- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.601
meltemizmir canımmm benimm gözün aydınnn ay süper maşallahhh meleğineeeeeeee :))) bu arada evet epiduralı araştırmak iyi ellerde yapılması lazımm devlet hastanesinde uygulanıyormu hiç bilemiyorum tatlımm yaşadığım şehirde bi sorucamm bakalımmm
ya bide demmin hapşırdımmm ama sağ kasığımmmmm nasıl acıdı yaaa çok korktummm geçti şimdi şükür
meltemizmir canımmm benimm gözün aydınnn ay süper maşallahhh meleğineeeeeeee :))) bu arada evet epiduralı araştırmak iyi ellerde yapılması lazımm devlet hastanesinde uygulanıyormu hiç bilemiyorum tatlımm yaşadığım şehirde bi sorucamm bakalımmm
ya bide demmin hapşırdımmm ama sağ kasığımmmmm nasıl acıdı yaaa çok korktummm geçti şimdi şükür
kızlar demir hapı verdi doktor mideni bulandırır dedi dayancan dedi çok bulandırıyormu ?
korkma yoncamel korkma. ben günde en az 10 defa hapşırıyorum kasık sancısı bekleyince geçiyor. :))) beni de burdaki listeye eklerler mi acaba :44:
devlet hastanesini ben sormuştum bana mı cevap verdin anlamadım canım
kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım
Ben 2 aydır kullanıyorum, bende hiç bulantı yapmadı, hatta bende hamilelik bulantısı bile olmadı hiç kusmadım
Bu arada kızlar dün bağırsak enfeksiyonu yaşadığımı söylemiştim. İshalimin başladığı gün dışardan yemek yemiştim o yüzden or estorandan şüphelenmiştim. Ama tabi emin olamıyosunuz. Ben de yemeksepeti.com a yazdım anlattım o restorandan şüphelendiğimi. Meğer ben ordan yedikten 2 gün sonra gelen şikayetler yüzünden yemeksepeti.com ile anlaşmaları feshedimiş. Yani ordan zehirlendiğim kesinleşti gibi. İstanbul da olanlar için söylüyorum başka yerde şubesi var mı bilmiyorum ama "My Bread" diye bi kaç şubesi olan restoran var, dikkatli olun derim..
kız meleğimm benimmmm yerimm senii :))) tabi eklerle canımm dostummmm benimmmm kız ben seni çok seviyorumm yaaa :))) gamzelihatuna mesaj atalımm eklesinn :)
korkma yoncamel korkma. ben günde en az 10 defa hapşırıyorum kasık sancısı bekleyince geçiyor. :))) beni de burdaki listeye eklerler mi acaba :44:
canm bende hamıle kaldgmdan beri sandalyede kılyrdum ılk zamanlar tehlıkem vardı tehlıke gecnce dedım bı denım ayakta kılmayı ayakta duramadm hıc vcdan azabı yasıodum acaba ayaktamı kılmalıyım dıe baktım kılamıorum oturmaya devam dedım snra bende dıyanetten gecenlerde acıklamayı grdum sandalyede kılmayn oturarak kıln dıe sımdı ole devam edıyrum
seni burda görünce hemen geleyim dedim tatlım.bende seni çok seviyorum :))) özelden mi yazmak gerekiyor ben hemen yazayım
bende özelden yazmıştım size :)) burdan da yazayım mı bilgilerimi gamzelihatunbeni anmışsınız kızçeler bilgileri alim eklim:)
beni anmışsınız kızçeler bilgileri alim eklim:)
Gözün aydın sonucun olumlu çıkmış :) Ben de aldım sonuçlarımı benimki nin de şimdilik bir sorunu yok. Ben bi de şöyle bişi duydum, 2 li testte T Hcg die bi sonuç var Papp-a ile birlkte bakılan. O değer eğer 50 nin altındaysa oğlan, üstündeyse kız bebek anlamına geliyormuş. Bu konuda baya bilimsel araştırmalar fln yapılmış. Sen cinsiyetini öğrenmiştin diye hatırlıyorum, kaç çıktı bu değerin tuttu mu acaba? :)
sen deyince gittim sonucu aldım elimehcg ye baktım pappın üstünde ikisine bir bakılmış sanırım 7 küsür yazıyor değerde:26:doğrumu ki senin dediğin heyecanlandım
kızlar ben bir soru sormak istiyorum acaba ben gibi olan varmı?ben subat 2013 anne adayıyım allahın ziniyle .benden çamur gibi kahverengi akıntı bazen cok bazen az geliyor bu neyin sinyali anlamış değilim.doktorlarda tam bişey demiyor nedir bu ya.
Ben yine burda bi forumda okumuştum sonra araştırdım, çok hurafe gibi bişi diil galiba araştırmalar fln yapılmış üstüne.. Buna göre seninki erkek oluyor, Benimki 47 ya tam arada kalmış sanki çok net değil gibi
Gözün aydın sonucun olumlu çıkmış :) Ben de aldım sonuçlarımı benimki nin de şimdilik bir sorunu yok. Ben bi de şöyle bişi duydum, 2 li testte T Hcg die bi sonuç var Papp-a ile birlkte bakılan. O değer eğer 50 nin altındaysa oğlan, üstündeyse kız bebek anlamına geliyormuş. Bu konuda baya bilimsel araştırmalar fln yapılmış. Sen cinsiyetini öğrenmiştin diye hatırlıyorum, kaç çıktı bu değerin tuttu mu acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?