- Konu Sahibi papatya3459
-
ya hamisler bende gece 10 oldumu uykum geliyor,simdi bile gozlerim yaniyor uyku icin,sabahta erkenden cin gibi kalkiyorum.ama hic 1 belirtim yok ya ne mide bulantisi hic 1 sey,sadece asiri sinirliyim simdiye kadar dikkata almadigim ve umursamadigim herseyi kurcaliyorum.yani pireyi deve yapiyorum.kapi telefon calmasi bile beni sinirlendirilyor.ilk hamileligimdede boyle olmustum,ama 2-3 ay sonra sinirim gecmisti.
2 sayfada bir ekleniyor cunki surekli degisiklik yapiliyor,ilk sayfayada sadece ayca koya bilir.sorun falan yaptığım yok sadece fikrimi söyledim size ayrıca bebeğimide düşünüyorum asıl siz sorun etmeyin ben sadece 2 sayfada bir liste ekleniyor onun için söyledim sorunlu insan değilim ve ayrıca böyle şeyleride sorun yapacak yapım yoktur.
Kayıpları yaşamak çok üzücü.Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
Kayıp yaşayan arkadaşlarımıza da güç
canim 4.haftada bebegin kalp atisi belli olur.sata gore hesaplandiginda 6.hat=ftada git,dollenme gunune gore hesaplarsan 4.haftada git mutlaka belli olacak.Sladi sen bilgilisin sanırım.
Acemiliğime ver lütfen.Şimdi ben bata göre 6+1 haftalığım.
Yumurtlama ilişki gününe göre 4+2 oluyor.
Bildiğim kadarıyla battan hesaplanıyor.
4+3ken vajinalde kese gördüm.Kalbinin attığını bebeğin var olduğunu görmek için ne zaman gitmem gerek
simdi sen 7 haftadasin ve kalp atislari icin mutlaka gitmen gerek.Sladi sen bilgilisin sanırım.
Acemiliğime ver lütfen.Şimdi ben bata göre 6+1 haftalığım.
Yumurtlama ilişki gününe göre 4+2 oluyor.
Bildiğim kadarıyla battan hesaplanıyor.
4+3ken vajinalde kese gördüm.Kalbinin attığını bebeğin var olduğunu görmek için ne zaman gitmem gerek
canim 4.haftada bebegin kalp atisi belli olur.sata gore hesaplandiginda 6.hat=ftada git,dollenme gunune gore hesaplarsan 4.haftada git mutlaka belli olacak.
Merhaba arkadaşlar :)
Bende bügun hamile olduğumu öğrendim :)
Tahmini doğum tarihim 07/02/2013 :)
Allah hepimize hayırlı bir gebelik ve doğum nasip etsin
kullanıcı ismi: burcuUv
Annenin yaşı: 27
yaşadığı yer : İstanbul
Kaçıncı bebek: ilk meleğim
Son adet tarihi: 9 Mayıs
Kaç haftanın içinde : 5 hafta
Beklenen doğum tarihi: 13 Şubat
benide kayıt edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz tablomuzaaa teşekkür ederimmm
Çok teşekkürler canım :)
Cumartesi gidiyorum o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?