- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.781
hımmm öyle mi diyosun :)))) neyse bu bile beni mutlu etti. offff artık hissetsem hareketlerini yaaaa(((( dün bir arkadaşım ben 2.5 aylıkken hissettim dedi ama ben 13+2 yim bugün tık yok :))) neyse....
kızlar o nasıl hesaplanıyor ben 27 eşim 32 bilen bana hesap yaparmı zahmet olmazsa
kızlar o nasıl hesaplanıyor ben 27 eşim 32 bilen bana hesap yaparmı zahmet olmazsa
Lazanyayı yapan kim tarif versin başemal soslu mu yapıyorsun:26:
evet cnm tabıykı besamel sosuyla ama hazır kullanıyorum.
buyuk borcamsa 2 paket besamel sosu 2 lt sut 1 bardakta su karıstıra karıstıra pısırıyon hazır.sonraayrı bı tencerede sogan bıber domates kıyma salca 2.3 dıs sarımsak kavuruyon harc hazırlıyon aynı karnı yarık harcı gıbı.bır pakette lazanya al marketten.
sonra borcamı al yanına koselı olcak en alta kıyma harcını serp ustune besamel sos gezdır onun ustune lazanyaları dız genıs gelen ucu kır ortadan ole koy.ustune yıne kıyma besamel sos.ustune lazanya bu ıslemı 4 kat yap en uste lazanya koyma kıymayı besamel sosu koydun mu kasar rendesı koy bolca yay fırına ver 40 dk falan pıscez kasar erıyıp kızarınca hazır cnm.
kızlar çok canım sıkkın.. dün 2 li test için kan verdiğimde bir form doldurmuştum. nöral tüp defektini var demiştim..
bugün koskoca hastaneden aradılar " kimde var nöral tüp defekti " diye sordular. bende dedim. adamın sesi garipleşti hımmm dedi.
demek ki çok önemli ,testi etkilicek bişey bu. çok çok çok moralim bozuldu.of yaaaaaaaaaa
kızlar çok canım sıkkın.. dün 2 li test için kan verdiğimde bir form doldurmuştum. nöral tüp defektini var demiştim..
bugün koskoca hastaneden aradılar " kimde var nöral tüp defekti " diye sordular. bende dedim. adamın sesi garipleşti hımmm dedi.
demek ki çok önemli ,testi etkilicek bişey bu. çok çok çok moralim bozuldu.of yaaaaaaaaaa
doğum tarihini yaz canım yaşınızı değil.. ben hesaplarım.
sagol canım (14.08.1985 bu benim) (10.02.1980 bu eşimin) kaç defa denedim bulamıyorum ikimizinkide denk geliyo sanki
eşimle benim doğum yıllarımıza göre de aynı sene cıktı. nasıl anlıcaz şimdibi arkadaş bebişlere aldıklarımız için bi topic açmıştı onu bulamadım. ilk sayfaya eklense keske
canım ben de duymuştum bunu da üçlü taramada çıktığını biliyordum. 3lü mü yaptırmıştın? peki dr.unla konuştun mu tedavisi varmıy mış???? sıkma canını....kızlar çok canım sıkkın.. dün 2 li test için kan verdiğimde bir form doldurmuştum. nöral tüp defektini var demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?