2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar herkezin evinde klima var üfül üfül oturuyor galiba kimseden ses çıkmadığına göre :))) ben pişiyorum sırtımdan ateşler çıkıyor sankii bu ne sıcakkk (

inşallah hiçbişeyin yoktur
canımm benimm doktorun ne dedi doktorun bişe yok dediyse bence için rahat olsunn ama sor bi başka doktorada

oooo bu ne kalabalık
demek bu saatlerde giriyosunuz nete kızlar
mesai bitimine doğru, şöyle 5 e çeyrek kala saatine bayılıyorum

kapıyı aç geliyorum ozaman sana :))) vantilatör var ama rüzgar yapıyor sadece hafif serinletiyor...klimaya benzermi hiç..:)

gel gel canım ne demek aynı şehirdemiyiz kibizim 4 odada klima var sadece mutfakta yokonada seneye bebek olunca taktırıcaz inş. mutfakta hiç durulmuyor bu sıcaklarda yemek yapana kadar ter su içinde kalıorum

merhaba kızlar, anca girebildim. dr dan geldim başım çatlıyor sıcaktan.... ikili sonucumu gösterdim. mükemmel dedi. 10000 de 1 miymiş neymiş. işte amaaannn çok da önemli değil. bakmadı dr, ameliyatı vardı, 2 hafta sonra gel dedi. gitcem bakalım.göğüslerim çok kaşınıyor, midem hala kötü,kasıklarım ağrıyor, bir de ben o elevitle demir ilacını gece tok içiyorum yoksa içemem, hiçbirini soramadım... biran önce gideyim dedim, soracak halim yoktu, zaten oraya girince unutuyorum hepsini.... benim gibi akşam ikisini birden içen var mı??? bir de böyle hafif sarımsı akıntım var. iltihap desem değil gibi ama bilmiyorum... idrarda yanma falan yok ama idrarım kötü kokuyor ya hamilelğğin başındna beri ama, test yapmıştım kokmasına rağmen çok temiz çıkmıştı, va rmı yine böyle olan??? sizler iyisiniz okuduğum kadariyle... offff... para da kalmadı yaaaa... 2 hafta sonra gel dedi de 170 muayene, offff, napcaksam, değiştireyim diyorum diyorum olmuyor... ((( para 00000

gel gel canım ne demek aynı şehirdemiyiz kibizim 4 odada klima var sadece mutfakta yokonada seneye bebek olunca taktırıcaz inş. mutfakta hiç durulmuyor bu sıcaklarda yemek yapana kadar ter su içinde kalıorum

ben tekirdağ da yım:) sen ? ohhh valla ne güzell tam teşekküllü ev ... yanii o kadarcık da terle artık canım (bak kıskandım) :)))

ay canım madem klima 4 tane bi kişilik daha yerin var mı:))) yanıyorum bende.sıkılıyorum da zaten ev hapsindeyim.ankaradaysan yoldayım sizin kapının önünde:)))

doktora sölesek ne der acaba

ay benim doktor suratsız ama iyi biri heralde sorunca döver beni hahahahah....

Kızlar herkezin evinde klima var üfül üfül oturuyor galiba kimseden ses çıkmadığına göre :))) ben pişiyorum sırtımdan ateşler çıkıyor sankii bu ne sıcakkk (

Nerde ofisdebilem yok bir pervane aldım çektim dibime...ancak öyle dayanıyorum evde de aynı yatak odasında sabaha kadar pervane ile uyuyorum Nasıl ateş basıyo anlatamaam...

canımm benimm ben sana hemen cevap veriyim için rahat olsun benimde idrarım kokuyor ve idrar da da bişe çıkmadı gayte iyiydi ve akıntım sarımsı hafif bende de aynı ama kötü kokulu sapsarı olursa riskli sanırımm bence bizde bişey yok ama diğer hamişlerede sormak lazımm ,) bide tatlımm bana sabah aç karnına demir sabah tok karnına elevit yazdı ve öğlen de suda eritilen sandoz c calsiyum ve akşamda omega balık yağı

gözünaydın seninde canım:) sarımtırak akıntı bende de var kokusuz kardeşimde de olmuş normal yanibence dr değiştir herşey yolun agirdiyse daha hesaplısını bul derim sana..ben bile devlete gidiorum doktorumu beğendiğim için özelede gidebilirdim ama guven meselesi tabi..birde tahlilleri devlette 5 kuruş vermeden yaptırıyorum ssk ödüoruz karşılansın yani
ben tekirdağ da yım:) sen ? ohhh valla ne güzell tam teşekküllü ev ... yanii o kadarcık da terle artık canım (bak kıskandım) :)))

istanbulkıskanma kıskanma edirneye gelmiştim abovv ne sıcaktı yabence küçük yolluda olsa alın takın bu yaz sıcakları gerçekten klimasız atlatılmıyor

ay canım madem klima 4 tane bi kişilik daha yerin var mı:))) yanıyorum bende.sıkılıyorum da zaten ev hapsindeyim.ankaradaysan yoldayım sizin kapının önünde:)))
sende gel ama aramızda km ler var canımen iyisi ben yatak odama geçeyim siz istediğiniz odaya yerleşin

ben sorarım çünki aram iyi doktorumla

doktora sölesek ne der acaba

sende gel ama aramızda km ler var canımen iyisi ben yatak odama geçeyim siz istediğiniz odaya yerleşin

ben sorarım çünki aram iyi doktorumla

..bende bu konularda az çatlakım dayak da yiyeceğimi bilsem yine sorarım ayneen..hahaha...

Son düzenleme:

klimamız yok ev sauna gibi odada çamaşırlar yarım saatte kuruyor. ben de bildiğiniz sadece ve sadece külotla geziorum:))))))))))))))

gözün aydn cok sevindim böle güzel haberler alalım hep inşşş

..bende bu konularda az çatlakım dayak da yiyeceğimi bilsem yine sorarım ayneen..hahaha...

geçenlerde doktorum beni muayene ediyordu seni normal doğurtturucam dedi yaaaa dedim olmazzama Tayyip öle demiyor deditayyibin bir yeri acimıcak ki dedimbiz başladık gülmeyedoktora sordum siz nasıl doğum yaptınızsezeryanmışoohh dedimmm güldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…