- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.561
ben bunda cok meraklı degıldımde doktorlar kafamı karıstırdı artık relaxım ama kız olarak kabul edıyorum.
bu ra bayram sekerı reklamı var yaslı dede yaylada tek aılesı gelıo.fena aglattı benı cok duygulandım.
bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....
oy guzuuu nasıl görmedik seni. yavrucakk ya ne kadar masum ne kadar mucize...
olur tabiki hemde çok güzel olur.. ayy ne iyi anneleriz şimdiden arkadaşlarını ayarladık bak. oynarlar birlikte.benim kk dan görüştüğüm buluştuğum hatta görüşemsek bile telefonda dertleştiğim arkadaşlarım oldu.burda çok güzel dostluklarda kuruluyor (sivrilerde oluyor tabi ankara topiğindekini hatırladın mı? geldi topiği dağıttı gitti.)
töbeeee. bu kadar olmaz yaa. tsh ı herkes mi yaptırıyor yoksa sen bu konuda sıkıntın olduğu için mi yaptırıyosun. geçende sende mi doktorda yine yoktu yoksa gamzeli miydi? avatarınızı benzetiyorum bazen ikinizi karıştırıyrum.
burdaaa
canım şimdi mesajın sağ altında cevap ver mi ne yazıyo ya.onun sağında şirin bi işaret var onu tıkla. tick işareti çıkacak sen tıklayınca . bikaç mesaja öyle yaptıktan sonra normal cevap ver deyince oluyor.anlatamadım mı ne?
bakış açısı deyince benimd eaklıma o geldi seninde yazdığını görünce güldüm baya. elimle böle zafer işartei yapıp göüzmün önüne gözünü oyarım der gibi tuttum ve duvara yaslanarak aşağı doğru kaydım ve gördüm bebeği bendeee..filmin her yeri güzeldi de bitek o sahnesinde cem yılmaz iyi oynayamamıştı gibi.bu aralar eşimle her akşam bi film izliyoruz da kendimi ömür gedik sandım zahar eleştirilere geeelll..
bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....
hayırlısı olsun beklicez görcez cnsiyetleri
bende 2 gun önce kafamı ankastrenin köşesine vurdum dedim kafam delindibaşladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum
bu aralar hz.yusuf hz.ömer dizilerine bakıorum onlarda da ağlıyorum
bugun de çalıkuşu dizisi vardı bakıorum bilirsiniz yıllar öncesinden neyse onu koymuşlar yine ağlıyorumağlama limitimi dolduruyorum sanırım
taze anneler,
şimdilik herşey yolunda usg baktı kanama göremedi, rahim ağzı falan iyi dedi açıklık yokmuş...
her ihtimale karşı progestan iğne verdi, hapa da günde 3 kez devam edeceğiz
vitaminlerimizi değiştirdi, kan hapı falan verdi ense ölçümlerimiz gayet iyi çıktı kan verdik 1 hafta sonra sonuç çıkacak
birde çıkmışken eczaneye çatlak kremi sordum müstela diye bir markayı önerdi 150ml ve 80 lira gerilme ve kaşınma başlamadan kullanmalısın dedi
sabah verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim
ELEVİTTEn nefret ediyorum
kullanıp da afedersiniz büyük tuvaletinin rengi değişen var mı?
hayırlısı olsun beklicez görcez cnsiyetleri
bende 2 gun önce kafamı ankastrenin köşesine vurdum dedim kafam delindibaşladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum
bu aralar hz.yusuf hz.ömer dizilerine bakıorum onlarda da ağlıyorum
bugun de çalıkuşu dizisi vardı bakıorum bilirsiniz yıllar öncesinden neyse onu koymuşlar yine ağlıyorumağlama limitimi dolduruyorum sanırım
bu arada sizlerle konuştukca notlarımı alıyorum doktora sormak içinmesela diyeyim :))
eş aşağıda mı yukarıda mı bana hiç demedi doktor onu not aldım
dikkat ediorum demir hapı içenlerde var onuda not aldım
Decaviti yazdım sorcam elevit yerine
çalıkuşu mu nerde? Hangi kanalda? Eşim telefonuna beni öyle kaydetmiş. Köyde çalışıyordum da tek başıma bende çalışkuşu gibi dağ başında. O zamandır değiştirmemiş. Bizde ayrı yeri var çalıkuşunun. Ağlayasım geldüüü.
