- 18 Şubat 2011
- 186
- 34
- 318
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.581
eee herkes elevit denilen ilacı kullanıyor ama benim doktor bana decavit diye bir hap verdi içinde demir folik asit vitaminler magnezyum vs... varmış bu yeterli demişti.oda öyle kabızlık renk koyuluğu falan yapmadı bana. varmı başka sadece decavit kullanan.
decavit kullanmıyorum.. ayy kullanmıyonda niye yazıyon deme cevap vermeyince bazen kızlar küsüyo o yüzden.. elevit denen ucubeden kullanıyorum bende. ayy öğrencilerim yapıyo bazen böyle şunu yapan var mı diyorum ben yapmadım ben yapmadım ben yapmadım hepsi birden yapmayanlar cevaplıyo. acaba onlarda ben küserim diye mi öyle yapıyo.ayy özledim kuzucuklarımııı. seneye özlemem sanırım bebeğim gelince.
akropolü düşünüyorum. bilgi çok yakın ama sezaryene meyilli diye duydum. bide bi gittiğimde çok kalabalıktı ürktüm biraz. ama sincanda koru varmış oraya da bakmak istiyorum bi. devlet hastanesi konusunda ne düşünüyosun canım. yenimahalle devlet hastanesi de bize 5 dk sanırım orasıda yeni ve temizmiş ama devlette doğum nasıl olur ? eski hemşireler gibi azarlıyorlar mıdır acaba?
Merhaba anne adayları,
ben de ilk kurulduğu günden bugüne topiği takip ediyordum, atlamadan eksiksiz okuyup günümüze erişip öyle yazmaya başlayayım dedim. bir de ortamı geren bir tip vardı o gitti diye artık yazmaya başlayayım dedim..
ANKARA danım. yaşım 34.. bebişim için çok çabalar harcadık ve en sonunda 2. tüp bebek denememde hamile kaldım...
şimdi 14. haftadayız. herşey yolunda çok şükür..
ikili testimizi de yaptırdık. ense kalınlığı 2,1 mm. burun kemiği oluşmuş. hatta son kontrolde parmağını emiyordu minnak şey..
kan sonuçlarımız bu hafta belli olucak, inşallah herşey yolundadır, çünkü korkuyorum bende spina bfida var.. umarım bebişimde sorun yoktur. doktor omurga kemiğini gördü ama bakalım hayırlısı...
hepinize öpücükler sağlıklı hamilelikler dilerim...
banada bugün doktorum decavit verdi canım ama yarın başlıcam kullanmaya :44:
Allah kabul etsin canım. bende aklımda bi soru vardı sana sorayım madem. ilerleyen aylarda hamileler nasıl namaz kılıyor sandalyede mi? benim şimdiden oturunca bacağım ağrıyo şiş gibi sağ bacağım. uyuşuyo filan. ne yapacaksın ilerleyen aylarda. mesela yer sofrasına,alaturka tualete filanda oturamıyorum. eşimin köyüne gittiğimizde napcam bilmiyorum bayramda. sofraya oturmasam beğenmiyo derler . sandalyede masada otursam bu gelin yeni icat çıkarıyo derler. soba borusu gibi oldu bacaklarım.
maşallah canım . ben 2. de anlamadım ya bebiş nerde?çok cahilim çokk.bende 2li yaptırmadım. aldıramam ben onu orda öyle gördükten sonra. tedaviside yok neden stres olayım didim.
aa canım geçen benimde eşim geldiğinde monitör doktora dönüktü eşim gördü ebn göremedim önce. belkide olumsuz bişe var mı diye doktor önce bana göstermedi. bende görmek istiyorum dedim. eşim diyo içim cız etti. sen görmeyeceksin sandım diyo. bide kalp atışını filan heyecandan ben anlamadım sesi duymadım bile. eşim farketti kalp sesi mi bu diye? ve gerçekten kontrollere mutlaka mutlaka eşlerde gitmeliii.
dünden beri kaşınıyor göbeğim. tırnaklarımla kaşımıştım ama bugün duyduğum iyi oldu canım sağol artık kaşımam
canım rosmann nerde vardı acity de var mıydı sanki yanlış mı hatırlıyorum. ben bu kremin ismini söyleyemem ki çalışanlar küfrediyom sanmasın.şvangerşaft mıdır?
