- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 683
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.921
kızlar benmde bugun muayenem var doktorum cinsiyet için gel demişti.anlaşılan allahın izniyle bugun kesin ogrenirim inşallah önce kız gibi sonra erkek gibi demişlerdi bakalım sıpam neyimiş
kızlar benmde bugun muayenem var doktorum cinsiyet için gel demişti.anlaşılan allahın izniyle bugun kesin ogrenirim inşallah önce kız gibi sonra erkek gibi demişlerdi bakalım sıpam neyimiş
arkadaşlar bir haftadır uyku problemim var,12 deyince uyku akıyo gözümden ama kendimi rahat hissedip uyuyamıyorum bir türlü,2 gündür de tuhaf gelecek ama yere uzanıp ayaklarımı koltuğun üzerine koyuyorum ve ancak öyle uyuyabiliyorum tabi sabah uyandığımda her yerim ağrıyo,var mı ben de aynı şeyi yaşıyorum diyen?
nabersınızz yaa ben ne kdar cok uyuymusum bugun hala ayamıyorum eskıden uyuyamıyordum sabahları mıde bulantıları oluyordu ılla bısıler yemem lazımdı sımdı ohh rahatım yemeden durmağı oğrendı sanırım bebısım:)
günaydın canım aynen bugün bende uyumanın suyunu çıkardım şimdi başım ağrıyor inceden fenayım
cnm benim de 11 gibi uyku akıyo gece gözümden. ama yatınca tık yok. sıcakla da alakası var. sıkıntı geliyo uyuyamıyorum. sabaha kadar sürekli kalkıyorum. yok wc yok su iç derken sabah oluyor uykumu alamıyorum:)
günaydın canım aynen bugün bende uyumanın suyunu çıkardım şimdi başım ağrıyor inceden fenayım
cnm benim de 11 gibi uyku akıyo gece gözümden. ama yatınca tık yok. sıcakla da alakası var. sıkıntı geliyo uyuyamıyorum. sabaha kadar sürekli kalkıyorum. yok wc yok su iç derken sabah oluyor uykumu alamıyorum:)
arkadaşlar bir haftadır uyku problemim var,12 deyince uyku akıyo gözümden ama kendimi rahat hissedip uyuyamıyorum bir türlü,2 gündür de tuhaf gelecek ama yere uzanıp ayaklarımı koltuğun üzerine koyuyorum ve ancak öyle uyuyabiliyorum tabi sabah uyandığımda her yerim ağrıyo,var mı ben de aynı şeyi yaşıyorum diyen?
bende tam tersi sabah 5 te uyandım dondum dolandım uyuyamadım temızlık yapmaya calıstım ses çıkarmadan
canım ben gece uykumdan su içemiyorum.halbuki nasıl susamış oluyorum anlatamamama zaten gece yarısı kalkınca nasıl bir mide bulantısıyla uyanıyorum anlatamam.
tabii bunun en büyük sebebi karnımın zil zurna aç olması.yatmadan ne kadar yersem yiyeyim hep aç uyanıyorum.bi de üzerine su içince nasıl mide bulantısı oluyor anlatamam.
ama sabah 10 gibi falan kalkıyorum. ozaman o kadar kötü olmuyorum.
sizler de de var mı canlar böyle durumlar :18:
canım ben gece uykumdan su içemiyorum.halbuki nasıl susamış oluyorum anlatamamama zaten gece yarısı kalkınca nasıl bir mide bulantısıyla uyanıyorum anlatamam.
tabii bunun en büyük sebebi karnımın zil zurna aç olması.yatmadan ne kadar yersem yiyeyim hep aç uyanıyorum.bi de üzerine su içince nasıl mide bulantısı oluyor anlatamam.
ama sabah 10 gibi falan kalkıyorum. ozaman o kadar kötü olmuyorum.
sizler de de var mı canlar böyle durumlar :18:
normal cnm derler ya bebek uyuya uyuya büyür...şimdi vakitlerinin çoğunu uyuyarak geçiriyorlar...kızlar günaydın, dünden beri kafama takılıyor, 12. haftada hareket etti ultrasonda hopladı zıpladı diyorsunuz da ben 12. hafta da gittim uyuyor dedi, benimki niye hareket etmiyor, sürekli uyuması normal mi...
gözün aydın cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişinikızlar ikili tetsimiz temiz çıkmış çok şükür
dün telefonla konuştum
değerleri alamadım ama korkma temiz dediler
ay sonunda gidince alacağım
ALlahım çok şükür
ben yatıyodum valla eşimde kızıyodu hep bebek ezilecek diye daha çok küçük bişi olmaz diyodum amabikaç gün önce topikte biri 3.aydan itibaren yatılmaması gerektiğini yazdı artık dikkat ediyorum o yüzden...ama yan yatarken bazen yüz üstüye yakın yatıyorumselam çiçeği burnunda anne adayları nasılsınız bakem.. gece yüzüstü yatamıyorum sizinde öylemi kızlar
ayyy ne güzel ve çok heyecanlı ben cinsiyet öğrenmeye gideceğim günü düşünemiyorum bende bi öğrensen artık...Allah hayırlısını nasip etsinkızlar benmde bugun muayenem var doktorum cinsiyet için gel demişti.anlaşılan allahın izniyle bugun kesin ogrenirim inşallah önce kız gibi sonra erkek gibi demişlerdi bakalım sıpam neyimiş
geçmiş olsun cnm eğer benim ki gibi çok şiddetleniyorsa hafifken parol falan iç daha iyi etki eder..şiddetlenince geçmek bilmiyor..günaydın canım aynen bugün bende uyumanın suyunu çıkardım şimdi başım ağrıyor inceden fenayım
wallaaa bende bıraksan halaa uyucam yanii çok uyuncada böyle açamıyorum kendımı göya bugun temızlık yapcaktım :))mumkun değil nasıl mıskıınım varyaaa
bende tam tersi sabah 5 te uyandım dondum dolandım uyuyamadım temızlık yapmaya calıstım ses çıkarmadan
gece çubuk kraker ya da peynir ekmek yiyip yatmaya çalış cnm.
yapılacak iş çok canım bende dün hallettim temizlik işini onlar bitti ama şimdide ders çalışmam lazım1 ay sonra sınavım var azcık canım istese ya ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?