- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.721
canım senin bebişe niçin 4 boyutluyla baktılar senmi istedin bende gitcem ama pazartesi banada bakarmı acaba herkezin doktorumu böyle
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
kızzzz saçmalamaaaaaa valalhi kızıyorummmama duymıyımm böle şeler sen çok güzel bi anne olucaksınn elbette yediklerimizden alıcak bebişler ama yemessekte bizden sömürüp alıcaklar ihtiyaçlarını hadi toparlan annesi bebişin seni çok seviyor güzel annesi düşünsene doğunca yaşıyacağın o güzelliği bu acıları çekiyoruz bitanemm çekicezde pes etmicez ama tamam tatlımm eminimmmmm ki sende pes etmiyosunnnn sadece bu hamilelik hormonlarının verdiği bi etki duygusallik +++++ hat safada :))) tamam bitanemmm hem dayan bak hamileliğin balayına giriyoruz hepimizin üç ayı bitti gibi :)) tadını çıkar annesi meleğinin :)))seni seviyoruzz kuzummmmmmmmm
kızlar 15 haftM bıttı gerıye 23 kaldı:)))akşamları sıpam babası elını her koydugunda kımıldanıyor ıcerde dun eşımde bırını hıssettı
kızlar 15 haftM bıttı gerıye 23 kaldı:)))akşamları sıpam babası elını her koydugunda kımıldanıyor ıcerde dun eşımde bırını hıssettı
maaşallah sanabenimde dun itibariyle 15 bitti aynıyız sanırım
benim takvım 2 gun gerıden gelıyor benım pazrtesılerı haftam donuyor sat 1 mayıs senın canım?
ayyyy maşallahh ne güzel hissediyormusunuzzz biz ne zaman hissetcez acaba yaaaa :)))) ay heyecan sardı beni
Günaydın bayanlarkahvaltı yapıcam bir bakayım dedim buraya
ay ne güzelll yaaaaaaaaaa maşallahh maşallahhhhhhhhhhh duygulandımm vallahii süper bi duygu olsa gerekk :)))tabı tam anlamıyla tekmem asmaısna gelmedık daha ama 2 gundur göbek deliğime yaklaştıgını hıssedıyorum ıcerden oynadıkca karnım gdıklanıyor:)
günaydın bayanlar,, kahvaltı denen öğünü okadar özledimki
25 nisan benimen son 2 li teste göre günüm bugun 15 doluyor öle çıkıyor
ay ne güzelll yaaaaaaaaaa maşallahh maşallahhhhhhhhhhh duygulandımm vallahii süper bi duygu olsa gerekk :)))
canımm benim ekmek arası bşeler ye peynir falann yemeye zorla hem üzülme annesi kuzucuğunda seni dinliyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?