- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.681
aynen öle bende öle dedim doktora daha ne pipisi olmuşum 15.haftaya geldimm çıksa çıkardı o hala diyooo yokk emin olunmaz hgep erkenden söyl,üyolarrr sonraa değişiyo falan öle işte cnmm.dedim içimden benim doktorum 12 haftalıktı gördü ama neysee öle işte darısı sizin başınıza ökızlarr:):):)
benımkıde kız cnm belli oldu gecen hafta sakladı sakladı artık sıkıldı sanırım açtı bacakları:)
Eki Görüntüle 483077 Eki Görüntüle 483077
kızım tam poz verdi yaniii cimcimee actı bacaklarıı ce eeee doktorr bu fotoyaa ragmenn hala kız olup olmadığıuı belli olmaz pipisi belki küçüktür ondan gozukmuyordur belkii kızdrı bilemem dedi benim dokytorum değil ama:):)
herkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))
kızım tam poz verdi yaniii cimcimee actı bacaklarıı ce eeee doktorr bu fotoyaa ragmenn hala kız olup olmadığıuı belli olmaz pipisi belki küçüktür ondan gozukmuyordur belkii kızdrı bilemem dedi benim dokytorum değil ama:):)
benımkıde kız cnm belli oldu gecen hafta sakladı sakladı artık sıkıldı sanırım açtı bacakları:)
yuh o doktora kızoldugu o kadar belliki kukusu ben burdayım dıyor resmen:) hayırlı olsun topiğimizin prensesi:)
teşekkür ediyorum canımhadi gözün aydın meltem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım
canım bende akşamları ıcıyordum elevıtı sabahlarıda aç karna efabalık yağı ıcıyorum hamıleyken cok faydalı ımış doktorumda ızın verdı ama sabah akşam ayrı ılacları unuttugum ıcın elevıtıde sabaha aldım ac karna ıcıyorumcanımm benimm ben sana hemen cevap veriyim için rahat olsun benimde idrarım kokuyor ve idrar da da bişe çıkmadı gayte iyiydive akıntım sarımsı hafif bende de aynı ama kötü kokulu sapsarı olursa riskli sanırımm bence bizde bişey yok ama diğer hamişlerede sormak lazımm ,) bide tatlımm bana sabah aç karnına demir sabah tok karnına elevit yazdı ve öğlen de suda eritilen sandoz c calsiyum ve akşamda omega balık yağı
çok teşekkur ederım morcıvertımgözün aydn cok sevindim böle güzel haberler alalım hep inşşş
mınnak kelebeğim çok sağol:)meltemciğimmmm sonucun iyi çıkmasına çok sevindim canım hadi gözün aydın
berrak cım ben telefonda doktordan ögrensım sonucu gelmene gerek yok araman yeterlı demıştı bayramdan sonra allırım test sonuclarını ama bana 2 doktorda yuzde seksen erkek dedı usg e görebende diorum bu değer neki böle çok düşük:26:alla alla bende hiç duymamıştım bir bakayım netehayırlısı olsun inş.
meltemizmirrrrrrrrrrrrrr aranıyorsun hemen cevap ver senin değerin nedir??cinsiyet nedir kızmı erkek miiiii
cnm biz iyiyiz seninde iyi olmana çooook sevindik..senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz...bende bi takım şeyler tazeyken senin gibi yok bi dha istemiyom olmasın falan diyorum ama sonra fikrin çok değişiyor..seninde öle olacak eminim ve sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın bunun için hepimizde duacıyız...kendine iyi bak...bekliyoruz seni her zmanherkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))
doğrudur cnm ben arkadaşın söylediğini söylüyorum sadece şubat 2013 annelerinin bi tane daha topiği var oraya da takılıyorum orada söylemişlerdi...bencede faydalıdır ama yinede söylemek istedim belki bizim düşünemediğimiz bişi vardır diye...olmadı kontrole gittiğinde dr.unada danışırsıncanim sen soyleyince bende hemen bi arastiriyim dedim. gebelikte probiyotik yogurt belki zararli olabilir diye ama daha cok faydasi oldugunu gordum.bircok sitede probiyotik yogurt hamileligin 3 trimestrinde de rahatca kullanilabilir diyor. hatta sut icmeyenler icin (yani ben) kalsiyum deposudur yaziyo.
anaaaaamm poza bak ayaklara bayıldım tam yemelik.hiç öle diil ama koca ayak diyesim geldiEki Görüntüle 483077 Eki Görüntüle 483077
ya bacım ben cok duydum 7 aya kadar kız sonra erkekdiyenleri bellimi olur
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
ya ben niye anlamıyorum bu ultrasonlardan. bugün bir arkadaş daha eklemişti 2 adet 2.sini anlamamıştım. bunda da senin kuzunun kafası vücudu nerde anlamadım, 2 bacak gördüm ama:)))))))))))
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?