2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ben şimdiden doğuma odaklandım nette pozitif doğum hikayeleri diye bir site var gerçekten cesaret veriyor insana her hikayeyi okumaya çalışıyorum inşallah Allahın izniyle bizde o günlere ereriz

Son düzenleme:

Canım 124 ng/ml değeri 50 nin üstü KIZ mış ay...İçine ne doğarsa o doğru bence tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter...

Tuvalete çıkıkorum sistematik kızlar ama işte cancazım cnm çok acıyooo...Ufaklıkta beni tekmeliyooo kızıp stres yapıyom diyee...Deniycem am adeikleriniz bu akşam itibariyle valla ! Çok mersiii

herkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))

tekmeliyo muuuu kız bizimki nie tekmelemiyo yaaaa

anammm biri bizi gözetliyomuş:):) kuzum allah daha iyi eder seni inşallah ben senin bebek olayın çöpten çıkarıp rafına koydum şimdilik azıcık ara sonra tam gaz devam öyle olmaz elbette seninde meleğin olcak hepimizin duaları seninle bunu aklından çıkarma sevgili kocacığını da üzme şu dönemi bi atlat ben sana güveniyorum çatır çatır doğurcan :)

kızlar ben şimdiden doğuma odaklandım nette pozitif doğum hikayeleri diye bir site var gerçekten cesaret veriyor insana her hikayeyi okumaya çalışıyorum inşallah Allahın izniyle bizde o günlere ereriz

valla bende normal doğum istiyorum ama korkmuyorum desem yalan

bende öyle ya dayanamıyorum denemediğim yatmadığım oda kalamadı vantilatörde beni çarpıyo yamuluyorum iyice onuda açamadım eşim en son halime acıdı klima alacaz şart dedi dün resmen nefes alamadım nezaman bu sıcaklar terkedecek buraları hamileliğin son aylarını yaşayanlar neler yaşıyor kimbilir

Kizlar gecmisin hepsini okuyamadim ama tesekkur ediyorum hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin.

Dun bulanti yuzunden kotu olup eve gelmistim oglende bu sbh da yanma feciydi iste. Niye oldugunu anlamiyrm. kadin dogumcumun oldugu hastaneye acile gittik cok guveniyrm ona. Gebelikle ilgili degil dedi. Zehirlenmeymis sanirsam. dusunup duruyrz nerden kaptim diye ne tavuk yedik ne disardan. Dun yemekhaneye de gitmemistim. Offher hafta bisey oluyo. Ne zmn duzelicez?

Bebiskomuzu da gormus olduk iyiymis. Cok buyumus iki haftada kuzum masallah. uyuyodu ama kalp atisini secemedim o halde.

sezeryanla doğum yaptığımdan ikincide öyle olacak çok istiyorum ben normal doğumu olmadı olmadıııııı

canım doktoruna danışmanı öneririm bir sakıncası olmasın activianın

cnm suan nasıl iyi hissediyosan öyle yap. bebek fikrine yoğunlaşmak zaten iyi bi fikir değil bence bu dönemde. yine de belli olmaz bakarsın bebiş davetsiz gelir bu kez. dualarımız seninle çok çok iyi ol

canim sen soyleyince bende hemen bi arastiriyim dedim. gebelikte probiyotik yogurt belki zararli olabilir diye ama daha cok faydasi oldugunu gordum.bircok sitede probiyotik yogurt hamileligin 3 trimestrinde de rahatca kullanilabilir diyor. hatta sut icmeyenler icin (yani ben) kalsiyum deposudur yaziyo.

bizim kızlardan biri soledi hafta sonu yagmur geliyomuş gelir inşallahta bi nefes alırız bende aldırcaktım ama daha bitti sayılır seneye taktırıcam zıkkım ucuzda degil

cok gecmiş olsun tavuk et degil bazen sebzelerde bile zehirlenme oluyormuş derler neyse cok sukur bebişinde sende iyisin

kızım tam poz verdi yaniii cimcimee actı bacaklarıı ce eeee doktorr bu fotoyaa ragmenn hala kız olup olmadığıuı belli olmaz pipisi belki küçüktür ondan gozukmuyordur belkii kızdrı bilemem dedi benim dokytorum değil ama:):)

burda daha net çıktıı son bu fotoyduu resimm isteyince kalkmıştımm komple resim veremem kalktınız en son hangisiyse o olur dedi onu verdi şimdilik.:):)

burda daha net çıktıı son bu fotoyduu resimm isteyince kalkmıştımm komple resim veremem kalktınız en son hangisiyse o olur dedi onu verdi şimdilik.:):)Eki Görüntüle 483079

ya ben niye anlamıyorum bu ultrasonlardan. bugün bir arkadaş daha eklemişti 2 adet 2.sini anlamamıştım. bunda da senin kuzunun kafası vücudu nerde anlamadım, 2 bacak gördüm ama:)))))))))))

yerım ben onun popişini walaa:)kız işte dha ne pipisi cıkıcakmıss.masallaahh bebısıne

aynen öle bende öle dedim doktora daha ne pipisi olmuşum 15.haftaya geldimm çıksa çıkardı o hala diyooo yokk emin olunmaz hgep erkenden söyl,üyolarrr sonraa değişiyo falan öle işte cnmm.dedim içimden benim doktorum 12 haftalıktı gördü ama neysee öle işte darısı sizin başınıza ökızlarr:):):)

ya ben niye anlamıyorum bu ultrasonlardan. bugün bir arkadaş daha eklemişti 2 adet 2.sini anlamamıştım. bunda da senin kuzunun kafası vücudu nerde anlamadım, 2 bacak gördüm ama:)))))))))))

cnm benimm zaten kafası falan yokk popodan aşağı var cnmm sqdece poposu ve bacakları var okadra.:):9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…