2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

devlet hastanesini ben sormuştum bana mı cevap verdin anlamadım canım

korkma yoncamel korkma. ben günde en az 10 defa hapşırıyorum kasık sancısı bekleyince geçiyor. :))) beni de burdaki listeye eklerler mi acaba :44:

kızlar demir hapı verdi doktor mideni bulandırır dedi dayancan dedi çok bulandırıyormu ?

Ben 2 aydır kullanıyorum, bende hiç bulantı yapmadı, hatta bende hamilelik bulantısı bile olmadı hiç kusmadım

Bu arada kızlar dün bağırsak enfeksiyonu yaşadığımı söylemiştim. İshalimin başladığı gün dışardan yemek yemiştim o yüzden or estorandan şüphelenmiştim. Ama tabi emin olamıyosunuz. Ben de yemeksepeti.com a yazdım anlattım o restorandan şüphelendiğimi. Meğer ben ordan yedikten 2 gün sonra gelen şikayetler yüzünden yemeksepeti.com ile anlaşmaları feshedimiş. Yani ordan zehirlendiğim kesinleşti gibi. İstanbul da olanlar için söylüyorum başka yerde şubesi var mı bilmiyorum ama "My Bread" diye bi kaç şubesi olan restoran var, dikkatli olun derim..

korkma yoncamel korkma. ben günde en az 10 defa hapşırıyorum kasık sancısı bekleyince geçiyor. :))) beni de burdaki listeye eklerler mi acaba :44:

kız meleğimm benimmmm yerimm senii :))) tabi eklerle canımm dostummmm benimmmm kız ben seni çok seviyorumm yaaa :))) gamzelihatuna mesaj atalımm eklesinn :)

kızlar ben bir soru sormak istiyorum acaba ben gibi olan varmı?ben subat 2013 anne adayıyım allahın ziniyle .benden çamur gibi kahverengi akıntı bazen cok bazen az geliyor bu neyin sinyali anlamış değilim.doktorlarda tam bişey demiyor nedir bu ya.

Gözün aydın sonucun olumlu çıkmış :) Ben de aldım sonuçlarımı benimki nin de şimdilik bir sorunu yok. Ben bi de şöyle bişi duydum, 2 li testte T Hcg die bi sonuç var Papp-a ile birlkte bakılan. O değer eğer 50 nin altındaysa oğlan, üstündeyse kız bebek anlamına geliyormuş. Bu konuda baya bilimsel araştırmalar fln yapılmış. Sen cinsiyetini öğrenmiştin diye hatırlıyorum, kaç çıktı bu değerin tuttu mu acaba? :)

çok geçmiş olsunn tatlımmm şükür atlatmışınnn ay nasıl şeler yaa insan biraz hijyene dikkat eder

bu arada demir hapının mideni bulandırmamamsına çok sevindimmm içiyim bende o zaman çünkü bendede hiç hamilelikte kusma olmadı şükür :)) ve inşallahh sen gibi demir hapıda midemi bulandırmaz

kız meleğimm benimmmm yerimm senii :))) tabi eklerle canımm dostummmm benimmmm kız ben seni çok seviyorumm yaaa :))) gamzelihatuna mesaj atalımm eklesinn :)

seni burda görünce hemen geleyim dedim tatlım.bende seni çok seviyorum :))) özelden mi yazmak gerekiyor ben hemen yazayım

tuğbacım bende birebir senin yaşadıklarını yaşadım.önce oturarak kıldım. sonra diyanetten ayakta başlayabiliyorsanız ayakta başlayın sonra oturarak kılın diye duyunca öyle yaptım ama kendimi iyi hissettiğimde ayakta kılmaya çalışıyorum.genelde başım dönüyo bende farzını kılıyorum o zaman...

sen deyince gittim sonucu aldım elimehcg ye baktım pappın üstünde ikisine bir bakılmış sanırım 7 küsür yazıyor değerde:26:doğrumu ki senin dediğin heyecanlandım

sen deyince gittim sonucu aldım elimehcg ye baktım pappın üstünde ikisine bir bakılmış sanırım 7 küsür yazıyor değerde:26:doğrumu ki senin dediğin heyecanlandım

Ben yine burda bi forumda okumuştum sonra araştırdım, çok hurafe gibi bişi diil galiba araştırmalar fln yapılmış üstüne.. Buna göre seninki erkek oluyor, Benimki 47 ya tam arada kalmış sanki çok net değil gibi

Doktorunun haberi varsa sorun değil canım, benim de 10. haftada kahverengi lekelenmem olmuştu, progestan iğne oldum, dinlendim, yattım günlerce, ama yine de ihmal etme sen inatla sor doktoruna nedenini, bazen suratsız olabiliyolar ama açıklamak zorundalar sonuçta

bende diorum bu değer neki böle çok düşük:26:alla alla bende hiç duymamıştım bir bakayım netehayırlısı olsun inş.
meltemizmirrrrrrrrrrrrrr aranıyorsun hemen cevap ver senin değerin nedir??cinsiyet nedir kızmı erkek miiiii

Son düzenleme:

Ay yaaa bak şinci !..Ben meraktan çatlıyorum zaten eve gidince bakiyim test sonucuma !!!....10 gün sonrada gösterirse ufaklık sağlamasınıda yaparım OY!...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…