2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar, günaydın, desteklerinizi okudum hepnizin, tek tek, allah hepinizden gani gani razı olsun. sizin kalbiniz gerçekten de çok temiz, allah kalbinize göre versin... inanın o kadar kötüydüm ki geceye kadar ağladım, acile de gitmedim, dr lardan nefret ediyorum falan diye ağlıyordum, eşim de ağladı zavallım, neyse unutalım, şimdi iyiyim, uyudum gece iyi geldi, rahatladım, artık kendime bakıcam zorla da olsa sabah hep yararlı şeyler yemeye çalışıcam, 170 dr. a veriyordum, bırakacağım dr.u o parayla kendime yararlı yiyecekler alıcam. inanın dr. a para yedirmekten para kalmamıştı. aptallığımı anladım. şimdi çok iyiyim, desteğiniz de çok iyi geldi. bebeğimi üzmicem bidaha.... hepinizin gönlüne yüreğine sağlık ne diyim.....

kızlar bebişimi hiç hareket ederken görmedim dedim ya ,dün çok şükür bebişimi kıpır kıpır gördüm .. Doktor ense kalınlığını ölçmeye çabaladı ama bizim minik hiç rahat durmadı . :))

onu öyle görünce duygulandım ikili test için de kan verdim. 1 hafta sonra sonuçlar çıkıyomuş.

Son düzenleme:
kızlar ben de bugün akşam üstü doktorumu ikili kan sonuçları için arayacağım:18::18:ense ve burun tamamdı

canım doktor bana mide bulantım için hap vermişti. şu ana kadar onu kullanıyordum. ben de senın gibiydim .Hiç bişe yiyemiyordum .3 aYA kadar kullanıcaz bu hapları dedi. 3ay doluyor. ben de hala sabah kusmaları var haplara rağmen.. doktorum dün 8 10 günün kaldı sık dişini dedi.. umarım senın sorunun da geçer.. bak işte ozaman kilo aldım kilo aldım diye sızlanıcaz

günaydın güzel anneler
bugün doktorumu aradım 2li testim çıktı mı die
sonuç çok güzel istediğin zaman gel al dedi ben de karar veremedim
bugün mü gitsem yoksa haftaya gidip cinsiyetini de mi öğrensem çünkü
daha geçen hafta girdim usg ye yani bu kadar sık zarar verir mi

kızlar 15 haftM bıttı gerıye 23 kaldı:)))akşamları sıpam babası elını her koydugunda kımıldanıyor ıcerde dun eşımde bırını hıssettı

cnm ya deme öyle valla kıskanıyorum benim sat 30 nisan
senden önce ama ben hala hissedemiyorum ve bu son günlerde
deli gibiyim biri bana dur desin manyak manyak şeyler okuyorum
anne karnında kalbi durursa nasıl anlaşılır gibi şeyler okuyorum
ve kendime hakim olamıyorum o yüzden biran önce hareket etsin istiyorum
o zaman rahatlıcam galiba

ben de gelecek hafta senın heyecanını telaşını yaşıcam.. inşallahhh miniğin çookk sağlıklıdırr

ben de ikili test sonuçlarımı yarın alıcam ama doktorum yıllık izine çıkmış başka doktordan randevu almak zorunda kaldım.. 23 üne kadar yok (( eşim de diyo ki olsun başka doktor da baksın belki diğerinin göremediği bişeyi görür diyo.. haklı aslında ama doktorum da anne gibiydi çok ilgileniyodu prenses gibi hissediyodum onun yanında

kızlaaar dün gece 3 saat uykudan başka gündüzde uyuyamamıştım. daha yeni uyandım sayılır.akşama ne yapsam diye düşünüyorum.şöle güzel bi ana yemek tavsiye edebilecek olan var mı?iftaraa misafirim var da eşimin arkadaşı gelecek.

