- Konu Sahibi papatya3459
-
MERHABA KIZ OCAKTANMI GELDIN?ORDA durumlar nasil kac tane hamis var?Selam kızlar ben ocaktan geliyorum :)
Size tavsiyem var... Mide bulantılarınız başlamadan yiyin için gezin coşun :)
tebrikler canim ne guzel tum bilgilerini yaz seni listeye alalim.ALLAH 9 AY BOYUNCA BEBGINI KORUSUN.
slmm kızlarr kanda test yaptım pozitif :) nihayet bende anne olucam inş şubat 22 annesiyim benide alın listeye :))
Selam kızlar ben ocaktan geliyorum :)
Size tavsiyem var... Mide bulantılarınız başlamadan yiyin için gezin coşun :)
70'i geçtik sanırım. İşte mide bulantılarıyla uğraşanlar mı ararsın, paranoyalarımız (şu şöyle mi olmalı, bu böyle mi? acaba sorun mu var? desen bir yandan. Ohooo :)
Tebrikler canım.Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh:)
Hoşgeldin canımm:) Yaşadıklarımız hafif şeyler desene .
Ocak annelerine de kolay hamişlikler ve rahatlıklar diliyorum.
Sıkıntısız yaşarız umarım gebeliklerimizi.
Yandık desene, hayırlısı bakalım..
Kızlar ben ctesi günü için randevumu aldım.Medical Park Can Şener e bakalım.Nasıl geçecek, doktor nasıl:)
hadi bakalım inş. güzel haberlerini bekliyorum kuzum
şimdi ama ben alttan muayene olmak istemiyorum yukarıdanda duyulurmu kalbi kuzumun
hiç sorma valla normalde hiç sevmem ama canım istiyor :) anlamadım valla
ben pazartesi günü 6+6 olacağım karından bakılınca gözükür ve duyulurmu acaba kızlar
slmm kızlarr kanda test yaptım pozitif :) nihayet bende anne olucam inş şubat 22 annesiyim benide alın listeye :))
tebrikler canim benim.insallah kalp atislarinida duyarsin,bundan 1 hafta sonra duyacaksin.haftayi hesaplaman icin son adetten basla hafta hafta say .bugune kadar.sonunda bugun keseyi gördük ama kalp atışlarını duyamadık bebeğimnbebğin haftaya yine gidecem ya bu arada benim son sat:27 nisan ama doktor cok gec döllenme olduğunu söyledi kaç haftalık olduğunu söylemedi nasıl hesaplıyorsunuz
canmmm nası umudnu ytrrsn 81 hamılesn tabıı 2 gunde br ıkıye katlncak tek bu var 1000 dedgı kese ıcn faln demstr sen ıcnı ferah tut daha yenı oldgu ıcn ole dusk ckmstr arkdasm 40 la ogrendı sımdı 13 haftlık hamıleeee
canım kaç gün gecikti ki test yaptın? o dediği değer beta hcg dir. ben adetim geciktikten 10 gün sonra yaptırdım 500lerde çıktı, 2 günde bir ikiye katlıyor. geç döllenme olduysa hcg düşük çıkması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?