- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.861
slm arkadaşlar.çok şükür bende hamileyim. hesap yapacam ama adetin başlangıcımı yoksa bittiği gün mü hesap ediliyo bilmiyorum.
ben temmuzun 11 adet oldum. 16-17 temmuzdada bitti.
topikte sizler sat- bat yazıyorsunuzya bunlar ne demek.
geçmiş olsun canım.şu an benimde belim ve sol kalça tarafım ağrıyor. ayakta durmaktan sanırım azcık yürüsem ağrıyo.işe başlayınca napcam bilmiyorum.kilo da olunca sanırım.sende neden oluyo sence bi tahminin varmı? üstün açık mı yatıyosun,ceyranda mı kalıyosun.
hesabını adet tarıhın ılk gunune göre yapacaksın yanı tam 4 haftalık hamılesın
17 nisan 2013 te muhtemel dogum tarıhın
sat son adet tarihi
bat beklenen adet tarıhı
kızlar benşm bebişin cinsiyetinide hesaplayın bakalım ne çıkcak sorun yazayım ne lazımsa:)))
yaz bakalım dogum tarıhlerınızı
benim doğum tarihim 27 06 1988 eşimin 07 02 1982
kızlar ınceleyın çok guldum ben ya:)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html
sen 2012de yenılenmıssın
esin 2010 da dolayısıyla kız
bakalım doğru çıkcakmı:)doğruluk oranı ne acaba sizde doğru çıktımı?bende yazarım cinsiyetini öğrenince
neden sıkıldın almanadım benım 2lim ıyı cıktı ama doktor yıne de 3lu ıstedı 2 lıde bakılmayan bışey varmış 3lude ona bakacak amnıyo sentez ıstemedıgı surece sorun yok bence
sıkma canını bışey olmaz allahın ıznıyleben,m doktorum üçlüyü gereksiz görenlerden
bi hormonum düşük çıkınca şüphelendiği için istedi
o yüzden canım sıkıldı
amniyosentez iyice stres bişi zaten umarım gerek kalmaz hiçbirimize
bi tanede ben anlatıcam ama o günden sonra kendi kendime bile düşünmediğim,hatırlamak istemediğim bir gün.. kızımın ilk ayıydı.. doktor kontrolüne gidicektik.. benimde doğumdan sonraki ilk sosyal faaliyetim, dışarda anne olarak ilk salınışım olcak yaa ee malum lohusa psikolojisi.. üstüme çok sevdiğim bir elbiseyi giydim.. daha 5 aylık hamile görüntüsünde olan göbeğimi kapatmak içinde korse, elbisem içimi göstermesin diyede kombinezon gibi bişey:)) ne o herkes görsün doğumdan sonra kendimi salmadığımı:)) neyse doktora gittik muayene etti sonra kızım bastı yaygarayı adam konuşuyo ama söylediklerinden hiç bişey anlamıyoruz.. sonra doktor bana dediki yan taraftaki oda boş orda emzirebilirsin bebeğini ben eşinize anlatırım dedi.. neyse ben girdim odaya.. cildiyecinin odasıymış o gün gelmemiş.. üstümde elbise altında kombinozon elbisenin üstü o kadar darki çekiyorum çekiyorum bi türlü mememi dışarıya çıkaramıyorum.. kızım hala ağlıyo.. baktım olmıcak hastane başımıza toplanıcak elbisemi çıkardım kombinezonu çıkardım halimi düşünün artık:)) kızımı öyle emziriyorum.. eşim geldi kapıya vuruyo aşkım aç benim diye.. açamam emziriyorum diyorum.. aradan 10 dakka geçti eşim yine kapıya vuruyo açsana kapıyı diye.. kızımda bırakmak istemiyo emmeyi.. kızımı pusetin içine koydum çığlık çığlığa ağlıyo.. eşim açsana kapıyı niye ağlıyo diye bağırıyo:)) ben giyinmeye çalışıyorum ve ter kanter içinde kaldım bide ağustos ayı:) neyse giyindim kapıyı açtım... eşim kızımı aldı bana kızıyo bi taraftan da.. tam merdivenlerden inerken kendimde bi hafiflik hissetim ve kombinezonu giymediğimi farkettim.. sen aşağıya in ben bişey unuttum içerde dedim... sonra wc ye gidip giydim. tabi eşime bin tane yalandan açıklama:)) ayy yazarken bile afakanlar bastı:)) kıssadan hisse: emziren anneler elbise giymeyin hele kombinezonu aklınızdan bile geçirmeyin:)
hıı son bişey o elbisenin içinde hiçde güzel olmamıştım:) halbuki angelina jolie gibi bir anne olucam zannediyodum:))
sıkma canını bışey olmaz allahın ıznıyle
2. hıkayeyıde buraya copyalayayım
evet kizlar size yatmadan oglumla yasadigim komik bir macerami anlatayim..oglum 3-4 yaslarinda felandi..bizde oglum ,esim ve ben burada havuza gittik..oglumun cisi geldi..tabi tuvalette uzakti..bende oturdugum yerden ogluma havuza yap birsey olmaz dedim..:kediyaptigim dogru degil biliyorum) yavrumda o kadar kalabaligin ve cankurtaranlarin icinde havuzun basina dikildi mayosunu indirdi pipisini cikardi ve tam 5 dk..isedi..tabi biz soktayiz..akannehir gülsemmi aglasammi sasirdim..kaydirigubbakcemile3allahtan kimse birsey demedi..ogluma "oglum ne yaptin sen!!" dedim..bana ne desin:sen havuza yap demedinmi anne!!!kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?