iyi bari benden başka kullananlarda varmış.peki sanada yan etkisi oldumu arkadaşların kullandığı ilaç kabızlık yapmış ama decavit bana birsey yapmadı sana yaptımı
kolay gelsin canım...yalnız o dediğim kişiyi aradım sordum sakın alma dedi bana bende almadım onlar içeriklerini daha iyi biliolar ilaçların içindeler devamlıcnm bende az önce aloe veralı almaya karar vermiştim bikaç sayfa önce muhebbetini yaptık hatta...arkadaşta araştırdı zararı yokmuş...merak ettim sen şimdi böle söyleyince
kızlarr bende çıkıyorum ütü yapacam görüşürüzzzz
Allah kabul etsin canım. bende aklımda bi soru vardı sana sorayım madem. ilerleyen aylarda hamileler nasıl namaz kılıyor sandalyede mi? benim şimdiden oturunca bacağım ağrıyo şiş gibi sağ bacağım. uyuşuyo filan. ne yapacaksın ilerleyen aylarda. mesela yer sofrasına,alaturka tualete filanda oturamıyorum. eşimin köyüne gittiğimizde napcam bilmiyorum bayramda. sofraya oturmasam beğenmiyo derler . sandalyede masada otursam bu gelin yeni icat çıkarıyo derler. soba borusu gibi oldu bacaklarım.
kolay gelsin canım...yalnız o dediğim kişiyi aradım sordum sakın alma dedi bana bende almadım onlar içeriklerini daha iyi biliolar ilaçların içindeler devamlı
.
kolay gelsin canım...yalnız o dediğim kişiyi aradım sordum sakın alma dedi bana bende almadım onlar içeriklerini daha iyi biliolar ilaçların içindeler devamlı
amin canım..şimcikkk nerden başlasam bilmiorum
ben evlendikten bir süre sonra sol dizimde menuskus çıktıdoktorum dizimi yormamamı kollamamı söledi ve oturarak namaz kılmaya başladım sandalyede tabi
sonradan diyanetten fetva verildi hatta cami imamlarıda vaazlarda sölemişler makbul olanı yere oturarak ayakları uzatarak namaz kılmak
bende öyle yapmaya başlamıştım
yalnız hamilelik başladığında bu progestan içtiğimde tansiyon düşüklüğü yaptığı için yere oturduğumda oda üstüme üstüme geliyordu başım dönecek gibi oluyordubende yerde kılmayı bıraktım koltuk kenarında sandalyede kılıyorum artık birde şu var artık yavaş yavaş ağırlaştığım için yerden kalkarken dizimide yük binio tabi inciltirim die yerde kılmıyorum açıkcası
benim kardeşim nisanda doğum yaptı ve son ayına kadar normal şekilde namaz kıldı maaşallah hiç bir sıkıntıda yaşamadı
tabi sorunu olanlar neden zorlansın ki dinimiz zorlama yapmıyor senin önemli olan ibadetini yapabilmen hiç kılmamaktan daha iyidir
ama dediğim gibi yere oturarak ayaklarını uzatarak kıl sen...kim ne derse desin önemli olan sağlığın senin
ayy çok uzun oldu açıklamam
eşimde evlendik evleneli her gun bişeyin çıkıyor diyorönce menisküs sonra kist ameliyatı topu topu eveleneli 3 sene doldu bu yaz buna da şükür Rabbim güç kuvvet versin hepimize....
cnm ben aloeveralı kullanıyorum internetten de araştırdım
aloeveranın bitkisinin ağızdan çay vs. yoluyla alınması düşüğe
sebep oluyomuş ama bebeyağının içinde zaten az miktarda varmış
ve cilde sürdüğünden kana karışmıyormuş
o arkadaşına eğer sorabilirsen sorarmısın kesin sebebini
bilimsel olarak anlatır mı ben de daha rahat kullanayım.
cnm bende senin gibi yorum yaptım kesin kız demedimki..tabiki dr.lar bile bilemiyor şimdi biz mi bileceğiz ki ben ultrasondan anlamayan bi insanım...benim öle bi iddiam olmadı zaten bunu söylerken senin yorumun gibi bi yorumdu
yok cnm nerdeeee annemin karnı harita gibi çok araştırdım genetik diyorlar..bende korkuyorum yırtılacak diye ama hiç değilse önlemeye çalışıyım sonra acaba iyi gelirmiydi düşüncem olmasın...yarın bi arkadaşım doğum yapacak ilkinde hiç yırtığı olmamış bunda çok yırtılmış ama karnı acayip büyük bunda...birazda boyut etkiliyo sanki
saolun kızlar benimde düşük tsh...evet yüksek olması zeka geriliği düşük olmasıda düşüklere sebep oluyor...ben ilaç kullandım daha önce nodülleri küçültmek amacıyla ama tsh ım daha da düştü (0,05 lere falan)kalbime çarpıntı yaptı..bende 2006 dan beri çekiyorum bu rahatsızlığı..gebe kaldığımda normaldi umarım öle gider..ama bi daha hiç bakılmadı bi dahaki kontrole hatırlatıyım bi bakalım...
kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapmaya karar verdim inşallahh nasip olur kardeşim de eniştem de doktor kesinlikle tavsiye ettiler
kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım
kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım
kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapmaya karar verdim inşallahh nasip olur kardeşim de eniştem de doktor kesinlikle tavsiye ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?