- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.141
OO Sen baslamissin bile.bende henuz mide bulantilari falan yok.merak etme 15 haftadan sinra hepsi gecicek.Bugün başım ve karnım ağrıyor
İnanılmaz midem bulanıyor, özellikle de su içince.
Kokuları hiç demiyorum bile
Bugün başım ve karnım ağrıyor
İnanılmaz midem bulanıyor, özellikle de su içince.
Kokuları hiç demiyorum bile
kizlar listeyi duzenliyorum.bebekte sondurum neyse yazin listeye eklemem lazim.kese gorundu ve ya kalbi duyuldu yazarmisiniz.DELIKIZ.seni burda gordum,listede kaliyormusun yoksa silelimmi.?yani devamli arkadaslarla paylasim yapicaksan listede kal.
canim duzenlemeye daha simdi basladim.kese gorunduyse yazicicam.beni eklemeyi unutmuşsun cnm bi daha yazayım;
26, istanbul, ilk sürpriz, sat 1 mayıs, 3 şubat, ah kadifeden kesesi :)
emeğine sağlık tekrar
kızlaaaaarrrr bende 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bebegimin muhtemelen dogacagı tarih 17 subatt
aaa ne mutlu 1 hamis daha ..tebrikler canim benim bilgilerini yaz listeye alalim seni aramiza hosgeldin.kızlaaaaarrrr bende 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bebegimin muhtemelen dogacagı tarih 17 subatt
hayırlı olsunn hoşgeldinn
cok sagol hosbulduk.buarada ben bir belirti bulantı kusma yasamıyorum normal mi bu sizce hanımlarr
aaa ne mutlu 1 hamis daha ..tebrikler canim benim bilgilerini yaz listeye alalim seni aramiza hosgeldin.
canim ilk sayfada cetvele bak orda hangi bilgiler varsa onlari yaz.cok tesk edermmbilgilerini yaz derken hangi bilgileri nereye canım?yeni üye oldum bilmiyorum henüz bişey nerden yazılıyo falan???
kızlar okudugum kadarıyla küçük bi tartışma yaşanmış ben dışardan objektif olarak söylüyorum bunları: Sladi sen biraz fevri çıkmışsın benim naçizane fikrim. isteyen istediğini söylesin ayrıca delikız öyle sert bişekilde de yazmamış sadece kendi görüşünü dile getirmiş olayı sen büyütmüşsün biraz.keşke minurenin cevap vermesini bekleseydin. o belki delikızı ikna edicek bi açıklama yapardı ama sen sert bi cevap verince iş kavgaya dönmüş.tatsız olmuş. topikte böyle seyler olması güzel olmuyo lütfen daha sakin olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?