2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Benim koltukta uyuyakalmalarım var artık :) sabah 2 gün önceye kadar çıkaracak gibi oluyordum. Şimdi o da geçti sadece acıkınca (ki sürekli acıkmaya başladım) midem yanıyor ve bulanıyor. Çok acıkırsam çıkarıyorum. Bende alınganlık var sinirden çok her şeye alınıyorum :)

2 sayfada bir ekleniyor cunki surekli degisiklik yapiliyor,ilk sayfayada sadece ayca koya bilir.
sen fikrini soyledin ama bu liste boyle olmuyor diye cumleye baslatin.sen sorun yapmiyorsan liste 1 sayfada 5 kere bile gelse kimse sorun yapmiyor.neyse bosver .

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.[/QUOTE]

iyi uykular size :))

KIZLAR BEN CIKTIM UYKUM VAR HATTA COK UYKUM VAR,BILGILERINI ARTIRAN VE LISTEYE YENI EKLENEN VARSA OZELDE YAZARLAR.SIMDILIK UYUDUM BYE...FINDIGIM BENI UYUTUYOR.[/QUOTE]

iyi uykular size :))

Kayıpları yaşamak çok üzücü.Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize.
Kayıp yaşayan arkadaşlarımıza da güç

Sladi sen bilgilisin sanırım.
Acemiliğime ver lütfen.Şimdi ben bata göre 6+1 haftalığım.
Yumurtlama ilişki gününe göre 4+2 oluyor.
Bildiğim kadarıyla battan hesaplanıyor.
4+3ken vajinalde kese gördüm.Kalbinin attığını bebeğin var olduğunu görmek için ne zaman gitmem gerek

canim 4.haftada bebegin kalp atisi belli olur.sata gore hesaplandiginda 6.hat=ftada git,dollenme gunune gore hesaplarsan 4.haftada git mutlaka belli olacak.

tatlım ben 23 yaşındayım.ankarada yaşıyorum..
ama benı hamılelık haftam yalnış sanırım dr geldıkden sonra kesın soylerım.sana kolay gelsın

simdi sen 7 haftadasin ve kalp atislari icin mutlaka gitmen gerek.

kullanıcı ismi: burcuUv
Annenin yaşı: 27
yaşadığı yer : İstanbul
Kaçıncı bebek: ilk meleğim
Son adet tarihi: 9 Mayıs
Kaç haftanın içinde : 5 hafta
Beklenen doğum tarihi: 13 Şubat

benide kayıt edermisinizzzzzzzzzzzzzzzz tablomuzaaa teşekkür ederimmm

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım :))

ben geldmm doktrdann cok sukurkıııı guzel haberlerle geldmm mıngmn gecen hafta yavs yavs atan kalbi pıt pıt atyrduu resmn grdm cok cok mutlym rabbıme sukurler olsnn 6 hafta 6 gunluk 8.6 mm doktr 5 hafta snra gel dedı snra bı yuzume baktı sen 5 hafta beklıck gıbı drmyn 3 hfta snra gel hydıı dedıı yuzmde guller actıı ultrasn goruntusnu yuklemyı becereblrsem hemn yuklyrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…