- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.481
günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı
canım sorma benimde yüzümde çıktı sivilceler.ergenlıkte yoktu bu kadar yani...birde bişey soracağım normalde emziren annelerde olurmuş ama bende şimdiden meme ucunda çatlaklar oluştu:26: acaba çok mu kuru cildim yada nemsiz mi bıraktım
canım sorma benimde yüzümde çıktı sivilceler.ergenlıkte yoktu bu kadar yani...birde bişey soracağım normalde emziren annelerde olurmuş ama bende şimdiden meme ucunda çatlaklar oluştu:26: acaba çok mu kuru cildim yada nemsiz mi bıraktım
Merhaba arkadaşlarr Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım 14 haftalık hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:18:
kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum hayatımın hiçbir evresinde sivilce sorunu yaşamadım şimdi yüzüm sırtım falan sırf sivilce ama bu hamilelik sürecinde hormonlardan kaynaklanan çok normal bir durummuş.cildinizi ve vücudunuzu temiz tutmaya çalışın sadece ben yüzümü temizleme jelleri ile yıkıyorum baya faydasını gördüm ilk başlardaki kadar sorun yaşamıyorum şükür.
günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı
kızlar kontrolden geliyorum haberler iyi çok şükürense kalınlığı burun kemiği filan tamamen normal cıktı. 2li test yaptırcakmısın dedi, bende siz ne diyosunuz dedim. eğer downlu olursa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen yapalım düşünmezsen hiç yaptırma dedi. bende yaptırmıyorum. kendi de gebeliğinde yaptırmamış. bu arada bebişim çok hareketliydi ya ilkkez böle gördüm. kıpır kıpır öle işte teyzeleri bugünki pozlarımızı sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 482316
Eki Görüntüle 482317
ben de hamile kaldığımda 63,5 kiloydum
daha sonra 62,7 kiloya düştüm, bugün
yine tartıldım 63 kiloyum yani çok şükür
ilk 3 ayımda almadım ama deli gibi yiyorum
gecenin 2sinde midem kazınıyo ben de bisküvi
kek ne bulursam yiyorum bakalım sonum ne olacak :)
allah bağışlasın tatlım işte halk arasında söylenen sözler bunlar
hepsi tutsaydı doktora sormaya gerek kalmazdı zaten :)
kızlar şu catlak kremlerle ilgili bi kaç kez duymuştum catlayacagı varsa hiç bi işe yaramıyomuş dediler ben ilkinde komşumla hamileydim o hep kullandı ben hiç kullanmadım onun catladı benm bi tane catlak yok maşallah bundada kullanmıyom olursada olsun napim ama benm annemde ablamdada yok hiç genetikmi acaba dedim kendi kendime
dikkatkızlar size bi sorum olucak bilen varmı acaba benm ilki sezeryan buda sezeryan olucakta bişe ogrenmek istiyom acaba ikincide aynı yerimi kesiyolar başka yerimi bu beni cok meraklandırdı
Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
ben daha hiç kilo almadım.. nerdeyse 15. haftaya giricem.. hatta zayıflamışsın diyenler bile oldu.. o kadar yiyorum nereye gidiyo bilmem :26:
kızlar kontrolden geliyorum haberler iyi çok şükürense kalınlığı burun kemiği filan tamamen normal cıktı. 2li test yaptırcakmısın dedi, bende siz ne diyosunuz dedim. eğer downlu olursa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen yapalım düşünmezsen hiç yaptırma dedi. bende yaptırmıyorum. kendi de gebeliğinde yaptırmamış. bu arada bebişim çok hareketliydi ya ilkkez böle gördüm. kıpır kıpır öle işte teyzeleri bugünki pozlarımızı sizlerle paylaşayım
gozun aydın canm masallah...
Merhaba arkadaşlarr Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım 14 haftalık hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:18:
maşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya
ben diğer topiklerden araştırmıştım mustelayıda çok beğenen var...canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:
cnm dün arkadaş bir yazı paylaşmıştı uzun bi yazı onu okudum ona göre normal orada...oku onu istersen baya güzelben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?
bende bebe yağını jel almayı düşünüyorum...ama genetikse ne sürersen sür olur diyorlar benim annemin çok çatlağı var..benim ergenlikte sanki 1.80 boyum varmış gibi boy uzarken bacaklarım çatladı...çok korkuyorum annemin karnı gibi olacak diye...ben çatlaklar için dalinin jel şeklindeki bebe yağını kullanıyorum.kızımda da onu kullanmıştım hiç çatlağım olmamıştı.oldukça yoğun bi yağ.
cnm çok geçmiş olsun hiç değilse hastanede ilgi var bana serum bile vermek istemedi eşim taktırdı..tahlil falan hikaye hiç bişiye bakmadı hamilesin bişi yapamayız dedi kestirip attı.sanki cebinden veriyo parasını....umarım çabuk toparlarsıın...Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
bende kestiirdim saçımı...hatta tereddüt ettim anneme sordum kesin kestirme dicek diye bekliyodum ama kestir dedi şaşırdımarkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.
beeeeeeen..kollarım ve sırtımda özellikle eşime sıktırıyorumgünaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı
banada ikili testte dr. 7 şubat dedi doğuma....benim bayramdan sonraya kaldı cinsiyet eşim çok merak ediyor başka yere gidelim diye tutturdu ama benim bi ton yol gitmeyi gözüm yemiyor.frenliyorum şimdilik...bu arada aloevera hamilelikte zararlı değil dimi baktınmı ona hiç.sanki ben öle bişi görmüştüm ama emin diilim. çok faydalı yaralara falan çatlaklardada faydası olur ama öl bişiyi varmı acabagünaydın kuşlarr
sağlık sorunu yaşan annelerimize geçmiş olsun,
ben hamilelikte kanaması olanların genelde erkek bebekleri
olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
bu arada çatlak için johnsons aloeveralı bebe yeğı kullanıyorum
başka da ilaç kullanmayı düşünmüyorum, geceleri yatarken göbişime sürüyorum
henüz çatlak ya da kaşınmam olmadı çok şükür.
bide benim hamilelik takviminde 10 şubat görünüyo ama bi doktor 5
diğeri 7 şubat dedi yani hamilelik takviminden önce gelebilir bebişim:)
inşallah bayramdan önce cinsiyetini öğrenir kayınvalidemlere gidince
süpriz yaparım :) ayın 17sinde artık öğrenilecek seviyeye gelmiş olur inşallah.
banada kız gibi geldimaşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya
banada ikili testte dr. 7 şubat dedi doğuma....benim bayramdan sonraya kaldı cinsiyet eşim çok merak ediyor başka yere gidelim diye tutturdu ama benim bi ton yol gitmeyi gözüm yemiyor.frenliyorum şimdilik...bu arada aloevera hamilelikte zararlı değil dimi baktınmı ona hiç.sanki ben öle bişi görmüştüm ama emin diilim. çok faydalı yaralara falan çatlaklardada faydası olur ama öl bişiyi varmı acaba
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?