2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

banada bugün doktorum decavit verdi canım ama yarın başlıcam kullanmaya :44:

mesela:

ö: makası olan var mı ?
ç:var öğretmenim.
ö:verir misin?
ç:ama evde

ö: kim karaladı tahtayı? her yer toz olmuş
ç: ben karalamadım(ama hep bir ağızdan)

bende özlemişim kuzuları

bende bilgi, sincan koru, akrapol arasında kaldım bi arkadaşım akrapole gidiyor ışın hanıma hatta dün aradım fikrini sordum aralıkta onunda doğumu memnun olduğunu söyledi...koruda birisi doğum yapacaktı onun yorumlarıını bekliyorum ankara topiğinde..bilgi selçuk bey iyi diyolar ama bende sezeryan sebebiyle vazgeçiyorum oradan senin gibi...yenimahalle devlet hastanesi çok güzel bizimkiler sürekli oraya gidiyo bende gidiyordum ankaradayken...haziranda ankaraya geldim hatta keseyi orada gördümdoğum yapan bikaç kişiye sordum memnun olduklarını söylediler ama özel odası yokmuş iki kişilmiş...eşimde özel odası olan biyer olsun diyo....ama özeller kafama yapmazsa kesinlikle devlete oraya giderim bi de dediğin gibi çok yakın...hastane düşüncelerimizde baya yakınmış bu arada
sende çıkıyorsun sanırım bende çıkıp ütü yapacam kolay gelsin cnm

cnm hoşgeldin aramıza
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini
hem korkma spina bfida genetik bi hastalık değil
ama sende nasıl bu hastalık var merak ettim yani
ookuduklarıma göre spina bfida olan çocuklar ya anne
karnında ya da doğduktan sonra kısa süre sonra ölüyolar
yoksa sen mucizelerden biri misin :):)

bizimde buradaki tuvalet alaturka arkadaşlar son aylarında çok zorlandı bende sonlarda bian önce ankaraya kaçmalıyım

a ciyt de var mı bilmiyorum ama antares te var canım.bu anlatılanlardan sonra kullanabilir miyim bilmem ama rossmandakileri,dalin jel bebek yağını ve kakao yağını almaya karar verdim ::)) hayırlısı artık

iyi bari benden başka kullananlarda varmış.peki sanada yan etkisi oldumu arkadaşların kullandığı ilaç kabızlık yapmış ama decavit bana birsey yapmadı sana yaptımı

canım ben yarın başlıyorum kullanmaya ama önceki sayfada bir arkadaş kullanıyorum yazmış tualetinin rengi filan değişmiş onlarıda yazmış bak bi istersen geçmiş sayfalara

kolay gelsin canım...yalnız o dediğim kişiyi aradım sordum sakın alma dedi bana bende almadım onlar içeriklerini daha iyi biliolar ilaçların içindeler devamlı

amin canım..şimcikkk nerden başlasam bilmiorum
ben evlendikten bir süre sonra sol dizimde menuskus çıktı doktorum dizimi yormamamı kollamamı söledi ve oturarak namaz kılmaya başladım sandalyede tabi
sonradan diyanetten fetva verildi hatta cami imamlarıda vaazlarda sölemişler makbul olanı yere oturarak ayakları uzatarak namaz kılmak
bende öyle yapmaya başlamıştım
yalnız hamilelik başladığında bu progestan içtiğimde tansiyon düşüklüğü yaptığı için yere oturduğumda oda üstüme üstüme geliyordu başım dönecek gibi oluyordubende yerde kılmayı bıraktım koltuk kenarında sandalyede kılıyorum artıkbirde şu var artık yavaş yavaş ağırlaştığım için yerden kalkarken dizimide yük binio tabi inciltirim die yerde kılmıyorum açıkcası
benim kardeşim nisanda doğum yaptı ve son ayına kadar normal şekilde namaz kıldı maaşallah hiç bir sıkıntıda yaşamadı
tabi sorunu olanlar neden zorlansın ki dinimiz zorlama yapmıyor senin önemli olan ibadetini yapabilmen hiç kılmamaktan daha iyidir
ama dediğim gibi yere oturarak ayaklarını uzatarak kıl sen...kim ne derse desin önemli olan sağlığın senin
ayy çok uzun oldu açıklamam
eşimde evlendik evleneli her gun bişeyin çıkıyor diyor önce menisküs sonra kist ameliyatıtopu topu eveleneli 3 sene doldu bu yaz buna da şükür Rabbim güç kuvvet versin hepimize....

kolay gelsin canım...yalnız o dediğim kişiyi aradım sordum sakın alma dedi bana bende almadım onlar içeriklerini daha iyi biliolar ilaçların içindeler devamlı
.

cnm ben aloeveralı kullanıyorum internetten de araştırdım
aloeveranın bitkisinin ağızdan çay vs. yoluyla alınması düşüğe
sebep oluyomuş ama bebeyağının içinde zaten az miktarda varmış
ve cilde sürdüğünden kana karışmıyormuş
o arkadaşına eğer sorabilirsen sorarmısın kesin sebebini
bilimsel olarak anlatır mı ben de daha rahat kullanayım.

canm bende hamıle kaldgmdan beri sandalyede kılyrdum ılk zamanlar tehlıkem vardı tehlıke gecnce dedım bı denım ayakta kılmayı ayakta duramadm hıc vcdan azabı yasıodum acaba ayaktamı kılmalıyım dıe baktım kılamıorum oturmaya devam dedım snra bende dıyanetten gecenlerde acıklamayı grdum sandalyede kılmayn oturarak kıln dıe sımdı ole devam edıyrum

tamam canım ulaşıcam

kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapmaya karar verdim inşallahh nasip olur kardeşim de eniştem de doktor kesinlikle tavsiye ettiler

inşallah yırtıklarımız olmaz pırıl pırıl kalsın göbüşlerimiz

kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapmaya karar verdim inşallahh nasip olur kardeşim de eniştem de doktor kesinlikle tavsiye ettiler

hayırlı doğumlar olsunama bu dediğin devlet hastanelerinde uygulanıyor mu ki:26:ayy benim nerde doğurcağım belli değil ya offf

kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım

hadi gözünaydın olsun canım sevindim iyi haberlerle dönmene

gözün aydın cnm çok sevindim inşallah sapa sağlam doğar.

cnm ben de onu düşünüyorum ve araştırıyorum bakalım
çok uzun bi zaman var ama bu doğumu çok yaptırmış tecrübe sahibi
birine gitmek gerek iyice araştırcam.

meltemizmir canımmm benimm gözün aydınnn ay süper maşallahhh meleğineeeeeeee :))) bu arada evet epiduralı araştırmak iyi ellerde yapılması lazımm devlet hastanesinde uygulanıyormu hiç bilemiyorum tatlımm yaşadığım şehirde bi sorucamm bakalımmm

ya bide demmin hapşırdımmm ama sağ kasığımmmmm nasıl acıdı yaaa çok korktummm geçti şimdi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…