2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Günaydın arkadaşlar
sonunda progestandan kurtuldum bıraktırdı doktor çok şükür lekelenmelerimde yok haftaya ense kalınlılığa bakacak belki cinsiyeyinide görürüz dedi inş sağlıklı olurda ikinci bebeğim olmasına rağmen pek önemsemiyorum okadar sıkıntıdan sonra
çok şükür buradaki herkeslerde iyi
hareketlenmeleri hisseden arkadaşlar nezman başladınız ben hala hissedemiyrum ya

bir doktorda kalmasınlar başka doktorlarlada görüşsünler derim direk tüp bebek mi önermiş nebiliym önce hsg çektirler eşin siper kalitesine bakarlar vs

Herkese Günaydın:) Bugün doktora gittik miniğim yine hoplayıp zıpamakla meşkuldü ama çok tatlıydı teyzeleri:))

Herkese Günaydın:) Bugün doktora gittik miniğim yine hoplayıp zıpamakla meşkuldü ama çok tatlıydı teyzeleri:))

Maaşallah miniğiniğine tatlıdır tabi yaaaaaaaaa ne kadar güzel bişy dimi insanın içi coşuyor.... İnşallah yarın bende bunları yazabilirim... Cinsiyet belli olmadımı henüz... ben yarın allah nasip ederse 12+3 olucam acaba bir tahminde bulunur mu doktor...

kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...

kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...

Canım sanırım norma çünkü ben 9+3 de gittiğimde de oynuyordu doktor bakarken sonra başka şeylere baktı doktor benimlede konuşuyordu bir taraftan sonra ben dedim ki ya bir daha gösterbilirmisiniz diye tekrar açtı ama durmuştu yorulmuş sanırım doktor normal dedi. belki seninkininde durgun haline denk gelmiştir ulturasonla bakarken...

Cinsiyeti 12. haftada büyük ihtimalle erkek dedi doktor o zamandan beri sormadım tekrar.Erkek diyoruz ama sonradan bir sürpriz olur mu bilmem:)

canım ben 12. haftada ikili teste gittiğimde bebek uyuyyordu birtürlü uyandıramadık doktor git yarım saat yürü çikolata ye meyve suyu iç dedi öyle yarım saat sonra tekrar gittik uyandı.Yani uyuması çok normal.

günaydınlar herkese, bebişler iyidir inşallah
çoktandır ramazan die arkadaşlarımla gündüz görüşemiyodum
neyse arkaşımın malum gününe denk geldi de bugün gezcez
valla evde oturmak da bazen çok sıkıyomuş, okullar
açılsa da yaramaz öğrencilerimle savaşsam :)

cnm sorduğun için çok teşekkür ederim
demekki kullancam :) zaten bebe yağında normalde bebekler için
yapılan bi ürün bu o yüzden daha hassas davranılarak yapıldığını düşünüyorum
ve cilde sürüldüğü için içim biraz daha rahat.

cnm tek değilsin merak etme ben geceleri her sağa sola
dönüşümde bebek ezildimi die uyanıyorum, hatta geçen gün burayada
yazmıştım "kalp atışları durursa karnımızda nasıl anlaşılır" gibi yazılar okudum
manyak gibi tabi çok etkilendim, daha çok düşünmeye başladım
hergün doktora gitmek istiyorum ama haftaya kadar beklicem tutucam kendimi
bebeklerimiz allaha emanet tatlım o verdi zaten bize eğer bu dünyada alacak nefesleri
varsa yine rabbim verecek o nefesi, ben böyle düşünmeye çalışıyorum sen de böyle düşün.

bacım benimki de hep uyuyo çikolata meyve suyu hakgetire hiç banamısın demiyo hep yatıyo bi en son gidişimde yine yedim çikolatayı felan bu sefer de oturmuş parmağı da ağzındaydı bende bazen korkuyorum neden bu kadar hareketsiz die doktor da normal diyo keyfine düşkün bizim pıtırcıklar sanırım :)

cnm tek değilsin merak etme ben geceleri her sağa sola
dönüşümde bebek ezildimi die uyanıyorum, hatta geçen gün burayada
yazmıştım "kalp atışları durursa karnımızda nasıl anlaşılır" gibi yazılar okudum
manyak gibi tabi çok etkilendim, daha çok düşünmeye başladım
hergün doktora gitmek istiyorum ama haftaya kadar beklicem tutucam kendimi
bebeklerimiz allaha emanet tatlım o verdi zaten bize eğer bu dünyada alacak nefesleri
varsa yine rabbim verecek o nefesi, ben böyle düşünmeye çalışıyorum sen de böyle düşün.[/QUOTE]

Haklısın bitanem bende aynen senin gibi düşünüyorum hatta doktorum bile aynısı dedi... Ama gelgörki arasıra işte vesveseler giriyor içime elimde olmadan birde başından beri hep iki haftada bir gidiyordum kontrole bu sefere üç hafta sonra gel dedi zaman iyice uzadı ya ondan böyle sanırım.. Neyse ki yarın gidicem Allah nasip ederse inşallah yavrumun iyilik sağlık haberlerini alırım. (Amin)

Benimde aynı haftada uyuşukluk yaptı ..uyuyodu az dürttü ama benimki kıçını döndü muzur..Çikolta ve 1 bardak kola bu muzurları fıkır fıkır yaparmış..endişelenme cnm

kızlar ikili tetsimiz temiz çıkmış çok şükür
dün telefonla konuştum
değerleri alamadım ama korkma temiz dediler
ay sonunda gidince alacağım
ALlahım çok şükür

selam çiçeği burnunda anne adayları nasılsınız bakem.. gece yüzüstü yatamıyorum sizinde öylemi kızlar

bende umut tüp bebek merkezinde kızıma hamile kaldım ilgi alaka sistem 10 numara kesinlikle tavsiye ederim

arkadaşlar bir haftadır uyku problemim var,12 deyince uyku akıyo gözümden ama kendimi rahat hissedip uyuyamıyorum bir türlü,2 gündür de tuhaf gelecek ama yere uzanıp ayaklarımı koltuğun üzerine koyuyorum ve ancak öyle uyuyabiliyorum tabi sabah uyandığımda her yerim ağrıyo,var mı ben de aynı şeyi yaşıyorum diyen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…