- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.541
bende eleviti içmesinden nefret ediyom.ama yavru kan ilacı kullanıyonmu bilmiyom ama o yapıyodur buyuk tuvaletin rengini elevit yapmıyo sanırım
evet benimde değiştiELEVİTTEn nefret ediyorum
kullanıp da afedersiniz büyük tuvaletinin rengi değişen var mı?
tatlım benim de hamile kalınca tsh ım yüksek çıktı
hipertiroid varmış doktor tsh ın düşmesi için ilaç verdi
hergün kullanıyorum ve ayda bir tekrar kontrol ediyor
sakın ihmal etme zeka geriliğine sebep oluyo sen yine de baktır
benim ilk testlerimde 5,92 flan çıkıyodu ama 2yi geçmemeliymiş
neyseki çok şükür son testimde 1,62ye düşmüştü.
ohhh ya çok sevindim valla bende mia normallik var
diyecektim baktığım an görmüştüm çünkü
neyse demekki bakış açısını değiştirmek gerekiyomuş
(av mevsimi filmindeki gibi)
bana kız kardeşim sanırım başka yerden dedide oyle olsa 4 cocuk yapsa bi insan saglam yer kalmaz karnında bende aynı yerdir diye tahmin ediyordum.evet perşembe 4 te randevum var kesinkez inşallah ogrenirim rabbim musade ederde
hmmm hiç dikkat etmemişim teşekkür ederimevet benimde değiştiama ilacın içeriğinde yazıyor değişeceği
sen E......x denen ilaçtan mı kullanıyorsun:26:
ELEVİTTEn nefret ediyorum
hayırlısı olsun cnm.bende dun kocama dedım yatarken ben bole bole yaptım ıkı arı doktora gıttım erkege benzettı dıye hıc hadı ya bıle demedı cok rahat soguk kaNLı
evet benimde değiştiama ilacın içeriğinde yazıyor değişeceği
sen E......x denen ilaçtan mı kullanıyorsun:26:
cnm ben levotiron die bi ilaç kullanıyorum
25mg zaten küçük şimdilik tsh değerimi düşürdü ama 1 haftaya kadar
2. ay kontrolü için gitcem bakalım yükselirse dediğin gibi dozu arttırabilir
ama hala düşük çıkarsa bu ilaçla devam ederim
eee herkes elevit denilen ilacı kullanıyor ama benim doktor bana decavit diye bir hap verdi içinde demir folik asit vitaminler magnezyum vs... varmış bu yeterli demişti.oda öyle kabızlık renk koyuluğu falan yapmadı bana. varmı başka sadece decavit kullanan.
Eki Görüntüle 482441
Kızlar resim çıktıysa bu da benim bebişim :)) kendisini gayet net gösterdi gördüğünüz gibi amma velakin doktor zahmet edipte incelemedi cinsiyetini:))
bende elevit içiorumama aynı içeriği taşıyorsa ve kabız yapmıyorsa senin ilaçtan doktora söyleyim bende kullanayım bakalım ne dicek:26::26:
benmki daha beter hiç merk yok adamda bana diyo 1 ay bekle belli olur ben olmasam gidecegimiz yok cok merak ediyom bi kızım bi oglum olup sonra hamile olsam bu kadar merak edermiyim harbi bunu cok merak ediyom
bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....
