- 18 Şubat 2011
- 247
- 14
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.661
kızlar bende baktım şimdi buna T Hcg diye bişi yokta bende f yanında beta simgesi var -hcg 124 ng/ml PAPP-A 4.15 mlU/ml....benim kız çıkıyor o zman....eşime söyledim erkek istediği için öle şeymi olurmuş öle bişi olsa dr.lar ultrasona bile bakmadan kanla değere bakıp cinsiyeti söyler diyoerkek deseydim kesin düşünürdü doğruluk payını
canim kesinlikle dene bana cok iyi geldi. Esim dukan diyeti yaparken aldik bu yulaf kepegini bana da o soyledi barsaklari cok calistiriyo yesene diye.bende activia ya karistirip yedim 2.gun inanamadim tuvallette.Insallah sana da iyi gelir 2 3 gun ye ama.
ben de kendi deneyimlerime dayanarak kabızlık giderici birşey önereyim..
sabah aç karnına ılık limonlu su. minik çay bardağı kadar için. o gün rahatlıkla tuvalate çıkarsınız. eğer çıkamazsanız ertesi gün mutlaka çıkarsınız. her gün yapmıyorum. kabız oldukça yapıyorum. oldukça iyi geliyor bana
Canım 124 ng/ml değeri 50 nin üstü KIZ mış ay...İçine ne doğarsa o doğru bence tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter...
Tuvalete çıkıkorum sistematik kızlar ama iştecancazım cnm çok acıyooo...Ufaklıkta beni tekmeliyooo kızıp stres yapıyom diyee...Deniycem am adeikleriniz bu akşam itibariyle valla ! Çok mersiii
herkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))
kızlar ben şimdiden doğuma odaklandım nette pozitif doğum hikayeleri diye bir site var gerçekten cesaret veriyor insana her hikayeyi okumaya çalışıyorum inşallah Allahın izniyle bizde o günlere ereriz
dün gece ben istbl yasıyom bura acayyip sıcaktı actım vantilatoru yakınımda tuttum baktım yok hiç ferahlayamadım tuttum gogsume yapıştırdım resmen eriyodum sıcaktan eşim başladı napıyon canım sevişiyonuz mu
geçenlerde doktorum beni muayene ediyordu seni normal doğurtturucam dediyaaaa dedim olmazz ama Tayyip öle demiyor dedi tayyibin bir yeri acimıcak ki dedim biz başladık gülmeye doktora sordum siz nasıl doğum yaptınız sezeryanmış oohh dedimmm güldümmm
selam kizlar bende elevit tarzinda bi multivitamin kullaniyorum yurtdisinda oldugum icin ismi degisik ama icerigi ayni. doktor bana 5. haftamda vermisti ama ben mide bulantilari nedeniyle cok duzenli kullanamadim. Ama artik duzenli icmeye basladim. aksam yatmadan once icmek daha faydali oluyomus bende ole iciyorum. benimde diski rengi koyu yesil siyah gibi oluyo.yani kesin multivitaminin icindeki demirden kaynakli.
buarada bisey kesfettim. ben kendimi bildim bileli kabizimdir ama oyle boyle degil 5 gunde bir zorla cikarim tuvalete o da kabus gibi acir. Simdi kesfettigim sey su :
Danone activia yogurdun icine 1 tatli kasigi yulaf kepegi koyuyorum karistirip yiyorum.Inanilmaz kabizlik sorunum geciyo ama tabi hergun yemek lazim. boyle benim gibi kabizlik sorunu olan varsa 2 3 gun denesin farki gorecek.bana kuru kayisi bile etki etmiyodu ama bu cok isime yaradi.
herkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))
bu topiktemi başka topiktemi okudum hatırlamıyorum ama bi arkadaş dr.una sormuş probiyotik yoğurtları pek önermemişti...benim ülserim vardı bi ara pehriz yapmak zorunda kaldım sütün içine yulaf ezmesi döküp balla tatlandırıyordum bunuda deneyebilirsiniz bağırsakları rahatlatıyor.ben tadınıda beğeniyorum böle...
bende öyle ya dayanamıyorum denemediğim yatmadığım oda kalamadı vantilatörde beni çarpıyo yamuluyorum iyice onuda açamadım eşim en son halime acıdı klima alacaz şart dedi dün resmen nefes alamadımnezaman bu sıcaklar terkedecek buraları hamileliğin son aylarını yaşayanlar neler yaşıyor kimbilir
Kizlar gecmisin hepsini okuyamadim ama tesekkur ediyorum hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin.
Dun bulanti yuzunden kotu olup eve gelmistim oglende bu sbh da yanma feciydi iste. Niye oldugunu anlamiyrm.kadin dogumcumun oldugu hastaneye acile gittik cok guveniyrm ona. Gebelikle ilgili degil dedi. Zehirlenmeymis sanirsam. dusunup duruyrz nerden kaptim diye ne tavuk yedik ne disardan. Dun yemekhaneye de gitmemistim. Offher hafta bisey oluyo. Ne zmn duzelicez?
Bebiskomuzu da gormus olduk iyiymis. Cok buyumus iki haftada kuzum masallah. uyuyodu ama kalp atisini secemedim o halde.
burda daha net çıktıı son bu fotoyduu resimm isteyince kalkmıştımm komple resim veremem kalktınız en son hangisiyse o olur dedi onu verdi şimdilik.:):)Eki Görüntüle 483079
burda daha net çıktıı son bu fotoyduu resimm isteyince kalkmıştımm komple resim veremem kalktınız en son hangisiyse o olur dedi onu verdi şimdilik.:):)Eki Görüntüle 483079
yerım ben onun popişini walaa:)kız işte dha ne pipisi cıkıcakmıss.masallaahh bebısıne
ya ben niye anlamıyorum bu ultrasonlardan. bugün bir arkadaş daha eklemişti 2 adet 2.sini anlamamıştım. bunda da senin kuzunun kafası vücudu nerde anlamadım, 2 bacak gördüm ama:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?