2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ayyyyyyyyy çok fenaymış

berrak

cnm sen aloeveralı bebeyağını soracaktın
ne oldu sordun mu merak ettım?

arkadaşın yazdığı cevabı aynen aktarıyorum...Doktoruna sormuş oda...

Doktorum Aloe Vera'nın sonuçta bir bitki olduğunu ve cilt üzerinde normal insanlarda tabiki yumuşatıcı ve iyi etkiler yaptığını fakat hamileler üzerinde denenmiş hiç çalıişması olmadığı için kullanımını da önermediğini söylemişti.

gecen kayınvalıdemlerde kahvaltı yapıyoruz bır taraftan eltımle koyu sohbete daldık kayınvalıdem benım buyuk kızın agzına ekmek sok dedı(istahsızdır kendılerı zorla yerde)bende kalktım bır taraftan eltımle konusuyorum bır taraftanda mememı actım kızıma vermeye calısıyorum kızımda anne yaa dıye bagırıyor yuhh az gelır dedı dedi eltımde koptuk tabı bız

ben de okurken okurken aklıma geldi küçük kızım 7-8 aylıktı hala emiyor beni..biz tatile gittik bende denize girdim eşim ilgileniyor küçük kızla bir çıktım denizden bizim ufaklıkla cebelleşiyor eşim..biizim ufaklık babasını emmeye çalışıyormuş ağzını açıp açıp duruyor oda kızım yanlış bu değil diye ikna etmeye çalışıyor çok gülmüştüm.(.meme görünce ısrarcı olurlar bilirsiniz.)

cıkarmıyorum suan ama bulantılarım hala aynı devam ediyo ne zaman gecicekkk acabaaa yaaa kızlar?bide kaç haftada bir doktora gidiyosunuz

geçmiyo benim deeee
hala ne yiyebilirsem kar modundayım ööle dengeli beslenme falan zaten hayal
geçsin artık da tadını çıkaralım dimi yaaa
sabah sabah bunu yazarken bile öğürüyorum bi taraftan

ve de günaydın herkeseeeee

gnydn hanımlar akşam doktor kontrolüm var 1 aydır görmüyorum kuzuyu ikili test falan yapılacak ölçümler vs umarım mutlu ayrılırım dr.dan

benimde çok saçım dökülüyo böyle deam ederse doğuma kel girerim herhalde

gunaydın gunaydın.mutlu bırgun bızım olsun.saglıklı huzurlu boll enerjılı olsunn.bebıslerde annelerın koynundaa keyıf yapsın
.:)

cnm normalde doktorlar sat'a yani son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyo yani mesela temmuzun 11inde adet olduğun için doktor hesaplarken 11 temmuzdan itibaren hesaplar kaç haftalık olduğunu söyler buna göre 4 haftalık hamile oluyosun bat ise beklenen adet tarihi demek

günaydın kızlar dinlenmeye son 2 gün yuppiiiiiii nasılsınız bebişler nasıl hareket varmı

gunaydın cnm gerı sayım baslamıs demek kı.hadı gozun aydın.bol bol dınlen.kızım hareket edıyo benım ıkıncı bebegım oldugu ıcın anlyorum.doktorda onaylamıstı.hergun sureklı olmasada anne burdayım dyo cımcımem.

offf süper bişi buyaaa darısı bize inşallah tez zamanda:)

günaydııınnnn kuzular

size bişi sorcam bi tanıdığın 7 yıldır bebeği olmadı ama şimdiye kadar da hiç tedavi görmemişler. sorun kimde dedim 2sindede yokmuş söylediğine göre. doğuda bi ilçedeler tam araştıramadılar belkide bilmiyorum. şimdiye kadar gebelik durumu hiç oluşmamış düşük filanda yok yani. olur nasılsa diye düşünmüşler ama şimdi kardeşi evlendi hamile sanırım o yüzden bi adım atmaya karar vermişler. son gittikleri dr da tüp bebek deneyin demiş. şimdi güzel bi merkez arıyolar. şehir de cok önemli değil heryere gidebilirler. tavsiye edeceğiniz merkezler varsa bende kendisine ileteyim. aslında tüp bebekle ilgili bi topicte yazmıştım ama şimdilk cevap veren olmadı. bilenler varsa cevap bekliyorummm

Merhaba güzel anne adayları birkaç zamandır özel sebeplerrden ötürü yazamamıştım... Umarım iyisinizdir kısaca bir bakındım bir yaramazlık yok gibi.... ben de şimdilik aynıyım.... Bir değişiklik yok en son üç hafta önce gitmiştim kontrole bir sorun yoktu... yarın gidicem kontrole inşallah herşey yolunda gider (AMİN).... Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhat versin inşallah.... Anne adayları olan bizlere de tabiki.... Ya çok zormuş bu dönemler ben gerçekten endişeden akıl sağlığımı yitiricem.... Sizde benim gibimisiniz... Ben 24 saat onu düşünüyorum bazen uykumda bile dualar ettiğimi farkettim...

Günaydın canım bizde eşimle üç sene beklerdik ikimizde de çok çok bariz bir sorun yok gibiydi ama normal yolla olmadı.... Mayıs ayında İstanbul/Şişli Memorial hastanesinde yaptırdığım ilk tüp bebek denmemde ikinci kalite tek embriyo ile (rabbimin lutfu ile) gebe kaldım.... Dilerim rabbim tamamına erdirsin... Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bizleride sağlıklı, hayırlı, akıllı, güzel evlatlarımıza sağlık, sıhat ve mutlulukla kavuşmayı nasip etsin...AMİN Ben merkezden çok memnun kaldım tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…