2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende eleviti içmesinden nefret ediyom.ama yavru kan ilacı kullanıyonmu bilmiyom ama o yapıyodur buyuk tuvaletin rengini elevit yapmıyo sanırım

hayır canım kan ilacı içmiyorum
ama elevite başladıktan sonra böyle olmaya başladı
ilginç neyse bakalaım
sağol cevabın için

ELEVİTTEn nefret ediyorum
kullanıp da afedersiniz büyük tuvaletinin rengi değişen var mı?
evet benimde değiştiama ilacın içeriğinde yazıyor değişeceği

sen E......x denen ilaçtan mı kullanıyorsun:26:

hayırlısı olsun cnm.bende dun kocama dedım yatarken ben bole bole yaptım ıkı arı doktora gıttım erkege benzettı dıye hıc hadı ya bıle demedı cok rahat soguk kaNLı

cnm bütün demir ilaçları yapıyo
bende gyno ferro sanol kullanıyorum benimkinide rengi siyahlaştı
bide içerken öğüre öğüre içiyorum çok zorlanıyorum
dün gece ben ilaç içerken kocam yanıma geldi ne oldu dedim
sana destek olmaya geldim dedi :)

hayırlısı olsun cnm.bende dun kocama dedım yatarken ben bole bole yaptım ıkı arı doktora gıttım erkege benzettı dıye hıc hadı ya bıle demedı cok rahat soguk kaNLı

benmki daha beter hiç merk yok adamda bana diyo 1 ay bekle belli olur ben olmasam gidecegimiz yok cok merak ediyom bi kızım bi oglum olup sonra hamile olsam bu kadar merak edermiyim harbi bunu cok merak ediyom

evet benimde değiştiama ilacın içeriğinde yazıyor değişeceği

sen E......x denen ilaçtan mı kullanıyorsun:26:

cnm ben levotiron die bi ilaç kullanıyorum
25mg zaten küçük şimdilik tsh değerimi düşürdü ama 1 haftaya kadar
2. ay kontrolü için gitcem bakalım yükselirse dediğin gibi dozu arttırabilir
ama hala düşük çıkarsa bu ilaçla devam ederim

dogurunca bile kurtulamıyoruz ilaçlardan demir ilacına o zamnda devam ki ben o ilaçtan daha beter nefret ediyom aç karnına bide ıyyyyyyyyyyyyy

ben levotironu çocukken kullanıyordum bu seferde ilk ay verdi düşürmeyince değiştirdi ilacışifa bulalımda hayırlısıyla

Son düzenleme:
eee herkes elevit denilen ilacı kullanıyor ama benim doktor bana decavit diye bir hap verdi içinde demir folik asit vitaminler magnezyum vs... varmış bu yeterli demişti.oda öyle kabızlık renk koyuluğu falan yapmadı bana. varmı başka sadece decavit kullanan.

Kızlar resim çıktıysa bu da benim bebişim :)) kendisini gayet net gösterdi gördüğünüz gibi amma velakin doktor zahmet edipte incelemedi cinsiyetini:))

bende elevit içiorumama aynı içeriği taşıyorsa ve kabız yapmıyorsa senin ilaçtan doktora söyleyim bende kullanayım bakalım ne dicek:26::26:

bende elevit içiorumama aynı içeriği taşıyorsa ve kabız yapmıyorsa senin ilaçtan doktora söyleyim bende kullanayım bakalım ne dicek:26::26:

bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....

benmki daha beter hiç merk yok adamda bana diyo 1 ay bekle belli olur ben olmasam gidecegimiz yok cok merak ediyom bi kızım bi oglum olup sonra hamile olsam bu kadar merak edermiyim harbi bunu cok merak ediyom

ben bunda cok meraklı degıldımde doktorlar kafamı karıstırdı artık relaxım ama kız olarak kabul edıyorum.
bu ra bayram sekerı reklamı var yaslı dede yaylada tek aılesı gelıo.fena aglattı benı cok duygulandım.

bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....

sanki geçenlerde de biri demişti senin ilaçtan kullandığını gören olursa msg ını yazarlar bekle bakalım

göremeyenler içinn

Eki Görüntüle 482418

umarım olmuştur

oy guzuuu nasıl görmedik seni. yavrucakk ya ne kadar masum ne kadar mucize...

olur tabiki hemde çok güzel olur.. ayy ne iyi anneleriz şimdiden arkadaşlarını ayarladık bak. oynarlar birlikte. benim kk dan görüştüğüm buluştuğum hatta görüşemsek bile telefonda dertleştiğim arkadaşlarım oldu.burda çok güzel dostluklarda kuruluyor (sivrilerde oluyor tabi ankara topiğindekini hatırladın mı? geldi topiği dağıttı gitti.)

töbeeee. bu kadar olmaz yaa. tsh ı herkes mi yaptırıyor yoksa sen bu konuda sıkıntın olduğu için mi yaptırıyosun. geçende sende mi doktorda yine yoktu yoksa gamzeli miydi? avatarınızı benzetiyorum bazen ikinizi karıştırıyrum.

burdaaa

kızlar u arada sayfaları hep doldurdgum için ozur dilerim ben bi kaç kişiye nasıl cvp verildigini bilmiyom

canım şimdi mesajın sağ altında cevap ver mi ne yazıyo ya.onun sağında şirin bi işaret var onu tıkla. tick işareti çıkacak sen tıklayınca . bikaç mesaja öyle yaptıktan sonra normal cevap ver deyince oluyor.anlatamadım mı ne?

bakış açısı deyince benimd eaklıma o geldi seninde yazdığını görünce güldüm baya. elimle böle zafer işartei yapıp göüzmün önüne gözünü oyarım der gibi tuttum ve duvara yaslanarak aşağı doğru kaydım ve gördüm bebeği bendeee..filmin her yeri güzeldi de bitek o sahnesinde cem yılmaz iyi oynayamamıştı gibi.bu aralar eşimle her akşam bi film izliyoruz da kendimi ömür gedik sandım zahar eleştirilere geeelll..

maşallah subhanallah sanki erkek bu bebiş ya

cnm bende senin gibi yorum yaptım kesin kız demedimki..tabiki dr.lar bile bilemiyor şimdi biz mi bileceğiz ki ben ultrasondan anlamayan bi insanım...benim öle bi iddiam olmadı zaten bunu söylerken senin yorumun gibi bi yorumdu

yok cnm nerdeeee annemin karnı harita gibi çok araştırdım genetik diyorlar..bende korkuyorum yırtılacak diye ama hiç değilse önlemeye çalışıyım sonra acaba iyi gelirmiydi düşüncem olmasın...yarın bi arkadaşım doğum yapacak ilkinde hiç yırtığı olmamış bunda çok yırtılmış ama karnı acayip büyük bunda...birazda boyut etkiliyo sanki

saolun kızlar benimde düşük tsh...evet yüksek olması zeka geriliği düşük olmasıda düşüklere sebep oluyor...ben ilaç kullandım daha önce nodülleri küçültmek amacıyla ama tsh ım daha da düştü (0,05 lere falan)kalbime çarpıntı yaptı..bende 2006 dan beri çekiyorum bu rahatsızlığı..gebe kaldığımda normaldi umarım öle gider..ama bi daha hiç bakılmadı bi dahaki kontrole hatırlatıyım bi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…