2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bebiş olunca mecburen alacağız canım yoksa olmaz böyle kızancağız isilik olur valla :)

zuzum hoŞbuldum,
valla ben de doktorların yalancısıyım. doğumdan beri kuyruk sokumumda omurga ayrıklığı var, mucize miyim bilmiyorum. hangi doktora gittimse bu yaşıma kadar hepsi " spina bfida " dedi. ve bundan dolayı ,bebek düşündüğümden beri ,yani 2 yıldır yüksek dozda folik asit kullanıyorum.. daha şmdi doktor kullandığım folik asidi kesti. elevite başlıyorum. sanırım genetik ki büyük bir önemle sorup yüksek dozda devam ettiler folik aside.

bu arada 2 li testi güzel çıkan kızlara gözün aydın

benimde evde bi tane vantilator var ama calıştırmıyorum pek calışırken ona cok uzuluyom garibim kendini sogutamıyo beni nası sogutsun

Dayanamadım istedim 2 'li test sonuçlarımı tekrar...

b-HCG .....33,4 ng/ml 1,01 corr.mom
PAPPA-A ...... 0,693 mIU/ml 0,45 corr.mom

Bu duruma göre 50 'nin alrı ERKEK çıkıyo artık cuma haber veririm kızlar...

selam kizlar bende elevit tarzinda bi multivitamin kullaniyorum yurtdisinda oldugum icin ismi degisik ama icerigi ayni. doktor bana 5. haftamda vermisti ama ben mide bulantilari nedeniyle cok duzenli kullanamadim. Ama artik duzenli icmeye basladim. aksam yatmadan once icmek daha faydali oluyomus bende ole iciyorum. benimde diski rengi koyu yesil siyah gibi oluyo.yani kesin multivitaminin icindeki demirden kaynakli.

buarada bisey kesfettim. ben kendimi bildim bileli kabizimdir ama oyle boyle degil 5 gunde bir zorla cikarim tuvalete o da kabus gibi acir. Simdi kesfettigim sey su :

Danone activia yogurdun icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koyuyorum karistirip yiyorum.Inanilmaz kabizlik sorunum geciyo ama tabi hergun yemek lazim. boyle benim gibi kabizlik sorunu olan varsa 2 3 gun denesin farki gorecek.bana kuru kayisi bile etki etmiyodu ama bu cok isime yaradi.

cnm benim zati yırtık sölemesi ayıp bi ameliyat olmuştumdu hahahhaa....Bende sezeryanım direk hatta kilodan banko....

aynen zaten onun amacı soğutmak değil iki üflüyor tamam :)))

dün gece ben istbl yasıyom bura acayyip sıcaktı actım vantilatoru yakınımda tuttum baktım yok hiç ferahlayamadım tuttum gogsume yapıştırdım resmen eriyodum sıcaktan eşim başladı napıyon canım sevişiyonuz mu

Cidden mi ben ben....Ikınmaktan öldüm 2 gündür..( sölemesi ayıp :78: )...Ay deniycem bu akşam ilk iş...ve hergün ! Doktorumu aradım dedim kan ilacı beni perişan etti...Bişey öneriyo musunuz direk her akşam yemeğinde Magnezyum verdi az biraz rahatladım ama şu 2 gündür yine çekmeye başladım hatta dün tansiyonum düştü o derece sıkıntıdan...

doğrudur valla neyse hafta sonu yağmur geliyormuş hesapta azcık serinleriz belki

canim kesinlikle dene bana cok iyi geldi. Esim dukan diyeti yaparken aldik bu yulaf kepegini bana da o soyledi barsaklari cok calistiriyo yesene diye.bende activia ya karistirip yedim 2.gun inanamadim tuvallette.Insallah sana da iyi gelir 2 3 gun ye ama.

kızlar bende baktım şimdi buna T Hcg diye bişi yokta bende f yanında beta simgesi var -hcg 124 ng/ml PAPP-A 4.15 mlU/ml....benim kız çıkıyor o zman....eşime söyledim erkek istediği için öle şeymi olurmuş öle bişi olsa dr.lar ultrasona bile bakmadan kanla değere bakıp cinsiyeti söyler diyo erkek deseydim kesin düşünürdü doğruluk payını

ben de kendi deneyimlerime dayanarak kabızlık giderici birşey önereyim..
sabah aç karnına ılık limonlu su. minik çay bardağı kadar için. o gün rahatlıkla tuvalate çıkarsınız. eğer çıkamazsanız ertesi gün mutlaka çıkarsınız. her gün yapmıyorum. kabız oldukça yapıyorum. oldukça iyi geliyor bana

a ciyt de var mı bilmiyorum ama antares te var canım.bu anlatılanlardan sonra kullanabilir miyim bilmem ama rossmandakileri,dalin jel bebek yağını ve kakao yağını almaya karar verdim ::)) hayırlısı artık

cnm sende mi ankaradansın ne güzel bende ankaralıyım ama şimdi şırnaktayım doğuma inş ankarada olacam seneye yazada dönüşümüz var ankaraya..bayramdada gelecem ank.ya dr.a karar vermem gerek o zmana sen nereye gidiyorsun memnun musun...bende rossman ve jel bebe yağı alacam niş faydası olur

hadi gözün aydın meltem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım

bu topiktemi başka topiktemi okudum hatırlamıyorum ama bi arkadaş dr.una sormuş probiyotik yoğurtları pek önermemişti...benim ülserim vardı bi ara pehriz yapmak zorunda kaldım sütün içine yulaf ezmesi döküp balla tatlandırıyordum bunuda deneyebilirsiniz bağırsakları rahatlatıyor.ben tadınıda beğeniyorum böle...
çalışanlar için şık modeller.beğendiklerim epeh pahalı pehh

hamile kıyafetleri hep pahalıya bende netten şöle bakıyorumda fiyatlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…