2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm benım baktım bu duruma gore de kız cıkıyo.
hmen anlatıyım gecen seneye gore en son 2009 da agustosta yenılenmıs.2011de nısandahamıle kaldın.
esın 2008 subatta yenılenmıs daha once yanı bu durumda senınkı daha taze oluyo.eee bua kız oluyo:)

kızlar bu manyadı demeyin sıcaktan ama bişey farkettim. ocaktan bişey karıştırırke sıcak gelince göbek deliğim acıyıp yanıyor ilginç ama napim birkaç kez dikkatimi çekti. bu arada yaş testine göre benim kuzum da kız:) inş. anası gibi takıntılı olmaz

anladım yavru bakalım yarın saat 4 de randevum var ogrencem inşlalah bakalım gerşekte pipimiymiş kukumu yarın akşam gec saatlerde yazarım heralde sen napıyon bu arada nsaıl gidiyo

Forum ne hızlı ilerlemiş cinsiyetle ilgili yeni saptamalar var galiba yemeğe misafirim var uğurlayınca onları oturup okuycam aradaki sayfaları çok merak ettim şu yaş testi neymiş:)

kızlar doktordan geldim.bebişimin ölçümleri yapıldı gayet sağlıklı dedi.Rabbime çok şükür herşeyciği oluşmuş.sağ kasığıma kramp girdiğini söyledim çok normal rahimin sağa doğru büyüyor,bebek büyüdükçe o da büyüyecek ve hatta sağ böbreğinde bile sancı hissedebilirsin dedi.soluna yat solundan kalk dedi.kanım düşük çıktı gyne feron adında bi kan ilacı verdi.içinde vitaminde varmış.süt içemediğimi belirttim peynir yesen o bile yeter dedi,süt-yoğurt-peynir üçlüsünden birini yiyebiliyosan sorun yok dedi.çatlak için kakao yağı,bebe yağı,badem yağı sürebilirsin dedi bide bella bee diye bi krem önerdi.Doktoruma pazar günü sancım olduğu için acile gittiğimi acildeki kadın doğum uzmanı doktorun bebeğin eşi yani plesantası aşağıda bu yüzden ağrı olduğunu söylediğini belirttim,hiç korkma rahim ağzına yakın olmadığı için tehlike olmaz dedi.bide cinsiyeti erkek dedi ama siz ne dersiniz dedim o anda baktı pozisyon süperdi bence de erkek şekilde görüldüğü gibi ama biz hiç bi zaman kesin konuşmayız yanılma payı bırakırız dedi % 80-90 bencede erkek dedi,of yani yanılma payı olmasa olmuyo sanki.gerçi tam o bölgenin görüntüsünü çekti verdi ama.az az ve sık yemek ye dedi.işte hepsi bu.:)

anladım yavru bakalım yarın saat 4 de randevum var ogrencem inşlalah bakalım gerşekte pipimiymiş kukumu yarın akşam gec saatlerde yazarım heralde sen napıyon bu arada nsaıl gidiyo

napıyım cnm kı..mdan ter akıyo derler ya aynen ole defneyı yedırdım uyuttum camasırları topla ynılerını as yenıden makınayı calıstırdım.evı supurdum cektım yemegı yaptım pısıyo suanda oturuyorum defnosun uyanmasını beklıyom.terden mafold.dusagırıp cıkmaktandayoruldum:))ne bezgınbekırım ya

hee bu arada unutmadan söyliyeyim.çin takviminde,rus takviminde vb.bilumum testlerde hep kız çıkıyodu ama rabbim kızımın ve benim gönlüme göre verdi inşallah çok şükür.ikimizde erkek istiyoduk.inşallah burdaki tüm arkadaşların da gönlüne göre verir...

hiç bişey olmaz cnm korkma 2 taneden. zaten prospektüsünde aşırı dozu olmadığı gibi bişey geçiyodu bıraktığım için şimdi tam hatırlamıyorum. içini ferah tut

ahanda ben bende az önce ona bakıyodun kalbi dursa nasıl anlaşılır die sonra dedim kendi kendime kızım manyakmısın

şu an bu tarifi yapıyorum. kötü olursa besyo seninnn ....... aaa hemen ne yanlış anlıyonuz canım yanaklarından öperim diyecektim..ama sanmıyorum kötü olsun. becerikli hatuna benziyo bizim besyo. ama havucum yok bitek oda çok mühim değildir demi.

:) cnm benım fırın yemegınımı yapıyon.cnm kendımı met etek gıbı omasın amayemeklerım meshurdur.kotu olursa benle alkası yok.havuc cok onemlı degıl tbı renk farkı tad belkı az farkeder ama yıne lezzetlı olur cnmtakıldıgın yer olursa sol cnm.

beni anlatışsın sanki aynen kıçımdan ter atıyom cok sıcak benmde bugun camaşır camaşır katladım yenikaldırdım utu var işte onuda akşam yaparım diyom şuan gozum kesmiyo duş alıyozda ne oluyo 5 dak sonra aynı

canım hayoırlı ugurlu olsun tamamdır 100/80 yada 90 dedilermi tamamdır o iş bebeişin erkek hadi gozun aydın bi kız bi oglan anası oluyon rabbim kucagına almak nasip etsin resmini koy bizde gorelim

şu an bu tarifi yapıyorum. kötü olursa besyo seninnn ....... aaa hemen ne yanlış anlıyonuz canım yanaklarından öperim diyecektim..ama sanmıyorum kötü olsun. becerikli hatuna benziyo bizim besyo. ama havucum yok bitek oda çok mühim değildir demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…