ayy şu ev sahipleri yokmu..madem çıkaracaksın niye kiraya veriyorsun taşınmak kolaymı öle...evet cnm çakırlar çok güzel ben çok seviyorum yeni yerleşim olduğu için herşeyi çok çok düzenli bizde seneye yaza gelecez inş ankaraya ve kesinlikle orayı düşünüyorum...hem annemede yakn olurumbende ordan ev almak isterim ama çok pahalı ya evler bakalıım artık hayırlısı...biz ilk gittiğimzde çok sıkıntı çektik yolu bile yoktu toprak yol vardı dolmuşa otobüse bi ton yol gidiyoduk ekmek alacak market bile yoktu ama çok hızlı gelişti...otobüs dolmuş hepsi kapımızın önünden geçiyor...bende çok özledim ankarayı ben evlendiğimde atlantis yeni açılmıştı...1 kere gittim rossmana girmiştim o zaman önceden antarestekine gidiyodum...seni tanımak isterim ben ankaraya geldiğim de
Merhabalar kızlar
sabah sabah işlerimiz rastgitmedi yasağlık ocağına kan verip tsh değerime baktırmam gerekiyordu erkenden gittik meğer bizim aile hekimi ayrılmış işten
geçenlerde de diğer aile hekimi ayrıldınoluyorsa bunlara dedim kan vereyim buyuk hastanede doktorum değerlendirecek hamileyim ben
Barkotları yokmuşşbu hafta gelmez dediler haydaaaa
ama geceden araştırma hastanesinden randevu alayım dedim randevu açılmamıştı sabah 8 de başına oturdum iş saatinde açarlar die anaaaa birde baktım ki randevular dolmuşaz kaldı çıldırcam bu gece sabaha kadar oturucam sanırım
cnm sanki elle koca bir baş parmağı arasında
sıkışmış bibi duruyo sağ taraftaki koca çıkıntıyı başparmağa benzetirsen
baş parmağın ucu bebeğin tam kafasının üstüne geliyo
bide böyle bak
kızlar u arada sayfaları hep doldurdgum için ozur dilerim ben bi kaç kişiye nasıl cvp verildigini bilmiyom
maşallah kuzuya yaaa.. cnm bu vajinal usg mi? sağlıklı olsnlarda cinsiyet nasılsa öğrenicez inş.
maşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya
cnm bende senin gibi yorum yaptım kesin kız demedimki..tabiki dr.lar bile bilemiyor şimdi biz mi bileceğiz ki ben ultrasondan anlamayan bi insanım...benim öle bi iddiam olmadı zaten bunu söylerken senin yorumun gibi bi yorumdubacım demnde yazdım bence biz kıçımızdan uyduruyozdoktorlar bile anlamıyo bize ne oluyosa düşün benm doktorum doçent o ozellikle kendi bi bakalım cinsiyete dedi adam baktı baktı kız gibi sonra yokya bi dakka felan yok dedi sevgi anlayamadım 2 hafta sonra gel bana dedi perşembe gitcem düşün doçent anlamıyo biz uyduruyoz
yok cnm nerdeeee annemin karnı harita gibi çok araştırdım genetik diyorlar..bende korkuyorum yırtılacak diye ama hiç değilse önlemeye çalışıyım sonra acaba iyi gelirmiydi düşüncem olmasın...yarın bi arkadaşım doğum yapacak ilkinde hiç yırtığı olmamış bunda çok yırtılmış ama karnı acayip büyük bunda...birazda boyut etkiliyo sankiyok yavrum bence bu işi yag mag duzeltmiyo senn anacının karnı yırtılmamış buyuk ihtimalle sennkide yırtılmaz ben ne kullananlar gordum yırtılan yıtrtlıyo benm maşallah ilkinden 1 tane yırtık yok anamında oyle ablamında sangi genetik gibi geldi bana bide ne annem kusardı ne ablam bende ole oldum bundada ondada kusma mide bulantısı olmadı
ben 18 yaşına kadar çapada guatr tedavisi görmüştüm ama çok küçüktü yaşıtlarıma göre yani oraya gelenlere göre o yzuden 18 de kapattılardı dosyamı bende bir daha ne gittim ne bişey rahatsızlıkta duymamıştım
takiiiii hamile kalmak istediğimde tsh 5 küsür çıktıhemen endokrinden randevu aldırdı kadın doğumcum endokrin doktoru hamile kalman için tsh değerinin 1 olması gerekiyor dedi hemen ilaç tedavisine başladık 2.ci ayda hamile kaldım değerimde 2 felandı
şimdi her ay kan tahliliyle tsh değerime bakılıyor ona göre ilacın dozu artırılıyorhamilelikte yukselirmiş değer benim en son 2.67 çıktı ilacı braz daha artırdı bugun yarın tahlil yapılması lazım inş. randevu alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?