2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
nasılsınız bakalım ıkı ucgundur gıremıyorum nette bağlantı sorunu yasıyorum bu ara gecmıse çok bakmadım umarm herkez ıyıdır.bende ıyıyım bu arada:)

canım hayırlı olsun senin adına sevindim.sağlıklı hayırlı evlat olsun...

berrak

cnm sen aloeveralı bebeyağını soracaktın
ne oldu sordun mu merak ettım?

aloe veranın içinde çok az miktarda bulunduğunu düşünüyorum ve zararı olmayacığı düşündüğüm içiiiiiiiiin dün gittim aldım,jel olanından.çokta begendim.hem vıcık vıcık olmuyo hemde nemlendiriyo...

offf bugün sıcaktan mı bilmem gerginim herşey sinirimi bozuyo. bi de hafif uzanıp 'ayıptır sölemesi' muz yerken koptu koca muz karnıma düştü. karnımdan lönk diye su sesi geldi. canım yandı basit gibi görünse de(( bebeğim cidden Allaha emanet. ne kadar dikkat etsem salaklık da yapıyorum maalesef...

ölüyorum......sırtmda agrı var demstım ya o agrı sımdı hertarafmda doktr mınoset ıceblrsn dedı ıctm ama banamsn demedı yataktan kalkamyrum felc gıbıyım bıde ustune az once fena halde kustum seyımdede bı agrı var buara olmezsem dahada olmem (((((((

hiç bişey olmaz cnm korkma 2 taneden. zaten prospektüsünde aşırı dozu olmadığı gibi bişey geçiyodu bıraktığım için şimdi tam hatırlamıyorum. içini ferah tut

saol canim ya biras daha rahatladim. evet prospektusunde oyle yaziyo doz asimi yoktur diye yaziyo birden panikledim yaa. Nasil oyle bisey yaptim kendime hayret ediyorum hala.

kizlar benim bugun banyoda ve banyodan sonra okadar cok sacim dokulduki cok korktum. zaten uclari iyice kurumus kirilmis birbirine dolaniyo tarayamiyorum yaa hem de cok kotu bakimsiz gorunuyo. ben sacimi kestirmeye karar verdim. havalarda sicak kisacik kestirebilirim. su batil inanc olayi var ama napiyim siz nasil nasil yapiosunuz ?

e benınkı tecrube artık 9ay+4ay ben bu ısın ustadı oldum :)))
valla eşim 2009 da ben 2010 da ozaman kzı olması lazım doktor yzde seksen erkek dedi ayın 23,unde kesınlesır bakalım

O batıl inancı duymaz olaydım gerçekten ya, benim bi de kahküllerim var gözümün içine giriyo artık kestirmem şart.. Düşününce de çok saçma ne alakası var, bence kestirelim :)

triptofan
bacım ne ettin yemek bişeye benzedimi

ayyy çok şükür yüzümün akıyla çıktım.
erişteli terbiyeli köfteli çorba yaptım.oktay ustanın kitabından baktım. a101 de 5 tly oktay usta kitabı satılıyo kızlar normalde daha pahalı.çorba beğenildi.

biber kızarttım.yoğurtladım

kuru fasulye piyazı yaptım

patatesli börek

besyonun yemeği(güzeldi ama havuç olsa daha güzel olurmuş.bidaha yaptığımda sebzeleride önce tencerede biraz kavuracam. fırında çok geç pişti ama yetişti yinede.şu an kendi evimde değilim ya o yüzden fırını tam ayarlayamadım.

ve eşimde pilav yaptı.ben genelde lapa yaparım o daha iyi yapar.

tatlı olarak da dün akşamdan güllaç yapmıştım.

valla benim menü bulmak çok zoruma gidiyor o yüzden fikir olsun diye yazdım. umarım canı çeken aşeren filan olmaz. aşeren olursa söylesin ben ona yapıp göndertiymm.zaten bulması kolay şeyler.

O batıl inancı duymaz olaydım gerçekten ya, benim bi de kahküllerim var gözümün içine giriyo artık kestirmem şart.. Düşününce de çok saçma ne alakası var, bence kestirelim :)

bencede kestirelimm. yahu okumuş yazmış insanlarız inanmayalım. hem saç kesilince bebek daha iyi beslenir. hemde doğumda rahat ederiz.he heee aslında ben de korkuyomda bi anlamda kendimide ikna etmek için bu söylediklerim. ama ben gebeliğimi öğrendiğim gün kestirmiştim saçımı bişey olmadı şükür.hemide boyatmıştım. ondan sonra test yaptım ki ne göremmm

geçmiş olsun canım.şu an benimde belim ve sol kalça tarafım ağrıyor. ayakta durmaktan sanırım azcık yürüsem ağrıyo.işe başlayınca napcam bilmiyorum.kilo da olunca sanırım.sende neden oluyo sence bi tahminin varmı? üstün açık mı yatıyosun,ceyranda mı kalıyosun.

oooooooooooooooooo daha ne olsun bi kuş sütü eksik afiyet olmuştur hamaratlı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…