2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım senin bebişe niçin 4 boyutluyla baktılar senmi istedin bende gitcem ama pazartesi banada bakarmı acaba herkezin doktorumu böyle

gunaydın herkeze cnm benım kıde hem renklı hem sıyah beyaz goruyoz.kızımın zamanından albumu var renkl fotoların.vıdeoları var anne karnında hareket ederken.her doktorun ultrasonu aynı olmuyo.renksızde bıle zor goruyosun.doktorun ultrasonu doblerlıyse sanada gosterır cnm.

kızzzz saçmalamaaaaaa valalhi kızıyorummmama duymıyımm böle şeler sen çok güzel bi anne olucaksınn elbette yediklerimizden alıcak bebişler ama yemessekte bizden sömürüp alıcaklar ihtiyaçlarını hadi toparlan annesi bebişin seni çok seviyor güzel annesi düşünsene doğunca yaşıyacağın o güzelliği bu acıları çekiyoruz bitanemm çekicezde pes etmicez ama tamam tatlımm eminimmmmm ki sende pes etmiyosunnnn sadece bu hamilelik hormonlarının verdiği bi etki duygusallik +++++ hat safada :))) tamam bitanemmm hem dayan bak hamileliğin balayına giriyoruz hepimizin üç ayı bitti gibi :)) tadını çıkar annesi meleğinin :)))seni seviyoruzz kuzummmmmmmmm

Evet CNm aslında bu yakınmaların bu dertlenmen üzülmen senin ne kadar iyi anlayisli ince fikiri evladına düşkün amac bir anne olucaginin habercileri bunları dusunmen çok normal annelikk hormonları işlevde. Bebeğin büyüyor ve zarar görmüyor sen bebeğe zarar verecek birşey yapsan doktorlar yemeyin anneleri hastaneye yatırır hep merak etme iştaha gelecekler bebisinn Kocaman'ın olucak buyuycekk

kızlar 15 haftM bıttı gerıye 23 kaldı:)))akşamları sıpam babası elını her koydugunda kımıldanıyor ıcerde dun eşımde bırını hıssettı

günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnnn dünya tatlıları bebişlerin güzel annişleri nasılsınız haftayı yarıladık çok şükür hafta sonu gelsede bi yatıp uyuyup dinlensem güzel güzel

bu arada agustos topiğini okıuyorum çok heyecanlı sancılananlar doğuma gıdenler dogum hıkayelerı falan çok ozenıyorummmmmm

25 nisan benimen son 2 li teste göre günüm bugun 15 doluyor öle çıkıyor

sata göre14+3 um 2li teste göre15+3 um ama oğlumda da oyleydı hep 2 3 hafta buyuk cıkıyordu ben satı baz alıyorum o yuzden

ay ne güzelll yaaaaaaaaaa maşallahh maşallahhhhhhhhhhh duygulandımm vallahii süper bi duygu olsa gerekk :)))

süperr:)) bıde gıdıklanmasam:)

canımm benim ekmek arası bşeler ye peynir falann yemeye zorla hem üzülme annesi kuzucuğunda seni dinliyor çünkü :)

canım aslında yiyemediğimden değil, iştahım gayet iyi artık
ama yılların alışkanlığı kahvaltı denen öğün eşim we benim hayatımızda yok (hafta içi)
hep geçiştiriyoruz sabahları,
bazen akşam eve gidince peynir yiyorum yaa kalsiyum olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…