- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.021
hoşgeldin canım allhım sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin
22 subat 2009 benim oglusumun dogum gunu....
seker hamisler,gobisler tombisler,nerdesiniz 50 kisden sadece 2 kisi var.yoksa hepinizin findiklari sizi uyuttmu?yukarda anket actim cevaplarsiniz.
kizlar duydunuzmu fatmagul bile hamileymis.
eee onuda subat annesi listemize ekleyelimmi???
selam kızlar bugun gittik bebişimi görmeye ama daha cok küçücükmüş.2.06 cm. keseyi gördük doktor iyi dedi.kalp atışlarını görmek için 2 hafta sonra gel dedi. yine beklemedeyiz. buarada 2 gündür sabah bulantılarım cok fena ama doktor bu iyi bişey dedi. bulantı için ilaç verdi ilaç kullansam mı kararsızım kulanan var mı aranızda?
canım bence kesinlikle ilaç kullanmamalısın benimde ilk bebeğim rahmime düşdüğü andan itibaren mide bulantısından mahvetti ama ben kullanmadım dr. kullanma demişti iyikide sabrettmişim ilaç kullansaydım bebeğimin öldüğünü ona bağlardım ama şimdilik benim içim rahat en azından kendimi suçlamıcam sende içme dayan nasılsa geçecek 3 ay bittiğinde..
canim bilgilerini aldim.bir kac saat gecsin birkac arkadas ta toplansin o zaman herkesi toptan yazcam listeye.sladi bilgilerimi veriyorum bende
29 yaş, bursa, ilk bebeğim, sat 1 mayıs, beklenen doğum tarihi 5 şubat, 7. haftanın içindeyim
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
bugün banyoda çok fena düştüm.umarım birşey olmamıştır.
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
beta hcg ole bı deger bırden cok artyoo kat katt sen bence 2 gun snra tekrar yaptr eger degern 2ye katlandysa sıkıntı olmaz
canım ben bilmeden 4 haftalıkken yaptım uçak seyahati.ama 50 dk lık yoldu.senin ki ne kadar uzun mu? bildiğim kadarıyla bi sakıcası yok.ama istersen için rahat etsin diye doktorunu ara bir sor
gunaydin minurecim,kiz seni cinmisin nesin ya.topigine birkez daha ugradim kime soylesen dogru cikmis.bayildim senin yontemine o zaman benimki,mutlAk KIZ.
O ZAMAN seni denemek gibi diyilde yontemin tam dogruluguna emin olmak icin sana gecmise donuk 2 tane hamilelik sorucam.buda dogru cikarsa pes artik.
YAS: 8 eylul 1957.sat 27 eylul 1985.siklus 30 gun.............yas 8 eylul 1957.sat 5 subat 1986.yine siklus 28 gun.bizahmet hesaplayip soyleye bilirmisin.suan 26 ve 25 yasinda olan bu cocuklarin cinsiyeti ne?:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlar dün yazdım ama bir daha yazıyorum İSTANBUL DA OLANLAR HANGİ HASTANELERE GİDİYORSUNUZ? Ben dün yazmıştım.paylaşım yaparsak birbirimize yardımcı oluruz
vaowwwwwwwwwwwwwwwwwwguzelim senin gecmise donuk yazdiklarini hesapladim..birinci cocuk 26 yasindaki, KIZ...
IKInci cocuk 25 yasindaki ERKEK..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?