyor dedi doktorum kilo almayacaksın ilk ayda dedi yediklerime dikkat ettiğim için verdim makarna pilav hamurişi yemedim bol bol su süt yoğurt meyve yedim bebişimde maş. çok iyi şükürler olsun hatta boyu uzun olacak galiba 7 cm annesi yesin onu :)

cnm benım leke geldı kızım olucak Allahın ıznıyle.

günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı

canım sorma benimde yüzümde çıktı sivilceler.ergenlıkte yoktu bu kadar yani...birde bişey soracağım normalde emziren annelerde olurmuş ama bende şimdiden meme ucunda çatlaklar oluştu:26: acaba çok mu kuru cildim yada nemsiz mi bıraktım

ben de hamile kaldığımda 63,5 kiloydum
daha sonra 62,7 kiloya düştüm, bugün
yine tartıldım 63 kiloyum yani çok şükür
ilk 3 ayımda almadım ama deli gibi yiyorum
gecenin 2sinde midem kazınıyo ben de bisküvi
kek ne bulursam yiyorum bakalım sonum ne olacak :)

cnm benım leke geldı kızım olucak Allahın ıznıyle.

allah bağışlasın tatlım işte halk arasında söylenen sözler bunlar
hepsi tutsaydı doktora sormaya gerek kalmazdı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…