- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.881
bunada cok guldum ınşallah basıma gelmez:)
bir arkadaşımın başına geleni anlatayım bende. arkadaşım bebeğini emziriyormuş. kapı çalmış bizimki kapıyı açmış. tüpçü şaşkınlıkla arkadaşıma bakmış kafasını eğmiş. bizim ki bi bakıyo ki meme meydanda... rezillliiiik...
berrak
cnm sen aloeveralı bebeyağını soracaktın
ne oldu sordun mu merak ettım?
kızlar ınceleyın çok guldum ben ya:)
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-2.html
slmm hanımlar,nasılsınız ? 13+4 oldum hala kusmalarımm suruyo var mı benım gıbı devam eden
kızlar yemekten sonra sizinde ağzınızda çok kötü demir tadı olluyormu, sanki yemek yememişim pas yemişim hiç su içmedim ama sanki ağzıma kadar su doluyumm:26:
cıkarmıyorum suan ama bulantılarım hala aynı devam ediyo ne zaman gecicekkk acabaaa yaaa kızlar?bide kaç haftada bir doktora gidiyosunuz
kizlar benim bugun banyoda ve banyodan sonra okadar cok sacim dokulduki cok korktum. zaten uclari iyice kurumus kirilmis birbirine dolaniyo tarayamiyorum yaa hem de cok kotu bakimsiz gorunuyo. ben sacimi kestirmeye karar verdim. havalarda sicak kisacik kestirebilirim. su batil inanc olayi var ama napiyim siz nasil nasil yapiosunuz ?
slm arkadaşlar.çok şükür bende hamileyim. hesap yapacam ama adetin başlangıcımı yoksa bittiği gün mü hesap ediliyo bilmiyorum.
ben temmuzun 11 adet oldum. 16-17 temmuzdada bitti.
topikte sizler sat- bat yazıyorsunuzya bunlar ne demek.
benimde çok saçım dökülüyo böyle deam ederse doğuma kel girerim herhalde
günaydın kızlar dinlenmeye son 2 gün yuppiiiiiii nasılsınız bebişler nasıl hareket varmı
gunaydın cnm merak etme kel kalmıyosun.1.2 ay ıcınde saclrın oyle uzayıp gurlesıyoku ben doguma belımde sacla gıttım.
gunaydın cnm gerı sayım baslamıs demek kı.hadı gozun aydın.bol bol dınlen.kızım hareket edıyo benım ıkıncı bebegım oldugu ıcın anlyorum.doktorda onaylamıstı.hergun sureklı olmasada anne burdayım dyo cımcımem.
günaydııınnnn kuzular
size bişi sorcam bi tanıdığın 7 yıldır bebeği olmadı ama şimdiye kadar da hiç tedavi görmemişler. sorun kimde dedim 2sindede yokmuş söylediğine göre. doğuda bi ilçedeler tam araştıramadılar belkide bilmiyorum. şimdiye kadar gebelik durumu hiç oluşmamış düşük filanda yok yani. olur nasılsa diye düşünmüşler ama şimdi kardeşi evlendi hamile sanırım o yüzden bi adım atmaya karar vermişler. son gittikleri dr da tüp bebek deneyin demiş. şimdi güzel bi merkez arıyolar. şehir de cok önemli değil heryere gidebilirler. tavsiye edeceğiniz merkezler varsa bende kendisine ileteyim. aslında tüp bebekle ilgili bi topicte yazmıştım ama şimdilk cevap veren olmadı. bilenler varsa cevap bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?