- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.501
ay ben onu hiç duymamıştım aloveranın zararlı olabileceğini
dur hemen araştırayım cnm :)
kızlar kontrolden geliyorum haberler iyi çok şükürense kalınlığı burun kemiği filan tamamen normal cıktı. 2li test yaptırcakmısın dedi, bende siz ne diyosunuz dedim. eğer downlu olursa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen yapalım düşünmezsen hiç yaptırma dedi. bende yaptırmıyorum. kendi de gebeliğinde yaptırmamış. bu arada bebişim çok hareketliydi ya ilkkez böle gördüm. kıpır kıpır öle işte teyzeleri bugünki pozlarımızı sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 482316
Eki Görüntüle 482317
yok cnm daha erken dedi. eşimde ilkkez benle geldi bu arada kızlar. kalp seslerini duyunca yüzünü görmeliydiniz. bence şimdi bi bebeği olacağını hissetmiştir
1 ay sonra gerı geldı bulantım ruyanın etkısıyle cok su ıctım belkı onun yuzundendırsabah vıcdan azabı cektım gece susayıp uyandım kac kere usendım ıcmedım acaba oğluş susamışmıdır ıcerde,???
kızlar bu arada catlakları kafanıza takmayın catlayacağınız varsa catlıyorsunuz zaten sadece kendınıze yapacağınız en buyuk ıyılık göbeğiniz kaşımayın dayanamazsanızda avuc ıcınız ıle kasıyın tırnak değen yerler kasırken yırtılıyor
bu arada çatlak için bi ablamız saf zeytin yağı çok iyi dedi...bi de rossman mağazası var orada satılan bi ürün ismi buldum kullanan çok memnun kalmış..ankaraya gidince bi bakacam onada bübchen çatlak önleyici yağ ve babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış fiyatı da çok değilmiş...annemm buranın bikaç ürününü kullanıyor gayet memnun hem genel olarak fiyatlarda uygun...
canım sorma benimde yüzümde çıktı sivilceler.ergenlıkte yoktu bu kadar yani...birde bişey soracağım normalde emziren annelerde olurmuş ama bende şimdiden meme ucunda çatlaklar oluştu:26: acaba çok mu kuru cildim yada nemsiz mi bıraktım
banada kız gibi geldi
maşallah canım . ben 2. de anlamadım ya bebiş nerde?çok cahilim çokk.bende 2li yaptırmadım. aldıramam ben onu orda öyle gördükten sonra. tedaviside yok neden stres olayım didim.
aa canım geçen benimde eşim geldiğinde monitör doktora dönüktü eşim gördü ebn göremedim önce. belkide olumsuz bişe var mı diye doktor önce bana göstermedi. bende görmek istiyorum dedim. eşim diyo içim cız etti. sen görmeyeceksin sandım diyo. bide kalp atışını filan heyecandan ben anlamadım sesi duymadım bile. eşim farketti kalp sesi mi bu diye? ve gerçekten kontrollere mutlaka mutlaka eşlerde gitmeliii.
dünden beri kaşınıyor göbeğim. tırnaklarımla kaşımıştım ama bugün duyduğum iyi oldu canım sağol artık kaşımam
canım rosmann nerde vardı acity de var mıydı sanki yanlış mı hatırlıyorum. ben bu kremin ismini söyleyemem ki çalışanlar küfrediyom sanmasın.şvangerşaft mıdır?
aynen benimde çenemin etrafı yanaklarım pütür pütür irili ufaklı sivilceli öncedende sivilce sorunum vardı ama bu kadar değildi elimde durmuyor sürekli yüzümde
ooo çok iyi o zman bende bebe yağını aloeveralı alıyım...evet cnm çatlayacaksa çatlıyo malesef inş biz çatlamayız...neyse araştırdım öyle bi sıkıntı yok
aloevera bitkisinin yaprağının ağız yoluyla alınmasıında
sıkıntı varmış ama cilde sürülen yağın içinde olmasından
bi sıkıntı yokmuş
bide bunu araştırırken kadının biri yazmış
çok kilo almış kaç lt zeytin yağı ve o lierac mı ne o merhemden
3 tüp kullanmış yine de çatlamış yani vücut çatlamaya müsaitse
sanırım ne yaparsan yap çatlıyomuş.
