- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.641
gözünaydın seninde canım:) sarımtırak akıntı bende de var kokusuz kardeşimde de olmuş normal yanibence dr değiştir herşey yolun agirdiyse daha hesaplısını bul derim sana..ben bile devlete gidiorum doktorumu beğendiğim için özelede gidebilirdim ama guven meselesi tabi..birde tahlilleri devlette 5 kuruş vermeden yaptırıyorum ssk ödüoruz karşılansın yani
istanbulkıskanma kıskanma edirneye gelmiştim abovv ne sıcaktı ya bence küçük yolluda olsa alın takın bu yaz sıcakları gerçekten klimasız atlatılmıyor
cnm hoşgeldin aramıza
inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebişini
hem korkma spina bfida genetik bi hastalık değil
ama sende nasıl bu hastalık var merak ettim yani
ookuduklarıma göre spina bfida olan çocuklar ya anne
karnında ya da doğduktan sonra kısa süre sonra ölüyolar
yoksa sen mucizelerden biri misin :):)
benimde evde bi tane vantilator var ama calıştırmıyorum pek calışırken ona cok uzuluyom garibim kendini sogutamıyo beni nası sogutsun
kızlaarrrr
Hamilelik elbisesi farklı ve güzel model düşünen varsa bir site buldum. belki bileniniz vardır. güzel modeller var. azcukk pahalı
Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
geçenlerde doktorum beni muayene ediyordu seni normal doğurtturucam dediyaaaa dedim olmazz ama Tayyip öle demiyor dedi tayyibin bir yeri acimıcak ki dedim biz başladık gülmeye doktora sordum siz nasıl doğum yaptınız sezeryanmış oohh dedimmm güldümmm
aynen zaten onun amacı soğutmak değil iki üflüyor tamam :)))
cnm benim zati yırtık sölemesi ayıp bi ameliyat olmuştumdu hahahhaa....Bende sezeryanım direk hatta kilodan banko....
selam kizlar bende elevit tarzinda bi multivitamin kullaniyorum yurtdisinda oldugum icin ismi degisik ama icerigi ayni. doktor bana 5. haftamda vermisti ama ben mide bulantilari nedeniyle cok duzenli kullanamadim. Ama artik duzenli icmeye basladim. aksam yatmadan once icmek daha faydali oluyomus bende ole iciyorum. benimde diski rengi koyu yesil siyah gibi oluyo.yani kesin multivitaminin icindeki demirden kaynakli.
buarada bisey kesfettim. ben kendimi bildim bileli kabizimdir ama oyle boyle degil 5 gunde bir zorla cikarim tuvalete o da kabus gibi acir. Simdi kesfettigim sey su :
Danone activia yogurdun icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koyuyorum karistirip yiyorum.Inanilmaz kabizlik sorunum geciyo ama tabi hergun yemek lazim. boyle benim gibi kabizlik sorunu olan varsa 2 3 gun denesin farki gorecek.bana kuru kayisi bile etki etmiyodu ama bu cok isime yaradi.
dün gece ben istbl yasıyom bura acayyip sıcaktı actım vantilatoru yakınımda tuttum baktım yok hiç ferahlayamadım tuttum gogsume yapıştırdım resmen eriyodum sıcaktan eşim başladı napıyon canım sevişiyonuz mu
Cidden mi ben ben....Ikınmaktan öldüm 2 gündür..( sölemesi ayıp :78: )...Ay deniycem bu akşam ilk iş...ve hergün ! Doktorumu aradım dedim kan ilacı beni perişan etti...Bişey öneriyo musunuz direk her akşam yemeğinde Magnezyum verdi az biraz rahatladım ama şu 2 gündür yine çekmeye başladım hatta dün tansiyonum düştü o derece sıkıntıdan...
Gözün aydın sonucun olumlu çıkmış :) Ben de aldım sonuçlarımı benimki nin de şimdilik bir sorunu yok. Ben bi de şöyle bişi duydum, 2 li testte T Hcg die bi sonuç var Papp-a ile birlkte bakılan. O değer eğer 50 nin altındaysa oğlan, üstündeyse kız bebek anlamına geliyormuş. Bu konuda baya bilimsel araştırmalar fln yapılmış. Sen cinsiyetini öğrenmiştin diye hatırlıyorum, kaç çıktı bu değerin tuttu mu acaba? :)
baktım guzeller ama hiç kapalılar için bişi yokaçık olan arkadaşlarım hiç durmasınlar su kot tulumlar cok şeker ya
Cidden mi ben ben....Ikınmaktan öldüm 2 gündür..( sölemesi ayıp :78: )...Ay deniycem bu akşam ilk iş...ve hergün ! Doktorumu aradım dedim kan ilacı beni perişan etti...Bişey öneriyo musunuz direk her akşam yemeğinde Magnezyum verdi az biraz rahatladım ama şu 2 gündür yine çekmeye başladım hatta dün tansiyonum düştü o derece sıkıntıdan...
a ciyt de var mı bilmiyorum ama antares te var canım.bu anlatılanlardan sonra kullanabilir miyim bilmem ama rossmandakileri,dalin jel bebek yağını ve kakao yağını almaya karar verdim ::)) hayırlısı artık
kızlar ben geldım 2/li test sonucum çıktı hatırlarsnız burun kemıgı sorun olmuştu yok yazmıstı doktor yas riskm 480'de 1 miş
kan değerlerime göre 8800 de 1 miş bebekte sorun olma rıskı , yanı hem yas rsıkıne hemde nazal kemıgı görulmemısne ragmen değerlerim çok çok ıyı gelmış çok sevındım
bu topiktemi başka topiktemi okudum hatırlamıyorum ama bi arkadaş dr.una sormuş probiyotik yoğurtları pek önermemişti...benim ülserim vardı bi ara pehriz yapmak zorunda kaldım sütün içine yulaf ezmesi döküp balla tatlandırıyordum bunuda deneyebilirsiniz bağırsakları rahatlatıyor.ben tadınıda beğeniyorum böle...canim kesinlikle dene bana cok iyi geldi. Esim dukan diyeti yaparken aldik bu yulaf kepegini bana da o soyledi barsaklari cok calistiriyo yesene diye.bende activia ya karistirip yedim 2.gun inanamadim tuvallette.Insallah sana da iyi gelir 2 3 gun ye ama.
çalışanlar için şık modeller.beğendiklerim epeh pahalı pehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?