2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hımmm öyle mi diyosun :)))) neyse bu bile beni mutlu etti. offff artık hissetsem hareketlerini yaaaa (((( dün bir arkadaşım ben 2.5 aylıkken hissettim dedi ama ben 13+2 yim bugün tık yok :))) neyse....

cnm bu kadar endişelenme daha erken dün arkadaşımla konuıştum aralıkta doğumu var onunda 22. haftada 20 haftalıkken hissetmemiş endişelenip dr.a gitmişler dr.da hissetmen lazım falan demiş şaşırmış...çok şükür 21de hissetmiş...telefonumda bebeğim diye bi uygulama var 13 haftada ikinci gebeliklerde hissetme olabilir diyodu..

şimdi kızlar cevap verin:26:
yatarken sağa yatmıyoruz yuzukoyun yatmıyoruz sırtüstü yatmıoruz sol tarafa da kalbim sıkışıyor yatamıyorum ben ne tarafıma yatıcam :84::84:
gece uykularım gitti artık

kızlar yemekten sonra sizinde ağzınızda çok kötü demir tadı olluyormu, sanki yemek yememişim pas yemişim hiç su içmedim ama sanki ağzıma kadar su doluyumm:26:

Lazanyayı yapan kim tarif versin başemal soslu mu yapıyorsun:26:

evet cnm tabıykı besamel sosuyla ama hazır kullanıyorum.
buyuk borcamsa 2 paket besamel sosu 2 lt sut 1 bardakta su karıstıra karıstıra pısırıyon hazır.sonraayrı bı tencerede sogan bıber domates kıyma salca 2.3 dıs sarımsak kavuruyon harc hazırlıyon aynı karnı yarık harcı gıbı.bır pakette lazanya al marketten.

sonra borcamı al yanına koselı olcak en alta kıyma harcını serp ustune besamel sos gezdır onun ustune lazanyaları dız genıs gelen ucu kır ortadan ole koy.ustune yıne kıyma besamel sos.ustune lazanya bu ıslemı 4 kat yap en uste lazanya koyma kıymayı besamel sosu koydun mu kasar rendesı koy bolca yay fırına ver 40 dk falan pıscez kasar erıyıp kızarınca hazır cnm.

kızlar çok canım sıkkın.. dün 2 li test için kan verdiğimde bir form doldurmuştum. nöral tüp defektini var demiştim..
bugün koskoca hastaneden aradılar " kimde var nöral tüp defekti " diye sordular. bende dedim. adamın sesi garipleşti hımmm dedi.
demek ki çok önemli ,testi etkilicek bişey bu. çok çok çok moralim bozuldu.of yaaaaaaaaaa

bazıları havuç felan da koyuyormuşdenicem en kısa zamanda teşekkur ederim...

takip etmeleri iyi aslında hemen üzülme git bakalım ne dicekler belki ona göre tedavi başlanır...

cnm korkma Allahın ıznıyle bıse olmaz doktorun ne dıyo.buzamana kadar sana bılgı vermedımı ne olcak nasıl ılelıycek dıye.

eşimle benim doğum yıllarımıza göre de aynı sene cıktı. nasıl anlıcaz şimdi bi arkadaş bebişlere aldıklarımız için bi topic açmıştı onu bulamadım. ilk sayfaya eklense keske

nöral tüp defekti ne bilmiyorum canım ama hemen kotuye yorma seni cagırmadılarmı yada bi açıklama demedilermi şoyle ıı mıı diyip cvp veriyolarya kıl oluyom ıı mıı diycenize şoyle bi etkileşim olur felan filan deyin insanların kafaasını karıştırıyolar inş allahın izniyle bi sorun yoktur canım

eşimle benim doğum yıllarımıza göre de aynı sene cıktı. nasıl anlıcaz şimdi bi arkadaş bebişlere aldıklarımız için bi topic açmıştı onu bulamadım. ilk sayfaya eklense keske

bacım sennde benm gibi desene bizim bebişlrr ne acaba bence onunda bi yontemi vardır aynı cıkınca ama nedir acep:18::18:

canım ben de duymuştum bunu da üçlü taramada çıktığını biliyordum. 3lü mü yaptırmıştın? peki dr.unla konuştun mu tedavisi varmıy mış???? sıkma canını....

Bol vitamin yani folik asit ya da folate vitamini takviyesi yapacak demekki doktorun cnm endişelenme takip etmeleri çok iyi !...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…