maşallah canım . ben 2. de anlamadım ya bebiş nerde?çok cahilim çokk.bende 2li yaptırmadım. aldıramam ben onu orda öyle gördükten sonra. tedaviside yok neden stres olayım didim.
aa canım geçen benimde eşim geldiğinde monitör doktora dönüktü eşim gördü ebn göremedim önce. belkide olumsuz bişe var mı diye doktor önce bana göstermedi. bende görmek istiyorum dedim. eşim diyo içim cız etti. sen görmeyeceksin sandım diyo. bide kalp atışını filan heyecandan ben anlamadım sesi duymadım bile. eşim farketti kalp sesi mi bu diye? ve gerçekten kontrollere mutlaka mutlaka eşlerde gitmeliii.
dünden beri kaşınıyor göbeğim. tırnaklarımla kaşımıştım ama bugün duyduğum iyi oldu canım sağol artık kaşımam
canım rosmann nerde vardı acity de var mıydı sanki yanlış mı hatırlıyorum. ben bu kremin ismini söyleyemem ki çalışanlar küfrediyom sanmasın.şvangerşaft mıdır?
herkese günaydın ...çatlak kremlerinden bahsetmişsiniz ama daha erken değilmi ben henüz hiçbirsey kullanmıyorum kaşıntı falanda yok.16. haftadan sonra falan bebe yağı kulanmayı düşünüyorum. cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum.inş. bir an önce bende öğrenirim gerçi 14.haftadaki bir arkadaşımıza bir ay sonra demiş ya doktor ümidimi kestim biraz erken sanırım dimi..
kızlar kontrolden geliyorum haberler iyi çok şükürense kalınlığı burun kemiği filan tamamen normal cıktı. 2li test yaptırcakmısın dedi, bende siz ne diyosunuz dedim. eğer downlu olursa gebeliği sonlandırmayı düşünürsen yapalım düşünmezsen hiç yaptırma dedi. bende yaptırmıyorum. kendi de gebeliğinde yaptırmamış. bu arada bebişim çok hareketliydi ya ilkkez böle gördüm. kıpır kıpır öle işte teyzeleri bugünki pozlarımızı sizlerle paylaşayım
Eki Görüntüle 482316
Eki Görüntüle 482317
hadi yaa neye göre cnm ben bişi hissetmiyorum sağlıklı olsun fındığım yeter
taze anneler,
şimdilik herşey yolunda usg baktı kanama göremedi, rahim ağzı falan iyi dedi açıklık yokmuş...
her ihtimale karşı progestan iğne verdi, hapa da günde 3 kez devam edeceğiz
vitaminlerimizi değiştirdi, kan hapı falan verdi ense ölçümlerimiz gayet iyi çıktı kan verdik 1 hafta sonra sonuç çıkacak
birde çıkmışken eczaneye çatlak kremi sordum müstela diye bir markayı önerdi 150ml ve 80 lira gerilme ve kaşınma başlamadan kullanmalısın dedi
sabah verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim
ooo çok iyi o zman bende bebe yağını aloeveralı alıyım...evet cnm çatlayacaksa çatlıyo malesef inş biz çatlamayız...
antares kentpark bide atlantiste var cnm ben atlantise giderim muhtemelen...batıkentte yakın bize...bu arada sende batıkentsin sanırım yoksa çakırlarda mısın sende....bu arada arkadaşın ikinci görüntüden bende hiçbişi anlamadım...iyi yalnız diilmişimcnm bencede ikiliyi çok dert etme bende dr.un gazıyla yaptırdım yoksa hiç niyetim yoktu yaptırmaya aldırmayı düşünmüyorum çünkü..niye hamileliğimi üzüntü içinde geçiriyim,bebişimide sıkıntı strese sokiyim..
morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?
taze anneler,
şimdilik herşey yolunda usg baktı kanama göremedi, rahim ağzı falan iyi dedi açıklık yokmuş...
vitaminlerimizi değiştirdi, kan hapı falan verdi ense ölçümlerimiz gayet iyi çıktı kan verdik 1 hafta sonra sonuç çıkacak
birde çıkmışken eczaneye çatlak kremi sordum müstela diye bir markayı önerdi 150ml ve 80 lira gerilme ve kaşınma başlamadan kullanmalısın dedi
taze anneler,
morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?