2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hayırlısı olsun beklicez görcez cnsiyetleri
bende 2 gun önce kafamı ankastrenin köşesine vurdum dedim kafam delindibaşladım ağlamaya ama nasıl ağlıyorum
bu aralar hz.yusuf hz.ömer dizilerine bakıorum onlarda da ağlıyorum
bugun de çalıkuşu dizisi vardı bakıorum bilirsiniz yıllar öncesinden neyse onu koymuşlar yine ağlıyorumağlama limitimi dolduruyorum sanırım

ben kullanıyordum decavit ilk gittiğimde 6 haftalıktım folik asit yerine onu verdi bana geçen hafta cumartesi gittim ikili test için o zamanda decavit artık kullanmayacaksın elevit yazdım günde bir tane tok karına al dedi

bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....

bende dün başladım canım decavit e, gerçekten de bende tuvalette koyu bir renkle karşılaştım korktum hatta şimdi görünce anladım ilacın yaptığını (

zamanında guatr tedavisi görmüştüm hamilelik isteyince önüme çıktıdeğerimin düşük olması lazım o yuzden her ay mutlaka tahlil yapılıp değere bakılması lazıminş. randevu alırsam sıkıntım kalmayacak

bir haftadır kullanıyorum yok yapmadı bana birsey sadece baya büyük yutarken zorlanıyorum okadar:)ama merak ettim bi tek ben mi decavit içiyorum.içen birileri varsa cvp verirmi acaba....

decavit kullanmıyorum.. ayy kullanmıyonda niye yazıyon deme cevap vermeyince bazen kızlar küsüyo o yüzden.. elevit denen ucubeden kullanıyorum bende. ayy öğrencilerim yapıyo bazen böyle şunu yapan var mı diyorum ben yapmadım ben yapmadım ben yapmadım hepsi birden yapmayanlar cevaplıyo. acaba onlarda ben küserim diye mi öyle yapıyo.ayy özledim kuzucuklarımııı. seneye özlemem sanırım bebeğim gelince.

Son düzenleme:
bu arada sizlerle konuştukca notlarımı alıyorum doktora sormak içinmesela diyeyim :))
eş aşağıda mı yukarıda mı bana hiç demedi doktor onu not aldım
dikkat ediorum demir hapı içenlerde var onuda not aldım
Decaviti yazdım sorcam elevit yerine

Son düzenleme:

çalıkuşu mu nerde? hangi kanalda? eşim telefonuna beni öyle kaydetmiş. köyde çalışıyordum da tek başıma bende çalışkuşu gibi dağ başında. o zamandır değiştirmemiş. bizde ayrı yeri var çalıkuşunun. ağlayasım geldüüü.

gozun aydın canm cok sevndm ben bebe yagı kullanıorum gecen haftada sordum doktora bebe yagı harıcınde bır catlak kremı kullanayımmı dıe valla dedı cok pahalı bır krem de kullansan aynı ıslevı goruyor bende almadm bebe yagına devam..

göremeyenler içinn

Eki Görüntüle 482418

umarım olmuştur

masallah masallah renklı ultrason bende cektrmek ıstyrum ama benm gttgm hastanedde 18-24 hafta arası nıe oleyse renklıde daha net anlasılıo bebek ..

ELEVİTTEn nefret ediyorum
kullanıp da afedersiniz büyük tuvaletinin rengi değişen var mı?

bende demir hapı kullanıorum kullandgmdan berı rengı koyu yesıl sıyah doktora sordum o yapar dedı

aynen senın gıbıyım normaldede hassastım ama sımdı her seye aglar olurdum aglyrum snra agladgm seye gulesım gelıor benmkıler okadar komık..

ben de elevit kullanıyorum. 14 haftalık olcam bana demir hapı vermedi dr. sordum niye vermiyosun diye:) elevitin içinde var demir yeter şimdlik dedi. ama ben normalde de kansızlık yaşayan biriyim bunu da söyledim. dr da iyi herkes memnun ama niye böyle diyo anlamadım.

Trt 1 de canım Bölüm olark veriolar bugun 4.bölümü verdilersabah saat 10 da başlıyor 12 ye gelirken bitiyor
Bende unutmuşum ara ara hatırlıyorum olaylarını

bir de doktorlar bebeklerın ultrason goruntulerını cd olrak verıomus doktora soleyp ıstemekmı gerekır yoksa bellı bı zamanımı var acaba vermelerı ıcın snra doktor acelen ne demesınde)

ben hamilelikten sonra kk ya takılmaya başladım...ama bağımlılık yapıyomuş insana...burada çok güzel bağlar kuruluyo cidden...girmediğim zaman merak ediyorum açıkçası acaba nasıllar bebekleri nasıl diye18inde izne çıkıyoruz 24 gün giremicem ama çok merak edecem sizleri...ayy o kızı hiç hatırlatma nasıl bi kişilik anlamadım hastane lafına alerjisi var sanırım...arada giriyorum bakıyorum doğum yapacaklar var onların hastaneden memnuniyetini merak ediyorum...artık benimde gelince karar vermem gerek hastaneye:44:sen naptın karar verdin mi...

