- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.521
morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?
hadi bakalım inşallah bundan sonra topikte olumsuz bi haber duymayız. bebişlerimiz ne kadar nazlı demi ya? annelerini şimdiden oyum oyum oynatıyolar sıpalar. ee bebeğin nasıldı hareketli miydi? cinsiyetine ne dedi?
taze anneler,
şimdilik herşey yolunda usg baktı kanama göremedi, rahim ağzı falan iyi dedi açıklık yokmuş...
her ihtimale karşı progestan iğne verdi, hapa da günde 3 kez devam edeceğiz
vitaminlerimizi değiştirdi, kan hapı falan verdi ense ölçümlerimiz gayet iyi çıktı kan verdik 1 hafta sonra sonuç çıkacak
birde çıkmışken eczaneye çatlak kremi sordum müstela diye bir markayı önerdi 150ml ve 80 lira gerilme ve kaşınma başlamadan kullanmalısın dedi
sabah verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim
evet batıkente taşınalı çok olmadı. hamile olduğumu yeni öğrenmiştim ev sahibimiz daha yeni taşındığımız evden çıkardı. ağlaya ağlaya ev taşııdk bebeğim yine iyi dayandı..ama şimdi çok içime sindi tam çocuk yetiştirilecek yer batıkent.atlantise de yakınız bikaç kere gittim aslında ama çok dikkatsizim ben ne nerde unuturum.ankaraya gideyimde bol bol gezecem ya çok özledim ankarayı. bu arada çakırlarda da ev baktık ev ararken ne kadar güzel yeni evler var orda.bayıldım ama ulaşım yönünden orası olmadı. ama kendi evimi alırsam oralardan alıcam o zamana daha da düzeni oturur.başka ankaralı var mı kızlar? bi ankara buluşması ayarlayalım da diğer kızları kıskandıralım koca göbüşlerimizin resmini yayınlayalım burda.
vallahi bravoo.. bilgisayarı çevridim çevirdim göremedim ben.
cnm sanki elle koca bir baş parmağı arasında
sıkışmış bibi duruyo sağ taraftaki koca çıkıntıyı başparmağa benzetirsen
baş parmağın ucu bebeğin tam kafasının üstüne geliyo
bide böyle bak
aynı yerden cnm napıyon persembe gıdıuosun hadıhayırlıı
cnm sanki elle koca bir baş parmağı arasında
sıkışmış bibi duruyo sağ taraftaki koca çıkıntıyı başparmağa benzetirsen
baş parmağın ucu bebeğin tam kafasının üstüne geliyo
bide böyle bak
Merhabalar kızlar
sabah sabah işlerimiz rastgitmedi yasağlık ocağına kan verip tsh değerime baktırmam gerekiyordu erkenden gittik meğer bizim aile hekimi ayrılmış işten
geçenlerde de diğer aile hekimi ayrıldınoluyorsa bunlara dedim kan vereyim buyuk hastanede doktorum değerlendirecek hamileyim ben
Barkotları yokmuşşbu hafta gelmez dediler haydaaaa
ama geceden araştırma hastanesinden randevu alayım dedim randevu açılmamıştı sabah 8 de başına oturdum iş saatinde açarlar die anaaaa birde baktım ki randevular dolmuşaz kaldı çıldırcam bu gece sabaha kadar oturucam sanırım
ayy ölemi diyosun cnm genital nub şeysine göremi
ben diğer topiklerden araştırmıştım mustelayıda çok beğenen var...
cnm dün arkadaş bir yazı paylaşmıştı uzun bi yazı onu okudum ona göre normal orada...oku onu istersen baya güzel
bende bebe yağını jel almayı düşünüyorum...ama genetikse ne sürersen sür olur diyorlar benim annemin çok çatlağı var..benim ergenlikte sanki 1.80 boyum varmış gibi boy uzarken bacaklarım çatladı...çok korkuyorum annemin karnı gibi olacak diye...
cnm çok geçmiş olsun hiç değilse hastanede ilgi var bana serum bile vermek istemedi eşim taktırdı..tahlil falan hikaye hiç bişiye bakmadı hamilesin bişi yapamayız dedi kestirip attı.sanki cebinden veriyo parasını....umarım çabuk toparlarsıın...
bende kestiirdim saçımı...hatta tereddüt ettim anneme sordum kesin kestirme dicek diye bekliyodum ama kestir dedi şaşırdım
beeeeeeen..kollarım ve sırtımda özellikle eşime sıktırıyorumbazen öle oluyoki üstüne bile yatamıyorum..şimdi yüzümde var kocaman bişi ama deri altı hiç dışarı çıkacak gibi diil...hamilelikte normal böle şeyler
banada ikili testte dr. 7 şubat dedi doğuma....benim bayramdan sonraya kaldı cinsiyet eşim çok merak ediyor başka yere gidelim diye tutturdu ama benim bi ton yol gitmeyi gözüm yemiyor.frenliyorum şimdilik...bu arada aloevera hamilelikte zararlı değil dimi baktınmı ona hiç.sanki ben öle bişi görmüştüm ama emin diilim. çok faydalı yaralara falan çatlaklardada faydası olur ama öl bişiyi varmı acaba
banada kız gibi geldi
bu arada çatlak için bi ablamız saf zeytin yağı çok iyi dedi...bi de rossman mağazası var orada satılan bi ürün ismi buldum kullanan çok memnun kalmış..ankaraya gidince bi bakacam onada bübchen çatlak önleyici yağ ve babydream schwangerschaft kremi ikisini beraber kullanmış fiyatı da çok değilmiş...annemm buranın bikaç ürününü kullanıyor gayet memnun hem genel olarak fiyatlarda uygun...
cnm tsh deyince sormak istedim normalde benim guatr ım var tsh ım düşük...hamile kalınca dr.a söyledim bakıldı normal çıktı bi dahada bakmadı..benim baya oynaktı değerim çünküü bigün normal bi gün düşük çıkabiliyordu...acaba ne kadar sıklıkla baktırmak gerek...tsh düşüklüğü düşüklere sebep oluyor benim şimdiye kadar bi tehlikem olmadı çok şükür...ama aklıma takılıyor:44: bu arada acilmi lazımdı tsh değeri yarın gidersin sıkma canının
valla şimdi oldu anladım evet avuç içine sıkışmış gibi:))
cnm tsh deyince sormak istedim normalde benim guatr ım var tsh ım düşük...hamile kalınca dr.a söyledim bakıldı normal çıktı bi dahada bakmadı..benim baya oynaktı değerim çünküü bigün normal bi gün düşük çıkabiliyordu...acaba ne kadar sıklıkla baktırmak gerek...tsh düşüklüğü düşüklere sebep oluyor benim şimdiye kadar bi tehlikem olmadı çok şükür...ama aklıma takılıyor:44: bu arada acilmi lazımdı tsh değeri yarın gidersin sıkma canının
ELEVİTTEn nefret ediyorum
kullanıp da afedersiniz büyük tuvaletinin rengi değişen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?