- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.901
günaydııınnnn kuzular
size bişi sorcam bi tanıdığın 7 yıldır bebeği olmadı ama şimdiye kadar da hiç tedavi görmemişler. sorun kimde dedim 2sindede yokmuş söylediğine göre. doğuda bi ilçedeler tam araştıramadılar belkide bilmiyorum. şimdiye kadar gebelik durumu hiç oluşmamış düşük filanda yok yani. olur nasılsa diye düşünmüşler ama şimdi kardeşi evlendi hamile sanırım o yüzden bi adım atmaya karar vermişler. son gittikleri dr da tüp bebek deneyin demiş. şimdi güzel bi merkez arıyolar. şehir de cok önemli değil heryere gidebilirler. tavsiye edeceğiniz merkezler varsa bende kendisine ileteyim. aslında tüp bebekle ilgili bi topicte yazmıştım ama şimdilk cevap veren olmadı. bilenler varsa cevap bekliyorummm
bir doktorda kalmasınlar başka doktorlarlada görüşsünler derim direk tüp bebek mi önermiş nebiliym önce hsg çektirler eşin siper kalitesine bakarlar vs
Herkese Günaydın:) Bugün doktora gittik miniğim yine hoplayıp zıpamakla meşkuldü ama çok tatlıydı teyzeleri:))
kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...
Maaşallah miniğiniğinetatlıdır tabi yaaaaaaaaa ne kadar güzel bişy dimi insanın içi coşuyor.... İnşallah yarın bende bunları yazabilirim... Cinsiyet belli olmadımı henüz... ben yarın allah nasip ederse 12+3 olucam acaba bir tahminde bulunur mu doktor...
Canım sanırım norma çünkü ben 9+3 de gittiğimde de oynuyordu doktor bakarken sonra başka şeylere baktı doktor benimlede konuşuyordu bir taraftan sonra ben dedim ki ya bir daha gösterbilirmisiniz diye tekrar açtı ama durmuştu yorulmuş sanırım doktor normal dedi. belki seninkininde durgun haline denk gelmiştir ulturasonla bakarken...
arkadaşın yazdığı cevabı aynen aktarıyorum...Doktoruna sormuş oda...
Doktorum Aloe Vera'nın sonuçta bir bitki olduğunu ve cilt üzerinde normal insanlarda tabiki yumuşatıcı ve iyi etkiler yaptığını fakat hamileler üzerinde denenmiş hiç çalıişması olmadığı için kullanımını da önermediğini söylemişti.
Merhaba güzel anne adayları birkaç zamandır özel sebeplerrden ötürü yazamamıştım... Umarım iyisinizdir kısaca bir bakındım bir yaramazlık yok gibi.... ben de şimdilik aynıyım.... Bir değişiklik yok en son üç hafta önce gitmiştim kontrole bir sorun yoktu... yarın gidicem kontrole inşallah herşey yolunda gider (AMİN).... Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhat versin inşallah.... Anne adayları olan bizlere de tabiki.... Ya çok zormuş bu dönemler ben gerçekten endişeden akıl sağlığımı yitiricem.... Sizde benim gibimisiniz... Ben 24 saat onu düşünüyorum bazen uykumda bile dualar ettiğimi farkettim...
kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...
kızlarrr herkese günaydın ve selamlar
ben de şubat annesiyim beni alınnnn
kızlarrr herkese günaydın ve selamlar
ben de şubat annesiyim beni alınnnn
kızlar ikili tetsimiz temiz çıkmış çok şükür
dün telefonla konuştum
değerleri alamadım ama korkma temiz dediler
ay sonunda gidince alacağım
ALlahım çok şükür
günaydııınnnn kuzular
size bişi sorcam bi tanıdığın 7 yıldır bebeği olmadı ama şimdiye kadar da hiç tedavi görmemişler. sorun kimde dedim 2sindede yokmuş söylediğine göre. doğuda bi ilçedeler tam araştıramadılar belkide bilmiyorum. şimdiye kadar gebelik durumu hiç oluşmamış düşük filanda yok yani. olur nasılsa diye düşünmüşler ama şimdi kardeşi evlendi hamile sanırım o yüzden bi adım atmaya karar vermişler. son gittikleri dr da tüp bebek deneyin demiş. şimdi güzel bi merkez arıyolar. şehir de cok önemli değil heryere gidebilirler. tavsiye edeceğiniz merkezler varsa bende kendisine ileteyim. aslında tüp bebekle ilgili bi topicte yazmıştım ama şimdilk cevap veren olmadı. bilenler varsa cevap bekliyorummm
Maaşallah canım hadi gözünaydın darısı bekleyen herkesin başına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?