kızlar tuğba söylemiş gerçide ebnde tam da onu soracaktım. ben normalde de duygusalımda arttı gibi. normalde duygusal olmayıpda gerçekten hamileleiğe bağlı alınganlaşan herşeye duygulanan oldu mu?yoksa bu benim karakterimden mi kaynaklanıyor merak ettim.

bu arada maşallah topikimizeee.Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 8 ziyaretçi)
triptofan, Berrak, ZUZUMM+, tugba5286, meltemizmir, labtekniker+, ehiste, minikbebek2012, beyhanist, wilma8, kamikaze06+, cedi85, cetaw, Ezginur68, clemmm, morcivert

ben çıkıyorummm kızlarr yarına misafirim var bugünden bişeler hazırlayım yavaş yavaş yoksa belim ağrıyor çok dolaşnca.pazara filan gidecem.görüşürükkk.

bende bebeyağı aldım kullanıyorum dicem ama bu aralar sürmüyorum sıcaklardan karnım isilik olduama bebeyağını tavsiye eden ilaç mümessili bir arkadaşdenemediği onunda kalmadı krem kendisi de hamile o yuzden guveniorum onajohnson baby ama aleo verasız olanını alın ama..
belki değer olarak iyi gelmiştir doktoruna o yuzden luzum görmemiştir...

ilahii ya burdaki yorumların çoğunu okuyorum özellikle seninkiler yüzümü güldürüyor çoğu zaman yine yapmışsın bir triptofan klasiği:) senin öğrenciler küçük sanırım benimkiler genelde ödevle işleri olmadığından yapan varmı diyince sınıfta fırtına öncesi sessizlik oluyor:))ama yinede bende özledim danalarımııı dediğin gibi bebişler olunca kopucaz biraz onlardan

akropolü düşünüyorum. bilgi çok yakın ama sezaryene meyilli diye duydum. bide bi gittiğimde çok kalabalıktı ürktüm biraz. ama sincanda koru varmış oraya da bakmak istiyorum bi. devlet hastanesi konusunda ne düşünüyosun canım. yenimahalle devlet hastanesi de bize 5 dk sanırım orasıda yeni ve temizmiş ama devlette doğum nasıl olur ? eski hemşireler gibi azarlıyorlar mıdır acaba?

cnm bende az önce aloe veralı almaya karar vermiştim bikaç sayfa önce muhebbetini yaptık hatta...arkadaşta araştırdı zararı yokmuş...merak ettim sen şimdi böle söyleyince
kızlarr bende çıkıyorum ütü yapacam görüşürüzzzz

Merhaba anne adayları,
ben de ilk kurulduğu günden bugüne topiği takip ediyordum, atlamadan eksiksiz okuyup günümüze erişip öyle yazmaya başlayayım dedim. bir de ortamı geren bir tip vardı o gitti diye artık yazmaya başlayayım dedim..
ANKARA danım. yaşım 34.. bebişim için çok çabalar harcadık ve en sonunda 2. tüp bebek denememde hamile kaldım...
şimdi 14. haftadayız. herşey yolunda çok şükür..
ikili testimizi de yaptırdık. ense kalınlığı 2,1 mm. burun kemiği oluşmuş. hatta son kontrolde parmağını emiyordu minnak şey..
kan sonuçlarımız bu hafta belli olucak, inşallah herşey yolundadır, çünkü korkuyorum bende spina bfida var.. umarım bebişimde sorun yoktur. doktor omurga kemiğini gördü ama bakalım hayırlısı...
hepinize öpücükler sağlıklı hamilelikler dilerim...

Bende çıktım namaz kılıcam gelirim sonra görüşürz kızlar

Allah kabul etsin canım. bende aklımda bi soru vardı sana sorayım madem. ilerleyen aylarda hamileler nasıl namaz kılıyor sandalyede mi? benim şimdiden oturunca bacağım ağrıyo şiş gibi sağ bacağım. uyuşuyo filan. ne yapacaksın ilerleyen aylarda. mesela yer sofrasına,alaturka tualete filanda oturamıyorum. eşimin köyüne gittiğimizde napcam bilmiyorum bayramda. sofraya oturmasam beğenmiyo derler . sandalyede masada otursam bu gelin yeni icat çıkarıyo derler. soba borusu gibi oldu bacaklarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…