2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benmde bugun muayenem var doktorum cinsiyet için gel demişti.anlaşılan allahın izniyle bugun kesin ogrenirim inşallah önce kız gibi sonra erkek gibi demişlerdi bakalım sıpam neyimiş

kızlar benmde bugun muayenem var doktorum cinsiyet için gel demişti.anlaşılan allahın izniyle bugun kesin ogrenirim inşallah önce kız gibi sonra erkek gibi demişlerdi bakalım sıpam neyimiş

hadi hayırlısı canım Allah gönlünün istediğini nasip etsin inşallah güzel haberlerle gel inşallah...

Son düzenleme:

cnm hayırlı haberler al inş. benim de var ama geçen hafta başka bir doktora gittim. kendi doktoruma bugün değil pazartesi mi gitsem diyorum. sık sık ultrasona girmiş olucam çünkü. ama bir yandan kuzumu merak ediyorum:) bir de kafein ve nikotinle ilgili bir hamilelik videosu izledim. sandığımız gibi çikolata ve kolanın bebeği hareketlendirmesinin sebebi sevinmesi değil huzursuzlanmasıymış. yabancı bir doktor bu şekilde açıklıyor. ben de bir kez ultrasona girerken çikolata yedim cidden iki ayağıyla tekme atıyodu , yerinde rahat değil gibi bir daha da yemedim. bilginiz olsun.

nabersınızz yaa ben ne kdar cok uyuymusum bugun hala ayamıyorum eskıden uyuyamıyordum sabahları mıde bulantıları oluyordu ılla bısıler yemem lazımdı sımdı ohh rahatım yemeden durmağı oğrendı sanırım bebısım:)

cnm benim de 11 gibi uyku akıyo gece gözümden. ama yatınca tık yok. sıcakla da alakası var. sıkıntı geliyo uyuyamıyorum. sabaha kadar sürekli kalkıyorum. yok wc yok su iç derken sabah oluyor uykumu alamıyorum:)

günaydın canım aynen bugün bende uyumanın suyunu çıkardım şimdi başım ağrıyor inceden fenayım

Cevap için teşekkür ederim wilmacım,sanırım haklısın sıcak tetikliyo,inşallah bir ay sonra rahat nefes almaya başlarız.Hoş kal

canım ben gece uykumdan su içemiyorum.halbuki nasıl susamış oluyorum anlatamam ama zaten gece yarısı kalkınca nasıl bir mide bulantısıyla uyanıyorum anlatamam.
tabii bunun en büyük sebebi karnımın zil zurna aç olması.yatmadan ne kadar yersem yiyeyim hep aç uyanıyorum.bi de üzerine su içince nasıl mide bulantısı oluyor anlatamam.
ama sabah 10 gibi falan kalkıyorum. ozaman o kadar kötü olmuyorum.
sizler de de var mı canlar böyle durumlar :18:

canım bende de aynı sorma akşam yhemeğinden yarım saat sonra uyku basıyor ama bende huzursuz bacak sendromu var sıcaklık iyice etkiliyor eşim bazen ayaklarıma soğuk su dökülmüş havlu sarıyor o derece yanıyor ayak tabanlarım uyutmuyor hepsi birleşince...

gece çubuk kraker ya da peynir ekmek yiyip yatmaya çalış cnm.

Son düzenleme:

tatlım mide bulantısı 14. haftada olmama rağmen hala var. sabah öğle akşam hiç farketmiyor, her an hortluyor:) uykudan ağzım kuru uyanıyorum, içmeden tekrar uyuyamıyorum. midem yanıyo ama birşey yiyemiyorum aç karnına su içmek de bunu tetikliyor sanırım. rennie duo şurup iyi geliyor biraz yanmaya.

slm kızlar bende anca girebildim dün gece geçmişe baktım ama hiçbişi yazamadım başım felaketti...şiddetlenince mideme vurdu....bulantıdan öldüm bittim..daha yeni kendime geldim...
kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...
normal cnm derler ya bebek uyuya uyuya büyür...şimdi vakitlerinin çoğunu uyuyarak geçiriyorlar...

kızlar ikili tetsimiz temiz çıkmış çok şükür
dün telefonla konuştum
değerleri alamadım ama korkma temiz dediler
ay sonunda gidince alacağım
ALlahım çok şükür
gözün aydın cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
selam çiçeği burnunda anne adayları nasılsınız bakem.. gece yüzüstü yatamıyorum sizinde öylemi kızlar
ben yatıyodum valla eşimde kızıyodu hep bebek ezilecek diye daha çok küçük bişi olmaz diyodum amabikaç gün önce topikte biri 3.aydan itibaren yatılmaması gerektiğini yazdı artık dikkat ediyorum o yüzden...ama yan yatarken bazen yüz üstüye yakın yatıyorum
ayyy ne güzel ve çok heyecanlı ben cinsiyet öğrenmeye gideceğim günü düşünemiyorum bende bi öğrensen artık...Allah hayırlısını nasip etsin
günaydın canım aynen bugün bende uyumanın suyunu çıkardım şimdi başım ağrıyor inceden fenayım
geçmiş olsun cnm eğer benim ki gibi çok şiddetleniyorsa hafifken parol falan iç daha iyi etki eder..şiddetlenince geçmek bilmiyor..

bu arada çok evham yapanlar var ya bende de hiç yok benim kafamdaki tek düşünce hastane ayarlamak bi de doğuma ankaraya yetişmek:18::18::18: gece bile rahat değilsiniz son aylarınızda karnınız iyice biyiyince düşünemiyorum cidden sizi....şimdi uykunun keyfini çıkarın son aylarda ve doğumdan sonra çok uykusuz kalacaksınız...bide kendinizi çok dinlemeyin..Allah'ım bebeklerimizi korusun dua edin sadece.böle yapıp bebeğide strese sokmayın...

Son düzenleme:
wallaaa bende bıraksan halaa uyucam yanii çok uyuncada böyle açamıyorum kendımı göya bugun temızlık yapcaktım :))mumkun değil nasıl mıskıınım varyaaa

yapılacak iş çok canım bende dün hallettim temizlik işini onlar bitti ama şimdide ders çalışmam lazım 1 ay sonra sınavım var azcık canım istese ya ((

yapılacak iş çok canım bende dün hallettim temizlik işini onlar bitti ama şimdide ders çalışmam lazım 1 ay sonra sınavım var azcık canım istese ya ((

bende dun bıraz yaptım gece mısafır geldı 11.30 sahura kadar oturduk eee gec yatttım sımdı yıne temızlık yap bı gelmeden yap bı gıdınce yap ooo bune yaaa:)daha 1 ay varmıss son on gun aralıksız calısırsın ssımdıden baslama bosverrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…