2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı

canım sorma benimde yüzümde çıktı sivilceler.ergenlıkte yoktu bu kadar yani...birde bişey soracağım normalde emziren annelerde olurmuş ama bende şimdiden meme ucunda çatlaklar oluştu:26: acaba çok mu kuru cildim yada nemsiz mi bıraktım

kızlar aynı sorunu bende yaşıyorum hayatımın hiçbir evresinde sivilce sorunu yaşamadım şimdi yüzüm sırtım falan sırf sivilce ama bu hamilelik sürecinde hormonlardan kaynaklanan çok normal bir durummuş.cildinizi ve vücudunuzu temiz tutmaya çalışın sadece ben yüzümü temizleme jelleri ile yıkıyorum baya faydasını gördüm ilk başlardaki kadar sorun yaşamıyorum şükür.

bende öyle çatlak yok cnm ama dediğin gibi nemsizlik olabilir
zaten cilt kuru kalınca çatlaklar oluyor yeterince su
içmemekten de oluyor, belki az su içiyosan olabilir.

Merhaba arkadaşlarr Allah nasip ederse bende şubat annesi olacağım 14 haftalık hamileyimm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:18:

hoşgeldin cnm inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın.

bende de acaip bi sivilcelenme oldu hem de alerji gibi
boynumda sırtımda kolarımda yüzümde küçük küçük bi sürü
sivilce çıktı ama ben bişey yapmadım şimdi yavaş yavaş kendiliğinden
geçmeye başladı ben de anlamadım :) ama geçmesine çok sevindim:)

günaydn anneler buarada bende aşırı sivilcelenme oldu cildim bozuldu ne kullansam ne yapsam ki?aranzda sivilcelenen varmı

aynen benimde çenemin etrafı yanaklarım pütür pütür irili ufaklı sivilceli öncedende sivilce sorunum vardı ama bu kadar değildi elimde durmuyor sürekli yüzümde

maşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya

tabı cnm bıse demedım ole dıyınce bende cvp yazdım genelde benım etrafımdakılerde ole olan cok var lkesı gelıp erkek olan cocugu.sdece bndetutmadı:)

kızlar şu catlak kremlerle ilgili bi kaç kez duymuştum catlayacagı varsa hiç bi işe yaramıyomuş dediler ben ilkinde komşumla hamileydim o hep kullandı ben hiç kullanmadım onun catladı benm bi tane catlak yok maşallah bundada kullanmıyom olursada olsun napim ama benm annemde ablamdada yok hiç genetikmi acaba dedim kendi kendime
dikkatkızlar size bi sorum olucak bilen varmı acaba benm ilki sezeryan buda sezeryan olucakta bişe ogrenmek istiyom acaba ikincide aynı yerimi kesiyolar başka yerimi bu beni cok meraklandırdı

aynı yerden cnm napıyon persembe gıdıuosun hadıhayırlıı

1 ay sonra gerı geldı bulantım ruyanın etkısıyle cok su ıctım belkı onun yuzundendır sabah vıcdan azabı cektım gece susayıp uyandım kac kere usendım ıcmedım acaba oğluş susamışmıdır ıcerde,???

kızlar bu arada catlakları kafanıza takmayın catlayacağınız varsa catlıyorsunuz zaten sadece kendınıze yapacağınız en buyuk ıyılık göbeğiniz kaşımayın dayanamazsanızda avuc ıcınız ıle kasıyın tırnak değen yerler kasırken yırtılıyor

Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.

cok gecms olsn canm...

ben daha hiç kilo almadım.. nerdeyse 15. haftaya giricem.. hatta zayıflamışsın diyenler bile oldu.. o kadar yiyorum nereye gidiyo bilmem :26:

bunu duydugma sevndm bende kılo almadm acaba almalımıydım dıe tereddtdeydım gercı bebeklerımızın daga 100 gr oldgnu dusunrsek almamak mantıklı ama ınsan dusunyo ıste acaba beslenemıo mu dıe

