- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.701
inş dediğin gbi olur belki kaza fln ancak öyle olur çok acı çektim sadece ruh değil beden acısı var bide neyse hayırlısı diyelim artık kısmette varsa kaderde yazılıysa olur...anammm biri bizi gözetliyomuş:):) kuzum allah daha iyi eder seni inşallah ben senin bebek olayın çöpten çıkarıp rafına koydum şimdilik azıcık ara sonra tam gaz devam öyle olmaz elbette seninde meleğin olcak hepimizin duaları seninle bunu aklından çıkarma sevgili kocacığını da üzme şu dönemi bi atlat ben sana güveniyorum çatır çatır doğurcan :)
bncede bu dönem çok soğudum bebekten hiç çekici gelmiyo..cnm suan nasıl iyi hissediyosan öyle yap. bebek fikrine yoğunlaşmak zaten iyi bi fikir değil bence bu dönemde. yine de belli olmaz bakarsın bebiş davetsiz gelir bu kez. dualarımız seninle çok çok iyi ol
tabi cnm o sadece üzüldü ben hem acı çektim hem doğum yaptım o hastane fln çok kötüydü hiç çıkamıycam zannettm çok şükür evdeyim bebeği unutup kendi acımın peşine düştüm ama şükür iyiyimgumuscum bızı buralarda yalnız bırakma ugra arada boyle bebek ıcınde sen kendını hazır hıssettıgınde yap yada yapma esin ıstıyor dıye sakın vıcdn yapma senın bedenın senın kararın
cnm biz iyiyiz seninde iyi olmana çooook sevindik..senin ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz...bende bi takım şeyler tazeyken senin gibi yok bi dha istemiyom olmasın falan diyorum ama sonra fikrin çok değişiyor..seninde öle olacak eminim ve sağlıcakla bebişini kucağına alacaksın bunun için hepimizde duacıyız...kendine iyi bak...bekliyoruz seni her zman
sağol cnm belki dediğin gibi taze olduğu çindir inş öyledir ama soğudum bilemiyorum neyse siz iyi olun yavrular iyi olsun sağlıklı olsun inş
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
evet bnm 2. resmim anlaşılmadısonra ben o resimle oynayıp ekledim arada kaynadı halbuki cok aydınlatıcıydı şimdi tekrar ekliyorum görün benim fındığımı yaa
ama büyütüp bakın :))
Eki Görüntüle 483166
inş dediğin gbi olur belki kaza fln ancak öyle olur çok acı çektim sadece ruh değil beden acısı var bide neyse hayırlısı diyelim artık kısmette varsa kaderde yazılıysa olur...
bncede bu dönem çok soğudum bebekten hiç çekici gelmiyo..
canım iyi olmana sevindimdaha acın yeni zamana ihtiyacın var inş. herşey yolunda gider sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inan temennimiz bu
son 10 dakikahastaneden randevu almak için bekliorum:84::84: kızlar dua edin
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
benım arkadasım randevu almadan gıdıyor devlete neden acaba?
Yavrum sacmalama. Sakin boyle seyler duymiyim bi daha! Ne demek snneligi beceremicem! Elimizden geleni yapiyoruz. Hepimiz oyleyiz. 4. Ayda ne yersek onu alicaklar. Sakin boyle kafani takip kendini daha da hasta etme. Once senin sagligin onemli.kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
evet bnm 2. resmim anlaşılmadısonra ben o resimle oynayıp ekledim arada kaynadı halbuki cok aydınlatıcıydı şimdi tekrar ekliyorum görün benim fındığımı yaa
ama büyütüp bakın :))
Eki Görüntüle 483166
yirim onu ben maşallah :) bu değişik ama cidden. 4 boyutlu ultrason dedikleri bu mu ki? cehalet zor şey, eğitim şart:)))))))))
sanırım bu oluyo ve bunu gördükten sonra siyah beyaz görüntüyü birdaha görmek istemiyosunkolları bacakları ve tüm diğer hareketleri muhteşem görülüyo. dans eden bi mucize Rabbime hamd olsn bunları yaşattığı için :109::109:
selam kızlarrr
ikili test sonrası canım çok sıkıldı sağolun desteklerinize
16. hafta üçlü dedi nasıl dayanırım bilmem
neyse ki tatile çıktık kaç gündür kızımla oyalanırken kendime geldim hava değişikliği doğa deniz iyi geldi
sağlıklı bir çocuk en büyük hazine gerçekten kızıma baktıkça şükrediyorum daha da...
bu testleri yaptırmamak en güzeli sanırım nette amniyosentez yaptırıp günlerce ağlayıp sonra rahatlayan yüzlerce insan var
şimdi illa ki insanın içine korku düşüyo birsürü...
geçmişe bakamadım herkesler iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?