2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım tabiki bişeyler yiyorum ama böyle peynirli zeytinli kahwaltıları özlüyorum

aslında bende pek iştahlı yemiorum mecburiyetten yiyorum işteşöle şıkır şıkır çay bardağından çıkan kaşık sesini bende özledimSap gibi tek başıma kahvaltı yapıorum

neyse çıkıorum bişeyler yiyip gelirim

canım tabiki bişeyler yiyorum ama böyle peynirli zeytinli kahwaltıları özlüyorum

o zaman ben gibi yap her sabah ekmek arası peynir domates yanınada kayısı suyu içiyorum saat 10 da koca bir bardak süt öğle yemeğinde çorba meyve bir kase yoğurt makarna pilav yokkkk saat 4 gibi gene 1 bardak süt akşamda akşam yemeği saat 10 gibi meyve hmmmm uyurkende elevitimizi içip 1 bardak sütümüzü içip yatıyoruzzz :) kan can olsun bebeğime

25 nisan benimen son 2 li teste göre günüm bugun 15 doluyor öle çıkıyor

ay ne güzelll yaaaaaaaaaa maşallahh maşallahhhhhhhhhhh duygulandımm vallahii süper bi duygu olsa gerekk :)))

canım bu kadar sut fazla değilmi kansızlık yapmasın sonra?

ayy gaf mı yaptımmçalışıyorsun sanırım:26:bende çalıştığım gunleri özledimpastaenden poça vs. alır gelirdik arkadaşlar toplanır yerdik

canım hiç özleme yaa ne güzel ewde uyu, dinlen, kahwaltını yap, TV izle.................
6 yaşımdan beri ders çalışmaktan we yorucu öğrencilik we iş temposundan we sınawlarda bıktım yaaa
acaba diyorum bi gün bende ayaklarımı uzatıp ewde şööylee hiç bir stres olmadan tembellik yapabilecekmiyim
ya kızlar inanın şu son ay we doğum sonrası izni sırf bu yüzedn iple çekiyorum
6-7 ay ewdeyim

iş hayatı doğru bitanemm kalmıyo bende o tarz pek yapmıyorum eşim evde değilse evde olunca önceden yapardık tek oluncada pek kurmuyorum ekmek arası yapıyorum olsunnn tatlımmm nasıl olsa akşam eve gelince yiyormuşun gün içinde alıyosunnnn
sata göre14+3 um 2li teste göre15+3 um ama oğlumda da oyleydı hep 2 3 hafta buyuk cıkıyordu ben satı baz alıyorum o yuzden

süperr:)) bıde gıdıklanmasam:)

gıdı gıdı oynuyo aneciğiyle meleğii maşallahhhh onaaa maşallahhhhhhhh

bazen bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum sonrada sıkılırım herhalde diyorum bu arada nasıl 6-7 ay kız 4 ay değilmi

canıııım ne güzel besleniyosun hem çok faydalı hem kalorisiz, çok özendim yaa artık daha dikkat edicem
günde 3 bardak süt içiyosun demek, yaa çok sewerim sütü ama 3 bardakta kilo yapmazmı

bazen bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum sonrada sıkılırım herhalde diyorum bu arada nasıl 6-7 ay kız 4 ay değilmi

canım ben 1 ya doğum öncesi, bide bebiş 6 aylık olana kadar dönmeyi düşünmüyorum
buarada süt kansızlık yapmaz canım, yemekle birlikte içersen sadece demir emilimini azaltır
yani yemeklerle içmessen 1 saat önce yada sonra yeter
ama kalorisi
buarada hazır sütmü içiyosun merak ettim

ben süt içemiyorumm kızlar (( doktorumm ama şimdi calsiyumm sandoz c ye başladı onu içiyorum zaten dedi ilk üç ay yeter ona ama üç ay sonra desteklememiz lazım dedi sadece bi kaseye yakın activia yoğurt yiyorum

tekmeliyo muuuu kız bizimki nie tekmelemiyo yaaaa

Sol kasığımda bi ipçeker gibim yapıyo minnoş...

