- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.621
Ay yaaa bak şinci !..Ben meraktan çatlıyorum zaten eve gidince bakiyim test sonucuma !!!....10 gün sonrada gösterirse ufaklık sağlamasınıda yaparım OY!...
inşallah hiçbişeyin yokturkızlar ben bir soru sormak istiyorum acaba ben gibi olan varmı?ben subat 2013 anne adayıyım allahın ziniyle .benden çamur gibi kahverengi akıntı bazen cok bazen az geliyor bu neyin sinyali anlamış değilim.doktorlarda tam bişey demiyor nedir bu ya.
Kızlar herkezin evinde klima var üfül üfül oturuyor galiba kimseden ses çıkmadığına göre :))) ben pişiyorum sırtımdan ateşler çıkıyor sankiibu ne sıcakkk (
evet klima varo olmazsa ben duramıyorum Allah yadımcın olsun canım
kapıyı aç geliyorum ozaman sana :))) vantilatör var ama rüzgar yapıyor sadece hafif serinletiyor...klimaya benzermi hiç..:)
gel gel canım ne demek aynı şehirdemiyiz kibizim 4 odada klima var sadece mutfakta yok onada seneye bebek olunca taktırıcaz inş. mutfakta hiç durulmuyor bu sıcaklarda yemek yapana kadar ter su içinde kalıorum
gel gel canım ne demek aynı şehirdemiyiz kibizim 4 odada klima var sadece mutfakta yok onada seneye bebek olunca taktırıcaz inş. mutfakta hiç durulmuyor bu sıcaklarda yemek yapana kadar ter su içinde kalıorum
doktora sölesek ne der acaba
Kızlar herkezin evinde klima var üfül üfül oturuyor galiba kimseden ses çıkmadığına göre :))) ben pişiyorum sırtımdan ateşler çıkıyor sankiibu ne sıcakkk (
merhaba kızlar, anca girebildim. dr dan geldim başım çatlıyor sıcaktan.... ikili sonucumu gösterdim. mükemmel dedi. 10000 de 1 miymiş neymiş. işte amaaannn çok da önemli değil. bakmadı dr, ameliyatı vardı, 2 hafta sonra gel dedi. gitcem bakalım.göğüslerim çok kaşınıyor, midem hala kötü,kasıklarım ağrıyor, bir de ben o elevitle demir ilacını gece tok içiyorum yoksa içemem, hiçbirini soramadım... biran önce gideyim dedim, soracak halim yoktu, zaten oraya girince unutuyorum hepsini.... benim gibi akşam ikisini birden içen var mı??? bir de böyle hafif sarımsı akıntım var. iltihap desem değil gibi ama bilmiyorum... idrarda yanma falan yok ama idrarım kötü kokuyor ya hamilelğğin başındna beri ama, test yapmıştım kokmasına rağmen çok temiz çıkmıştı, va rmı yine böyle olan??? sizler iyisiniz okuduğum kadariyle... offff... para da kalmadı yaaaa... 2 hafta sonra gel dedi de 170 muayene, offff, napcaksam, değiştireyim diyorum diyorum olmuyor...((( para 00000
gözünaydın seninde canım:) sarımtırak akıntı bende de var kokusuz kardeşimde de olmuş normal yanimerhaba kızlar, anca girebildim. dr dan geldim başım çatlıyor sıcaktan.... ikili sonucumu gösterdim. mükemmel dedi. 10000 de 1 miymiş neymiş. işte amaaannn çok da önemli değil. bakmadı dr, ameliyatı vardı, 2 hafta sonra gel dedi. gitcem bakalım.göğüslerim çok kaşınıyor, midem hala kötü,kasıklarım ağrıyor, bir de ben o elevitle demir ilacını gece tok içiyorum yoksa içemem, hiçbirini soramadım... biran önce gideyim dedim, soracak halim yoktu, zaten oraya girince unutuyorum hepsini.... benim gibi akşam ikisini birden içen var mı??? bir de böyle hafif sarımsı akıntım var. iltihap desem değil gibi ama bilmiyorum... idrarda yanma falan yok ama idrarım kötü kokuyor ya hamilelğğin başındna beri ama, test yapmıştım kokmasına rağmen çok temiz çıkmıştı, va rmı yine böyle olan??? sizler iyisiniz okuduğum kadariyle... offff... para da kalmadı yaaaa... 2 hafta sonra gel dedi de 170 muayene, offff, napcaksam, değiştireyim diyorum diyorum olmuyor...((( para 00000
ben tekirdağ da yım:) sen ? ohhh valla ne güzell tam teşekküllü ev ... yanii o kadarcık da terle artık canım (bak kıskandım) :)))
sende gel ama aramızda km ler var canımay canım madem klima 4 tane bi kişilik daha yerin var mı:))) yanıyorum bende.sıkılıyorum da zaten ev hapsindeyim.ankaradaysan yoldayım sizin kapının önünde:)))
ay benim doktor suratsız ama iyi biri heralde sorunca döver beni hahahahah....
Nerde ofisdebilem yok bir pervane aldım çektim dibime...ancak öyle dayanıyorum evde de aynı yatak odasında sabaha kadar pervane ile uyuyorum Nasıl ateş basıyo anlatamaam...
sende gel ama aramızda km ler var canımen iyisi ben yatak odama geçeyim siz istediğiniz odaya yerleşin
ben sorarım çünki aram iyi doktorumla
doktora sölesek ne der acaba
sende gel ama aramızda km ler var canımen iyisi ben yatak odama geçeyim siz istediğiniz odaya yerleşin
ben sorarım çünki aram iyi doktorumla
ay canım madem klima 4 tane bi kişilik daha yerin var mı:))) yanıyorum bende.sıkılıyorum da zaten ev hapsindeyim.ankaradaysan yoldayım sizin kapının önünde:)))
kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım
..bende bu konularda az çatlakım dayak da yiyeceğimi bilsem yine sorarım ayneen..hahaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?