oy guzuuu nasıl görmedik seni. yavrucakk ya ne kadar masum ne kadar mucize...
olur tabiki hemde çok güzel olur.. ayy ne iyi anneleriz şimdiden arkadaşlarını ayarladık bak. oynarlar birlikte.benim kk dan görüştüğüm buluştuğum hatta görüşemsek bile telefonda dertleştiğim arkadaşlarım oldu.burda çok güzel dostluklarda kuruluyor (sivrilerde oluyor tabi ankara topiğindekini hatırladın mı? geldi topiği dağıttı gitti.)
bakış açısı deyince benimd eaklıma o geldi seninde yazdığını görünce güldüm baya. elimle böle zafer işartei yapıp göüzmün önüne gözünü oyarım der gibi tuttum ve duvara yaslanarak aşağı doğru kaydım ve gördüm bebeği bendeee..filmin her yeri güzeldi de bitek o sahnesinde cem yılmaz iyi oynayamamıştı gibi.bu aralar eşimle her akşam bi film izliyoruz da kendimi ömür gedik sandım zahar eleştirilere geeelll..
bende bebeyağı aldım kullanıyorum dicem ama bu aralar sürmüyorum sıcaklardan karnım isilik oldugozun aydın canm cok sevndm ben bebe yagı kullanıorum gecen haftada sordum doktora bebe yagı harıcınde bır catlak kremı kullanayımmı dıe valla dedı cok pahalı bır krem de kullansan aynı ıslevı goruyor bende almadm bebe yagına devam..
Masallah masallah renklı ultrason bende cektrmek ıstyrum ama benm gttgm hastanedde 18-24 hafta arası nıe oleyse renklıde daha net anlasılıo bebek ..
Bende demir hapı kullanıorum kullandgmdan berı rengı koyu yesıl sıyah doktora sordum o yapar dedı
aynen senın gıbıyım normaldede hassastım ama sımdı her seye aglar olurdum aglyrum snra agladgm seye gulesım gelıor benmkıler okadar komık..
belki değer olarak iyi gelmiştir doktoruna o yuzden luzum görmemiştir...ben de elevit kullanıyorum. 14 haftalık olcam bana demir hapı vermedi dr. Sordum niye vermiyosun diye:) elevitin içinde var demir yeter şimdlik dedi. Ama ben normalde de kansızlık yaşayan biriyim bunu da söyledim. Dr da iyi herkes memnun ama niye böyle diyo anlamadım.
decavit kullanmıyorum.. ayy kullanmıyonda niye yazıyon deme cevap vermeyince bazen kızlar küsüyo o yüzden.. elevit denen ucubeden kullanıyorum bende. ayy öğrencilerim yapıyo bazen böyle şunu yapan var mı diyorum ben yapmadım ben yapmadım ben yapmadım hepsi birden yapmayanlar cevaplıyo. acaba onlarda ben küserim diye mi öyle yapıyo.ayy özledim kuzucuklarımııı. seneye özlemem sanırım bebeğim gelince.
ben hamilelikten sonra kk ya takılmaya başladım...ama bağımlılık yapıyomuş insana...burada çok güzel bağlar kuruluyo cidden...girmediğim zaman merak ediyorum açıkçası acaba nasıllar bebekleri nasıl diye18inde izne çıkıyoruz 24 gün giremicem ama çok merak edecem sizleri...ayy o kızı hiç hatırlatma nasıl bi kişilik anlamadım hastane lafına alerjisi var sanırım...arada giriyorum bakıyorum doğum yapacaklar var onların hastaneden memnuniyetini merak ediyorum...artık benimde gelince karar vermem gerek hastaneye:44:sen naptın karar verdin mi...
bende bebeyağı aldım kullanıyorum dicem ama bu aralar sürmüyorum sıcaklardan karnım isilik olduama bebeyağını tavsiye eden ilaç mümessili bir arkadaş denemediği onunda kalmadı krem kendisi de hamile o yuzden guveniorum ona johnson baby ama aleo verasız olanını alın ama..
belki değer olarak iyi gelmiştir doktoruna o yuzden luzum görmemiştir...
Bende çıktım namaz kılıcam gelirim sonra görüşürz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?