Oluruna bırakmak en güzeli cnm süpriz yumurta olur belkim hiç beklemediğin anda.....Herşeyin hayırlısı canım ya am asen kendine çok dikkat et bizleride ihmal etme ama özleriz yaniiii.......

Çok mersi cnm yaaa...Hmen cik yapam bakem...

günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnnn dünya tatlıları bebişlerin güzel annişleri nasılsınız haftayı yarıladık çok şükür hafta sonu gelsede bi yatıp uyuyup dinlensem güzel güzel

GÜNAYDIIIIIIIIINNNNNNNNNN..... ah ah ben işe giderken eve gelirken her boşlukta uyukluyorum walla ah ah..sorma çabuk gelsin haftasonuuuuu yaaaa ayneen !!

canıııım ne güzel besleniyosun hem çok faydalı hem kalorisiz, çok özendim yaa artık daha dikkat edicem
günde 3 bardak süt içiyosun demek, yaa çok sewerim sütü ama 3 bardakta kilo yapmazmı

maş. ne güzel sütü çok seviyorsun ben öncede bırak 3 bardağı yarım bardak süt bile içemezdim peynirden tiksinirdim yoğurt desen hiç yiyemezdim kendime hayret ediyorum
nasıl yiyiyorum diye ama otursam 1 kalıp peynir yerim çok seviyorum şimdi kuzu

evet pastorize süt içiyorum ama yoğurdumu köyün içinden geçiyoruz şirkete gelirken sütü ordan alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum

bende yoğurdu kendim yapıyorum bazen pastörize sütten bazen günlük sütten, ama hiç süt içemiyorum mide bulantım yüzünden yoğurtta yiyemedim uzun zamandır bende doktordan takviye isteyeyim bari

evet pastorize süt içiyorum ama yoğurdumu köyün içinden geçiyoruz şirkete gelirken sütü ordan alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum

canım bende yoğurdu kendim yapıyorum bi kaç aydır we alıştımda
ama süt konusunda çook kararsız kaldıktan sonra yine bu doğal sütü içmeye karar werdim ama tam içim rahatta değil
çok kaynatsam gitti besin değeri diyorum az kaynatsam ya brusella warsa diyorum ama yinede bunu içiyorum
senin pastörize içme sebebin tadındanmı, temizliğindenmi, besin değerinin daha iyi olduğunu düşündüğündenmi???
bide yoğurt yapmadan önce kaç dakika kaynatiyosun sütü???

hamileliğimin başından beri peynir ve yeşil zeytine kafayı taktım ben.. bağımlısı oldum resmen.. zeytin kavanozumla dolaşıyorum ewde ama süt pek içmiyorum aklıma pek gelmiyo öyle sürekli içmiyorum.. ama suratımda şu an 5 sivilce var ve 1-2 tane daha çıkıcak galiba

normaldede süt bana hep inek kokuyor gibi geliyor doğal sütü o yüzden hiç içemiyorum o daha ağır kokuyor pastörizeyi içiyoruz işte kesinlikle doğalı daha iyidir ama
bana ağır geliyor en güzeli yapıyorsun şifa olsun kuzumuza kaynatmaya gelince ben dakika tutmuyorum canım çokta kaynatmıyorum azda ama maş. yoğurt peynir gibi oluyor :)

anammmmm kız bende çok yeşil zeytin ve peynir yiyiyorummmmm sütte iç canım benim yarım bardak yarım bardak alıştır kendini herşey bebişimiz için

günaydın kızlarrr
maşallah ne güzel süt içiyosunuz ben içemiyorum yaaa
sütle aram hiç iyi değildi halen de öyle bikaç defa balla karıştırıp içmeye çalıştım içtim de ama sonrası midem bulandı
minikkelebek in dediği gibi yarım bardak yarım bardak alıştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…