- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.741
günaydın nasıl yani kahvaltını yapmıyormusun ?
canım tabiki bişeyler yiyorum ama böyle peynirli zeytinli kahwaltıları özlüyorum
canım tabiki bişeyler yiyorum ama böyle peynirli zeytinli kahwaltıları özlüyorum
aslında bende pek iştahlı yemiorum mecburiyetten yiyorum işteşöle şıkır şıkır çay bardağından çıkan kaşık sesini bende özledim Sap gibi tek başıma kahvaltı yapıorum
neyse çıkıorum bişeyler yiyip gelirim
25 nisan benimen son 2 li teste göre günüm bugun 15 doluyor öle çıkıyor
ay ne güzelll yaaaaaaaaaa maşallahh maşallahhhhhhhhhhh duygulandımm vallahii süper bi duygu olsa gerekk :)))
o zaman ben gibi yap her sabah ekmek arası peynir domates yanınada kayısı suyu içiyorum saat 10 da koca bir bardak süt öğle yemeğinde çorba meyve bir kase yoğurt makarna pilav yokkkk saat 4 gibi gene 1 bardak süt akşamda akşam yemeği saat 10 gibi meyve hmmmm uyurkende elevitimizi içip 1 bardak sütümüzü içip yatıyoruzzz :) kan can olsun bebeğime
ayy gaf mı yaptımmçalışıyorsun sanırım:26:bende çalıştığım gunleri özledim pastaenden poça vs. alır gelirdik arkadaşlar toplanır yerdik
canım bu kadar sut fazla değilmi kansızlık yapmasın sonra?
iş hayatı doğru bitanemm kalmıyo bende o tarz pek yapmıyorum eşim evde değilse evde olunca önceden yapardık tek oluncada pek kurmuyorum ekmek arası yapıyorum olsunnn tatlımmm nasıl olsa akşam eve gelince yiyormuşun gün içinde alıyosunnnncanım aslında yiyemediğimden değil, iştahım gayet iyi artık
ama yılların alışkanlığı kahvaltı denen öğün eşim we benim hayatımızda yok (hafta içi)
hep geçiştiriyoruz sabahları,
bazen akşam eve gidince peynir yiyorum yaa kalsiyum olsun diye
sata göre14+3 um 2li teste göre15+3 um ama oğlumda da oyleydı hep 2 3 hafta buyuk cıkıyordu ben satı baz alıyorum o yuzden
süperr:)) bıde gıdıklanmasam:)
canım hiç özleme yaa ne güzel ewde uyu, dinlen, kahwaltını yap, TV izle.................
6 yaşımdan beri ders çalışmaktan we yorucu öğrencilik we iş temposundan we sınawlarda bıktım yaaa
acaba diyorum bi gün bende ayaklarımı uzatıp ewde şööylee hiç bir stres olmadan tembellik yapabilecekmiyim
ya kızlar inanın şu son ay we doğum sonrası izni sırf bu yüzedn iple çekiyorum
6-7 ay ewdeyim
o zaman ben gibi yap her sabah ekmek arası peynir domates yanınada kayısı suyu içiyorum saat 10 da koca bir bardak süt öğle yemeğinde çorba meyve bir kase yoğurt makarna pilav yokkkk saat 4 gibi gene 1 bardak süt akşamda akşam yemeği saat 10 gibi meyve hmmmm uyurkende elevitimizi içip 1 bardak sütümüzü içip yatıyoruzzz :) kan can olsun bebeğime
bazen bende senin düşündüğün gibi düşünüyorum sonrada sıkılırım herhalde diyorum bu arada nasıl 6-7 ay kız 4 ay değilmi
tekmeliyo muuuu kız bizimki nie tekmelemiyo yaaaa
herkes cok iyimiş sevndm ikili testlerde güzel çıkmış daha nolsun arada bakıyorum size çok mutlu oldum..beni merak eden olursa daha iyiyim inanamadığım bi rahatlama var içimde allah sabır veriyo alıştım galiba sadece karnım biraz tuhafıma gidiyo dümdüz oldu bide üstüne 4kilo vermişim sıfır göbek oldum elim sürekli karnımda onada alışırsam çok iyiyim bebek olayınıda rafa kaldırmadım direk çöpe attım eşimin tepkisinden korkuyodum onada söyledim bidaha hamile kalmak istemiyorum diye tmm bebişim sen istemiyosan olmasın dedi ama çok bozuldu akşam normale dönmüştü galiba acım eçince tekrar isterim zannediyo ama yanılıyo:))))))
kızlar burada bi link paylaşmıştım inceleyemedim daha demiştim sonrasında da hastalandım unuttum....diğer topiktede söylemiştim arkadaş yapmış bugün paket gelmiş...buradan tekrar paylaşıyım yapmak isteyenler olursa aşağıdaki link, 4442784 ü arayıp kayıt yaptırmış. Çok çabuk geliyor paket.
Hamileyim | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
İçinde yenidoğan bezleri, ıslak mendil,peçete, ufak oyuncak, ped, broşürler, ufak denemelik yumuşatıcı vs varmış. hamilelik boyunca 3 kere gönderiliyormuş
bende arıyacam
günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnnn dünya tatlıları bebişlerin güzel annişleri nasılsınız haftayı yarıladık çok şükür hafta sonu gelsede bi yatıp uyuyup dinlensem güzel güzel
canıııım ne güzel besleniyosun hem çok faydalı hem kalorisiz, çok özendim yaa artık daha dikkat edicem
günde 3 bardak süt içiyosun demek, yaa çok sewerim sütü ama 3 bardakta kilo yapmazmı
canım ben 1 ya doğum öncesi, bide bebiş 6 aylık olana kadar dönmeyi düşünmüyorum
buarada süt kansızlık yapmaz canım, yemekle birlikte içersen sadece demir emilimini azaltır
yani yemeklerle içmessen 1 saat önce yada sonra yeter
ama kalorisi
buarada hazır sütmü içiyosun merak ettim
evet pastorize süt içiyorum ama yoğurdumu köyün içinden geçiyoruz şirkete gelirken sütü ordan alıp yoğurdumu kendim mayalıyorum
canım bende yoğurdu kendim yapıyorum bi kaç aydır we alıştımda
ama süt konusunda çook kararsız kaldıktan sonra yine bu doğal sütü içmeye karar werdim ama tam içim rahatta değil
çok kaynatsam gitti besin değeri diyorum az kaynatsam ya brusella warsa diyorum ama yinede bunu içiyorum
senin pastörize içme sebebin tadındanmı, temizliğindenmi, besin değerinin daha iyi olduğunu düşündüğündenmi???
bide yoğurt yapmadan önce kaç dakika kaynatiyosun sütü???
hamileliğimin başından beri peynir ve yeşil zeytine kafayı taktım ben.. bağımlısı oldum resmen.. zeytin kavanozumla dolaşıyorum ewdeama süt pek içmiyorum aklıma pek gelmiyo öyle sürekli içmiyorum.. ama suratımda şu an 5 sivilce var ve 1-2 tane daha çıkıcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?