2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benımkıde kız cnm belli oldu gecen hafta sakladı sakladı artık sıkıldı sanırım açtı bacakları:)

yuh o doktora kızoldugu o kadar belliki kukusu ben burdayım dıyor resmen:) hayırlı olsun topiğimizin prensesi:)

gumuscum bızı buralarda yalnız bırakma ugra arada boyle bebek ıcınde sen kendını hazır hıssettıgınde yap yada yapma esin ıstıyor dıye sakın vıcdn yapma senın bedenın senın kararın

hadi gözün aydın meltem sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin Allah'ım
teşekkür ediyorum canım

canım bende akşamları ıcıyordum elevıtı sabahlarıda aç karna efabalık yağı ıcıyorum hamıleyken cok faydalı ımış doktorumda ızın verdı ama sabah akşam ayrı ılacları unuttugum ıcın elevıtıde sabaha aldım ac karna ıcıyorum

gözün aydn cok sevindim böle güzel haberler alalım hep inşşş
çok teşekkur ederım morcıvertım

meltemciğimmmm sonucun iyi çıkmasına çok sevindim canım hadi gözün aydın
mınnak kelebeğim çok sağol:)

berrak cım ben telefonda doktordan ögrensım sonucu gelmene gerek yok araman yeterlı demıştı bayramdan sonra allırım test sonuclarını ama bana 2 doktorda yuzde seksen erkek dedı usg e göre

cnm biz iyiyiz seninde iyi olmana çooook sevindik..senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz...bende bi takım şeyler tazeyken senin gibi yok bi dha istemiyom olmasın falan diyorum ama sonra fikrin çok değişiyor..seninde öle olacak eminim ve sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın bunun için hepimizde duacıyız...kendine iyi bak...bekliyoruz seni her zman
doğrudur cnm ben arkadaşın söylediğini söylüyorum sadece şubat 2013 annelerinin bi tane daha topiği var oraya da takılıyorum orada söylemişlerdi...bencede faydalıdır ama yinede söylemek istedim belki bizim düşünemediğimiz bişi vardır diye...olmadı kontrole gittiğinde dr.unada danışırsın
anaaaaamm poza bak ayaklara bayıldım tam yemelik.hiç öle diil ama koca ayak diyesim geldi

kızlar burada bi link paylaşmıştım inceleyemedim daha demiştim sonrasında da hastalandım unuttum....diğer topiktede söylemiştim arkadaş yapmış bugün paket gelmiş...buradan tekrar paylaşıyım yapmak isteyenler olursa aşağıdaki link, 4442784 ü arayıp kayıt yaptırmış. Çok çabuk geliyor paket.
http://www.parentzworld.com/tr/blog.asp?ID=2&TID=4442784&do=tag

İçinde yenidoğan bezleri, ıslak mendil,peçete, ufak oyuncak, ped, broşürler, ufak denemelik yumuşatıcı vs varmış. hamilelik boyunca 3 kere gönderiliyormuş
bende arıyacam

Son düzenleme:
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe, (((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba

kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe, (((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba

Ah Canim kıyamam daha gecen gün aynı seyleri yasadım.ayni bende yemek yiyemedigim için bebeğime karsı kendimi kötü hissettim.agladim baya. Hamilelikte hepimiz aynı seyleri yasiyoz uzme kendini sakın.doktorun bulanti ilaci verdiyse onu iç.ben 6. Haftamdan beri iciyorum.2 gundur iyiyim Allah'a şükür. Ama son 1 haftamız kaldı inşallah gecicek. Biraz dahA dayAn.Bir de ilaç içtiğim için kendimi kötü hissediyorum o ayrı bı mesele.

ya maşallaaaahhhh ayırmış dr amcasına göstermiş yetti canıma öğreninde kurtuluyum der gibi :))) maşallahh

ya ben niye anlamıyorum bu ultrasonlardan. bugün bir arkadaş daha eklemişti 2 adet 2.sini anlamamıştım. bunda da senin kuzunun kafası vücudu nerde anlamadım, 2 bacak gördüm ama:)))))))))))

evet bnm 2. resmim anlaşılmadı sonra ben o resimle oynayıp ekledim arada kaynadı halbuki cok aydınlatıcıydı şimdi tekrar ekliyorum görün benim fındığımı yaa

ama büyütüp bakın :))

cnm bi acile git niye böle karamsar oldun ki. anlat uykusuzluğunu parol aldığını geçmediğini filan. parolün serumu var takarlar rahat edersin. bebişinide üzme annesiiii uyuyamazsanda aç bi komedi filmi seyret yada hoş bi kitaba başla dikkatini dağıtt.. güzel şeylerle ilgilennn öptüm koşş acilee hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…