- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.941
yatağının yanına su koy cnm susuz bırakma bebişini...bende çok acıkıyorum tıka basa kahvaltı yapıyorum bir saat sonra midem yanmaya bulanmaya başlıyor...karnın açken bir iki lokma bişi at öle su iç..su mide bulantısını tetikliyor...ben gece uyandığımda midem yanıyorsa acıktıysam hemen 2 lokma peynir ekmek atıp ağzıma öle yatıyorum.bi de tadımcanın üzüm fınddık fıstık tahıl içeren ürünleri var acıkınca aralarda onları çok seviyorum özellikle fındıklı barını tavsiye ederim diğerleri o kadar güzel diil..canım ben gece uykumdan su içemiyorum.halbuki nasıl susamış oluyorum anlatamamama zaten gece yarısı kalkınca nasıl bir mide bulantısıyla uyanıyorum anlatamam.
tabii bunun en büyük sebebi karnımın zil zurna aç olması.yatmadan ne kadar yersem yiyeyim hep aç uyanıyorum.bi de üzerine su içince nasıl mide bulantısı oluyor anlatamam.
ama sabah 10 gibi falan kalkıyorum. ozaman o kadar kötü olmuyorum.
sizler de de var mı canlar böyle durumlar :18:
tatlım mide bulantısı 14. haftada olmama rağmen hala var. sabah öğle akşam hiç farketmiyor, her an hortluyor:) uykudan ağzım kuru uyanıyorum, içmeden tekrar uyuyamıyorum. midem yanıyo ama birşey yiyemiyorumaç karnına su içmek de bunu tetikliyor sanırım. rennie duo şurup iyi geliyor biraz yanmaya.
yapılacak iş çok canım bende dün hallettim temizlik işini onlar bitti ama şimdide ders çalışmam lazım1 ay sonra sınavım var azcık canım istese ya ((
hamilelikten dolayı eşiyle problem yaşayan var mı ? eşim bi kaç gündür çok soğuk davranıyor bu da beni çok üzüyor ama elımden geldıgınce ılgılıyım ona karsı.. bazen dıyorum hamıle oldugum ıcın heralde dıye..
cnm o şeyden olabilir biz şu dönemlerde çok hassasız ve bazı şeyleri yanlış anlayıp abartabiliyoruz...bence bi fark yokturda sen öle hissediyorsundur hormonlardan dert etme böle şeyleri kendine
hadi hayırlısı canım Allah gönlünün istediğini nasip etsin inşallah güzel haberlerle gel inşallah...
cnm hayırlı haberler al inş. benim de var ama geçen hafta başka bir doktora gittim. kendi doktoruma bugün değil pazartesi mi gitsem diyorum. sık sık ultrasona girmiş olucam çünkü. ama bir yandan kuzumu merak ediyorum:) bir de kafein ve nikotinle ilgili bir hamilelik videosu izledim. sandığımız gibi çikolata ve kolanın bebeği hareketlendirmesinin sebebi sevinmesi değil huzursuzlanmasıymış. yabancı bir doktor bu şekilde açıklıyor. ben de bir kez ultrasona girerken çikolata yedim cidden iki ayağıyla tekme atıyodu , yerinde rahat değil gibibir daha da yemedim. bilginiz olsun.
haklısın belki de canım ben abartıyorumdur ama ne biliyim eşim bana uzak olunca hayattan bıkıyorum resmen.. sabah da bana dediki bebişle sana bir sürprızım var dedi cok merak ettım ama sadece ınternetten aldıgını soyledı ne olabılır sencecok merak edıyoruumm
slm kızlar bende anca girebildim dün gece geçmişe baktım ama hiçbişi yazamadım başım felaketti...şiddetlenince mideme vurdu....bulantıdan öldüm bittim..daha yeni kendime geldim...
normal cnm derler ya bebek uyuya uyuya büyür...şimdi vakitlerinin çoğunu uyuyarak geçiriyorlar...
gözün aydın cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
ben yatıyodum valla eşimde kızıyodu hep bebek ezilecek diye daha çok küçük bişi olmaz diyodum amabikaç gün önce topikte biri 3.aydan itibaren yatılmaması gerektiğini yazdı artık dikkat ediyorum o yüzden...ama yan yatarken bazen yüz üstüye yakın yatıyorum
ayyy ne güzel ve çok heyecanlı ben cinsiyet öğrenmeye gideceğim günü düşünemiyorum bende bi öğrensen artık...Allah hayırlısını nasip etsin
geçmiş olsun cnm eğer benim ki gibi çok şiddetleniyorsa hafifken parol falan iç daha iyi etki eder..şiddetlenince geçmek bilmiyor..
bu arada çok evham yapanlar var ya bende de hiç yok benim kafamdaki tek düşünce hastane ayarlamak bi de doğuma ankaraya yetişmek:18::18::18: gece bile rahat değilsiniz son aylarınızda karnınız iyice biyiyince düşünemiyorum cidden sizi....şimdi uykunun keyfini çıkarın son aylarda ve doğumdan sonra çok uykusuz kalacaksınız...bide kendinizi çok dinlemeyin..Allah'ım bebeklerimizi korusun dua edin sadece.böle yapıp bebeğide strese sokmayın...
hamilelikten dolayı eşiyle problem yaşayan var mı ? eşim bi kaç gündür çok soğuk davranıyor bu da beni çok üzüyor ama elımden geldıgınce ılgılıyım ona karsı.. bazen dıyorum hamıle oldugum ıcın heralde dıye..
benim de eşim yüzüğünü orda burda bırakırdı ama bu ara hiç umrunda değil takmıyor artık. takmıyosun nasıl olsa kaybedicen ben çöpe atıcam dedim sallamadı. sakladım yüzüğü kaç gündür sormuyor bile nerde diye. delirticek beni patlıycam o olucak. hormonlarla ilgisi yok, iyi bile sabrettim bence. çünkü bu adam ben bir kere takmadım diye bir sürü laf etmişti.
haklısın belki de canım ben abartıyorumdur ama ne biliyim eşim bana uzak olunca hayattan bıkıyorum resmen.. sabah da bana dediki bebişle sana bir sürprızım var dedi cok merak ettım ama sadece ınternetten aldıgını soyledı ne olabılır sencecok merak edıyoruumm
normal canım hormonlardandır eşin sana karşı aynıdır merak etme insan hamileyken pek normal olamıyo atlatırsın sorunlar olur yakın zamand düzelir inşallah allahım tadınızı bozmasın hiç kimsenin hiçbirimizin
bence dediğim gibi bu sözlerinde bunu destekledisen hiç dert etme tamamen hormonlardan bak bebeği ve seni ne kadar düşünüyor süpriz hazırlıyoor...hiç tahmin edemiyorum cnm yaaa ben bile merak ettim bak şimdi
kızlar göbişler nasıl ben bugün 13+4 üm ama göbiş hala azcık o da yemek yersem çıkıyor....
selam kızlar dün nasıl belim ağrıdı anlatamam.böyle kalçamın altı resmen bişe batıyodu.hala da var biraz.bidaha misafir çağırmak istiyordum ama dünden sonra gözüm korktu.ayakta kalmaya dayanamıyorum.
amin canım.. abartıyorumdur belkı de Ama eşim boyle degıldı karnım cıktı ya gezelım dıyorum bu halınle nasıl gezıcen dıyo sannkı dogurdum dogurucam arasıyım da.. can sıkıntısından evde süslenip gezıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?