2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
inş dediğin gbi olur belki kaza fln ancak öyle olur çok acı çektim sadece ruh değil beden acısı var bide neyse hayırlısı diyelim artık kısmette varsa kaderde yazılıysa olur...
cnm suan nasıl iyi hissediyosan öyle yap. bebek fikrine yoğunlaşmak zaten iyi bi fikir değil bence bu dönemde. yine de belli olmaz bakarsın bebiş davetsiz gelir bu kez. dualarımız seninle çok çok iyi ol
bncede bu dönem çok soğudum bebekten hiç çekici gelmiyo..
gumuscum bızı buralarda yalnız bırakma ugra arada boyle bebek ıcınde sen kendını hazır hıssettıgınde yap yada yapma esin ıstıyor dıye sakın vıcdn yapma senın bedenın senın kararın
tabi cnm o sadece üzüldü ben hem acı çektim hem doğum yaptım o hastane fln çok kötüydü hiç çıkamıycam zannettm çok şükür evdeyim bebeği unutup kendi acımın peşine düştüm ama şükür iyiyim

ahh canm bole dusnme ıkı gndr cektgm acıyı agryı bır bılsen ne yıyeblyrum ne ayaga kalkablyrum bebek falan cıktı aklmdan bızmkıde can daha sonucta bebeklerımız tabıkıde onemlı ama bugunlerde beslenemdn dıe ıyı anne olamdn degıl sen boyle dusunerek bu sekılde uzulerek bıle herkesten cok ii anne oldgnn farkında deglmsn daha dur allahn ıznıyle bebeklerımızı kucagımıza alıcaz asıl annelik maceramız ozamn baslıcak mılletıde cok dınleme herkes konusr sen kendnı ıyı hssetsen tabıkı yer beslersn bebısını sılkın soyle kendne gel bakım

yirim onu ben maşallah :) bu değişik ama cidden. 4 boyutlu ultrason dedikleri bu mu ki? cehalet zor şey, eğitim şart:)))))))))

Son düzenleme:

canım, canını bu kadar sıkma. bir dönem böyle iştahsızlık oluyor. ben de 1 haftadır iştahsızım kilo verdim.besleyici hiç birşey yemiyorum.. illa ki oburlaşıcaksın zamanı gelince..pozitif düşünceni her zaman koru..
ben de progestan alıyordum vajinadan, son kontrolden sonra doktor kalanı da ağızdan al bitirelim dedi. ağızdan aldığımdan beri inanılmaz başım dönüyor, sendeleyerek yürüyorum, düşücem diye ödüm kopuyor. annelik iç güdüsü işte ister istemez herşeye can sıkıyoruz. gece uyuduğunda baş ağrın geçecektir.geçmiş olsun çok

Yavrum sacmalama. Sakin boyle seyler duymiyim bi daha! Ne demek snneligi beceremicem! Elimizden geleni yapiyoruz. Hepimiz oyleyiz. 4. Ayda ne yersek onu alicaklar. Sakin boyle kafani takip kendini daha da hasta etme. Once senin sagligin onemli.

sevtaporhan

canım yaşadıklarından dolayı sinirlerin bozulmuş öle karamsar düşünme rahatla birazhem bebeğin için herkes gibi sende elinden geleni yapıyorsun her şeyine sende dikkat ediyorsunbizimde elimizden başka bişey gelmiyor ki Allaha emanetler

kızlar 3 ayım doluyo ama hala bi doktorum yokk:))) madurum da madurum ankarada atatürk hastanesinde filiz avşar diye bi dr varmış duyan bilen tanıyan var mı yardımcı olursanız sevinirim....

meltemizmir o arkadaşına sor bakalım yöntemi neymiş nasıl gidebiliyormuş randevu almadan

bu arada bende çıkıyorum hayırlı geceler kızlar

selam kızlarrr
ikili test sonrası canım çok sıkıldı sağolun desteklerinize
16. hafta üçlü dedi nasıl dayanırım bilmem
neyse ki tatile çıktık kaç gündür kızımla oyalanırken kendime geldim hava değişikliği doğa deniz iyi geldi
sağlıklı bir çocuk en büyük hazine gerçekten kızıma baktıkça şükrediyorum daha da...
bu testleri yaptırmamak en güzeli sanırım nette amniyosentez yaptırıp günlerce ağlayıp sonra rahatlayan yüzlerce insan var
şimdi illa ki insanın içine korku düşüyo birsürü...
geçmişe bakamadım herkesler iyidir umarım

yirim onu ben maşallah :) bu değişik ama cidden. 4 boyutlu ultrason dedikleri bu mu ki? cehalet zor şey, eğitim şart:)))))))))

sanırım bu oluyo ve bunu gördükten sonra siyah beyaz görüntüyü birdaha görmek istemiyosun kolları bacakları ve tüm diğer hareketleri muhteşem görülüyo. dans eden bi mucize Rabbime hamd olsn bunları yaşattığı için :109::109:

selam kızlar dün yazdıklarınızı okudum ooo masallah bebiş resimleri cinsiyetler coğalmış.......cok sevindim.bizimkide gösterir inş.pazartesiye azkaldı ama zaman geçmiyo...beybi mi görmek istiyorum.bide şu düşükler çok moralimi bozuyo zaten kanamalı bir hamilelik geçiriyorum korkutuyo beni rica etsem buraya yazmasalar olurmu yada ne biliyim kendileri karar versinler...........

canım senin bebişe niçin 4 boyutluyla baktılar senmi istedin bende gitcem ama pazartesi banada bakarmı acaba herkezin doktorumu böyle

neden sıkıldın almanadım benım 2lim ıyı cıktı ama doktor yıne de 3lu ıstedı 2 lıde bakılmayan bışey varmış 3lude ona bakacak amnıyo sentez ıstemedıgı surece sorun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…