2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
askı memnu da basladı saat 3 e kdr yıne kaldı temızlık osaatten sonrada yemek hade bakalım gun bıttııı çok uyuyuncadaboyle oluyo gunden bişi anlamıyorum ben

yatağının yanına su koy cnm susuz bırakma bebişini...bende çok acıkıyorum tıka basa kahvaltı yapıyorum bir saat sonra midem yanmaya bulanmaya başlıyor...karnın açken bir iki lokma bişi at öle su iç..su mide bulantısını tetikliyor...ben gece uyandığımda midem yanıyorsa acıktıysam hemen 2 lokma peynir ekmek atıp ağzıma öle yatıyorum.bi de tadımcanın üzüm fınddık fıstık tahıl içeren ürünleri var acıkınca aralarda onları çok seviyorum özellikle fındıklı barını tavsiye ederim diğerleri o kadar güzel diil..

inş geçer bir an önce ama 9 ay mide bulnatısı çekenlerde var:26: miden yanınca kendini zorla ye bişiler...benimde çok yanıyor ülser gastrit ne ararsan var bende:26:

hamilelikten dolayı eşiyle problem yaşayan var mı ? eşim bi kaç gündür çok soğuk davranıyor bu da beni çok üzüyor ama elımden geldıgınce ılgılıyım ona karsı.. bazen dıyorum hamıle oldugum ıcın heralde dıye..

cnm o şeyden olabilir biz şu dönemlerde çok hassasız ve bazı şeyleri yanlış anlayıp abartabiliyoruz...bence bi fark yokturda sen öle hissediyorsundur hormonlardan dert etme böle şeyleri kendine

cnm o şeyden olabilir biz şu dönemlerde çok hassasız ve bazı şeyleri yanlış anlayıp abartabiliyoruz...bence bi fark yokturda sen öle hissediyorsundur hormonlardan dert etme böle şeyleri kendine

haklısın belki de canım ben abartıyorumdur ama ne biliyim eşim bana uzak olunca hayattan bıkıyorum resmen.. sabah da bana dediki bebişle sana bir sürprızım var dedi cok merak ettım ama sadece ınternetten aldıgını soyledı ne olabılır sence cok merak edıyoruumm

dogrudur canım belkide oyledir ama ben gecen gittigime su içmiştim bebeiş bayagı oynaktı bence su hareketlendiriyo bebegi bugunde su içiçem

benim de eşim yüzüğünü orda burda bırakırdı ama bu ara hiç umrunda değil takmıyor artık. takmıyosun nasıl olsa kaybedicen ben çöpe atıcam dedim sallamadı. sakladım yüzüğü kaç gündür sormuyor bile nerde diye. delirticek beni patlıycam o olucak. hormonlarla ilgisi yok, iyi bile sabrettim bence. çünkü bu adam ben bir kere takmadım diye bir sürü laf etmişti.

inşallah hepimiz ogrenmiş olucak yakın bir zamanda o zamda isim derdine düşücez

normal canım hormonlardandır eşin sana karşı aynıdır merak etme insan hamileyken pek normal olamıyo atlatırsın sorunlar olur yakın zamand düzelir inşallah allahım tadınızı bozmasın hiç kimsenin hiçbirimizin

evet hamıle olan bızler ama trıp atan eşler nedense benım sogumam gerekırken gergın olmam gerekırken o gergın ve soğuk dün aksam ben de bıraz surat yaptım ama umrunda mı degıl adam kendı havasında.. ınsanın canı sıkılıyor esıyle gezmek ıstıyor ama nerdeeee

bence dediğim gibi bu sözlerinde bunu destekledi sen hiç dert etme tamamen hormonlardan bak bebeği ve seni ne kadar düşünüyor süpriz hazırlıyoor...hiç tahmin edemiyorum cnm yaaa ben bile merak ettim bak şimdi

selam kızlar dün nasıl belim ağrıdı anlatamam.böyle kalçamın altı resmen bişe batıyodu.hala da var biraz.bidaha misafir çağırmak istiyordum ama dünden sonra gözüm korktu.ayakta kalmaya dayanamıyorum.

amin canım.. abartıyorumdur belkı de Ama eşim boyle degıldı karnım cıktı ya gezelım dıyorum bu halınle nasıl gezıcen dıyo sannkı dogurdum dogurucam arasıyım da.. can sıkıntısından evde süslenip gezıyorum

bence dediğim gibi bu sözlerinde bunu destekledi sen hiç dert etme tamamen hormonlardan bak bebeği ve seni ne kadar düşünüyor süpriz hazırlıyoor...hiç tahmin edemiyorum cnm yaaa ben bile merak ettim bak şimdi

söylemiyor ki inadı inatta biraz kıyafet falandır herhalde kargo bı gelse de görsek

slm cnm dün gece baktım yaptıklarına döktürmüşsün maşallah normal onun üzerine... çabuk yoruluyoruz artık..geçen eşimde çağırdı arkadaşlarını tam rezillikti migrenim tuttu sular gitti mahvoldum o gün...benimde hiç gözüm yemiyor migrenimin sağı solu belli olmuyor çünkü hiç

eee sende soyle ne varmıs halımde benım de kalk hade senden bıle sağlamım de:)benımkıde tam aksıne sankı hamıle ben değilim her aksam hade yuruyuse saat 10 da 11 de gıdıyoruz gece yarısına kdr yoruldum dıyorum yok yok yurumek ıyıdır bak her gun cıkalım böyle doğum kolayolsun dıyo dıyom daha önce bı kac taneyaptın heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…