- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.821
berrak
cnm sen aloeveralı bebeyağını soracaktın
ne oldu sordun mu merak ettım?
inan aklımda ulaşamadım arkadaşa ulaşınca yazcam buraya
matematik iyimiş :) ben onu hiç düşünemedim şimdi besyo sana zahmet canım benim kızım kucuk biliyon ben ona gecen yıl nisan 1 de hamile kaldım o yıla gore bebek kız mı oluyor erkekmi eger kız cıkarsa dogrulugu vardır belkim
cnm benım baktım bu duruma gore de kız cıkıyo.
hmen anlatıyım gecen seneye gore en son 2009 da agustosta yenılenmıs.2011de nısandahamıle kaldın.
esın 2008 subatta yenılenmıs daha once yanı bu durumda senınkı daha taze oluyo.eee bua kız oluyo:)
cnm benım baktım bu duruma gore de kız cıkıyo.
hmen anlatıyım gecen seneye gore en son 2009 da agustosta yenılenmıs.2011de nısandahamıle kaldın.
esın 2008 subatta yenılenmıs daha once yanı bu durumda senınkı daha taze oluyo.eee bua kız oluyo:)
anladım yavru bakalım yarın saat 4 de randevum var ogrencem inşlalah bakalım gerşekte pipimiymiş kukumuyarın akşam gec saatlerde yazarım heralde sen napıyon bu arada nsaıl gidiyo
kizlar ben dun gece cok salakca bisey yaptim yaa.normalde yatmadan once gece 12 de elevit iciyorum dun yine ayni saatte ictim sonra sahura kalktik yemek yedik saat 5 te bulanti hapimi icecektim tekrar elevit icmisim dalginliktan. 5 10 dak sonra fark ettim. gittim hemen kustum ama cikmadi sanirim, kocaman hap. Cok sinir oldum yaa insallah bisey olmaz. normalde 24 saatte 1 icilmesi gerekiyo ben 5 saat sonra bidaha icmis oldum. bebise bi zarar vermez insallah ne kadar salagim yaa cok sinir oldum.
günaydın güzel anneler
bugün doktorumu aradım 2li testim çıktı mı die
sonuç çok güzel istediğin zaman gel al dedi ben de karar veremedim
bugün mü gitsem yoksa haftaya gidip cinsiyetini de mi öğrensem çünkü
daha geçen hafta girdim usg ye yani bu kadar sık zarar verir mi
cnm ya deme öyle valla kıskanıyorum benim sat 30 nisan
senden önce ama ben hala hissedemiyorum ve bu son günlerde
deli gibiyim biri bana dur desinmanyak manyak şeyler okuyorum
anne karnında kalbi durursa nasıl anlaşılır gibi şeyler okuyorum
ve kendime hakim olamıyorum o yüzden biran önce hareket etsin istiyorum
o zaman rahatlıcam galiba
cnm benımde yarın mısafırım var borcamda yemek yapamcok guzel ouyo patlıcanı pıjama gbısoy mınıkkup kup dograhavuclrı kup kup dogra mınık.paateslrı kup kup mınık.kırmızı bıber yesıl bıber kucuk dogra etlerı soelk dogra bı tencereye azcık tereyag koy 2 tne falan sogan mınık dogra kavur etı koy kavur et pısmeye durdumu kabukları soyulmus domateserı kup kup dgra etınustune ekle azcık tuz pıssınler.altını kapa.sonra onceden haırladıgın mazemelerın hepsını borcama dok.ustune et sogan domates karısımını doksonraazcık tuz serp azcık pulbıber baharat.karıstır hepsını.ustneesalcalı suya tepeem 2 kasık salca falan sukaıstır dok su tam ustune kaar gelsın okadar cok kapamasn.ustunede mınık mınık tereyagı koy.folyoyla kapa borcamı fırınaver.afıyet olsun.
ben yanına ortaya lazanya yapıc.tavuklu sezar salatası fırına kasarlı pure.coba yapcam salata karpuz.aksam ıftara bana gelın sızlerede yapıyım kızlar.:)
şu an bu tarifi yapıyorum. kötü olursa besyo seninnn ....... aaa hemen ne yanlış anlıyonuz canım yanaklarından öperim diyecektim..ama sanmıyorum kötü olsun. becerikli hatuna benziyo bizim besyo. ama havucum yok bitek oda çok mühim değildir demi.
08.05.1984 benım
24.08.1982 eşim
nasıl yapılıyor anlamadım da
napıyım cnm kı..mdan ter akıyo derler ya aynen ole defneyı yedırdım uyuttum camasırları topla ynılerını as yenıden makınayı calıstırdım.evı supurdum cektım yemegı yaptım pısıyo suanda oturuyorum defnosun uyanmasını beklıyom.terden mafold.dusagırıp cıkmaktandayoruldum:))ne bezgınbekırım ya
hee bu arada unutmadan söyliyeyim.çin takviminde,rus takviminde vb.bilumum testlerde hep kız çıkıyodu ama rabbim kızımın ve benim gönlüme göre verdi inşallah çok şükür.ikimizde erkek istiyoduk.inşallah burdaki tüm arkadaşların da gönlüne göre verir...
hadi ya doktor da erkeğe benzetmişti zatenerkek cnm hesaplara gore
cnm benımde yarın mısafırım var borcamda yemek yapamcok guzel ouyo patlıcanı pıjama gbısoy mınıkkup kup dograhavuclrı kup kup dogra mınık.paateslrı kup kup mınık.kırmızı bıber yesıl bıber kucuk dogra etlerı soelk dogra bı tencereye azcık tereyag koy 2 tne falan sogan mınık dogra kavur etı koy kavur et pısmeye durdumu kabukları soyulmus domateserı kup kup dgra etınustune ekle azcık tuz pıssınler.altını kapa.sonra onceden haırladıgın mazemelerın hepsını borcama dok.ustune et sogan domates karısımını doksonraazcık tuz serp azcık pulbıber baharat.karıstır hepsını.ustneesalcalı suya tepeem 2 kasık salca falan sukaıstır dok su tam ustune kaar gelsın okadar cok kapamasn.ustunede mınık mınık tereyagı koy.folyoyla kapa borcamı fırınaver.afıyet olsun.
ben yanına ortaya lazanya yapıc.tavuklu sezar salatası fırına kasarlı pure.coba yapcam salata karpuz.aksam ıftara bana gelın sızlerede yapıyım kızlar.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?