2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

maşallah canım . ben 2. de anlamadım ya bebiş nerde?çok cahilim çokk.bende 2li yaptırmadım. aldıramam ben onu orda öyle gördükten sonra. tedaviside yok neden stres olayım didim.

yok cnm daha erken dedi. eşimde ilkkez benle geldi bu arada kızlar. kalp seslerini duyunca yüzünü görmeliydiniz. bence şimdi bi bebeği olacağını hissetmiştir

aa canım geçen benimde eşim geldiğinde monitör doktora dönüktü eşim gördü ebn göremedim önce. belkide olumsuz bişe var mı diye doktor önce bana göstermedi. bende görmek istiyorum dedim. eşim diyo içim cız etti. sen görmeyeceksin sandım diyo. bide kalp atışını filan heyecandan ben anlamadım sesi duymadım bile. eşim farketti kalp sesi mi bu diye? ve gerçekten kontrollere mutlaka mutlaka eşlerde gitmeliii.

dünden beri kaşınıyor göbeğim. tırnaklarımla kaşımıştım ama bugün duyduğum iyi oldu canım sağol artık kaşımam

canım rosmann nerde vardı acity de var mıydı sanki yanlış mı hatırlıyorum. ben bu kremin ismini söyleyemem ki çalışanlar küfrediyom sanmasın.şvangerşaft mıdır?

bendede ergenlkte yoktu bukadar canm çirkinleştm gibi.bende meme ucu deglde dger taraflarda sanki catlak olusacakmıs gibi hafiften izler belirdi hergün badem yagı sürüyorum canm sende nemlendr yada yag sür

cnm 2. resimde sanki avcunun içinde tutuyomuşsun gibi duruyo. resmin üst kısmında sanki baş parmakla kafasına dokunuluyomuş gibi bencede eşler gelmeli benimkinde bi edalar bi havalar aman Allahım:))

Merahaba kızlar... bune sıcak bugünde, zaten vücudumdan ateşler çıkıyo birde bu sıcak beni mafediyor. içim daraldı resmen ,otursam daralıyorum bir iş yapsam fenalık basıyo pööff ((

ooo çok iyi o zman bende bebe yağını aloeveralı alıyım...evet cnm çatlayacaksa çatlıyo malesef inş biz çatlamayız...

antares kentpark bide atlantiste var cnm ben atlantise giderim muhtemelen...batıkentte yakın bize...bu arada sende batıkentsin sanırım yoksa çakırlarda mısın sende....bu arada arkadaşın ikinci görüntüden bende hiçbişi anlamadım...iyi yalnız diilmişimcnm bencede ikiliyi çok dert etme bende dr.un gazıyla yaptırdım yoksa hiç niyetim yoktu yaptırmaya aldırmayı düşünmüyorum çünkü..niye hamileliğimi üzüntü içinde geçiriyim,bebişimide sıkıntı strese sokiyim..

herkese günaydın ...çatlak kremlerinden bahsetmişsiniz ama daha erken değilmi ben henüz hiçbirsey kullanmıyorum kaşıntı falanda yok.16. haftadan sonra falan bebe yağı kulanmayı düşünüyorum. cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum.inş. bir an önce bende öğrenirim gerçi 14.haftadaki bir arkadaşımıza bir ay sonra demiş ya doktor ümidimi kestim biraz erken sanırım dimi..

bende kullanmıyorum şimdilik..ben duştan çıknca nemlendirici krem sürerim özellkile bacaklarıma çok kuruyo kaşınıyo..şimdi göbeğimede sürüyorum o kadar...vaseline kullanıyorum onada şimdilik

maaşallah kuzucuk bunlar yaa..gerçi bende ikinci resmi pek anlamadım ama ilki benim son ultrason resmine çok benziyor.inş. sağlıkla kucaklarız bebişleri ALLAHIIM hepsini korusun inş.

hadi yaa neye göre cnm ben bişi hissetmiyorum sağlıklı olsun fındığım yeter

şu nub teorisine göre...yukarı doğru bişi var ama o bacak uzantısı gibi geldi çünkü yukarda bi nokta var o ayak kısmıdır diye düşündüm...ondan sonraki çıkıntıda paralel geldi bana ama ben pek iyi değilimdir bu konuda öle geçti içimden sadece

morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?

taze anneler,
şimdilik herşey yolunda usg baktı kanama göremedi, rahim ağzı falan iyi dedi açıklık yokmuş...
her ihtimale karşı progestan iğne verdi, hapa da günde 3 kez devam edeceğiz
vitaminlerimizi değiştirdi, kan hapı falan verdi ense ölçümlerimiz gayet iyi çıktı kan verdik 1 hafta sonra sonuç çıkacak

birde çıkmışken eczaneye çatlak kremi sordum müstela diye bir markayı önerdi 150ml ve 80 lira gerilme ve kaşınma başlamadan kullanmalısın dedi

sabah verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim

hadi gözün aydın cnm sağlıcakla alırsın inş bebişinimustela bende iyi diye duydum

evet batıkente taşınalı çok olmadı. hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ev sahibimiz daha yeni taşındığımız evden çıkardı. ağlaya ağlaya ev taşııdk bebeğim yine iyi dayandı..ama şimdi çok içime sindi tam çocuk yetiştirilecek yer batıkent.atlantise de yakınız bikaç kere gittim aslında ama çok dikkatsizim ben ne nerde unuturum.ankaraya gideyimde bol bol gezecem ya çok özledim ankarayı. bu arada çakırlarda da ev baktık ev ararken ne kadar güzel yeni evler var orda.bayıldım ama ulaşım yönünden orası olmadı. ama kendi evimi alırsam oralardan alıcam o zamana daha da düzeni oturur.başka ankaralı var mı kızlar? bi ankara buluşması ayarlayalım da diğer kızları kıskandıralım koca göbüşlerimizin resmini yayınlayalım burda.

morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?

sıkışık değil teyzesi ya hareketli baya durmuyodu ki hiç baya da geniş bi yüzme havuzu var kuzumun. ama o resimde dediğin gibi görünüyo keske diğer pozlardan verseydi bana

gözün aydın cnm hadi inşallah bundan sonra hep güzel haberlerle doğuma giderizz

hadi bakalım inşallah bundan sonra topikte olumsuz bi haber duymayız. bebişlerimiz ne kadar nazlı demi ya? annelerini şimdiden oyum oyum oynatıyolar sıpalar. ee bebeğin nasıldı hareketli miydi? cinsiyetine ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…