2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
morcivert
o ikinci resimde ben bebişini gördüm
ama o yavrucak neden öle sıkışmış orda normalde bi balonun
içinde gibi olması gerekmiyo muydu onu sıkıştıran bölge ne orda
çok merak ettim?

çok merak ediyorum nub teorisi doğru çıkacak mı? şimdiye kadar doğru yaad yanlış çıkan var mı?

hadi bakalım inşallah bundan sonra topikte olumsuz bi haber duymayız. bebişlerimiz ne kadar nazlı demi ya? annelerini şimdiden oyum oyum oynatıyolar sıpalar. ee bebeğin nasıldı hareketli miydi? cinsiyetine ne dedi?

canım valla lekeydi kanamaydı derken cinsiyet hiç aklımıza gelmedi...
o kadar çikolata yedim bana mısın demedi sakin sakin yatıyor... sanırım babasına çekmiş ağır abi olacak

ayrıca benim gibi hala midesi bulananlar varsa minik bir öneri bana iyi geldi belki size de iyi gelir

ince ince dilimlediğiniz havuçun üzerine limon sıkın ve afiyetle yiyin

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun bir daha tekrarlamasın inş.gözün aydın

ayy şu ev sahipleri yokmu..madem çıkaracaksın niye kiraya veriyorsun taşınmak kolaymı öle...evet cnm çakırlar çok güzel ben çok seviyorum yeni yerleşim olduğu için herşeyi çok çok düzenli bizde seneye yaza gelecez inş ankaraya ve kesinlikle orayı düşünüyorum...hem annemede yakn olurumbende ordan ev almak isterim ama çok pahalı ya evler bakalıım artık hayırlısı...biz ilk gittiğimzde çok sıkıntı çektik yolu bile yoktu toprak yol vardı dolmuşa otobüse bi ton yol gidiyoduk ekmek alacak market bile yoktu ama çok hızlı gelişti...otobüs dolmuş hepsi kapımızın önünden geçiyor...bende çok özledim ankarayı ben evlendiğimde atlantis yeni açılmıştı...1 kere gittim rossmana girmiştim o zaman önceden antarestekine gidiyodum...seni tanımak isterim ben ankaraya geldiğim de

Merhabalar kızlar

sabah sabah işlerimiz rastgitmedi yasağlık ocağına kan verip tsh değerime baktırmam gerekiyordu erkenden gittik meğer bizim aile hekimi ayrılmış işten
geçenlerde de diğer aile hekimi ayrıldınoluyorsa bunlaradedim kan vereyim buyuk hastanede doktorum değerlendirecek hamileyim ben
Barkotları yokmuşşbu hafta gelmez dedilerhaydaaaa
ama geceden araştırma hastanesinden randevu alayım dedim randevu açılmamıştı sabah 8 de başına oturdum iş saatinde açarlar die anaaaa birde baktım ki randevular dolmuş az kaldı çıldırcambu gece sabaha kadar oturucam sanırım

vallahi bravoo.. bilgisayarı çevridim çevirdim göremedim ben.

cnm sanki elle koca bir baş parmağı arasında
sıkışmış bibi duruyo sağ taraftaki koca çıkıntıyı başparmağa benzetirsen
baş parmağın ucu bebeğin tam kafasının üstüne geliyo
bide böyle bak

bravo cnm yukarıda cizdim hatlarını ne hale geldi bebişimmmm hahahah

aynı yerden cnm napıyon persembe gıdıuosun hadıhayırlıı

bana kız kardeşim sanırım başka yerden dedide oyle olsa 4 cocuk yapsa bi insan saglam yer kalmaz karnında bende aynı yerdir diye tahmin ediyordum.evet perşembe 4 te randevum var kesinkez inşallah ogrenirim rabbim musade ederde

cnm tsh deyince sormak istedim normalde benim guatr ım var tsh ım düşük...hamile kalınca dr.a söyledim bakıldı normal çıktı bi dahada bakmadı..benim baya oynaktı değerim çünküü bigün normal bi gün düşük çıkabiliyordu...acaba ne kadar sıklıkla baktırmak gerek...tsh düşüklüğü düşüklere sebep oluyor benim şimdiye kadar bi tehlikem olmadı çok şükür...ama aklıma takılıyor:44: bu arada acilmi lazımdı tsh değeri yarın gidersin sıkma canının

bacım demnde yazdım bence biz kıçımızdan uyduruyoz doktorlar bile anlamıyo bize ne oluyosa düşün benm doktorum doçent o ozellikle kendi bi bakalım cinsiyete dedi adam baktı baktı kız gibi sonra yokya bi dakka felan yok dedi sevgi anlayamadım 2 hafta sonra gel bana dedi perşembe gitcem düşün doçent anlamıyo biz uyduruyoz

yok yavrum bence bu işi yag mag duzeltmiyo senn anacının karnı yırtılmamış buyuk ihtimalle sennkide yırtılmaz ben ne kullananlar gordum yırtılan yıtrtlıyo benm maşallah ilkinden 1 tane yırtık yok anamında oyle ablamında sangi genetik gibi geldi bana bide ne annem kusardı ne ablam bende ole oldum bundada ondada kusma mide bulantısı olmadı

kızlar u arada sayfaları hep doldurdgum için ozur dilerim ben bi kaç kişiye nasıl cvp verildigini bilmiyom

tatlım benim de hamile kalınca tsh ım yüksek çıktı
hipertiroid varmış doktor tsh ın düşmesi için ilaç verdi
hergün kullanıyorum ve ayda bir tekrar kontrol ediyor
sakın ihmal etme zeka geriliğine sebep oluyo sen yine de baktır
benim ilk testlerimde 5,92 flan çıkıyodu ama 2yi geçmemeliymiş
neyseki çok şükür son testimde 1,62ye düşmüştü.

valla şimdi oldu anladım evet avuç içine sıkışmış gibi:))

ohhh ya çok sevindim valla bende mia normallik var
diyecektim baktığım an görmüştüm çünkü
neyse demekki bakış açısını değiştirmek gerekiyomuş
(av mevsimi filmindeki gibi)

ben 18 yaşına kadar çapada guatr tedavisi görmüştüm ama çok küçüktü yaşıtlarıma göre yani oraya gelenlere göre o yzuden 18 de kapattılardı dosyamı bende bir daha ne gittim ne bişey rahatsızlıkta duymamıştım
takiiiii hamile kalmak istediğimde tsh 5 küsür çıktıhemen endokrinden randevu aldırdı kadın doğumcumendokrin doktoru hamile kalman için tsh değerinin 1 olması gerekiyor dedihemen ilaç tedavisine başladık2.ci ayda hamile kaldım değerimde 2 felandı
şimdi her ay kan tahliliyle tsh değerime bakılıyor ona göre ilacın dozu artırılıyorhamilelikte yukselirmiş değerbenim en son 2.67 çıktı ilacı braz daha artırdı bugun yarın tahlil yapılması lazıminş. randevu alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…