Son düzenleme:
ben genelde misafir gelince minik köftelerle terbiyeli köfte çorbası yaparım. yanına cacık pilav etli ya da tavuklu sebzeleri fırına veririm. cacık yerine semizotu ya da havuçlu yoğurtlu salatayı da düşünebilirsin.

dediğim gibi bende isterim bu şekilde bakmasını eğer bakmazsa hooop başka bir doktora :))

aynısını yapıcam valla. düşünmekten yoruldum dünden beri. menüne teslim oldum datlumm. şimdi motor takıp önce evv sonra yemek... beni özleyin anacım byeeee. döndüğümde geçmişe bakacam güzel mutlu haberler okumak istiyorummm ona göre kızlar. hayatımızdaki olumsuz herkesi,her şeyi çıkaralım. evrene olumlu mesajlar yollayalım olar mı?ben bugünlerde benim canımı sıkan insanları tesbit edip hayatımdan çıkarmaya karar verdim. süpermiş tavsiye ederim.öpüldünüzzz

kızlaaaaaaarrrr, şimdi çok güzel bişey oldu ne olur cevap verin. sırt üstü yattım, karnımı sevdim, sonra biraz izleyeyim bişey var mı dedim. sessizce izledim ve karnım birden tik tik atmaya başladı, gözle görülür şekilde,böyle göbeğim sallanıyor, tabi takır takır değil ama ufak ufak deliğine kadar sallanıyor alttan başlayıp, bu bebeği mmi, başka ne olabilir????????

cnm benımde yarın mısafırım var borcamda yemek yapamcok guzel ouyo patlıcanı pıjama gbısoy mınıkkup kup dograhavuclrı kup kup dogra mınık.paateslrı kup kup mınık.kırmızı bıber yesıl bıber kucuk dogra etlerı soelk dogra bı tencereye azcık tereyag koy 2 tne falan sogan mınık dogra kavur etı koy kavur et pısmeye durdumu kabukları soyulmus domateserı kup kup dgra etınustune ekle azcık tuz pıssınler.altını kapa.sonra onceden haırladıgın mazemelerın hepsını borcama dok.ustune et sogan domates karısımını doksonraazcık tuz serp azcık pulbıber baharat.karıstır hepsını.ustneesalcalı suya tepeem 2 kasık salca falan sukaıstır dok su tam ustune kaar gelsın okadar cok kapamasn.ustunede mınık mınık tereyagı koy.folyoyla kapa borcamı fırınaver.afıyet olsun.

ben yanına ortaya lazanya yapıc.tavuklu sezar salatası fırına kasarlı pure.coba yapcam salata karpuz.aksam ıftara bana gelın sızlerede yapıyım kızlar.:)

kızlar 3 ayım doluyo ama hala bi doktorum yokk:))) madurum da madurum ankarada atatürk hastanesinde filiz avşar diye bi dr varmış duyan bilen tanıyan var mı yardımcı olursanız sevinirim....

bende ankarada dr. araştırıyorum ankaralı hamileler topiği var orayı baştan sona okudum bazı dr.lar not aldım ama dediğin dr.u hiç duymadım orada...bi git bakalım hali tavrı ilgisi nasıl...

canım o kendi damarının atışıdır muhytemelen,
düzenli ve ritmikse kesin öyledir

canım o kendi damarının atışıdır muhytemelen,
düzenli ve ritmikse kesin öyledir

hımmm öyle mi diyosun :)))) neyse bu bile beni mutlu etti. offff artık hissetsem hareketlerini yaaaa (((( dün bir arkadaşım ben 2.5 aylıkken hissettim dedi ama ben 13+2 yim bugün tık yok :))) neyse....

ben pastörize içiyorum çünküüüüü buradaki inekler çöp yiyor...ot ağaç denen bişi yok..çok sıcak ve kurak...çok acıyorum valla hallerine hepsini buradan giderken hepsini götürüp çayıra salmak istiyorum mideleri bayram etsin hayvancağızlarrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…