- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.801
evet canım yaşınızdan tarihinizi bulup yaptım ama dediğin gibi ikinizin de aynı çıkıyor :))şansına tam denk gelmiş :)
kızlaaaaaaarrrr, şimdi çok güzel bişey oldu ne olur cevap verin. sırt üstü yattım, karnımı sevdim, sonra biraz izleyeyim bişey var mı dedim. sessizce izledim ve karnım birden tik tik atmaya başladı, gözle görülür şekilde,böyle göbeğim sallanıyor, tabi takır takır değil ama ufak ufak deliğine kadar sallanıyor alttan başlayıp, bu bebeği mmi, başka ne olabilir????????
canım onlar benm damarlarımmış öyle dedi arkadaşlar.Canım süper hissetmişin minnoşunu ......İlk bebii olanlar 20 inci haftalara kadar bişiy hissetmeyebilirmiş..en iyi yöntem sırt üstü uzanım elini koymakmış göbüşe..Çok şanslısın..bende solumda çekiştiridiğini arada hissediyorum Hatta sabahları şimdi sola yattığımdan rahat nefes alsın diye kuzu yön değiştirdiğimde içimde soldan sağa yuvarlandığını hissediyorum mesela..Çok komik ve müthiş birşey...
benım hesabıma gore erkek cıkıyo sevgının kı cunku sevgı 2012 agustosta yasını dlduruyo ve 3 uncu senesı kanı ynılenıyo mayosta hamıle kaldıgı ıcın daha kanıyenlnme zamını degıl .mayısta hamıle kaldıgında enson 2009da kanı yenlenmıs 3 sene sonra agustostan sonra hamıle kalsaydı kız olurdu cunku kanı 14undeyenlenıcek.ama esının subatta yenılenmıs sevgı mayısta hamıle kalmıs yanıyenı kan esınde oldugu ıcın jamıle kaldıgında bence erkek hesaba gore
anlaabıldım ınsallah:))
en son yazığınız cinsiyet hesaplamasına göre kızım
oluyo çünkü benim doğum tarihim 29-04-1988
tam kanım yenilenmiş zaten mayısta hamile kaldım :)
bakalım doktor haftaya bişey diyecek mi ki,
kızlar bu arada dün banyoda saçlarımı taradım sanki yarısı
gitti hayatımda bu kadar saçım dökülmemişti,
şu batıl inanca kanmayıp gidip saçımı kestircem artık
bende kestirmek istiyorum ama korkuyorum
bende kestirmek istiyorum ama korkuyorum
ya saçlarım mahfoldu uçları zaten kazma gibi oldu çok
kırıldı hele dün akşam o dökülen saçlarımı görünce kesin karar verdim
inanki bir avuç dolusu banyoda bir avuç dolusu banyodan çıkınca
kuruturken döküldü resmen içim acıdı
saçlarım da belime kadar ama kel kalcam bu gidişle
allah verdi eğer alacaksa allah alır saçımı kestim die olmaz.
nöral tüp defekti ne bilmiyorum canım ama hemen kotuye yorma seni cagırmadılarmı yada bi açıklama demedilermi şoyle ıı mıı diyip cvp veriyolarya kıl oluyom ıı mıı diycenize şoyle bi etkileşim olur felan filan deyin insanların kafaasını karıştırıyolar inş allahın izniyle bi sorun yoktur canım
slmm hanımlar,nasılsınız ? 13+4 oldum hala kusmalarımm suruyo var mı benım gıbı devam eden
canlar çok saolun destekleriniz için,bana bişey demediler sonuç yarın çıkcakmış. benim tek bildiğim ailede bu durum varsa çocukta olma olasılığı yüksek oluyor ve her bebek ben gibi şanslı olmuyor , beynini falan etkiliyor. bundan dolayı da yoğun folik asit kullanmıştım. doktorumda artık folik aside gerek yok çocuğun omurgası çoktan oluştu dedi.
ama sanırım hani şu çıkan yüzde riski var ya, bende o yüksek çıkcak. Allahım bebişim sağlıklı olsun nolur
benim zaten hiç olmadı bulantım cnm o yüzden bilmiyorum
ama bence 1 haftaya kadar geçer, ama bunu sıkıntı yapma çünkü
bazı bünyelerden kaynaklı doğum yapana kadar bulantısı devam edenler var.
canım onlar benm damarlarımmış öyle dedi arkadaşlar.
kizlar ben dun gece cok salakca bisey yaptim yaa.normalde yatmadan once gece 12 de elevit iciyorum dun yine ayni saatte ictim sonra sahura kalktik yemek yedik saat 5 te bulanti hapimi icecektim tekrar elevit icmisim dalginliktan. 5 10 dak sonra fark ettim. gittim hemen kustum ama cikmadi sanirim, kocaman hap. Cok sinir oldum yaa insallah bisey olmaz. normalde 24 saatte 1 icilmesi gerekiyo ben 5 saat sonra bidaha icmis oldum. bebise bi zarar vermez insallah ne kadar salagim yaa cok sinir oldum.
ne guzel rahat gecıyo yanı hamılelıkkendımden yana degılde canm yıyıp cıkartıyorum yedıgımde kus kadar zaten,hep bebegı besleyememe endısesı var gobısımde belırgınlesmedı daha oysakı zayıfım cok... soyle hapur hupur yemek yemek ıstıyorum,yıyecek seyler gordugumde agzım sulansın falan ama yokkk. senın ıstahın ne durumda gobıs cıktı mı
cnm benim iştahımı sorma bugün yediklerimi ve hala yediğimi de
düşünecek olursak bi yazsam bi market doldurur heralde,
benim göbişim var ama çok az yani daha bana kimse sen hamilemisin
gibi bi soru sormadı yani karşıdan çok farkedilmiyo, zaten göbek
4-5 aydan sonra birden fırlıyomuş daha çıkar bebişlerimiz ortaya:)
masallah, masallah sanane guzel en ımrendıgım seydır yıyemıyen bırı olarak 4-5ay e az kalmıss ben cıkıorum cnm anneme gıdeyım belkı orda bıseyler yerım,opuldun cokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?