canım ben lierac kullanmaya başladım
ama rengi çay gibi, kokusuda bi garip
başka marka kullanan warmı kızlar, tawsiye ediceniz bişe warmı
ben mustelayı çok merak ediyorum:44:
ben diğer topiklerden araştırmıştım mustelayıda çok beğenen var...
ben daha şimdiden 2.5 kilo almışım 14.haftamın içindeyim.sizce normal mi?
cnm dün arkadaş bir yazı paylaşmıştı uzun bi yazı onu okudum ona göre normal orada...oku onu istersen baya güzel
ben çatlaklar için dalinin jel şeklindeki bebe yağını kullanıyorum.kızımda da onu kullanmıştım hiç çatlağım olmamıştı.oldukça yoğun bi yağ.
bende bebe yağını jel almayı düşünüyorum...ama genetikse ne sürersen sür olur diyorlar benim annemin çok çatlağı var..benim ergenlikte sanki 1.80 boyum varmış gibi boy uzarken bacaklarım çatladı...çok korkuyorum annemin karnı gibi olacak diye...
Kizlar sabh 7den beri siddetli mide yanmam vardi. Kusma ishal de oldu. Acildeyim 2. serumu aliyom su an. Barsak enfeksiyonu gida zehirlenmesi olablrms. Bu haftalarda bulanti bitmeliydi diyolar.
cnm çok geçmiş olsun hiç değilse hastanede ilgi var bana serum bile vermek istemedi eşim taktırdı..tahlil falan hikaye hiç bişiye bakmadı hamilesin bişi yapamayız dedi kestirip attı.sanki cebinden veriyo parasını....umarım çabuk toparlarsıın...
arkadaşlarım da söylemişti cnm bana bebeğin ömrü kısa olur dermiş eskiler. Rabbim korusun tabi ki kuzularımızı. ablam da kestirmemişti. beni de gaza getirdiler:)ben de sizlerin fikrini merak ettim.
bende kestiirdim saçımı...hatta tereddüt ettim anneme sordum kesin kestirme dicek diye bekliyodum ama kestir dedi şaşırdım
beeeeeeen..kollarım ve sırtımda özellikle eşime sıktırıyorum bazen öle oluyoki üstüne bile yatamıyorum..şimdi yüzümde var kocaman bişi ama deri altı hiç dışarı çıkacak gibi diil...hamilelikte normal böle şeyler
banada ikili testte dr. 7 şubat dedi doğuma....benim bayramdan sonraya kaldı cinsiyet eşim çok merak ediyor başka yere gidelim diye tutturdu ama benim bi ton yol gitmeyi gözüm yemiyor.frenliyorum şimdilik...bu arada aloevera hamilelikte zararlı değil dimi baktınmı ona hiç.sanki ben öle bişi görmüştüm ama emin diilim. çok faydalı yaralara falan çatlaklardada faydası olur ama öl bişiyi varmı acaba
maşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya
banada kız gibi geldi

kızlar ben artık geceleri rahat uyuyamıyorum
çünkü daha önce yarı yüzüstü yatardım bir bacağımıda karnıma doğru çeker
öyle uyurdum ama artık öyle yatınca karnımda hafif bir sıkışma ve sancı hissediyorum
her sağa sola dönüşte bunu hissedip uyanıyorum sonra kendimi düzeltiyorum
yeni yatış şekline de bi türlü alışamadım hiç deliksiz uyuyamıyorum
siz rahat uyuyomusunuz?

bu arada çatlak için bi ablamız saf zeytin yağı çok iyi dedi...bi de rossman mağazası var orada satılan bi ürün ismi buldum kullanan çok memnun kalmış..ankaraya gidince bi bakacam onada bübchen çatlak önleyici yağ ve babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış fiyatı da çok değilmiş...annemm buranın bikaç ürününü kullanıyor gayet memnun hem genel olarak fiyatlarda uygun...

ay ben onu hiç duymamıştım aloveranın zararlı olabileceğini
dur hemen araştırayım cnm :)

neyse araştırdım öyle bi sıkıntı yok
aloevera bitkisinin yaprağının ağız yoluyla alınmasıında
sıkıntı varmış ama cilde sürülen yağın içinde olmasından
bi sıkıntı yokmuş
bide bunu araştırırken kadının biri yazmış
çok kilo almış kaç lt zeytin yağı ve o lierac mı ne o merhemden
3 tüp kullanmış yine de çatlamış yani vücut çatlamaya müsaitse
sanırım ne yaparsan yap çatlıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…