- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.761
kaç saattir uyuyamaıyorum da lanet olası bir huyum var, uykusuzluktan ölsem de gündüz uyuyamam, hoş gece de uyuyamadığım için uykusuzum ya .... ölüyorum baş ağrısından yok böyle bir ağrı 4 saattir gözlerimi dinlendirdim, parol içtim 1 tane... midem desen hala bulanıyor, arkadaşla konuştum iyice moral sıfırlandı. deli misin, çocuk fotosentez mi yapacak, bebeğini besle yemeden olur mu dr. un sana bişey demiyo mu dedi, hayır şuan erken, birkaç haftaya yersin diyor dedim ama haklı gibi geldi, ben bişeyi beceremiyrm,, dayanamıyrm küçücük bebeğe,(((( minicik bebeğimi beslemeyi, acılara ağrılara katlanmayı beceremedim.... neyse yaaa bu gün çok kötüyüm cannızı sıkmayayım siz bakmayın bana güzel anneler...ben anneliği beceremeicem galiba
kızlar ben de bugün akşam üstü doktorumu ikili kan sonuçları için arayacağım:18::18:ense ve burun tamamdı
kızlar 15 haftM bıttı gerıye 23 kaldı:)))akşamları sıpam babası elını her koydugunda kımıldanıyor ıcerde dun eşımde bırını hıssettı
ben de gelecek hafta senın heyecanını telaşını yaşıcam.. inşallahhh miniğin çookk sağlıklıdırr
ben genelde misafir gelince minik köftelerle terbiyeli köfte çorbası yaparım. yanına cacık pilav etli ya da tavuklu sebzeleri fırına veririm. cacık yerine semizotu ya da havuçlu yoğurtlu salatayı da düşünebilirsin.kızlaaar dün gece 3 saat uykudan başka gündüzde uyuyamamıştım. daha yeni uyandım sayılır.akşama ne yapsam diye düşünüyorum.şöle güzel bi ana yemek tavsiye edebilecek olan var mı?iftaraa misafirim var da eşimin arkadaşı gelecek.
gunaydın herkeze cnm benım kıde hem renklı hem sıyah beyaz goruyoz.kızımın zamanından albumu var renkl fotoların.vıdeoları var anne karnında hareket ederken.her doktorun ultrasonu aynı olmuyo.renksızde bıle zor goruyosun.doktorun ultrasonu doblerlıyse sanada gosterır cnm.
ben genelde misafir gelince minik köftelerle terbiyeli köfte çorbası yaparım. yanına cacık pilav etli ya da tavuklu sebzeleri fırına veririm. cacık yerine semizotu ya da havuçlu yoğurtlu salatayı da düşünebilirsin.
ben genelde misafir gelince minik köftelerle terbiyeli köfte çorbası yaparım. yanına cacık pilav etli ya da tavuklu sebzeleri fırına veririm. cacık yerine semizotu ya da havuçlu yoğurtlu salatayı da düşünebilirsin.
kızlar 3 ayım doluyo ama hala bi doktorum yokk:))) madurum da madurum ankarada atatürk hastanesinde filiz avşar diye bi dr varmış duyan bilen tanıyan var mı yardımcı olursanız sevinirim....
kızlaaaaaaarrrr, şimdi çok güzel bişey oldu ne olur cevap verin. sırt üstü yattım, karnımı sevdim, sonra biraz izleyeyim bişey var mı dedim. sessizce izledim ve karnım birden tik tik atmaya başladı, gözle görülür şekilde,böyle göbeğim sallanıyor, tabi takır takır değil ama ufak ufak deliğine kadar sallanıyor alttan başlayıp, bu bebeği mmi, başka ne olabilir????????
canım o kendi damarının atışıdır muhytemelen,
düzenli ve ritmikse kesin öyledir
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html kızlar baakın bakalım aramızda tutan var mı ?bana doktorum kız gibi gözüküyo ama 1 ay sonra kesinleşir dedi. bu hesaplamaya göre de kız çıkıyo.
canım bende yoğurdu kendim yapıyorum bi kaç aydır we alıştımda
ama süt konusunda çook kararsız kaldıktan sonra yine bu doğal sütü içmeye karar werdim ama tam içim rahatta değil
çok kaynatsam gitti besin değeri diyorum az kaynatsam ya brusella warsa diyorum ama yinede bunu içiyorum
senin pastörize içme sebebin tadındanmı, temizliğindenmi, besin değerinin daha iyi olduğunu düşündüğündenmi???
bide yoğurt yapmadan önce kaç dakika kaynatiyosun sütü???
Benim de kız çıktı.... daha doğrusu tüm hesaplamalar gibi bu da kız gösteriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?